خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
خب پس واسه چه این نشت نور از روبرو مشاهده نمیشه؟
دوست عزیز خوب به عکسی که از روبرو دقت کن.اونجا هم نشت نور کاملا مشخصه

Sent from my iPhone using Tapatalk

در نمای روبرو اصلا این حالت نیست فقط در وفتی با زاوینه بیشتر از 45 درچه و کمی به صفجه تلوزیون نگاه بشه این وضعیت هست البته در عکسها بیشتر از مقداری که واقعا هست دیده میشه
من اخیرا از روی نا آگاهی با شیشه پاک کن پنل رو دستمال زدم نگران هستم به این دلیل به این حالت دراومده باشه
نه داداش خیالت راحت ربطی به تمیز کردن نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by a moderator:
کلاهبرداری جدید ال جی

ال‌جی در مورد رزولوشن برخی تلویزیون‌های 4K خود دروغ می‌گوید

مشخص شده که شرکت ال‌جی نیز در مورد رزولوشن واقعی برخی تلویزیون‌های ساخت این شرکت دروغ می‌گوید.
اگر شما نیز تاکنون مانند بیشتر مردم محتوایی بیش از رزولوشن 720P یا 1080P با تلویزیون ال‌جی خود تماشا نکرده‌اید، احتمالا هرگز متوجه نشده‌اید که کیفیت تلویزیون‌های ال‌سی‌دی 4K سال ۲۰۱۷ ال‌جی، نظیر مدل‌های UJ6600 UJ7700 ،SJ8000 و سایر مدل‌های مشابه با آن چیزی که ال‌جی اعلام می‌کند متفاوت هستند.

اگر تلویزیون‌هایی که در بالا گفته شد را در کنار دیگر تلویزیون‌های 4K با برندهای دیگر قرار دهید و محتوای 4K یا رزولوشن 2160p در آن پخش کنید متوجه شماری از کمبود‌ها خواهید شد. در این مدل از تلویزیون‌های ال‌جی جزئیات به‌اندازه‌ی لازم شارپ نیستند و روی‌هم‌رفته کیفیت تصویر در حد 4K نیست.
این موضوع چه دلیلی می‌تواند داشته باشد؟ یک دلیل برای آن وجود دارد، آن‌ هم اینکه تلویزیون شما فقط طبق گفته‌ی ال‌جی 4K است. توسط انواع آزمایش‌ها که ساده‌ترین آن‌ها از طریق چشم خود انسان است متوجه خواهید شد که در حقیقت کیفیت تلویزیون‌های نام‌برده 2.8k است نه 4K. این مدل از تلویزیون‌های ال‌جی در حقیقت از آغاز تولید همیشه با این رزولوشن ارائه شده‌اند. رسانه‌ها اولین‌بار کمی بیش از یک‌سال پیش زمانی متوجه این موضوع شدند که یکی از کاربران آن‌ها در مورد این مشکل ابراز نگرانی می‌کند و رسانه‌های مورد نظر بعد از انجام آزمایش‌هایی متوجه صحت این موضوع می‌شوند.

تلویزیون‌های UJ6300 ،UJ6500 ،UJ7700 ،UJ8800 یا سایر نمونه‌های مشابه، تلویزیون‌های بدی نیستند حتی نمی‌توان گفت نباید آن‌ها را خرید. این مدل‌ها با محتوای 720P و 1080P در این محدوده‌ی قیمت بسیار عالی به‌نظر می‌رسند؛ اما باید بدانید آن‌‌ها 4K UHD نیستند.

این مطلب هیچ منبع معتبری نداره
معلوم نیست طرف از کجاش در آورده اینارو
خدمتت:

ال‌جی در مورد رزولوشن برخی تلویزیون‌های 4K خود دروغ می‌گوید - زومیت

اینقدر تعصبی برخورد نکنید..تا کسی مطلبی میزاره سریع برچسب اینکه دروغه بهش نزنید..
منبعم گذاشتم خوب ببین..

کلاهبرداری جدید ال جی

مشخص شده که شرکت ال‌جی نیز در مورد رزولوشن واقعی برخی تلویزیون‌های ساخت این شرکت دروغ می‌گوید.
اگر شما نیز تاکنون مانند بیشتر مردم محتوایی بیش از رزولوشن 720P یا 1080P با تلویزیون ال‌جی خود تماشا نکرده‌اید، احتمالا هرگز متوجه نشده‌اید که کیفیت تلویزیون‌های ال‌سی‌دی 4K سال ۲۰۱۷ ال‌جی، نظیر مدل‌های UJ6600 UJ7700 ،SJ8000 و سایر مدل‌های مشابه با آن چیزی که ال‌جی اعلام می‌کند متفاوت هستند.

اگر تلویزیون‌هایی که در بالا گفته شد را در کنار دیگر تلویزیون‌های 4K با برندهای دیگر قرار دهید و محتوای 4K یا رزولوشن 2160p در آن پخش کنید متوجه شماری از کمبود‌ها خواهید شد. در این مدل از تلویزیون‌های ال‌جی جزئیات به‌اندازه‌ی لازم شارپ نیستند و روی‌هم‌رفته کیفیت تصویر در حد 4K نیست.
این موضوع چه دلیلی می‌تواند داشته باشد؟ یک دلیل برای آن وجود دارد، آن‌ هم اینکه تلویزیون شما فقط طبق گفته‌ی ال‌جی 4K است. توسط انواع آزمایش‌ها که ساده‌ترین آن‌ها از طریق چشم خود انسان است متوجه خواهید شد که در حقیقت کیفیت تلویزیون‌های نام‌برده 2.8k است نه 4K. این مدل از تلویزیون‌های ال‌جی در حقیقت از آغاز تولید همیشه با این رزولوشن ارائه شده‌اند. رسانه‌ها اولین‌بار کمی بیش از یک‌سال پیش زمانی متوجه این موضوع شدند که یکی از کاربران آن‌ها در مورد این مشکل ابراز نگرانی می‌کند و رسانه‌های مورد نظر بعد از انجام آزمایش‌هایی متوجه صحت این موضوع می‌شوند.

تلویزیون‌های UJ6300 ،UJ6500 ،UJ7700 ،UJ8800 یا سایر نمونه‌های مشابه، تلویزیون‌های بدی نیستند حتی نمی‌توان گفت نباید آن‌ها را خرید. این مدل‌ها با محتوای 720P و 1080P در این محدوده‌ی قیمت بسیار عالی به‌نظر می‌رسند؛ اما باید بدانید آن‌‌ها 4K UHD نیستند.
دیگه اونقدرا هم ال جی بی درو پیکر نیست که از تعداد پیکسلها کم کنه.یعنی با این کارش در کارخونه رو میتونن تخته کنن.

کلاهبرداری جدید ال جی

سایت های نقد و بررسی هم به این موضوع اشاره کرده بودند وامتیازهای پایینی هم داده بودن

Attachments

• Screenshot_20171229-113259.png
    Screenshot_20171229-113259.png
    495 KB · مشاهده: 25
اینم منبع کاملا معتبر خارجی جهت بعضی از دوستان:

Some LG 4K LCD TVs still deliver only 2.8K resolution

سایت های نقد و بررسی هم به این موضوع اشاره کرده بودند وامتیازهای پایینی هم داده بودن
درود محسن جان..
اینجا واقعا نمیشه مطلب گذاشت..تا چیزی میزاری یک عده میگن داری دروغ میگی..

من هیچ وقت مطلبی بدون منبع معتبر نمیزارم..

دیگه اونقدرا هم ال جی بی درو پیکر نیست که از تعداد پیکسلها کم کنه.یعنی با این کارش در کارخونه رو میتونن تخته کنن.
منبع خارجی گذاشتم برو ببین..اتفاقا نشون داد خیلی بی در و پیکره..دقیقا کلاهبرداری کرده از مردم

لطفا دفاع الکی از هیچ شرکتی نکنید

ما گفتیم سامسونگ دزد و کلاهبرداره یه عده با چماق ریختن که نگو آقا سونی رو سوسک کرده ال کرده
اینم اصن نمیگیم الجی بده اصن خیلیم خوبه
تشکر از دوستی که خبر رو گذاشت
خودتون کلاتون رو بزارید قاضی
بازم من فدای سونیB-)

درود محسن جان..
اینجا واقعا نمیشه مطلب گذاشت..تا چیزی میزاری یک عده میگن داری دروغ میگی..

من هیچ وقت مطلبی بدون منبع معتبر نمیزارم..
اتفاقا سامسونگ هم تو سری q امسالش محتوای 4k رو خیلی عالی نشون نمیده.اونم ضعف هایی داره

ما گفتیم سامسونگ دزد و کلاهبرداره یه عده با چماق ریختن که نگو آقا سونی رو سوسک کرده ال کرده
بازم من فدای سونیB-)

والا بنده هدفم این نیست بگم فلان شرکت خوبه یا بده..
هدفم اینه که دوستان این مطالبو بدونن و موقع خرید خودشون یا زمانی که میخوان خریدارو راهنمایی کنند مد نظر قرار بدن..
وگرنه چیزی از گذاشتن این مطالب عاید بنده نمیشه..

چند ماه پیشم مطلبی با لینک کاملا معتبر گذاشتم که تی وی 4k باید حداقل 50 اینچ به بالا باشه تا تفاوتش مشخص بشه،چند تا از دوستان جوری به بنده حمله کردن که اصلا از گذاشتن مطلب پشیمون شدم..

بازم من فدای سونیB-)
خیلی وقته الجی تو led ها حرفی برای گفتن نداره.
Oled هاش فعلا بهترین هستن

منبع خارجی گذاشتم برو ببین..اتفاقا نشون داد خیلی بی در و پیکره..دقیقا کلاهبرداری کرده از مردم

لطفا دفاع الکی از هیچ شرکتی نکنید
مگه 4k رزولوشنش 3840 *2160 نیستش؟
اگه اینو قبول داری پس اون ساب پیکسل یه چیز دیگست(که البته کیفیت تصویر رو به مراتب بهتر میکنه).
الان مدعی شده که ال جی 3 تا ساب پیکسل داره که تیوی رو 2.88 میکنه.این وسط الان من متوجه نشدم که چرا پس رزولوشن تصویر رو 15360*8640 نمیگن ؟

والا بنده هدفم این نیست بگم فلان شرکت خوبه یا بده..
هدفم اینه که دوستان این مطالبو بدونن و موقع خرید خودشون یا زمانی که میخوان خریدارو راهنمایی کنند مد نظر قرار بدن..
وگرنه چیزی از گذاشتن این مطالب عاید بنده نمیشه..

چند ماه پیشم مطلبی با لینک کاملا معتبر گذاشتم که تی وی 4k باید حداقل 50 اینچ به بالا باشه تا تفاوتش مشخص بشه،چند تا از دوستان جوری به بنده حمله کردن که اصلا از گذاشتن مطلب پشیمون شدم..
همه میدونن چیزی عایدت نمیشه جز اونایی که نمیخوان قبول کنن که کم هم نیستن
تشکر و حمایت=D>

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
دستتون درد نکنه که مطلب میذاری ولی اگه کسی بهون توهینی نکنه به نظرم میتونه در مورد مطلب شما نظر بده.خوبیش هم همینه دیگه.آدم بین نظرات مثبت و منفی نسبت به درک خودش تصمیم میگیره
در مورد 50 اینچ هم منم نظرم مخالفه اینه چون الان دارم رو 43 اینچ تفاوت رو میبینم.البته تشخیص تفاوت به کاربرد tv مربوط میشه.الان منی که گیم بازی میکنم و تو 1 متری tv وایمیسم با کسی که 3-4 متر ازش فاصله داره فرق میکنم

بین این بحث یه چیزم بگم.اگه فیلم با کیفیت 4K میخاید دانلود کنید به نظرم سایت دانلود فیلم 4k با لینک مستقیم خیلی به درد بخوره.کیفیت فیلماش واقعا بی نظیره.البته حق اشتراک 1 ماهش 9 تومنه که به نظرم خیلی منصفانه هستش.من که خیلی از کیفیت فیلماش راضیم

بین این بحث یه چیزم بگم.اگه فیلم با کیفیت 4K میخاید دانلود کنید به نظرم سایت دانلود فیلم 4k با لینک مستقیم خیلی به درد بخوره.کیفیت فیلماش واقعا بی نظیره.البته حق اشتراک 1 ماهش 9 تومنه که به نظرم خیلی منصفانه هستش.من که خیلی از کیفیت فیلماش راضیم
سایت جالبی معرفی کردی..مرسی

سلام
دوستان بلاخره منم تلویزیون خریدم :|
50mu7970
اگه سوالی چیزی داشتین در خدمتم
فعلا در حال کلنجار رفتن با کالیبره هستم :D
در حالت کلی شبکه های دیجیتالی اصلا خوب نیستن ! ولی hd ها خوبن
فایل 4k هم تست کرم و مشکلی نداشت !
فقط بعضی از فایل هایی که از یوتوب دانلود میکنم رو اجرا نمیکنه :-w
سیستم عاملش هم آپدیت شده به آخرین ورژن

از اینجا میتونین کلیپ های کوتاه دانلود کنین :
Free Stock Footage - Videvo.net
4k Free Video Clips - (1491 Free Downloads)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or