خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
شما 3 تا انتخاب داری
1-سونی x930e پرچم دار سونی
2-سونی x900e کیفیت تصویر مشابه مدل پرچم،دار ولی با یک تقاوت اونم روشنایی بسیار بهتر ودر نتیجه تصاویر hdr بسیار بهتر.البته سونی x900e روشنایی بالایی داره و تو تلویزیون های امسال بعد از x930e و،سامسونگ qf9 تو مقام سومه از نظر روشنایی
3-سونی x8500e.این تلویزیون در مقابل مدلهای بالا از لوکال دایمینگ استفاده نمیکنه و روشناییش پایینتره.ولی در کل راضی کننده هستش.
در کل لوکال دایمینگ چیز مهمی هستش تو تلویزیون وکنتراست رو بسیار بالامیبره ویکی از اصول hdr داشتن این ویژگی هستش.به عنوان مثال مناطقی که تصویر باید تاریک مطلق باشه یا مثلا یک منبع نور تو صفحه باشه لوکال دایمینگ اون رو بسیار نمایان تر میکنه.پس اگر led میگیرید سعی کنید این تکنولوژی رو داشته باشه
تکلیف oled ها که مشخصه.
قیمتها هم به ترتیب
8500
6 میلیون
4800
سومی رو پیشنهاد نمیدم بازم روشنایی خوبی نداره توی بازی ها ( خودم دارمش )

تلویزیون‌بانه ایه هم wide colour gamut داره هم hdr مناسب ....
Mu7000 به شدت میرزه‌یه قیمتش بهترین انتخاب تو رنج قیمتی خودشه توی ریسپانس تایم هم اوکیه مناسب گیم و اسپرت‌دیدن
پنل ش رو بچه هايي كه دارند گفتند mu6300 هست در اصل كه ميتونيد review شو توي rtings ببينيد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

چی بردارم ک کثیفی تصویر نداشته باشه؟؟
واید کلر گاموتو ک‌ داره
تو اين رنج كم و بيش دارند بعضي از پنل ها خطوط عمودي ميندازه به عنوان كثيفي تصوير كه حساس باشي ميره رو مخت شما تست gray uniformity اين تلويزيون ها رو سرچ كن متوجه ميشي.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by a moderator:
در این که اولدهای ال جی کیفیت تصویر بینظیری دارن حرفی نیست . روشنایی شون هم برای من قابل قبوله
و یکی از برتریهای بزرگی که حتی نسبت مانیتورهای گمینگ داره زمان پاسخدهی کمش هست که در برترین مانیتورها به 1ms میرسه اما تو اولد 0.1 ms هست .
فقط یک مشکلی هست که ذهنم رو سخت مشغول کرده . لطف میکنید با توجه به تجربه استفادتون جواب بدید . اون هم Burn-In هست . میخواستم بدونم اگر مداوم بازی کنیم برن این میده ؟ و شما با این ایراد مواجه شدین؟
قصدم این هست که به عنوان مانیتور استفاده کنم .
خیالت از این مشکل Burn-In راحت باشه منم قبل خرید تنها ترسی که داشتم همین بود از خود فروشنده هم چند بار سوال کردم گفت این مشکل طبعیه در اولدها تیویرو که خاموش کنی اگه تصویری مونده باشه خودش کم کم محو میشه یه سری راهکار ها هم هست تو تنظیمات خود تیوی برای حل این مشکل اما من تا 2 ساعت فیلمی که نوشته زیاد داشته رو گذاشتم پلی بشه بعدش ماندگاریه تصویری ندیدم خیلی کم پیش میاد که بخوای یه تصویرو 2 ساعت
ثابت نگه داری البته من به عنوان مانیتور استفاده نمیکنم از تیویم ولی حتی از مانیتور خودم هم که برای پیسی استفاده میکنم که تقریبا روزی 12 ساعت هم روشنه خیلی کم پیش اومده یه تصویر بخواد مدت زیادی ثابت بمونه.میتونی داخل یوتیوب هم سرچ کنی هستن کسایی که از اولد به عنوان مانیتور استفاده میکنن ازشون سوال کنی مشکلی داشتن یا نه. شما هم که گیم زیاد بازی میکنی نگرانی نداره بنظرم میتونی هر 1 یا 2 ساعت شایدم بیشتر از 2 ساعت برای چند ثانیه پاس بزنی بازیو یه تصویر یا یه فیلم دیگه پلی کنی باز دوباره برگردی به بازی کردن هم خیال خودت راحت میشه هم هیچ زحمتی نداره فقط 1 دقیقه وقتتو میگیره به نظرم کیفیت تصویری که اولد میده به آدم ارزششو داره.
در مورد روشنایی تو حالت HDR خیلی عالیه تو حالت SDR هم خوبه بد نیست منو که راضی میکنه.
مهم تر از همه عمق رنگ مشکیش با کنتراستشه واقعا بینظیرو خیره کنندست بخصوص در حالت HDR این دو مورد خیلی چشم منو گرفته بود نمیتونستم دل بکنم ازشون برم ال ای دی بگیرم چون تفاوت واقعا احساس میشه که ادم داره از یک تکنولوژی جدید استفاده میکنه در اخر هم بگم که کاملا راضیم از خریدی که کردم اصلا هم پشیمون نیستم
اگه دوباره برگرده به عقب هم بازم همین تیویو انتخاب میکنم حتی اگر مشکلات بیشتری هم داشته باشه یا بفهمم مشکل Burn-In خیلی زودتر از 2 ساعت اتفاق میفته. البته باز هم همه اینا بر میگرده به سلیقه خودت چون بنظرم انتخاب کیفیت تصویر هم به سلیقه خود آدم بستگی داره شاید خیلی ها هم از نوع نمایش دادن رنگ ها تو اولد خوششون نیاد یا میزان روشنایی یا هر چیز دیگه ولی برای من که خیلی دوست داشتنیه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Natural Killer
تو تنظیم های تی وی داشتم میگشتم
از تنظیم ها رفتم وارد گزینه های برنامه نویسان شدم.
از گزینه عمومی وارد شدم یه گزینه جالب دیدم که نوشته بود بهینه ساز HDMI و روش که بزنی دو تا انتخاب میده.
بهترین وضوح
بهترین نرخ فریم

که من رو فریم زدم و تی وی ریست شد.
تغییر تو فریم بازها کامل حس شد بعدش :o

مدل تی وی من SONY X9300D هستش.
دوستان چک کنید اگه بود واسه شما فعال کنید که عالیه.

تو تنظیم های تی وی داشتم میگشتم
از تنظیم ها رفتم وارد گزینه های برنامه نویسان شدم.
از گزینه عمومی وارد شدم یه گزینه جالب دیدم که نوشته بود بهینه ساز HDMI و روش که بزنی دو تا انتخاب میده.
بهترین وضوح
بهترین نرخ فریم

که من رو فریم زدم و تی وی ریست شد.
تغییر تو فریم بازها کامل حس شد بعدش :o

مدل تی وی من SONY X9300D هستش.
دوستان چک کنید اگه بود واسه شما فعال کنید که عالیه.
همچین گزینه ای ندید تو منو!!.قسمت action menu هستش؟؟گزینههاشو دقیق میگی؟؟

• Like
Reactions: Jack cooper
بابا منظورش همون تنظیمات motion هستش.خودش فریم اضافه میکنه ولی تصویر خیلی ضایع میشه و گاها میمونه.میشه گفت یه جور دوپینگه.من خودم افش کردم از بس بی خود بود

نه عزیز اون نیست.
حالا سره فرصت عکس میگیرم واستون میزارم.

گزینه بزنامه نویسان نداره!!!!

الان میزارم عکس هارو.

cf05_1.jpg

9a7d_2.jpg

44sk_3.jpg

xb40_4.jpg

n1j6_5.jpg

خیالت از این مشکل Burn-In راحت باشه منم قبل خرید تنها ترسی که داشتم همین بود از خود فروشنده هم چند بار سوال کردم گفت این مشکل طبعیه در اولدها تیویرو که خاموش کنی اگه تصویری مونده باشه خودش کم کم محو میشه یه سری راهکار ها هم هست تو تنظیمات خود تیوی برای حل این مشکل اما من تا 2 ساعت فیلمی که نوشته زیاد داشته رو گذاشتم پلی بشه بعدش ماندگاریه تصویری ندیدم خیلی کم پیش میاد که بخوای یه تصویرو 2 ساعت
ثابت نگه داری البته من به عنوان مانیتور استفاده نمیکنم از تیویم ولی حتی از مانیتور خودم هم که برای پیسی استفاده میکنم که تقریبا روزی 12 ساعت هم روشنه خیلی کم پیش اومده یه تصویر بخواد مدت زیادی ثابت بمونه.میتونی داخل یوتیوب هم سرچ کنی هستن کسایی که از اولد به عنوان مانیتور استفاده میکنن ازشون سوال کنی مشکلی داشتن یا نه. شما هم که گیم زیاد بازی میکنی نگرانی نداره بنظرم میتونی هر 1 یا 2 ساعت شایدم بیشتر از 2 ساعت برای چند ثانیه پاس بزنی بازیو یه تصویر یا یه فیلم دیگه پلی کنی باز دوباره برگردی به بازی کردن هم خیال خودت راحت میشه هم هیچ زحمتی نداره فقط 1 دقیقه وقتتو میگیره به نظرم کیفیت تصویری که اولد میده به آدم ارزششو داره.
در مورد روشنایی تو حالت HDR خیلی عالیه تو حالت SDR هم خوبه بد نیست منو که راضی میکنه.
مهم تر از همه عمق رنگ مشکیش با کنتراستشه واقعا بینظیرو خیره کنندست بخصوص در حالت HDR این دو مورد خیلی چشم منو گرفته بود نمیتونستم دل بکنم ازشون برم ال ای دی بگیرم چون تفاوت واقعا احساس میشه که ادم داره از یک تکنولوژی جدید استفاده میکنه در اخر هم بگم که کاملا راضیم از خریدی که کردم اصلا هم پشیمون نیستم
اگه دوباره برگرده به عقب هم بازم همین تیویو انتخاب میکنم حتی اگر مشکلات بیشتری هم داشته باشه یا بفهمم مشکل Burn-In خیلی زودتر از 2 ساعت اتفاق میفته. البته باز هم همه اینا بر میگرده به سلیقه خودت چون بنظرم انتخاب کیفیت تصویر هم به سلیقه خود آدم بستگی داره شاید خیلی ها هم از نوع نمایش دادن رنگ ها تو اولد خوششون نیاد یا میزان روشنایی یا هر چیز دیگه ولی برای من که خیلی دوست داشتنیه.
عزیز خدمتتون پیام دادم ممنون میشم یه چک کنید

گزینه بزنامه نویسان نداره!!!!
فکرک نم چون سیستم عاملش اندرویده باید فعال کنید این گزینه رو.
تو گوشیا اندرویدی میرن تو about رو بیلد نامبر یه چند بار تاچ میکنن و فعال میشه.

فکرک نم چون سیستم عاملش اندرویده باید فعال کنید این گزینه رو.
تو گوشیا اندرویدی میرن تو about رو بیلد نامبر یه چند بار تاچ میکنن و فعال میشه.
من که از این سیستم عامل اصلا سر درنمیارم!!
ممنون.امتحان میکنم

• Like
این لینک توضیح داده که چطور گزینه برنامه نویسان فعال میشه

How to enable developer mode in Android TV
این لینک توضیح داده که چطور گزینه برنامه نویسان فعال میشه

How to enable developer mode in Android TV
الان فعال شد ولی گزینه هاش شبیه به عکس خای که دوستمون گذاست نیست.!!اصلا گزینه عمومی نداره

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or