در کل که x800d بهتره اگرگیر بیاد ولی به قیمتی که میدن نمیرزه.من تیوی قبلیم 43 بود،الان ۵۰ ،اصلا حاظر نیستم سایز بزرگ رواز دستبدمسایزیزرگخیلیحال میده.دوستان ریموت 7970 این مدل هست ؟
http://i.rtings.com/images/reviews/tv/samsung/ku6300/ku6300-remote-large.jpg
یک سوال دیگه بین 7970 و 7980 کدام بهتره ؟
و بنظرتون "x800d 43 بهتر از دو مدل بالا هست ؟یعنی ارزش داره قید سایز بزرگتر رو بزنم
بین ۷۹۷۰ و۷۹۸۰ معلوم نیست پنل ۷۹۸۰ چیه دقیقا ولی ۷۰۰ اختلاف قیمتشون قابل توجیهنیست باز.
...............
اقاما یکم ور رفتیم با ۷۹۷۰mu.
پنل بدون شک ku6300 هستش،من کالیبریشن rtings رو اعمال کردم روش و راضیم.
مزایا:کنتراست عالی،بک لایت خوب و روشن،رنگ های دقیق و vivid,اینپوت لگ فوق العاده،مشکیش حرف نداره.موشن خوب و راضی کننده.سیستم عامل روون با اینترفیسساده و کارا.سیستم اپ اسکیلینگ فوقالعاده قوی.تصاویر نیتیو 1080 رو خوب و شارپنشون میده،4k رو که فوقالعاده مخصوصا اگر نیتیو باشه سورسمون.
معایب:
Hdr معمولی،واسه ی چشم حرفه ای محسوسه چون رنگاروخوب تنظیممیکنه.(تویاینرده قیمت همشون همینن )
جادر در فیلم های ۲۴ فریم دیده شده کمی که با تنظیم موشن روی ۳،۴ حل میشه قضیه،اگر با sop مشکلی ندارید (من ندارم) کاملا اوکیه اتو موشنرو اکتیو کنین.حتی خود جادر هم ممکنه خیلی ها متوجهنشناصلا.
کیفیت ساخت بدنه و پایه میتونست بهتر باشه.حس میکنمیکم تلویزیون دماش گرمه.
کلا تلویزیونتوی تاریکی مطلق اتاق و چراغ روشن کاملا راضی کننده و فراتره.
توی اینرنجقیمت رقیب نداره چه 43 اینچش چه 50.
در کل بابت پولی که دادمبیشتر از راضیم.
اگر قرار باشه چیز بهتری بیینیم بدونشک oled,qled ویاتیویفولاری مثل x900 میتونن بهتر باشنوبه چشمبیاد.
من یه مقایسه ایهم داشتمبین اینتیوی و ایپی اسهایlg,یعنی lg ips حیفه پوله! خیلی تصویرشوندیم و کدره.
الان چک کردم 7980 رو هم به احتمال زیاد ku6300 هست پنلش یا mu6000.چونتوسایتای ایرانی توش مشخصاتش زده pure color که مختص سری ۶ هست.سری ۷ اکتیو کریستال کالر هست سیستم رنگش که واید کالر گمت هم داره.اگه 6000 باشه که هست خیلیدزدیه!همونپنل رو به یه اسم دیگه گرونتر میدن!
کلاهبرداریم کهقبلاکردن ku7970 خودش ku6300 هست،ورداشتناسمشو mu کردن
آخرین ویرایش: