خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان مانیتورای Ultra Wide چه مدلایی تو بازار یافت میشه؟
من تو سایتا فقط 29 اینچ ال جی رو دیدم که قیمتش 1300 بود چند مدل دیگه هم بود که میرفت بالای 3 میلیون که دیگه نمیصرفه اصلا
29 اینچ صفحش برام بزرگه آیا 25 اینچی یا ... دیگه پیدا نمیشه اصلا؟

تصویر سلیقه ای هست من خودم تنظیم سایت ها رو انجام دادم حالم بد شد خودم دستی تنظیمش کردم هر چند دقتش کمتره اما کیفیت تصویر خیلی بهتری دارم می گیرم در عین حالی که رنگ ها هم به واقعیت نزدیک هستن اما کنتراست خیلی خوبی دارم

دوستان مانیتورای Ultra Wide چه مدلایی تو بازار یافت میشه؟
من تو سایتا فقط 29 اینچ ال جی رو دیدم که قیمتش 1300 بود چند مدل دیگه هم بود که میرفت بالای 3 میلیون که دیگه نمیصرفه اصلا
29 اینچ صفحش برام بزرگه آیا 25 اینچی یا ... دیگه پیدا نمیشه اصلا؟
29اینچ واید برای PS4 اصلاً جالب نیست
دوتا خط پهن سیاه میاد سمت راست و چپ تصویر

شما یه 27 اینچ 16.9 بگیری خیلی بهتره
پیشنهاد من BenQ EW2775ZH و Samsung C27F591FDM

• Like
Reactions: majidred2011
جدا؟ خب تنظیماتی ک رنگ درست و طبیعی تحویل میده چیه داداش؟
بهترین تنظیمات رو که باید ادم با توجه به شرایط نوری اتاق و سلیقش انجام بده،ولی شما بذار movie یا گیم‌مد.تنظیمات داینامیک و این پردازش های ارتقای تصویر همگی خاموش. رنگ هم روی warm 2.بعد باید white balance رو تنظیم‌کرد تا تصویر رو به قرمزی یا ابی نباشه و سفید خالص بده.
حالا بسته به مدل تیوی میشه دقیق راهنمایی کرد.
شاید اول یه ذره تصویر واشد اوت به نظر برسه،ولی وقتی عادت کنه چشمت اصلا نمیشه‌دیگه رنگ مصنوعی رو تحمل کرد.
من که به شخص رنگ ها تنظیم‌نباشه هم‌چشمم خسته میشه هم اصلا اذیت میشه درد میگیره،زرق و برق الکی جز اسیب به چشم انسان چیز دیگه ای نداره.
تصویر سلیقه ای هست من خودم تنظیم سایت ها رو انجام دادم حالم بد شد خودم دستی تنظیمش کردم هر چند دقتش کمتره اما کیفیت تصویر خیلی بهتری دارم می گیرم در عین حالی که رنگ ها هم به واقعیت نزدیک هستن اما کنتراست خیلی خوبی دارم
نوژن چجوری ممکنه وقتی دقتت کمتره کیفیت تصویرت‌ بهتر باشه؟
کنتراست چه ربطی به تنظیمات داره؟ کنتراست native یه پنل که تغییر پذیر نیست (مگه دستی کمش کنی!)داینامیک هم یه چیز بی خود واسه ی تبلیغات خوبه.الان خیلی از سایه ها و هایلایت ها رو نداری مطمعن باش و یه سری طیف رنگ هم از دست دادی که یه تصویر بهتر از طبیعی و چشم گول زن بگیری داداش؟ اگه‌به تنظیمات درست عادت بدی‌چشمتو اصلا نمیتونی ازش جدا بشی دیگه.واسه ی همین بکلایت رو تا دسته میاری پایین و چشمت رو‌میزنه چون تنظیماتت چشم رو اذیت میکنه

نمونه ی تصویر خودم.صد البته با چشم غیر مصلح تفاوت هست.تنظیمات rttings رو اعمال کردم‌ولی توی برایتنس خودم دست بردم.

Attachments

• 86EC35D8-F9A3-41B4-82E8-250B19AC18CD.jpeg
    86EC35D8-F9A3-41B4-82E8-250B19AC18CD.jpeg
    204.9 KB · مشاهده: 48
Last edited by a moderator:
من اینه ۵ماهی که این TV رو خریدم‌ روش انواع تنظیمات رو کردم ولی هیچ کدومش در حد همون استاندارد نبود تو حالت GAME انگار حالت ماتی تصویر پیدا میکنه

الان رفقا کسی که Tv sony 4k 80e رو داره بی زحمت از تنطیمات TVیه عکس بگیره

من اینه ۵ماهی که این TV رو خریدم‌ روش انواع تنظیمات رو کردم ولی هیچ کدومش در حد همون استاندارد نبود تو حالت GAME انگار حالت ماتی تصویر پیدا میکنه

الان رفقا کسی که Tv sony 4k 80e رو داره بی زحمت از تنطیمات TVیه عکس بگیره
چشمت رو‌اشتباه عادت دادی.توی استاندارد شارپنس الکی‌زیاده،رنگ ها هجوه.

شما برید ویدیو تنطیمات تصویر سونی x900e رو تو سایت rtings نگاه کنید..قشنگ همزمان تو نمودار دقت رنگش نشون میده زمانی که گزینه live color رو روشن میکنه اصلا رنگها بهم میریزن و از مسیرشون خارج میشن.
بک لایت هم برای اتاق های تاریک باید 100 nit باشه.
ولی خوب شما میتونید بکلایت رو افزایش بدید.
رنگها تو تلویزیونهای امسال سونی عالین.با اینکه من روی همون 50 میزارم بازم از غلضت رنگها کم نمیشه!!در صورتی که تو تلویزیونهای قبلیم یکجور رنگ و رو رفته میشدن رنگها روی عدد 50.ولی سونی تو این مورد عالیه.
یک گزینه دیگه ای که خیلی عالی عمل میکنه لوکال دایمینگ هستش که باید همیشه روی high باشه وهمچنین extend dynamic range.خود سایت رتینگز میگه این گزینهها رو میتونید روشن کنید. وخیلی تو کنتراست و روشنایی تاثیر میزارن.زمانی که این گزینه ها رو روشن میکنید کوچکترین نقاط توی تصویر که باید روشن باشن رو تو تصویر روشن میکنه به لطف روشنایی بالا و لوکال دایمینگ و گزینه extebd dynamic rangr.

دوستان من یک رسیور صوتی تصویری یاماها دارم و 7 عدد بلندگو ویک عدد ساب ووفر.رسیور بنده از تمام فرمتهای صوتی از جمله dolby atoms و dts x و dolby truhd و dts hd mater پشتیبانی میکنه.حالا سوالم اینه ایا بازی های ps4 و ps3 فقط از نمونه اولیه قدیمی dts 5.1 پشتیبانی میکنن؟؟؟ایا بازی های ps4از فرمت جدیدتر dts hd master یا dolby truhd که از bitrate بالاتری نسبت به dts 5.1 دارند و همچنین تعداد کانال های بیشتری پشتیبانی میکنن میتونن این فرمت های صوتی رو پشتیبانی کنن.؟؟؟
اینطور که تو سایتها بررسی کردم یک فرمت دیگه ای هم هست به نام lpcm که در واقع یک فرمت خام صوتی هستش وتا 7.1 هم ساپورت میکنه ولی مشکلش اینه که هیچ تکنیک صوتی خاصی تو lpcm استفاده نمیشه و در واقع یک فرمت خام صوتی هستش!!!اگر کسی اطلاعاتی خاصی داره بیزحمت در میان بزاره.ممنون

Last edited by a moderator:
رفقای اهل فن دیدگاهتون درباره Sony X930E | LED | 4K ULTRA HD | HIGH DYNAMIC RANGE (HDR) | SMART TV (ANDROID TV™) چیه؟
یه مدل دیگه هم هست که سایت GamesRadar معرفی کرده بنام Sony Bravia KD55XE9305 Smart 4K Ultra HD LED 55-inch TV. نسبت به مدل بالایی تفاوت کیفیت و قیمتش چه اندازس؟
فرقی ندارن.پرچم دار led 2017 سونی هیتش این مدل وکیفیت تصویر فوق العاده ای داره.
قیمتش تو بانه 8400 هستش سایز 55

نوژن چجوری ممکنه وقتی دقتت کمتره کیفیت تصویرت‌ بهتر باشه؟
کنتراست چه ربطی به تنظیمات داره؟ کنتراست native یه پنل که تغییر پذیر نیست (مگه دستی کمش کنی!)داینامیک هم یه چیز بی خود واسه ی تبلیغات خوبه.الان خیلی از سایه ها و هایلایت ها رو نداری مطمعن باش و یه سری طیف رنگ هم از دست دادی که یه تصویر بهتر از طبیعی و چشم گول زن بگیری داداش؟ اگه‌به تنظیمات درست عادت بدی‌چشمتو اصلا نمیتونی ازش جدا بشی دیگه.واسه ی همین بکلایت رو تا دسته میاری پایین و چشمت رو‌میزنه چون تنظیماتت چشم رو اذیت میکنه

تصویر عین صدا عین خیلی چیزهای دیگه سلیقه ای هست یکی صدای فلت دوست داره لذت می بره یکی بیس بالا یکی صدای تیز دوست داره عینشم در tv هست تصاویری که خیلی نزدیک به واقعیت تنظیم بشن برای بازی خیلی مرده به نظر می رسن چون بازی عملا تصویر فیلم یا واقعیت هم نیست من به شخصه رنگ های زنده با کنتراست بالا بیشتر دوست دارم تصاویر زنده به اصطلاح که رنگ ها هم زیادی از حالت طبیعی خارج نشن. حقیقتش تنظیمات سونی برای live color یا کنتراست عالی هست اصلا اغراق امیزش نمی کنه برای همینم سونی خیلی دوست دارم برعکس سامی با lg هستن که داینامیک کنتراستشون گند می زنه به کیفیت تصویر اما سونی خیلی عالی نرم افزاری کار می کنه حتی باعث می شه در تاریکی تصاویر روشن تر بشن تا دیتیل تصویر بیشتر بشه اما در تصاویر سفید به جاش با کم کردن براتنس کیفیت رو افزایش می شه.
کلا tv های کره هایی هم عین ماشیناشون هست که کلی اپشن فیک دارن برعکس ژاپنی ها که اپشن هاشون کاملا قابل استفاده و تاثیر گذاره
بازم می گم اینا سلیقه ای هست که با تغییر سن ادم هم تغییر می کنه سلیقه ی ادم من با اینکه تنظیماتم زنده هست اما دقت رنگ بالایی هم دارم زمانی که با نمونه ی واقعیش مقایسه می کنم که البته به لطف دقت رنگ بسیار بالای این مدل سونی هم هست اما با lg کارم خیلی سخت تر هست هنوزم به تصویر دلخواهم نرسیدم هر چند که باید اعتراف کنم کیفیت تصویرش فوق العاده هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or