سلام. دوستان من تا اردیبهشت سال جدید که میاد فرصت بازی کردن ندارم ولی قصدم اینه که یه pro بگیرم تو اردیبهشت. تلوزیونم f8000 سامسونگه که چند سال پیش 6 میلیون فکر کنم خریدم که بهترین تلوزیون 1080p بازار بود. سوالم ایناست :
1- به نظرتون الان که ال جی سامسونگ جشنواره دارن تلوزیون بخرم بزارم کنار تا اردیبهشت یا همون موقع اون ور سال بخرم؟ افزایش قیمت دلار رو تلوزیون ها رفته یا هنوز زیاد نشدن قیمتشون؟
2- من یه تجربه ایی از تلوزیون قبلیم دارم و اونم اینه که کیفیت تلوزیون بعد از یک ماه برای ادم عادی میشه یعنی هر چی هم همون اولش خفن باشه ولی بعد از مدتی دیگه ادم وقتی داره بازی میکنه به خاطر مثلا کیفیت رنگ تلوزیون ذوق زده نمیشه و بر میگرده به گرافیک خود بازی. شیش ماه یک بارم که هی تکنولوژی جدید میاد همشم تبلیغاته هی تلوزیون پارسالو که میگفتن رنگ هاش مادر بگریده میزارن کنار تلوزیون جدید میگن ببینید چقدر این قرمزش قرمز تره و این حرفا. الانم دوباره به سرم زده بود یه تلوزیون flagship بخرم ولی یه کم تحقیق کردم دیدم این hdr ظاهرا هنوز جا برا تکامل داره و بعضیا میگن خفنه بعضیا میگن ارزش پولی که بابتش میدین رو نداره و این حرفها، به اینا قضیه کهنه شدن سر یک سال تلوزیون و عادی شدن کیفیتشم اضافه کنید.
حالا با این اوصاف پیشنهاد میدید یه تلوزیون 4k با کیفیت خوب بخرم که hdr نداشته باشه یا hdr بی کیفیت بی استفاده داشته باشه و من فقط از 4k بودن و کیفیت تصویر و این چیزاش لذت ببرم یا بازم پول بدم 7-8 ملیون تلوزیون hdr بهتر بخرم؟ صرف نظر از پولش، دلم با تلوزیون خیلی گرون نیست چون سر سال hdr نمیدونم چی چی و چهار تا چیز دیگه میاد تلوزیون خفن الان میشه از مد افتاده. همین الان این f8000 منو که غول بود چند سال پیشو فک نکنم 2 تومنم کسی بخره.
چند تا مدل خوبم 49-55 اینچ معرفی کنید همین با گارانتی، من حوصله بانه و این چیزا رو ندارم. تشکر.
فقط من رو این کثیفی تصویر و حاله سفید و پارگی و خط و این چیزا رو تصویر خیلی حساسم. کافیه تصویر سیاه یا خاکستری بشه و گوشه تصویر حاله سفید باشه یا از این چیزا، قشنگ حالم گرفته میشه. کاش به جای تبلیغات بیخودی رو کیفیت رنگ ها که همش سر ماه عادی میشه ایت ایرادات تلوزیون های مدرن رو برطرف میکردن.