mohsen2012
کاربر سایت
یک عدد تلویزیون سونی x9000e سایز55 با قیمت 5700خریداری شد.بزودی یک نقد ازش میزازم
مبارکت باشه اقا محسنیک عدد تلویزیون سونی x9000e سایز55 با قیمت 5700خریداری شد.بزودی یک نقد ازش میزازم
گناوهمبارکت باشه اقا محسن
میخواستم بدونم قیمت نمایندگیه یا بانه ؟
مدل جهانی mu7980 چیه؟
من یه گشتی که تو اینترنت زدم فک کنم یکی از این سه مدل جهانیش باشه.
43mu6100
43mu6170
43mu6125
اگه اشتباه میکنم بگید!
خواستی ادرسشو تو خصوصی بهت میدممبارکت باشه اقا محسن
میخواستم بدونم قیمت نمایندگیه یا بانه ؟
خیلی ناراحت کنندست
من خودم به شدت به برند سونی علاقه دارم ولی تو همین تاپیک دوستان زیادی از خرابی زودهنگام تلوزیونشون خبر دادن
سلام
از این چیزی که میخوام براتون بگم ۲ ماهیی میگذره ولی گفتم بد نباشه هم تجربه بشه برای دوستان و هم جواب سوالامو بگیرم
چند ماه پیش با دوستان فروم صحبت کردمو و مشاوره گرفتمو در نهایت یک x8500 d خریدم از فروشگاه (( بانه ویترین)) دقیقا سه روز از خریدم نگذشته بود که یه خط بزرگ افقی رو صفحه افتاد و تا الان نصف تی وی و گرفته زنگ زدیم اقا اینی که اوردی یک هفته هم نشده مگه قرار نبود یک هفته مهلت تست بدید و فلان اصن انگار دیگه نمیشناخت مارو مشکلم از پنل بود که تقریبا پول یه تی وی دیگه رو باید برا تعمیر میدادم..گفتم میخواستین بخرین از هر بانه ای خریدید از این بیشرفای بانه ویترین نخرید..
حالا گذشته از اون تصویر خط داره ولی باعث نمیشه ادم نادیده بگیره کیفیتشو من قبلا lg 55la960t داشتم ای پی اس بود اما ای پی اس الجی کجا و ماله سونی کجا رنگا فوقلعادس هرچند تو مشکی ضعیفه
چنتا سوال
سونیا این قدر واقعا زود خراب میشن؟
زمانی که فیلم پلی میکنید زیرنویس که پخش میشه برا شما هم یه نوری انگار وسط صفحه روشن میشه یا نه؟
سلام
از این چیزی که میخوام براتون بگم ۲ ماهیی میگذره ولی گفتم بد نباشه هم تجربه بشه برای دوستان و هم جواب سوالامو بگیرم
چند ماه پیش با دوستان فروم صحبت کردمو و مشاوره گرفتمو در نهایت یک x8500 d خریدم از فروشگاه (( بانه ویترین)) دقیقا سه روز از خریدم نگذشته بود که یه خط بزرگ افقی رو صفحه افتاد و تا الان نصف تی وی و گرفته زنگ زدیم اقا اینی که اوردی یک هفته هم نشده مگه قرار نبود یک هفته مهلت تست بدید و فلان اصن انگار دیگه نمیشناخت مارو مشکلم از پنل بود که تقریبا پول یه تی وی دیگه رو باید برا تعمیر میدادم..گفتم میخواستین بخرین از هر بانه ای خریدید از این بیشرفای بانه ویترین نخرید..
حالا گذشته از اون تصویر خط داره ولی باعث نمیشه ادم نادیده بگیره کیفیتشو من قبلا lg 55la960t داشتم ای پی اس بود اما ای پی اس الجی کجا و ماله سونی کجا رنگا فوقلعادس هرچند تو مشکی ضعیفه
چنتا سوال
سونیا این قدر واقعا زود خراب میشن؟
زمانی که فیلم پلی میکنید زیرنویس که پخش میشه برا شما هم یه نوری انگار وسط صفحه روشن میشه یا نه؟
این کاتااوگشو میشه بدین ؟تو امین حضور چرخ زدم چون برا اتاق میخوام انتخابا محدوده.
سایز ۴۳ فقط ۷۹۷۰ هست. البته یه کاتالوگ سامسونگ ایران زده محصولات 2018 جدید به اسم ۴۳ mu ۷۹۸۰. که میگن تا اینور سال میان.
کسی اطلاعاتی داره از فرق اینها؟ 7980,7970 .صبر کنم یا همین رو بگیرم بره.
قیمت ۲M
مبارک باشه .خوب تلویزیون رسید.
اگه پول اضافه براي گارانتي موقع خريد داده باشي هزينه ندارهدوستان یک برچسب گارانتی شرکت کیا اطلس پاسارگاد روی کارتن تلویزیون هستش.
برای نصب وگارنتی هزینه میگیرن یا رایگانه؟؟