خوب یک نقدی از تلویزیون سونی x900e بزارم.
اول اینکه در نگاه اول زمانی که تلویزیون رو روشن میکنید روشنایی زیاد تلویزیون خود نمایی میکنه.!!
با اینکه بک لایت روی 20 بود وحداکثر تا 50 جا داشت من بازم بکلایت رو تا 12-13 کم کردم.
دومین مورد کنتراست بسیار خوب تلویزیون هست.
ولی زمانی auto local diming رو فعال میکنید کنتراست بسیار بیشتر میشه!!این گزینه قسمتهای تاریک رو تاریک نشون میده وقسمتهای روشن رو بسیار روشن.البته این گزینه یک بدی که داره اینه که زمانی که صفحه کاملا سیاه هستش ویک نوشته روی تصویر باشه یک مقدار هاله کمی دور اون نوشته میاد که زیاد به چشم نمیاد.
یک مورد دیگه گرادیان یا همون شیب رنگ هستش که تو این تلویزیون خیلی عالی هستش طوری که هیچ باند مخرب رنگی روی صفحه مشاهده نمیکنید
مورد بعدی عمق رنگها هستس که خیلی عالیه هستش نسبت به تلویزیون قبلیم ku7970.رنگها بسیارواقع گرایانه نشون داده میشن.
مورد بعدی موشن فلو این تلویزیون هستش که خیلی عالی هستش وتو تصاویر سریع خیلی عالی عمل میکنه نسبت به تلویزیون قبلیم.وهمچنین فیلم های 24p رو بدون لرزش نشون میده.طوری که اصلا گزینه motion رو فعال نمیکنم.
خوب از معایبشم بگم.
احساس میکنم upscaling نسبت به تلویزیون قبلیم ku7970 ضعیغف تره.نمیدونم من اینطور احساس کردم.شایدم اشتباه میکنم.
مورد بعدی سیستم عامل اندروید هستش که اصلا جالب نیست نسبت به تایزن.
مورد بعدی کنترل تلویزیون هستش که خیلی جنسش بده و پلاستیکی هستش. وتو این قیمت یک مقدار تو ذوق میخوره
فیلم hdr تست نکردم متاسفانه ونمیتونم نظری بدم فعلا.
درکل به دوستان پیشنهاد میکنم تو رنج قیمت 5.5 تا6 تومن تو خرید این تلویزیون شک نکنن