خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
منم مدتیه پی یه مانیتور گیمینگ میگردم چیزی نیس تو بازار! بنکیو سری ew27 مدلای مختلفش تو بازار تقریبا پیدا میشه اما مدل hdr ـش که مخصوص گیم اینجا اصلن وجود نداره :\
اگه چیزی یافتین به ما نیز معرفی کنید

مبارک باشه.
با گارنتیرگلد ایران خریدید یا بدون گارانتی؟؟
قیمتش چقدر درامد براتون؟؟

ممنون
با گارانتی گلد خریدم مونتاژه اما oled های جدید در حقیقت دقیقا مدل خاورمیانش هست که هزینه ی گمرک دور می زنه به این شکل اپدیتش هم تست کردم دقیقا بهش خورد متاسفانه بانه ای هم اوضاع حمل با نقلشون خیلی بده برای همین در ابتدای کار خیلی خرابی دارن در حال حاضر که همچنان سامسونگ بیشترین خرابی رو داره خودمم یکی داشتم به فنا رفت.

در کل راضیم اما سونی برای خودم هست به نظرم برای گیم که همیشه از جلو پاش نشستم مشکل ماندگاری تصویرم نداره اپ اکسیل بهتری داره برای کار من مناسب تره

منم مدتیه پی یه مانیتور گیمینگ میگردم چیزی نیس تو بازار! بنکیو سری ew27 مدلای مختلفش تو بازار تقریبا پیدا میشه اما مدل hdr ـش که مخصوص گیم اینجا اصلن وجود نداره :\

مانیتور HDR دار کلا نیست توی بازار ایران، توی بازار دنیا هم بسیار مدل هاش محدود هست و گران قیمت

ممنون
با گارانتی گلد خریدم مونتاژه اما oled های جدید در حقیقت دقیقا مدل خاورمیانش هست که هزینه ی گمرک دور می زنه به این شکل اپدیتش هم تست کردم دقیقا بهش خورد متاسفانه بانه ای هم اوضاع حمل با نقلشون خیلی بده برای همین در ابتدای کار خیلی خرابی دارن در حال حاضر که همچنان سامسونگ بیشترین خرابی رو داره خودمم یکی داشتم به فنا رفت.

در کل راضیم اما سونی برای خودم هست به نظرم برای گیم که همیشه از جلو پاش نشستم مشکل ماندگاری تصویرم نداره اپ اکسیل بهتری داره برای کار من مناسب تره
مبارک باشه انتخاب خوبی کردید .
تلوزیونایه اولد اصلا ارزش نداره از بانه بخرید چون قیمتش با نمایندگی یکیه

• Like
Reactions: mohsen2012 and s.1
ممنون

مبارکتون باشه.فقط دلیل خاصی داشته b7 نگرفتید؟

• Like
Reactions: s.1
منم اوایل فکر میکردم b7 بهتر از c7 هست اما بعدا تحقیق کردم دیدم c7 واقعا خفنترین oled ساخته شدست . هم اینپوت لگه پایننی داره هم تو کیفیت تصویر عالیه .
بنظر من ادم بخواد اولد بگیره c7 یا اگه خواست led بگیره x930e واقعا این دوتا تلوزیون شاهکار هستند

مبارکتون باشه.فقط دلیل خاصی داشته b7 نگرفتید؟

هر چی کد می ره بالاتر یعنی سری بهتر می شه a b c e به این شکل c با b فرق چندانی نداره البته یکم پایش زیبا تر هست صداش بهتره مشکل ماندگاری تصویرش خیلی کمتره 200 دلارم گرون تره اما ایران به خاطر اختلاف زمانیش که c جدیدتر هست با 1 قیمت وارد شدن تازه من در جشنواره هم بودم برام مفت افتاد با این قیمت ارزان oled دیگه led خریدش منطقی نیست البته در سری های بالا رو می گم. 1 سیستم صوتی 5.1.2 dolby atmos هم گرفتم کنارش که البته اونو برای خودم برداشتم:D

هر چی کد می ره بالاتر یعنی سری بهتر می شه a b c e به این شکل c با b فرق چندانی نداره البته یکم پایش زیبا تر هست صداش بهتره مشکل ماندگاری تصویرش خیلی کمتره 200 دلارم گرون تره اما ایران به خاطر اختلاف زمانیش که c جدیدتر هست با 1 قیمت وارد شدن تازه من در جشنواره هم بودم برام مفت افتاد با این قیمت ارزان oled دیگه led خریدش منطقی نیست البته در سری های بالا رو می گم. 1 سیستم صوتی 5.1.2 dolby atmos هم گرفتم کنارش که البته اونو برای خودم برداشتم:D
این همه توضیح میدی ولی آخرش نمیگی چند خریدی :)

• Like
Reactions: s.1
سلام دوستان ب نظر شما LED یا مانیتور مخصوص گیم؟
مانیتور خوب الان که واسه نسل بعد هم جواب بده 4k و HDR داشته باشه و کیفیتش چیزی کم نداشته باشه چه مدلیه؟
چه نوع پنلی واسه ps4 خوبه IPS یا ...؟

سلام دادا
بهترین مانیتور موجود که هم 4k باشه و هم FREESYNC رو پشتیبانی کنه LG 27UD88 هست که الحمدلله تو ایران نیست
کلا اگر میخوای یه مانیتور برای کنسول بگیری تو ایران نباید دنبالش باشی
همین مدل رو که بهت گفتم تو بازارهای اینترنتی کشورهای حوزه خلیج فارس میفروشن از اونجا میتونی تهیه کنی

اولین مانیتوری که هم 4K بود و هم HDR همین مانیتور LG32UD99 هست که طبق نظر افرادی که تجربه اش کردن افتضاح به معنای واقعی است
خود lg هم فهمید چه گندی زده پیش فروشش رو از سایتش برداشته بود روانه میکرد به یه سایت دیگه
خیلی بستگی داره برای گیم روی کنسول میخوید یا کامپیوتر
بحث amd و nvidia هست که freesync و gsync رو پشتیبانی میکنند
برای خرید مانیتور که hdr رو هم ساپورت کنه بهتره یه مقدار صبر کنید تا چند نسخه بیاد بیرون نظرات افراد رو متوجه بشید بعد اقدام به خرید کنید

Last edited by a moderator:
اولین مانیتوری که هم 4K بود و هم HDR همین مانیتور LG32UD99 هست که طبق نظر افرادی که تجربه اش کردن افتضاح به معنای واقعی است
خود lg هم فهمید چه گندی زده پیش فروشش رو از سایتش برداشته بود روانه میکرد به یه سایت دیگه
خیلی بستگی داره برای گیم روی کنسول میخوید یا کامپیوتر
بحث amd و nvidia هست که freesync و gsync رو پشتیبانی میکنند
برای خرید مانیتور که hdr رو هم ساپورت کنه بهتره یه مقدار صبر کنید تا چند نسخه بیاد بیرون نظرات افراد رو متوجه بشید بعد اقدام به خرید کنید

ما که خیلی وقته منتظریم اما انگار واردکننده ها علاقه ای به مانیتور گیمینگ ندارن!
این بنکیو که بالا گفتم 1080p HDR چیز خوبیه ریویوهای بدی هم نگرفته قیمتشم مناسب سایزشم برای اتاق خوبه برای من چیز ایده آلیه (HDR به 4k ترجیح میدم) اما در دسترس نیست!

• Like
Reactions: Jack cooper
بنظرم تو مانیتور خیلی مهم نیست که حتما اچ دی ار داشته باشه چون تو تلوزیون ها هم فقط چنتا پرچم دار این فناوری رو بصورت قوی دارن وگرنه hdr تو باقیه تی وی ها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره . دوستانی که می خوان مانیتور بخرن به همون 4k اکتفا کنن چون مطمئن باشن مانیتور های 4k کیفیتشون از خیلی تی وی های میان رده و بالا رده که hdr دارن بهتره .

بنظرم تو مانیتور خیلی مهم نیست که حتما اچ دی ار داشته باشه چون تو تلوزیون ها هم فقط چنتا پرچم دار این فناوری رو بصورت قوی دارن وگرنه hdr تو باقیه تی وی ها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره . دوستانی که می خوان مانیتور بخرن به همون 4k اکتفا کنن چون مطمئن باشن مانیتور های 4k کیفیتشون از خیلی تی وی های میان رده و بالا رده که hdr دارن بهتره .
نظر شما محترم اما چنتا ریویو هم درکنارش بخون شاید نظرت عوض شد

• Like
Reactions: Jack cooper
نظر شما محترم اما چنتا ریویو هم درکنارش بخون شاید نظرت عوض شد
منکر این نمیشم ولی واقعا مانیتور تو بحث بازی خیلی تصویرو قشنگ نشون میده . من دوستم پارسال suhd سامسونگ خرید بعد ps4 بهش وصل کردیم حالم داشت بهم میخورد تازه کالیبرشم کردیم ولی باز به دل نمیشست . من خودم 2 ماه پیش b7میخواستم بگیرم اما بجاش ماشینمو عوض کردم سر همین تو نمایندگیها اکثر تی وی هارو امتحان کردم شاید باورتون نشه تک و توک توشون درست حسابی در میومد اما مانیتور خودم سامسونگه 24 اینچه بازیهارو عالی نشون میده ، تازه این یه مانیتور ماله 5 سال پیشه . بعد یه نکته رو هم که طیه تجربه کسب کردم اینه که به نقدهایه سایتا خیلی نمیشه اعتماد کرد ، ادم تا با چشه خودش نبینه نباید انتخاب کنه . در کل اون چیزی که من با چشایه خودم دیدم خفنترین تیوی ها واسه گیم c7 با x930e بوده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or