nihilnigritude
کاربر سایت
دلیلشو نمیدونم همونطور که گفتی تصویر رو مانیتور نسبت به tv بهتر هست حتی تاثیر رزلشون رو مانیتور نسبت به tv بیشتر به چشم میاد حالا hdr هم اگه باشه باید دید چی میشه!منکر این نمیشم ولی واقعا مانیتور تو بحث بازی خیلی تصویرو قشنگ نشون میده . من دوستم پارسال suhd سامسونگ خرید بعد ps4 بهش وصل کردیم حالم داشت بهم میخورد تازه کالیبرشم کردیم ولی باز به دل نمیشست . من خودم 2 ماه پیش b7میخواستم بگیرم اما بجاش ماشینمو عوض کردم سر همین تو نمایندگیها اکثر تی وی هارو امتحان کردم شاید باورتون نشه تک و توک توشون درست حسابی در میومد اما مانیتور خودم سامسونگه 24 اینچه بازیهارو عالی نشون میده ، تازه این یه مانیتور ماله 5 سال پیشه . بعد یه نکته رو هم که طیه تجربه کسب کردم اینه که به نقدهایه سایتا خیلی نمیشه اعتماد کرد ، ادم تا با چشه خودش نبینه نباید انتخاب کنه . در کل اون چیزی که من با چشایه خودم دیدم خفنترین تیوی ها واسه گیم c7 با x930e بوده .
مانیتور hdr تست نکردم چون در دسترس نیست اما برای تجربه hdr باکیفیت مطلوب باید خداتومن هزینه tv کرد برای اتاق هم که نه سایز نه قیمت منطقی وجود داره بخام tv بگیرم! ارتقاعی که مدنظرم هست برای همین hdr فقط و فقط!