Farhad-1
کاربر سایت
سلام فرهاد جان ممنونم از راهنمایی شما، یه سوال دیگه داشتم، شنیدم تی وی های ال جی تو پخش فایلهای تصویری بالاتر از ۴ گیگ از طریق usb مشکل دارن و باید از طریق دستگاه های انبی یعنی پخش کننده های دیگه مثل بلوری پلیر، اونها رو پخش کنیم الان شما که این تی وی رو دارین این مطلبو چک کردین که صحت داره یا نه؟ خواستم زحمت بدم اگه چک نکردین و امکانش هست یکی از همون فیلمها یا دموهای 4k رو که دان کردین و حجمش بالاتر از 4 گیگ هستش رو تو فلش بریزین و ببینین پخش میشه یا نه و بهم بگین بدونم صحت داره یا نه؟ اگه اینطور باشه خیلی ضدحاله چون کسی که تی وی فورکی میخره قطعا دوست داره از همچین محتواهایی هم بتونه استفاده کنه و خب یکی از آسانتربن راهها هم همین پخش از طریق فلشه، و مطلب دیگه ایم که شنیدم اینه که مرورگر خود تی وی قابلیت پلی کردن محتواهای تحت وب(مثلا از طریق مرورگر بری تو سایت آپارات یا سایت های دیگه ای که فایلهای تصویری رو میشه توشون آنلاین و از طریق مرورگر مشاهده کرد) رو نداره و دلیلشم اینه که افزونه فلش پلیر مرورگر آپدیت نیست و نه میشه افزونه رو اپدیت کرد نه خود مرورگر رو و نه میشه مرورگر دیگه ای مثل کروم رو روش نصب کرد، که باز اینم خیلی تو ذوق آدم میزنه، میشه یه لطفی بکنین اینایی که گفتم رو چک کنین و بهم بگین بدونم قضیه از چه قراره؟ از بقیه دوستانی هم که این تی وی های ۲۰۱۷ ال جی رو دارن خواهش میکنم اگه تجربه ای در این زمینه دارن به اشتراک بزارن، با تشکر فراوان
نه دوست عزیر بدون هیچ مشکلی پخش میکنه خیالت راحت باشه اکثر شبا دارم فیلم 4k نگاه میکنم که حجمشون 50 گیگ به بالاست.تو دموها هم هیچ مشکلی نداشته.
مرورگرو راستش تست نکردم تاحالا چون اصلا مهم نیس برام اما خب تا شب تست میکنم خبرشو میدم بهت.