خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
مدل جهانی mu7980 چیه؟
من یه گشتی که تو اینترنت زدم فک کنم یکی از این سه مدل جهانیش باشه.
43mu6100
43mu6170
43mu6125

اگه اشتباه میکنم بگید!

ببينيد مدل mu7000 توي اروپا و بعضي كشور هاي ديگه به نام mu6400 هست توي پايين ريويو سايت rtings هم زده كدهاشو اما ايني كه مونتاژ مصر هست و از دبي ميارن اينجا مدل ش هم كده امريكا mu7000 هست اين دوتا پنل دوتا فرق عمده دارن يكي نداشتن wide colour gamut و اون يكي gray uniformity بدتر پنل 6300(6100 در اروپا) كه هنگام پخش صحنه هاي سريع دوتا سايه عمودي ميندازه ولي پنل سري ٧ توي اين قضيه مشكلي نداره حالا اونايي كه دارن مدل mu7000 يا mu7970 حتي ku7000 و... ميتونن از روي همين قضيه پي به پنل اصلي شون و اينكه مطابق با مدل جهاني هست يا خير ببرن.

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
از این چیزی که میخوام براتون بگم ۲ ماهیی میگذره ولی گفتم بد نباشه هم تجربه بشه برای دوستان و هم جواب سوالامو بگیرم
چند ماه پیش با دوستان فروم صحبت کردمو و مشاوره گرفتمو در نهایت یک x8500 d خریدم از فروشگاه (( بانه ویترین)) دقیقا سه روز از خریدم نگذشته بود که یه خط بزرگ افقی رو صفحه افتاد و تا الان نصف تی وی و گرفته زنگ زدیم اقا اینی که اوردی یک هفته هم نشده مگه قرار نبود یک هفته مهلت تست بدید و فلان اصن انگار دیگه نمیشناخت مارو مشکلم از پنل بود که تقریبا پول یه تی وی دیگه رو باید برا تعمیر میدادم..گفتم میخواستین بخرین از هر بانه ای خریدید از این بیشرفای بانه ویترین نخرید..
حالا گذشته از اون تصویر خط داره ولی باعث نمیشه ادم نادیده بگیره کیفیتشو من قبلا lg 55la960t داشتم ای پی اس بود اما ای پی اس الجی کجا و ماله سونی کجا رنگا فوقلعادس هرچند تو مشکی ضعیفه
چنتا سوال
سونیا این قدر واقعا زود خراب میشن؟
زمانی که فیلم پلی میکنید زیرنویس که پخش میشه برا شما هم یه نوری انگار وسط صفحه روشن میشه یا نه؟

آخرین ویرایش:
خیلی ناراحت کنندست
من خودم به شدت به برند سونی علاقه دارم ولی تو همین تاپیک دوستان زیادی از خرابی زودهنگام تلوزیونشون خبر دادن

عزیز سونی هنوزم تو کیفیت ساخت حرف اولو میزنه.

تو هر محصولی از هر برندی خرابی هست.
واسه همین باید حتمن از جای مطمئن خرید و تو فاکتور موقع خرید مهلت تست رو قید کرد با مهر و امضای فروشنده.

سلام
از این چیزی که میخوام براتون بگم ۲ ماهیی میگذره ولی گفتم بد نباشه هم تجربه بشه برای دوستان و هم جواب سوالامو بگیرم
چند ماه پیش با دوستان فروم صحبت کردمو و مشاوره گرفتمو در نهایت یک x8500 d خریدم از فروشگاه (( بانه ویترین)) دقیقا سه روز از خریدم نگذشته بود که یه خط بزرگ افقی رو صفحه افتاد و تا الان نصف تی وی و گرفته زنگ زدیم اقا اینی که اوردی یک هفته هم نشده مگه قرار نبود یک هفته مهلت تست بدید و فلان اصن انگار دیگه نمیشناخت مارو مشکلم از پنل بود که تقریبا پول یه تی وی دیگه رو باید برا تعمیر میدادم..گفتم میخواستین بخرین از هر بانه ای خریدید از این بیشرفای بانه ویترین نخرید..
حالا گذشته از اون تصویر خط داره ولی باعث نمیشه ادم نادیده بگیره کیفیتشو من قبلا lg 55la960t داشتم ای پی اس بود اما ای پی اس الجی کجا و ماله سونی کجا رنگا فوقلعادس هرچند تو مشکی ضعیفه
چنتا سوال
زمانی که فیلم پلی میکنید زیرنویس که پخش میشه برا شما هم یه نوری انگار وسط صفحه روشن میشه یا نه؟

گفتم به اون دوستمون که کمترین خرابی واسه سونی هست.
حالا از شانس شما این مورد این طوری شده.

من از بانه فقط از اشناهای خودم و سلام بابا خرید میکنم واسه همه فقطم سونی میخریم تا حالا بالای 20 تا تی وی خریدیم از چند سال پیش تا حالا همه هم دارن کار میدن بدون مشکل.

Last edited by a moderator:
سلام
چنتا سوال

منم x8500 d دارم و بدون ضمانت هم گرفتم ولی خداروشکر تا الان هیچ مشکلی نداشته ...برای منم زمانی که فیلم پخش میشه و زیرنویس داره صفحه کمی روشن میشه که تو صحنه های تاریک یکم اذیت میکنه دوستان اگه میدونن راه حلی داره تو تنظیماتش کمک کنن

• Like
Reactions: Xenon360
تو امین حضور چرخ زدم چون برا اتاق میخوام انتخابا محدوده.
سایز ۴۳ فقط ۷۹۷۰ هست. البته یه کاتالوگ سامسونگ ایران زده محصولات 2018 جدید به اسم ۴۳ mu ۷۹۸۰. که میگن تا اینور سال میا‌‌ن.
کسی‌ اطلاعاتی‌ داره از فرق اینها؟ 7980,7970 .صبر کنم یا همین رو بگیرم بره.
قیمت ۲M
این کاتااوگشو میشه بدین ؟

دوستان یک برچسب گارانتی شرکت کیا اطلس پاسارگاد روی کارتن تلویزیون هستش.
برای نصب وگارنتی هزینه میگیرن یا رایگانه؟؟
اگه پول اضافه براي گارانتي موقع خريد داده باشي هزينه نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: mohsen2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or