خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    867
دوستان بنظر شما بین سه تلویزیون
LG 43UJ752v
Samsung 43KU7000
Sony 43X7000e
کدوم رو خریداری کنم با توجه به اینکه واسه ps4 معمولی میخوام و اغلب Fifa بازی میکنم و گاهی اوقات Gta V کم پیش میاد بازی دیگه ای بکنم
و استفاده دیگر من فیلم دیدن هست
آیا هر سه تلویزیون زیرنویس فارسی رو پشتیبانی میکنند؟
(
چون جنوب هستم میتونم مدل های جهانی رو بگیرم برای همین مدل های جهانی شون رو گفتم)
داداش اگه چراغا رو خاموش میکنی و فیلم میبینی و بازی میکنی سامسونگ رو بگیر ...
اما اگه نه چراغ توی اتاقت روشنه حتما سونی بگیر ...

تفاوت این دوتا هم توی اتاق تاریک ک گفتم وقتیه ک فیلم و بازیت هم ، پر از صحنه های تاریک باشه ... وگرنه تو صحنه های روشن تفاوتی نخواهی دید ...

دوستان بنظر شما بین سه تلویزیون
LG 43UJ752v
Samsung 43KU7000
Sony 43X7000e
کدوم رو خریداری کنم با توجه به اینکه واسه ps4 معمولی میخوام و اغلب Fifa بازی میکنم و گاهی اوقات Gta V کم پیش میاد بازی دیگه ای بکنم
و استفاده دیگر من فیلم دیدن هست
آیا هر سه تلویزیون زیرنویس فارسی رو پشتیبانی میکنند؟
(
چون جنوب هستم میتونم مدل های جهانی رو بگیرم برای همین مدل های جهانی شون رو گفتم)
ps۴ معمولی‌ چرا میخوای 4k هزینه کنی‌
مدل‌های جهانی‌ جنوب چند هست؟

اصلا اشتباه نکنین ادم‌یه‌بار‌پول میده تی‌وی‌روز رو‌با تکنولوژی هاش‌میخره.خرید fhd حماقته‌محضه چون اختلاف قیمتش‌توی‌ایران‌با ۴‌کی‌اونقدر نیست.
امروز نمایندگی‌سامسونگ بودم،پنل samsung ku 7970 سری ku 7000 جهانی بود رفتیم توی ‌تنظیماتش اونجا‌نوشته شده‌بود(یه حالت دیاگ طور بود که واسم اورد طرف)
یه mu 7970 ۵۰ هم خودم برداشتم که‌پنلش mu 7000 جهانی هست.(از این بیشتر نمیخوام فعلا تا قیمت تکنولوژی های برتر‌بشکنه یه چیز‌بهتر بگیرم بعدا) اونجا که جلو qled لنگ مینداخت،حالا بیاد فردا تستش کنم درست کالیبرش کنم یه‌نقد کوچیکی مینویسم که دوستان‌دیگه ای‌ که قصد‌خرید دارن کارشون اسونتر بشه.
به شدت فروشنده اصرار داشت ku 7975 که همون ku 7500 کرو هست‌رو بردارم بحثمون شد رک‌بهش‌گفتم بابا بکش‌بیرون فروشنده بازی در نیار،اصرار داشت‌ پنلش فرق داره و hdr بهتری داره (انگار با خر طرفه)
در کل از فروشنده اصلا سوالی نکنین هم اطلاعات کافی ندارن هم هنوز فاز اینکه تا دسته جنسی‌ که باد کرده رو‌فرو‌کنن رو دارن.

اصلا اشتباه نکنین ادم‌یه‌بار‌پول میده تی‌وی‌روز رو‌با تکنولوژی هاش‌میخره.خرید fhd حماقته‌محضه چون اختلاف قیمتش‌توی‌ایران‌با ۴‌کی‌اونقدر نیست.
امروز نمایندگی‌سامسونگ بودم،پنل samsung ku 7970 سری ku 7000 جهانی بود رفتیم توی ‌تنظیماتش اونجا‌نوشته شده‌بود(یه حالت دیاگ طور بود که واسم اورد طرف)
یه mu 7970 ۵۰ هم خودم برداشتم که‌پنلش mu 7000 جهانی هست.(از این بیشتر نمیخوام فعلا تا قیمت تکنولوژی های برتر‌بشکنه یه چیز‌بهتر بگیرم بعدا) اونجا که جلو qled لنگ مینداخت،حالا بیاد فردا تستش کنم درست کالیبرش کنم یه‌نقد کوچیکی مینویسم که دوستان‌دیگه ای‌ که قصد‌خرید دارن کارشون اسونتر بشه.
به شدت فروشنده اصرار داشت ku 7975 که همون ku 7500 کرو هست‌رو بردارم بحثمون شد رک‌بهش‌گفتم بابا بکش‌بیرون فروشنده بازی در نیار،اصرار داشت‌ پنلش فرق داره و hdr بهتری داره (انگار با خر طرفه)
در کل از فروشنده اصلا سوالی نکنین هم اطلاعات کافی ندارن هم هنوز فاز اینکه تا دسته جنسی‌ که باد کرده رو‌فرو‌کنن رو دارن.
مدل ku7975 رنگها رو بهتر نشون میدهدر نتیجه hdr بهتری داره.فروشنده درست گفته بود.

مدل ku7975 رنگها رو بهتر نشون میدهدر نتیجه hdr بهتری داره.فروشنده درست گفته بود.
فروشنده حرفای شمارو‌نمیزد فقط میکفت کیفیتش بهتره و‌دلیلی نداشت که بگه.البته من اونجا دیدم فرق زیادی نداشتن با فلتش.با اختلاف قیمت ۷۰۰ هزار تومنی!!

تو امین حضور چرخ زدم چون برا اتاق میخوام انتخابا محدوده.
سایز ۴۳ فقط ۷۹۷۰ هست. البته یه کاتالوگ سامسونگ ایران زده محصولات 2018 جدید به اسم ۴۳ mu ۷۹۸۰. که میگن تا اینور سال میا‌‌ن.
کسی‌ اطلاعاتی‌ داره از فرق اینها؟ 7980,7970 .صبر کنم یا همین رو بگیرم بره.
قیمت ۲M

سایز ۴۳ فقط ۷۹۷۰ هست. البته یه کاتالوگ سامسونگ ایران زده محصولات 2018 جدید به اسم ۴۳ mu ۷۹۸۰. که میگن تا اینور سال میا‌‌ن.
قیمت ۲M
والا منم پی ۷۹۸۰ًبودم‌ولی نبودش و فروشنده میکفت فرقی نداره پنلش فقط خط تولید جدیدتره. اگه ۴۳ میخوای ku بگیر‌یره چون اگه mu پنلش با جهانی‌یکی‌بشه ips هست‌و‌به‌لعنت خدا نمیرزه.
...........
اقا ما یه تستی گرفتیم از mu 7970 50:
خیلی کم کار کردم باهاش چون‌اومدم‌سره کار...ولی تو نگاه اول به شدت راضیم از‌همه‌چیش.تایزن روون‌بود،کنتراست و‌مشکی حرف نداشت،اینپون لگش خوبه‌واسه‌منی که از تی‌وی‌با‌اینپوت ۳۳ اومدم رو ۲۰ کاملا محسوس‌بود.hdr هم نور پردازی رو‌طبیعی‌تر میکرد ولی اینو‌باید‌با‌تنظیماتش ور برم،فقط رنگ‌رو گذاشتم warm 2 که‌راضیم.در کل تازه قدرت ps4 pro رو‌دیدم و بعد مدت ها یه محصول تونست منو‌به وجد بیاره

قیمت ۲M

مدل جهانی mu7980 چیه؟
من یه گشتی که تو اینترنت زدم فک کنم یکی از این سه مدل جهانیش باشه.
43mu6100
43mu6170
43mu6125

اگه اشتباه میکنم بگید!

دوستان یک مشورت میخواستم ازتون.
با توجه به اینکه این روز ها قیمت دلار هر روز داره بالاتر میره به نظرتون همین الان x900e رو بگیرم یا صبر کنم تا مدل جدیدترش،یعنی x900f بیاد؟؟؟

• Like
Reactions: Jack cooper
مدل جهانی mu7980 چیه؟
من یه گشتی که تو اینترنت زدم فک کنم یکی از این سه مدل جهانیش باشه.
43mu6100
43mu6170
43mu6125
اگه اشتباه میکنم بگید!
منم نمیدونم. همینجا خوندم که ۷۹۷۰، جهانیش ۶۳۰۰ هستش، ۸۰ رو اطلاع ندارم. پنلش اگه عوض شده باشه که RIP درست میگه به لعنت خدا هم نمی‌ارزه.
با توجه به اینکه این روز ها قیمت دلار هر روز داره بالاتر میره به نظرتون همین الان x900e رو بگیرم یا صبر کنم تا مدل جدیدترش،یعنی x900f بیاد؟؟؟
پیشبینی‌ که نمیشه کرد ولی‌ دلار جهشش رو انجام داده، دی هم تموم شد. بیشتر از ۴۵۰۰ جنگه دیگه
اینو مطمئن نیستم، ولی‌ مدل‌های سال جدید بیان مدل‌های قدیمی‌ افت می‌کنن قیمتی طبیعتاً؟

• Like
Reactions: mohsen2012
منم نمیدونم. همینجا خوندم که ۷۹۷۰، جهانیش ۶۳۰۰ هستش، ۸۰ رو اطلاع ندارم. پنلش اگه عوض شده باشه که RIP درست میگه به لعنت خدا هم نمی‌ارزه.

پیشبینی‌ که نمیشه کرد ولی‌ دلار جهشش رو انجام داده، دی هم تموم شد. بیشتر از ۴۵۰۰ جنگه دیگه
اینو مطمئن نیستم، ولی‌ مدل‌های سال جدید بیان مدل‌های قدیمی‌ افت می‌کنن قیمتی طبیعتاً؟
فکر نکنم شاید نهایتا 200 تومن کم بشه.

محسن جان به نظرم تا قبل عید بگیر..
چون احتمال داره رییس جمهور دیوانه آمریکا برجامم به هم بزنه..اگر اینجور بشه دلار خیلی بالاتر میره..
من خودم مدل 850 سونی رو پارسال خریدم 4500..چند روز پیش رفتم همونجایی که ازش خریده بودم برای یکی از دوستان قیمت بگیرم دیدم قیمتش از قیمتی که پارسال من گرفتم بیشتر شده..به فروشنده میگم این مدل قدیمی تر شده چرا ارزون نشده؟میگه وقتی دلار از 3800 شده 4400 هیچی ارزونتر قبلش نمیشه//
کلا تو این مملکت هیچی ارزون نمیشه..حتی اگر مدل قدیمی تر بشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or