مبارک باشه.
با گارنتیرگلد ایران خریدید یا بدون گارانتی؟؟
قیمتش چقدر درامد براتون؟؟
منم مدتیه پی یه مانیتور گیمینگ میگردم چیزی نیس تو بازار! بنکیو سری ew27 مدلای مختلفش تو بازار تقریبا پیدا میشه اما مدل hdr ـش که مخصوص گیم اینجا اصلن وجود نداره :\
اگه چیزی یافتین به ما نیز معرفی کنید
مانیتور HDR دار کلا نیست توی بازار ایران، توی بازار دنیا هم بسیار مدل هاش محدود هست و گران قیمت
مبارک باشه انتخاب خوبی کردید .ممنون
با گارانتی گلد خریدم مونتاژه اما oled های جدید در حقیقت دقیقا مدل خاورمیانش هست که هزینه ی گمرک دور می زنه به این شکل اپدیتش هم تست کردم دقیقا بهش خورد متاسفانه بانه ای هم اوضاع حمل با نقلشون خیلی بده برای همین در ابتدای کار خیلی خرابی دارن در حال حاضر که همچنان سامسونگ بیشترین خرابی رو داره خودمم یکی داشتم به فنا رفت.
در کل راضیم اما سونی برای خودم هست به نظرم برای گیم که همیشه از جلو پاش نشستم مشکل ماندگاری تصویرم نداره اپ اکسیل بهتری داره برای کار من مناسب تره
مبارکتون باشه.فقط دلیل خاصی داشته b7 نگرفتید؟ممنون
با گارانتی گلد خریدم مونتاژه اما oled های جدید در حقیقت دقیقا مدل خاورمیانش هست که هزینه ی گمرک دور می زنه به این شکل اپدیتش هم تست کردم دقیقا بهش خورد متاسفانه بانه ای هم اوضاع حمل با نقلشون خیلی بده برای همین در ابتدای کار خیلی خرابی دارن در حال حاضر که همچنان سامسونگ بیشترین خرابی رو داره خودمم یکی داشتم به فنا رفت.
در کل راضیم اما سونی برای خودم هست به نظرم برای گیم که همیشه از جلو پاش نشستم مشکل ماندگاری تصویرم نداره اپ اکسیل بهتری داره برای کار من مناسب تره
مبارکتون باشه.فقط دلیل خاصی داشته b7 نگرفتید؟
این همه توضیح میدی ولی آخرش نمیگی چند خریدیهر چی کد می ره بالاتر یعنی سری بهتر می شه a b c e به این شکل c با b فرق چندانی نداره البته یکم پایش زیبا تر هست صداش بهتره مشکل ماندگاری تصویرش خیلی کمتره 200 دلارم گرون تره اما ایران به خاطر اختلاف زمانیش که c جدیدتر هست با 1 قیمت وارد شدن تازه من در جشنواره هم بودم برام مفت افتاد با این قیمت ارزان oled دیگه led خریدش منطقی نیست البته در سری های بالا رو می گم. 1 سیستم صوتی 5.1.2 dolby atmos هم گرفتم کنارش که البته اونو برای خودم برداشتم![]()
این همه توضیح میدی ولی آخرش نمیگی چند خریدی![]()
سلام دوستان ب نظر شما LED یا مانیتور مخصوص گیم؟
مانیتور خوب الان که واسه نسل بعد هم جواب بده 4k و HDR داشته باشه و کیفیتش چیزی کم نداشته باشه چه مدلیه؟
چه نوع پنلی واسه ps4 خوبه IPS یا ...؟
منم مدتیه پی یه مانیتور گیمینگ میگردم چیزی نیس تو بازار! بنکیو سری ew27 مدلای مختلفش تو بازار تقریبا پیدا میشه اما مدل hdr ـش که مخصوص گیم اینجا اصلن وجود نداره :\
اگه چیزی یافتین به ما نیز معرفی کنید
اولین مانیتوری که هم 4K بود و هم HDR همین مانیتور LG32UD99 هست که طبق نظر افرادی که تجربه اش کردن افتضاح به معنای واقعی است
خود lg هم فهمید چه گندی زده پیش فروشش رو از سایتش برداشته بود روانه میکرد به یه سایت دیگه
خیلی بستگی داره برای گیم روی کنسول میخوید یا کامپیوتر
بحث amd و nvidia هست که freesync و gsync رو پشتیبانی میکنند
برای خرید مانیتور که hdr رو هم ساپورت کنه بهتره یه مقدار صبر کنید تا چند نسخه بیاد بیرون نظرات افراد رو متوجه بشید بعد اقدام به خرید کنید
نظر شما محترم اما چنتا ریویو هم درکنارش بخون شاید نظرت عوض شدبنظرم تو مانیتور خیلی مهم نیست که حتما اچ دی ار داشته باشه چون تو تلوزیون ها هم فقط چنتا پرچم دار این فناوری رو بصورت قوی دارن وگرنه hdr تو باقیه تی وی ها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره . دوستانی که می خوان مانیتور بخرن به همون 4k اکتفا کنن چون مطمئن باشن مانیتور های 4k کیفیتشون از خیلی تی وی های میان رده و بالا رده که hdr دارن بهتره .
منکر این نمیشم ولی واقعا مانیتور تو بحث بازی خیلی تصویرو قشنگ نشون میده . من دوستم پارسال suhd سامسونگ خرید بعد ps4 بهش وصل کردیم حالم داشت بهم میخورد تازه کالیبرشم کردیم ولی باز به دل نمیشست . من خودم 2 ماه پیش b7میخواستم بگیرم اما بجاش ماشینمو عوض کردم سر همین تو نمایندگیها اکثر تی وی هارو امتحان کردم شاید باورتون نشه تک و توک توشون درست حسابی در میومد اما مانیتور خودم سامسونگه 24 اینچه بازیهارو عالی نشون میده ، تازه این یه مانیتور ماله 5 سال پیشه . بعد یه نکته رو هم که طیه تجربه کسب کردم اینه که به نقدهایه سایتا خیلی نمیشه اعتماد کرد ، ادم تا با چشه خودش نبینه نباید انتخاب کنه . در کل اون چیزی که من با چشایه خودم دیدم خفنترین تیوی ها واسه گیم c7 با x930e بوده .نظر شما محترم اما چنتا ریویو هم درکنارش بخون شاید نظرت عوض شد