فکر نکنم بیاد چون مدلایه معمولی تر از اون هم هنوز نیومدهدوستان خبری ندارید که این مانیتور جدیده که سامسونگ معرفی کرد و خمیدس... کی میاد؟قیمتش زیر ۱۰ تومانه؟
خیلیی چشموو گرفته
دوستان من بودجه رو افزایش دادم هالا بین c7 و x930 موندم ؟ بیشتر استفاده هم بازی فیلم و اتصال پی سی هستش ؟خودم بیشتر مایل هستم c7 روبگیرم به خاطر عمق رنگمشکیفوق العاده ولی چوندمونتاژ ایرانه خیلی دلسردم میکنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
قیمتش ۸ میلیون و خورده ای اعلام شدهدوستان خبری ندارید که این مانیتور جدیده که سامسونگ معرفی کرد و خمیدس... کی میاد؟قیمتش زیر ۱۰ تومانه؟
خیلیی چشموو گرفته
راستش منم خیلی راجع به این دوتا تحقیق کردم رو هردوتاشونم گیم دیدم . من بین این دوتا c7 رو انتخاب میکنم چون واقعا اولد یه چیزه دیگست البته اینم بگم که x930e خفنترین led دنیاست . درکل میشه گفت شما هرکدومو انتخاب کنید ضرر نکردید . ولی بنظر من چندوقت صبر کنید احتمال داره مدله جدیدی از سونی یا ال جی معرفی شه به همین خاطر 1 ماهی صبر کنید بعد تصمیم برا خرید بگیریددوستان من بودجه رو افزایش دادم هالا بین c7 و x930 موندم ؟ بیشتر استفاده هم بازی فیلم و اتصال پی سی هستش ؟خودم بیشتر مایل هستم c7 روبگیرم به خاطر عمق رنگمشکیفوق العاده ولی چوندمونتاژ ایرانه خیلی دلسردم میکنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
واقعا حق با شماست مانیتور با این قیمت اصلا توجیه نداره مخصوصا با وجود تلوزیونایه اولد . مخصوصا مانیتورایه خمیده که اصلا حال نمیده ( همچنین تلوزیوناش) من یه با رو این مانیتورایه خمید گیم دیدم اصلا خوب نبود . این تکنلوژیه 3d با خمیده بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا کاربردیقیمتش ۸ میلیون و خورده ای اعلام شده
آدم X930E یا LG C7 نگیره بره این مانیتور رو بگیره؟ ب نظر شما عاقلانه هست؟
ابعادش هم برا کنسول نا معقوله
من پسر خالم مانیتور ۳۴ اینچی خمیده ی ایسوز رو داره ... سری راگ ...واقعا حق با شماست مانیتور با این قیمت اصلا توجیه نداره مخصوصا با وجود تلوزیونایه اولد . مخصوصا مانیتورایه خمیده که اصلا حال نمیده ( همچنین تلوزیوناش) من یه با رو این مانیتورایه خمید گیم دیدم اصلا خوب نبود . این تکنلوژیه 3d با خمیده بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا کاربردی
tv 4k oled دارم گفتم اخه خمیده و جالبه خیلیی وایده البته چون oled نیست یکم موندم که مشلی تو نشون دادن تصاویر نداشته باشه؟قیمتش ۸ میلیون و خورده ای اعلام شده
آدم X930E یا LG C7 نگیره بره این مانیتور رو بگیره؟ ب نظر شما عاقلانه هست؟
ابعادش هم برا کنسول نا معقوله
متاسفانه چون تو ایران مانیتورای روز نمیاد انتخاب خیلی محدوده . اما بنظر من شما که اولد داری لزومی نداره برایه چیزی که سطحش از تلوزیونتون پایینتره هزینه کنید . البته اگر سری های جدید asus rog تو ایران بود ارزش هزینه کردن داشتtv 4k oled دارم گفتم اخه خمیده و جالبه خیلیی وایده البته چون oled نیست یکم موندم که مشلی تو نشون دادن تصاویر نداشته باشه؟
من متوجه نشدم جملتون رو ... فقط فهمیدم تی وی اولد داریدtv 4k oled دارم گفتم اخه خمیده و جالبه خیلیی وایده البته چون oled نیست یکم موندم که مشلی تو نشون دادن تصاویر نداشته باشه؟
یک وقت این اشتباه رو نکنی بلندگوها رو برندهای مختلف بگیری.گند میخوره تو کیفیت صدا.!!!به این مورد خیلی توجه کن.در jamo برای sorrund گرفتم اصلیش اگه پولم برسه 1 چیز دیگه بر می دارم اما در کمال تعجب jamo صدایی بهم داد که باورم نمی شد فعلا گذاشتم اصلی مدل s622 هست همین s628 هست که من sorrund کش رفتم ازش
به نظرم امپ denon onkyo بردارید بهتری صدای با جزئیات تری می گیرید صدای سینمایی درست می گید اما امپی که در موسیقی کارش درست باشه یعنی برای هر نوع استفاده ی دیگه ای مناسبه من Denon پیشنهاد می دم یا اگه خیلی بوجه دارید onkyo rz720 پیشنهاد می دم که هیولایی برای خودش اما 4 حداقل قیمتشه
برای ساب هم 10 اینچی بخرید مخصوصا برای اتاق من برای ماشینم ساب 12 gladen خریدم که 600w rms هم هست اما از 100 تاشم استفاده نمی کنم ساب 10 بیس ارامش بخش تری داره ساب 12 خیلی قدرتی می شه.
اسپیکرتام خوبه اما من اگه بودم dali پیشنهاد می دادم بهت هر چند mission هم خیلی کارش درسته
هدف خرکاری قطعا سونی یا کلا ژاپنی ها هدف درستیه اما این ها جفتشون ips هستن که کیفیت تصویر عادی بهت می دن اگر برات مهم نیست x7000e بخرید که ارزون تره. اندروید هم برای ایران خیلی کارایی نداره اما بهترین قسمتش اینه که می تونید mx palayer بریزید روش هر فیلمی با هر ساب تایتلی باش بخش کنید از گوشی هم راحت می تونید همه چیزش رو کنترل کنید.
البته x800e زمان پاسخ دهی تصویرش خیلی بهتره hdr هم پشتیبانی می کنه به جاش x700e از اینپوت لگ کمتری بهره می بره که x800e قطعا برای گیم مناسب تره چون لگ 34 میلی هم خیلی عالیه حس نمی شه. اما زمان پاسخ دهی 20 میلی زیاده
بله کلا lg با سامی در ایران مونتاژ می شن کد tv هم کمی تغییر می کنه اما بعضی ها دستکاری می شن بعضی ها عین oled هاش فقط جهت دور زدن گمرک سر هم فقط می شن که قیمت به مراتب کمتری براشون می افته مدل c7 دقیقا مدل خاورمیانش که اپدیت هاشم تست کردم روش جواب می ده اما برخی مدل هاش مخصوصا سامی ها فقط اپدیت مختص ایران روش کار می کنه.(البته من اطلاعاتم در این زمینه به روز نیست کسی بیشتر اطلاع داره توضیح بده لطفا)
یک وقت این اشتباه رو نکنی بلندگوها رو برندهای مختلف بگیری.گند میخوره تو کیفیت صدا.!!!به این مورد خیلی توجه کن.
انتخاب امپ بستگی به کاربریت داره.تو صدای سینمایی انتخاب اول یاماها هستش.دوم انکیو.سوم دنن.برای موسیقی مرنتز بسیار عالیه.
برای ساب هم شما که فضای منزلتون کمه چرا میخوای سیستم 7.1 بگیری!!!معمولا برای ستاپ 7.1 دو ساب پیشنهاد میشه(البته بستگی به کاربریت داره بازم).پیشنهاد میکنم اگر فضای کافی نداری برو سمت 5.1.خرج اضافی نکن
در مورد برندهای دیگه چون بنده شهرستان هستم اصلاعی از برندهای دیگه مثل دالی یا غیره ندارم.
بنده از فروشگاه اکوستیک خرید کردم کارشون درسته.راستین هم که نمایندگی مانیتور ادیو جامو وکلیپش هستش وهمچنین اونکیو
ایسوس مانیتور اولد PQ22UC ProArt را با پشتیبانی از HDR رونمایی کرد - زومیتمانیتو hdr که اگه پیدا بشه عالیه ولی منم هرچقدر گشتم نبود . مخصوصا این سری هایه جدید asus rog که رسما ترکونده . حالا فرض کنید مانیتو oled بسازن چی میشه