خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
منکر این نمیشم ولی واقعا مانیتور تو بحث بازی خیلی تصویرو قشنگ نشون میده . من دوستم پارسال suhd سامسونگ خرید بعد ps4 بهش وصل کردیم حالم داشت بهم میخورد تازه کالیبرشم کردیم ولی باز به دل نمیشست . من خودم 2 ماه پیش b7میخواستم بگیرم اما بجاش ماشینمو عوض کردم سر همین تو نمایندگیها اکثر تی وی هارو امتحان کردم شاید باورتون نشه تک و توک توشون درست حسابی در میومد اما مانیتور خودم سامسونگه 24 اینچه بازیهارو عالی نشون میده ، تازه این یه مانیتور ماله 5 سال پیشه . بعد یه نکته رو هم که طیه تجربه کسب کردم اینه که به نقدهایه سایتا خیلی نمیشه اعتماد کرد ، ادم تا با چشه خودش نبینه نباید انتخاب کنه . در کل اون چیزی که من با چشایه خودم دیدم خفنترین تیوی ها واسه گیم c7 با x930e بوده .
دلیلشو نمیدونم همونطور که گفتی تصویر رو مانیتور نسبت به tv بهتر هست حتی تاثیر رزلشون رو مانیتور نسبت به tv بیشتر به چشم میاد حالا hdr هم اگه باشه باید دید چی میشه!
مانیتور hdr تست نکردم چون در دسترس نیست اما برای تجربه hdr باکیفیت مطلوب باید خداتومن هزینه tv کرد برای اتاق هم که نه سایز نه قیمت منطقی وجود داره بخام tv بگیرم! ارتقاعی که مدنظرم هست برای همین hdr فقط و فقط!

• Like
Reactions: Jack cooper
دلیلشو نمیدونم همونطور که گفتی تصویر رو مانیتور نسبت به tv بهتر هست حتی تاثیر رزلشون رو مانیتور نسبت به tv بیشتر به چشم میاد حالا hdr هم اگه باشه باید دید چی میشه!
مانیتور hdr تست نکردم چون در دسترس نیست اما برای تجربه hdr باکیفیت مطلوب باید خداتومن هزینه tv کرد برای اتاق هم که نه سایز نه قیمت منطقی وجود داره بخام tv بگیرم! ارتقاعی که مدنظرم هست برای همین hdr فقط و فقط!
مانیتو hdr که اگه پیدا بشه عالیه ولی منم هرچقدر گشتم نبود . مخصوصا این سری هایه جدید asus rog که رسما ترکونده . حالا فرض کنید مانیتو oled بسازن چی میشه:D

• Like
Reactions: nihilnigritude
سلام دوستان نظرتون راجع به این تی وی چیه به نظر جدید امده.به درد اتصال به پی سی میخوره؟ چون مانیتور درست و حسابی تو بازار نیس مجبورم دنبال تی وی باشم.
قیمت و خرید تلویزیون 4k ال جی 49 اینچ LG 49sj800 | 49sj800V | sj800v
سلام دوست عزیز
من این تلوزیونو از نزدیک دیدم کیفیته قابله قبولی داره اما بهترین کار اینه که کونسولتونو ببرید نمایدگی بهش وصل کنید تا خیالتون از بابه کیفیت راحت شه وگرنه تا وصل نکنید ممکنه بعد از خرید پشمون بشید . بعد این تی وی قیمته بانش با نمایندگی خیلی فرق داره اگه قصد خرید از سایتایه بانه ای دارید خیلی احتیاط کنید

• Like
Reactions: meysam_gamer
سلام دوست عزیز
من این تلوزیونو از نزدیک دیدم کیفیته قابله قبولی داره اما بهترین کار اینه که کونسولتونو ببرید نمایدگی بهش وصل کنید تا خیالتون از بابه کیفیت راحت شه وگرنه تا وصل نکنید ممکنه بعد از خرید پشمون بشید . بعد این تی وی قیمته بانش با نمایندگی خیلی فرق داره اگه قصد خرید از سایتایه بانه ای دارید خیلی احتیاط کنید
مرسی از پاسخ
حالا به نظرتون x800e 43 بهتره یا این مدل الجی جدا از تفاوت سایز.

• Like
Reactions: Jack cooper
مرسی از پاسخ
حالا به نظرتون x800e 43 بهتره یا این مدل الجی جدا از تفاوت سایز.
X800e هم تلوزیون خوبیه اما تا حالا گیم ندیدم روش چجوره . اگه بین این دوتا موندی همین کاری رو که گفتم انجام بده برو تو نمایندگی کنسولو بهش وصل کن تا مطمئن بشی وگرنه اگر بدونه امتحان یکودمو انتخاب کنی ریسکش زیاده . اما اگه بتونی هزینه کنی 49x900e هم مدله خیلی خوبیه اما من خودم بین x800e با sj800 تلوزینه sj800 رو انتخاب میکنم . اما بازم میگم تا تو نمایندگی هردوتاشو امتحان نکردی نخر

• Like
Reactions: meysam_gamer
هر چی کد می ره بالاتر یعنی سری بهتر می شه a b c e به این شکل c با b فرق چندانی نداره البته یکم پایش زیبا تر هست صداش بهتره مشکل ماندگاری تصویرش خیلی کمتره 200 دلارم گرون تره اما ایران به خاطر اختلاف زمانیش که c جدیدتر هست با 1 قیمت وارد شدن تازه من در جشنواره هم بودم برام مفت افتاد با این قیمت ارزان oled دیگه led خریدش منطقی نیست البته در سری های بالا رو می گم. 1 سیستم صوتی 5.1.2 dolby atmos هم گرفتم کنارش که البته اونو برای خودم برداشتم:D
سیستم سینماییتون چه برندی هست؟؟

• Like
Reactions: s.1 and Jack cooper
سیستم سینماییتون چه برندی هست؟؟

من تیکه تیکه سر هم کردم که هنوز 1 بخشش مونده اما امپ onkyo 7.1 کانال هست اسپیکرها هم ترکیب jamo onkyo هست نمی دونم با این برندها چقدر اشنایی دارید اما onkyo 1 برند ژاپنی هست که سال 2015 پایونیر خرید jamo هم 1 برند دانمارکی هست که شرکت امریکایی klipsch سال 2005 خریدش همچنان هم با همون برند در دانمارک یا... تولید می شه.

اگر در زمینه ی صدا سر رشته دارید جدا جدا خرید کنید خیلی صدای بهتری می گیرید تا پکیج البته می تونید از پکیج های شرکت های معروف هم استفاده کنید که بدون امپ هستن البته مشابه همین jamo یا focal یا klipsch یا tannoy یا خیلی های دیگه(اسم زیاده) که در ایرانم پیدا می شن.

کلا معروف ترین های صدا 3 بخش اروپا ژاپن امریکا هستن که به نظرم خوش صداترین این ها برندهای بسیار گرون اروپایی هستن حتی در زمینه ی سیستم صوتی ماشین هم به همین شکل هست.

بحث از tv خارج شد هر چند بی ربط به هم دیگه هم نیستن.

من تیکه تیکه سر هم کردم که هنوز 1 بخشش مونده اما امپ onkyo 7.1 کانال هست اسپیکرها هم ترکیب jamo onkyo هست نمی دونم با این برندها چقدر اشنایی دارید اما onkyo 1 برند ژاپنی هست که سال 2015 پایونیر خرید jamo هم 1 برند دانمارکی هست که شرکت امریکایی klipsch سال 2005 خریدش همچنان هم با همون برند در دانمارک یا... تولید می شه.

اگر در زمینه ی صدا سر رشته دارید جدا جدا خرید کنید خیلی صدای بهتری می گیرید تا پکیج البته می تونید از پکیج های شرکت های معروف هم استفاده کنید که بدون امپ هستن البته مشابه همین jamo یا focal یا klipsch یا tannoy یا خیلی های دیگه(اسم زیاده) که در ایرانم پیدا می شن.

کلا معروف ترین های صدا 3 بخش اروپا ژاپن امریکا هستن که به نظرم خوش صداترین این ها برندهای بسیار گرون اروپایی هستن حتی در زمینه ی سیستم صوتی ماشین هم به همین شکل هست.

بحث از tv خارج شد هر چند بی ربط به هم دیگه هم نیستن.
بله باهاتون موافقم.مخصوصا قیمتهای بی حساب وکتابی هم دارن متاسفانه.
من خودم فعلا بلندگوهای میشن سری mx رو گرفتم.
برای صدای سینمایی تو صارزون قیمتها عالیه میشن.البته از یک متخصص صدا هم که تخصصشون بررسی سیستمهای سینمایی هست مشاوره گرفتم.
بلندگوی اصلی میشن mx4-سنتر mxc2-سوراند mx1 دو جفت.هیمنها قیمتش شد 4200!!!!!متاسفانه قیمت دلار هم این روزها دار میره بالاتر وبه ضرر ما میشه!!
دیگه پولم نرسید برای امپ و ساب ووفر.
امپ هم قراره yamaha rx-v581 7.1
پیشنهاد من اینه اگر امپ رو برای صدای سینمایی میخوای ستاپ کنی yamaha حرف اول رو میزنه
حباب صوتی که امپلی فایر های یاماها ایجاد میکنن فوق العاده است.
ووفر هم یا از برند jamo یا کلیپش
ووفر jamo j12 عالیه.
بلندگوهای جامو رو نمیدونم کدوم مدلش قراره بگیریداگر سری s526 یا s628 رو اگر قراره بگیرید
امپلی فایرهای پر قدرتی باید براش بگیرید تا بلندگوهاتون رو درایو کنه.

• Like
Reactions: s.1 and Jack cooper
دوستان یه مانیتور تا ۳م معرفی کنید
اینپوت لگ پایین
کیفیت تصویر مناسب
برا کنسول

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام
مانیتوره asus vg245h مانیتوره خوبیه فقط تنها مشکلش اینه که 4k نیست
Benq bl2711u هم مانیتوره خوبیه 4k هم هست .

اما اگه بتونی asus mg28uq رو گیر بیاری یه هیولا خریدی

دوستان به نظرتون آدم بخواد تلویزیون با هدف خرکار بودن بخره
sony x7000e بخره خوبه یا گزینه بهتری هم میشناسین ؟ که مشخصات و قابلیت های بهتری داشته باشه ؟
sony x8000e ارزش پرداخت پول بیشتر رو داره ؟؟؟ اندروید بودنش کارایی داره ؟

آخرین ویرایش:
بله باهاتون موافقم.مخصوصا قیمتهای بی حساب وکتابی هم دارن متاسفانه.
من خودم فعلا بلندگوهای میشن سری mx رو گرفتم.
برای صدای سینمایی تو صارزون قیمتها عالیه میشن.البته از یک متخصص صدا هم که تخصصشون بررسی سیستمهای سینمایی هست مشاوره گرفتم.
بلندگوی اصلی میشن mx4-سنتر mxc2-سوراند mx1 دو جفت.هیمنها قیمتش شد 4200!!!!!متاسفانه قیمت دلار هم این روزها دار میره بالاتر وبه ضرر ما میشه!!
دیگه پولم نرسید برای امپ و ساب ووفر.
امپ هم قراره yamaha rx-v581 7.1
پیشنهاد من اینه اگر امپ رو برای صدای سینمایی میخوای ستاپ کنی yamaha حرف اول رو میزنه
حباب صوتی که امپلی فایر های یاماها ایجاد میکنن فوق العاده است.
ووفر هم یا از برند jamo یا کلیپش
ووفر jamo j12 عالیه.
بلندگوهای جامو رو نمیدونم کدوم مدلش قراره بگیریداگر سری s526 یا s628 رو اگر قراره بگیرید
امپلی فایرهای پر قدرتی باید براش بگیرید تا بلندگوهاتون رو درایو کنه.

در jamo برای sorrund گرفتم اصلیش اگه پولم برسه 1 چیز دیگه بر می دارم اما در کمال تعجب jamo صدایی بهم داد که باورم نمی شد فعلا گذاشتم اصلی مدل s622 هست همین s628 هست که من sorrund کش رفتم ازش

به نظرم امپ denon onkyo بردارید بهتری صدای با جزئیات تری می گیرید صدای سینمایی درست می گید اما امپی که در موسیقی کارش درست باشه یعنی برای هر نوع استفاده ی دیگه ای مناسبه من Denon پیشنهاد می دم یا اگه خیلی بوجه دارید onkyo rz720 پیشنهاد می دم که هیولایی برای خودش اما 4 حداقل قیمتشه
برای ساب هم 10 اینچی بخرید مخصوصا برای اتاق من برای ماشینم ساب 12 gladen خریدم که 600w rms هم هست اما از 100 تاشم استفاده نمی کنم ساب 10 بیس ارامش بخش تری داره ساب 12 خیلی قدرتی می شه.
اسپیکرتام خوبه اما من اگه بودم dali پیشنهاد می دادم بهت هر چند mission هم خیلی کارش درسته

دوستان به نظرتون آدم بخواد تلویزیون با هدف خرکار بودن بخره
sony x7000e بخره خوبه یا گزینه بهتری هم میشناسین ؟ که مشخصات و قابلیت های بهتری داشته باشه ؟
sony x8000e ارزش پرداخت پول بیشتر رو داره ؟؟؟ اندروید بودنش کارایی داره ؟

هدف خرکاری قطعا سونی یا کلا ژاپنی ها هدف درستیه اما این ها جفتشون ips هستن که کیفیت تصویر عادی بهت می دن اگر برات مهم نیست x7000e بخرید که ارزون تره. اندروید هم برای ایران خیلی کارایی نداره اما بهترین قسمتش اینه که می تونید mx palayer بریزید روش هر فیلمی با هر ساب تایتلی باش بخش کنید از گوشی هم راحت می تونید همه چیزش رو کنترل کنید.

البته x800e زمان پاسخ دهی تصویرش خیلی بهتره hdr هم پشتیبانی می کنه به جاش x700e از اینپوت لگ کمتری بهره می بره که x800e قطعا برای گیم مناسب تره چون لگ 34 میلی هم خیلی عالیه حس نمی شه. اما زمان پاسخ دهی 20 میلی زیاده

این درسته که lg c7 با گارانتی گلدیران تو‌ایران مونتاژ میشه؟

بله کلا lg با سامی در ایران مونتاژ می شن کد tv هم کمی تغییر می کنه اما بعضی ها دستکاری می شن بعضی ها عین oled هاش فقط جهت دور زدن گمرک سر هم فقط می شن که قیمت به مراتب کمتری براشون می افته مدل c7 دقیقا مدل خاورمیانش که اپدیت هاشم تست کردم روش جواب می ده اما برخی مدل هاش مخصوصا سامی ها فقط اپدیت مختص ایران روش کار می کنه.(البته من اطلاعاتم در این زمینه به روز نیست کسی بیشتر اطلاع داره توضیح بده لطفا)

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or