آره فرهاد جان من عذرخواهی میکنم عکس برچسب پشت تی وی رو تو همون پست قبلی گذاشته بودی متوجه نشده بودم همون لحظه ولی درست بعد اینکه اون پیامو گذاشتم دیدمش شرمنده، و در مورد مرورگر هم بسیار تشکر میکنم که زحمت کشیدی خیلی خوشحال شدم هزار تا لایک داری به مولا، فقط فقط یه موردی که هست نمیدونم چرا انقدر سخت به جوابش میرسم نمیدونم شاید من بد سوالمو مطرح میکنم نمیدونم ولی ببین داداش گلم من اینو میدونم که از طریق هارد اکسترنال همه جور فایلی رو میشه از طریق پورت USB HDD پخش کرد حتی اینم میدونم که کلا تلویزیونای ال جی قابلیت ضبط(همون pvr) چیزی که در حال پخشش هستن رو روی فلش(نه هارد اکسترنال) ندارن و حتما باید یه هارد اکسترنال بالای 500 گیگ تا نهایتا دو ترابایت رو با خود تی وی اول فرمت کرد تا بعد از فرمت از طریق همون پورت USB HDD، بشه به عنوان حافظه ذخیره سازی تی وی شناسوندش و موارد در حال پخش مثل فوتبالهای زنده در حال پخش از شبکه های تلویزیونی یا غیره رو روش ضبط و در زمان مقتضی تماشا کرد، این تا اینجا درست و فکرم نمی کنم شما هم توش هیچ بحثی داشته باشین، ولی اصل منظور این بود که فرض میکنیم شما یه فلش ۳۲ یا ۶۴ گیگ داری و فیلم 4k یا هر فایل تصویریه دیگه رو که بالاتر از 4 گیگ باشه بریزی تو اون فلش و به تی وی وصل کنی پخش میکنه یا نه چون اکثر جاها گفتن برعکس تی وی های اندرویدی در این حالت(یعنی فایل تصویری بالاتر از 4گیگ و از طریق حافظه *فلش*) رو تلویزیونای ال جی پخش نمیکنن و حتما باید یه هارد بالای پونصد گیگ رو به عقدش دربیاری(چون بازم مثل اندروید تی وی ها که همه فرمتهای ذخیره سازی FAT32, exFAT و NTFS رو ساپورت میکنن ال جی فقط از FAT32 پشتیبانی میکنه) و اون هارد رو دیگه به هیچ دیوایس دیگه ای مثلا pc نباید بزنی وگرنه بعدش تی وی دیگه نمیشناسه تا از دوباره توسط خود تی وی فرمت بشه، امیدوارم اینبار تونسته باشم منظورمو برسونم و شما هم لطف کنین و اگر تست نکردین این موردم یه عنایتی بکنین تست کنین و بهم بگین خیلی خیلی سپاسگزارم، ببخشید که طولانی شد، موفق باشید.عکسشو برات تو چند پست قبل آپلود کردم که ببینی نوشته شده Made By LG Electronic.
دوست عزیر فکر کنم منظور منو متوجه نشدی پورت یو اس بی این تلویزیون هیج مشکلی نداره من از طریق هارد اکسترنال فیلم و سریال میبینم هاردو وصل میکنم به همین Usb تلویزیون. اصلا بلوری پلیر ندارم .از حجم 4 گیگ تا 80 گیگ و بیشتر از این حجمو راحت پخش میکنه خود تیوی.
مرورگر تیوی هم اوکی بود عکسشو تو همین پست میزارم خودت ببین رفتم تو آپارات کلیپ پلی کردم در حال کلیپ پلی کردن واست عکس گرفتم.
سیستم عامل تیوی هم خیلی راحت با وصل شدن به اینترنت میتونی آپدیت کنی اگر نرم افزار هم بخوای دانلود کنی اونم راحت میشه دانلود کرد. کلا کار کردن با Webos الجی خیلی آسونه.
دوستان کسی میدونه چطور باید تو تی وی های ال جی وی پی ان یا شیلتر شکن نصب کرد؟ اصلا امکانش هست؟ یه جایی این سوالو مطرح کردم یه نفر در جواب گفتش که نت گوشی رو روشن میکنی بعد یه اپ شیلترشکنم روشن میکنی بعدش اونموقع این نت رو که از طریق وای فای هات اسپات بدی به تی وی، راحت میتونی از یوتیوب خود تی وی یا مرورگرش مواردی که برای ما بسته هستش رو باز کنی، نمیدونم این مطلبی که گفتن شدنیه یا نه؟! راهی که پیشنهاد کرده به نظر منطقی میرسه مگر اینکه دوستانی که اطلاع بیشتری دارن ردش کنن ولی من میخوام از طریق مودم خونه که وصل میشم بتونم محدودیتو بردارم، لطفا اگر کسی اطلاعی داره کمکم کنه، با تشکر
Last edited by a moderator: