تابستان سال دیگهدوستان 55x9000F کی وارد بازار بانه میشه بنظرتون ؟
آیا مشخص شده تفاوت محسوسی با سری E میکنه که ارزش صبر کردن داشته باشه یا نه ؟تابستان سال دیگه
پردازشگر x1 extreme که روی x930e هستش جایگزین شده و هچنین موشن فلو دچار تغییراتی شده.باید ببینیم در عمل به چه صورته.اگر روشناییش در حد x930e باشه خوبه.قیمتش،هم باید در نظر گرفت که ایا در حد x90e پارساله یا قیمت بالاتری داره در حد x930e.!!!آیا مشخص شده تفاوت محسوسی با سری E میکنه که ارزش صبر کردن داشته باشه یا نه ؟
گویا پرچمدار lcd led هاش همین 900f هست ! و احتمالا هم قیمت 930e قیمت گذاری بشه !پردازشگر x1 extreme که روی x930e هستش جایگزین شده و هچنین موشن فلو دچار تغییراتی شده.باید ببینیم در عمل به چه صورته.اگر روشناییش در حد x930e باشه خوبه.قیمتش،هم باید در نظر گرفت که ایا در حد x90e پارساله یا قیمت بالاتری داره در حد x930e.!!!
خوب پس با همون قیمت x930e فروخته میشهگویا پرچمدار lcd led هاش همین 900f هست ! و احتمالا هم قیمت 930e قیمت گذاری بشه !
سونی پارسال هم یک x930d رو فقط داده بود اگر یادت باشه ومدل پایینترش x850dامکان نداره سونی مدل های میان رده اش رو حذف کنه مگر اینکه بخواد مدل های بالا رده رو با همون قیمت میان رده ها عرضه کنه بجز این بازار رو تقدیم سامسونگ و الجی میکنه
توی همون خارج از ایرانم کمتر کسی میره پول 930 یا OLED رو میده تازه باور کنید ما ایرانی ها خیلی توی خرید تلویزیون دست و دل باز تر خرج میکنیم تا اونوری ها
اضافه شدن dolby vision hdrآیا مشخص شده تفاوت محسوسی با سری E میکنه که ارزش صبر کردن داشته باشه یا نه ؟
سلام
دوستان کسی سامسونگ مدل 6960 رو داشته؟؟
سری k برای 2016 هس و m 2017 ،کسی میدونه سری m و k کیفیتشون فرقی میکنه؟
نحوه دانلود به چه صورته؟؟من لینک دانلودی ندیدم!!!دوستان یه سایت خوب و مجانی واسه دان فیلم های 4k پیدا کردم حال کنید
NIMA4K - Movies, Serien und mehr in 4K
نحوه دانلود به چه صورته؟؟من لینک دانلودی ندیدم!!!