خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام من امروز یه c7v الجی خریدم البته ساخت کره و از بانه.داخل جعبه کابل hdmi نبود پیشنهادتون بره خرید کابل چیه؟ چون فکر میکنم c7 از hmdi 2.1 پشتیبانی میکنه.

البته ایران گوش کوب هم بلد نیست تولید کنه فقط مونتاژ می کنه نهایت عین خیلی از شرکت های دیگه در چین مونتاژ می شن.

کابل HDMI هیچ برندی نمی ذاره 1 کابل اصل بخرید که سیمش از خلوص خوبی بهره می بره کوتاهم باشه تا اتلافش کم باشه کابل نسخه نداره فقط باید پهنای باندش بالا باشه.
HDMI 2.1 یا 3 حتی TV های 2018 هم پشتیبانی نمی کنن رفت برای 2019

سلام
اولد هایی که سونی با ال جی امسال معرفی کردن چه تفاوتی با مدلهایه قبلیشون داره ؟

خیلی اشاره ای نشده تا نقد نشن نمی شه فهمید احتمالا مکسش برای HDR بیشتر کردن شاید. LCD ها که دیگه تهش 2017 ساختن فکر نکنم دیگه جای پیشرفتی بیش از این داشته باشن نهایت اونم نیت 1000 یا بیشترش می کنن به نظرم X9000E یکی از بهترین در مخصوصا قیمت خودش هست.

سلام من امروز یه c7v الجی خریدم البته ساخت کره و از بانه.داخل جعبه کابل hdmi نبود پیشنهادتون بره خرید کابل چیه؟ چون فکر میکنم c7 از hmdi 2.1 پشتیبانی میکنه.
کابل hdmi از 25 تومن داریم تا 1 میلیون.!!!

خیلی اشاره ای نشده تا نقد نشن نمی شه فهمید احتمالا مکسش برای HDR بیشتر کردن شاید. LCD ها که دیگه تهش 2017 ساختن فکر نکنم دیگه جای پیشرفتی بیش از این داشته باشن نهایت اونم نیت 1000 یا بیشترش می کنن به نظرم X9000E یکی از بهترین در مخصوصا قیمت خودش هست.
نوژن پس یه‌نگاه به qled های سامسونگ 2018 بنداز تا پشمات بریزه که جای پیشرفت هنوز هست

درسته مدل جهانیش mu6300 هست و تو مدل 43 اینچ پنل ips هست

42.5" Samsung UN43MU6300 - Specifications

اینم یه لینک معتبر که میشه دید ips هست
لینک جهانیش‌رو‌میدونم ولی نظر منو‌میخوای اینا ku 6300 رو پنلش‌رو دارن میدن به‌اسمmu دست مشتری.

Last edited by a moderator:
نوژن پس یه‌نگاه به qled های سامسونگ 2018 بنداز تا پشمات بریزه که جای پیشرفت هنوز هست

تا نقدش نیاد نمی شه حرفی زد اما بعیده دیگه کنتراست از 7000 تا یا مکس 8000 بیشتر بره یا زاویه دیدش بهتر از 25 درجه بشه یا موشن زیر 8 میلی ازش بگیرن بازه ی رنگ با PEAK ش هم تقریبا سقفش همین الان بهش رسید جای کمی بهبود هست اما جای جهش اصلا به نظرم به انتهای LCD داریم نزدیک می شیم جذاب ترین چیز HDMI 2.1 می تونه باشه که جاش سال دیگس

الان نیت بالای LCD ها برای HDR خیلی جذابه برای همین حتی بهتر از OLED ها به نظر میان اما حقیقت اینه که کیفیت تصویر OLED به مراتب بهتره در ضمن در نیت 1000 هم خیلی اسیب به ادم می رسونه که اصلا بیان نمی شه عین همین VR که حرفی فعلا ازش نمی زنن.

در ضمن در نیت 1000 هم خیلی اسیب به ادم می رسونه که اصلا بیان نمی شه عین همین VR که حرفی فعلا ازش نمی زنن.

تی وی‌ من ۴۰۰ نیت که هست ... هرچقد چراغ داریم شبا روشن میکنم موقع بازی ... کافیه یکم نور محیط کم باشه ... سر نیم ساعت سر درد و چشم درد دیوانه کننده هست ک‌ میاد سراغم ... من واقعا موندم ۱۰۰۰ یا ۱۵۰۰ چطوری میشه نشست جلوش
البته میگم وقتی همه چراغا رو روشن میکنم مشکلی پیش نمیاد ...

تا نقدش نیاد نمی شه حرفی زد اما بعیده دیگه کنتراست از 7000 تا یا مکس 8000 بیشتر بره یا زاویه دیدش بهتر از 25 درجه بشه یا موشن زیر 8 میلی ازش بگیرن بازه ی رنگ با PEAK ش هم تقریبا سقفش همین الان بهش رسید جای کمی بهبود هست اما جای جهش اصلا به نظرم به انتهای LCD داریم نزدیک می شیم جذاب ترین چیز HDMI 2.1 می تونه باشه که جاش سال دیگس

الان نیت بالای LCD ها برای HDR خیلی جذابه برای همین حتی بهتر از OLED ها به نظر میان اما حقیقت اینه که کیفیت تصویر OLED به مراتب بهتره در ضمن در نیت 1000 هم خیلی اسیب به ادم می رسونه که اصلا بیان نمی شه عین همین VR که حرفی فعلا ازش نمی زنن.
دوست عزیز میخواستم بدونم اینپوت لگ تو c7 چجوره ؟

• Like
Reactions: mohsen2012
دوستان بین این 5 تا کدوم رو پیشنهاد میکنید برا کنسول
BenQ ZOWIE 24 inch Full HD Gaming Monitor
Amazon.com: BenQ ZOWIE 24 inch Full HD Gaming Monitor - 1080p 1ms Response Time for Competitive eSports Gaming, Dual HDMI, DVI-D, D-Sub (RL2455): Computers & Accessories
LG 27MP59G-P 27-Inch Gaming Monitor with FreeSync (2017)

Amazon.com: LG 27MP59G-P 27-Inch Gaming Monitor with FreeSync (2017): Computers & Accessories
مانيتور بنکيو مدل GW2270H سايز 21.5 اينچ
مشخصات، قیمت و خرید مانیتور بنکیو مدل GW2270H سایز 21.5 اینچ
مانيتور ال جي مدل 22MP58VQ سايز 21.5 اينچ
مشخصات، قیمت و خرید مانیتور ال جی مدل 22MP58VQ سایز 21.5 اینچ
مانيتور سامسونگ مدل LS22F355HN سايز 22 اينچ

مشخصات، قیمت و خرید مانیتور سامسونگ مدل LS22F355HN سایز 22 اینچ
کنسولم پرو نیست نمیخوام زیاد هزینه کنم یه مانیتور فقط میخوام بزارم تو اتاقم زیاد با تلوزیون نمیشه بازی کرد ! اعضای خانوادی شاکی میشن :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mahdii7
دوستان بنظر شما بین سه تلویزیون
LG 43UJ752v
Samsung 43KU7000
Sony 43X7000e
کدوم رو خریداری کنم با توجه به اینکه واسه ps4 معمولی میخوام و اغلب Fifa بازی میکنم و گاهی اوقات Gta V کم پیش میاد بازی دیگه ای بکنم
و استفاده دیگر من فیلم دیدن هست
آیا هر سه تلویزیون زیرنویس فارسی رو پشتیبانی میکنند؟
(
چون جنوب هستم میتونم مدل های جهانی رو بگیرم برای همین مدل های جهانی شون رو گفتم)

سلام
سایت NIMA4K - Movies, Serien und mehr in 4K رو پیدا کردم فک کنم بدرد کسایی که دنبال فیلم 4k هستن بخوره
یه سوال هم دارم
مقدار فاصله به ازای اندازه مانیتور چقدره ؟
چطور تو تلویزیون بازی میکنید ؟!:D
چون اندازه اش بزرگتره بازی روش سخت تره البته این که میگن برای ملموس بودن تفاوت توی 4k و fullhd باید اندازه بزرگ باشه به نظر شما این تا چه حد درسته؟

دوستان بنظر شما بین سه تلویزیون
LG 43UJ752v
Samsung 43KU7000
Sony 43X7000e
کدوم رو خریداری کنم با توجه به اینکه واسه ps4 معمولی میخوام و اغلب Fifa بازی میکنم و گاهی اوقات Gta V کم پیش میاد بازی دیگه ای بکنم
و استفاده دیگر من فیلم دیدن هست
آیا هر سه تلویزیون زیرنویس فارسی رو پشتیبانی میکنند؟
(
چون جنوب هستم میتونم مدل های جهانی رو بگیرم برای همین مدل های جهانی شون رو گفتم)
اگر‌واسه فیلم و‌پی اس میخوای و‌توی محیط تاریک‌بازی‌ میکنی و کنترست بیشتر‌میخوای سامسونگ.
اگر زاویه‌دید‌وایت‌مهمتره و‌توی محیط با‌نور و‌روشن استفاده میکنی‌lg
سونی تو‌این‌رنج‌رو‌بیخیال.البته‌بد‌نیست در صورت یکی‌بودن قیمتش با lg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or