خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان یه سایت خوب و مجانی واسه دان فیلم های 4k پیدا کردم حال کنید ;)

NIMA4K - Movies, Serien und mehr in 4K
ماشالله خوراک فقط حجم خوردنه :-t 70 گیگ ، 85 گیگ ، مودم نسوزه :D
کسی دانلود شده داره هارد بدیم برامون فقط کپی کنه فی رو باهاش حساب کنیم ؟:-B
------------
دوستان این تلویزیون
سونی 55X8000E نظرتون چیه ؟ سلام بابا گذاشته 4 تومان ...من از نزدیک هم تو نمایندگی تهران دیدم خیلی خوشم اومد
می ارزه این قیمت ؟

اول من بپرسم :)
تفاوتش با b7 چیه؟
تا عید میخام بخرم
راستش من خودم C7 دارم زیاد با B7 کار نکردم فقط تو نمایشگاه یک یا دو دقیقه برای تست کیفیت صداش باهاش کار کردم اما زیاد فرقی با هم ندارن مهم ترین چیز همون کیفیت تصویرشونه که فکر نکنم فرقی داشته باشن باهم از نظر ظاهر هم پایه هاشون با هم فرق داره که من موقع خرید از پایه C7 بیشتر خوشم اومد به نظرم زیباتر بود این دیگه بر میگرده به سلیقه خود آدم.یه مورد دیگه هم همون مشکل ماندگاری تصویرشونه که اصلا چیز خاصی هم نیست بعید هم میدونم پیش بیاد اما تو سایت ریتینگ که نگاه میکردم تو این زمینه هم C7 بهتر از بقیه اولد ها عمل میکنه اینم یکی از مواردی بود که موقع خرید برام مهم بود. بخاطر این دو دلیل من مدل C7 رو انتخاب کردم.البته من 3 ماهه پیش خریدم این تلویزیونو اون موقع قیمتشون یکی بود اما الان قیمت C7 یک میلیون بیشتر شده دلیلشم نفهمیدم!!به نظرم خرید B7 منطقی تره با توجه به قیمتش.

آخرین ویرایش:
راستش من خودم C7 دارم زیاد با B7 کار نکردم فقط تو نمایشگاه یک یا دو دقیقه برای تست کیفیت صداش باهاش کار کردم اما زیاد فرقی با هم ندارن مهم ترین چیز همون کیفیت تصویرشونه که فکر نکنم فرقی داشته باشن باهم از نظر ظاهر هم پایه هاشون با هم فرق داره که من موقع خرید از پایه C7 بیشتر خوشم اومد به نظرم زیباتر بود این دیگه بر میگرده به سلیقه خود آدم.یه مورد دیگه هم همون مشکل ماندگاری تصویرشونه که اصلا چیز خاصی هم نیست بعید هم میدونم پیش بیاد اما تو سایت ریتینگ که نگاه میکردم تو این زمینه هم C7 بهتر از بقیه اولد ها عمل میکنه اینم یکی از مواردی بود که موقع خرید برام مهم بود. بخاطر این دو دلیل من مدل C7 رو انتخاب کردم.البته من 3 ماهه پیش خریدم این تلویزیونو اون موقع قیمتشون یکی بود اما الان قیمت C7 یک میلیون بیشتر شده دلیلشم نفهمیدم!!به نظرم خرید B7 منطقی تره با توجه به قیمتش.
در این که اولدهای ال جی کیفیت تصویر بینظیری دارن حرفی نیست . روشنایی شون هم برای من قابل قبوله
و یکی از برتریهای بزرگی که حتی نسبت مانیتورهای گمینگ داره زمان پاسخدهی کمش هست که در برترین مانیتورها به 1ms میرسه اما تو اولد 0.1 ms هست .
فقط یک مشکلی هست که ذهنم رو سخت مشغول کرده . لطف میکنید با توجه به تجربه استفادتون جواب بدید . اون هم Burn-In هست . میخواستم بدونم اگر مداوم بازی کنیم برن این میده ؟ و شما با این ایراد مواجه شدین؟
قصدم این هست که به عنوان مانیتور استفاده کنم .

• Like
Reactions: PooyaGH
ماشالله خوراک فقط حجم خوردنه :-t 70 گیگ ، 85 گیگ ، مودم نسوزه
کسی دانلود شده داره هارد بدیم برامون فقط کپی کنه فی رو باهاش حساب کنیم ؟:-B
------------
دوستان این تلویزیون
سونی 55X8000E نظرتون چیه ؟ سلام بابا گذاشته 4 تومان ...من از نزدیک هم تو نمایندگی تهران دیدم خیلی خوشم اومد
می ارزه این قیمت ؟

من ٤٣ اينچشو دارم پشيمون شدم ٤٩ نخريدم نقطه قوت ش نمايش فوق العاده رنگ هاس اگه استفاده تو تاريكي نداري( بخاطر پنل ips) تلويزيون خوبيه تو رنج خودش
اگر ميتوني صبر كني 850F سال ديگه سايز ٤٩ و ٤٣ هم داره انگار

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان
من مجددا میخوام یه تی وی بردارم بنظرتون mu7000 خوبه؟
پنجاه ایننچش رو بانه قیمت داده ۳۱۰۰ با ارسالش
تلويزيون خوبيه نقطه قوتش كنتراست خوبشه نقطه ضعف يكي ضعف تو hdr بخاطر نداشتن wide colour gamut و يكي هم كثيفي تصوير موقع فوتبال و صحنه هاي سريع

• Like
Reactions: snoko
تلويزيون خوبيه نقطه قوتش كنتراست خوبشه نقطه ضعف يكي ضعف تو hdr بخاطر نداشتن wide colour gamut و يكي هم كثيفي تصوير موقع فوتبال و صحنه هاي سريع

چی بردارم ک کثیفی تصویر نداشته باشه؟؟
واید کلر گاموتو ک‌ داره

تلویزیون‌بانه ایه هم wide colour gamut داره هم hdr مناسب ....
Mu7000 به شدت میرزه‌یه قیمتش بهترین انتخاب تو رنج قیمتی خودشه توی ریسپانس تایم هم اوکیه مناسب گیم و اسپرت‌دیدن

• Like
Reactions: snoko
اونایی که تلویزیون 4k دارن کیفیت تصویر موقع استفاده از کنسول های نسل قبل چجوریه که کیفیتشون 720 هست؟

سلام. دوستان من تا اردیبهشت سال جدید که میاد فرصت بازی کردن ندارم ولی قصدم اینه که یه pro بگیرم تو اردیبهشت. تلوزیونم f8000 سامسونگه که چند سال پیش 6 میلیون فکر کنم خریدم که بهترین تلوزیون 1080p بازار بود. سوالم ایناست :
1- به نظرتون الان که ال جی سامسونگ جشنواره دارن تلوزیون بخرم بزارم کنار تا اردیبهشت یا همون موقع اون ور سال بخرم؟ افزایش قیمت دلار رو تلوزیون ها رفته یا هنوز زیاد نشدن قیمتشون؟
2- من یه تجربه ایی از تلوزیون قبلیم دارم و اونم اینه که کیفیت تلوزیون بعد از یک ماه برای ادم عادی میشه یعنی هر چی هم همون اولش خفن باشه ولی بعد از مدتی دیگه ادم وقتی داره بازی میکنه به خاطر مثلا کیفیت رنگ تلوزیون ذوق زده نمیشه و بر میگرده به گرافیک خود بازی. شیش ماه یک بارم که هی تکنولوژی جدید میاد همشم تبلیغاته هی تلوزیون پارسالو که میگفتن رنگ هاش مادر بگریده میزارن کنار تلوزیون جدید میگن ببینید چقدر این قرمزش قرمز تره و این حرفا. الانم دوباره به سرم زده بود یه تلوزیون flagship بخرم ولی یه کم تحقیق کردم دیدم این hdr ظاهرا هنوز جا برا تکامل داره و بعضیا میگن خفنه بعضیا میگن ارزش پولی که بابتش میدین رو نداره و این حرفها، به اینا قضیه کهنه شدن سر یک سال تلوزیون و عادی شدن کیفیتشم اضافه کنید.
حالا با این اوصاف پیشنهاد میدید یه تلوزیون 4k با کیفیت خوب بخرم که hdr نداشته باشه یا hdr بی کیفیت بی استفاده داشته باشه و من فقط از 4k بودن و کیفیت تصویر و این چیزاش لذت ببرم یا بازم پول بدم 7-8 ملیون تلوزیون hdr بهتر بخرم؟ صرف نظر از پولش، دلم با تلوزیون خیلی گرون نیست چون سر سال hdr نمیدونم چی چی و چهار تا چیز دیگه میاد تلوزیون خفن الان میشه از مد افتاده. همین الان این f8000 منو که غول بود چند سال پیشو فک نکنم 2 تومنم کسی بخره.
چند تا مدل خوبم 49-55 اینچ معرفی کنید همین با گارانتی، من حوصله بانه و این چیزا رو ندارم. تشکر.
فقط من رو این کثیفی تصویر و حاله سفید و پارگی و خط و این چیزا رو تصویر خیلی حساسم. کافیه تصویر سیاه یا خاکستری بشه و گوشه تصویر حاله سفید باشه یا از این چیزا، قشنگ حالم گرفته میشه. کاش به جای تبلیغات بیخودی رو کیفیت رنگ ها که همش سر ماه عادی میشه ایت ایرادات تلوزیون های مدرن رو برطرف میکردن.

• Like
Reactions: FarshaD7 and snoko
سلام. دوستان من تا اردیبهشت سال جدید که میاد فرصت بازی کردن ندارم ولی قصدم اینه که یه pro بگیرم تو اردیبهشت. تلوزیونم f8000 سامسونگه که چند سال پیش 6 میلیون فکر کنم خریدم که بهترین تلوزیون 1080p بازار بود. سوالم ایناست :
1- به نظرتون الان که ال جی سامسونگ جشنواره دارن تلوزیون بخرم بزارم کنار تا اردیبهشت یا همون موقع اون ور سال بخرم؟ افزایش قیمت دلار رو تلوزیون ها رفته یا هنوز زیاد نشدن قیمتشون؟
2- من یه تجربه ایی از تلوزیون قبلیم دارم و اونم اینه که کیفیت تلوزیون بعد از یک ماه برای ادم عادی میشه یعنی هر چی هم همون اولش خفن باشه ولی بعد از مدتی دیگه ادم وقتی داره بازی میکنه به خاطر مثلا کیفیت رنگ تلوزیون ذوق زده نمیشه و بر میگرده به گرافیک خود بازی. شیش ماه یک بارم که هی تکنولوژی جدید میاد همشم تبلیغاته هی تلوزیون پارسالو که میگفتن رنگ هاش مادر بگریده میزارن کنار تلوزیون جدید میگن ببینید چقدر این قرمزش قرمز تره و این حرفا. الانم دوباره به سرم زده بود یه تلوزیون flagship بخرم ولی یه کم تحقیق کردم دیدم این hdr ظاهرا هنوز جا برا تکامل داره و بعضیا میگن خفنه بعضیا میگن ارزش پولی که بابتش میدین رو نداره و این حرفها، به اینا قضیه کهنه شدن سر یک سال تلوزیون و عادی شدن کیفیتشم اضافه کنید.
حالا با این اوصاف پیشنهاد میدید یه تلوزیون 4k با کیفیت خوب بخرم که hdr نداشته باشه یا hdr بی کیفیت بی استفاده داشته باشه و من فقط از 4k بودن و کیفیت تصویر و این چیزاش لذت ببرم یا بازم پول بدم 7-8 ملیون تلوزیون hdr بهتر بخرم؟ صرف نظر از پولش، دلم با تلوزیون خیلی گرون نیست چون سر سال hdr نمیدونم چی چی و چهار تا چیز دیگه میاد تلوزیون خفن الان میشه از مد افتاده. همین الان این f8000 منو که غول بود چند سال پیشو فک نکنم 2 تومنم کسی بخره.
چند تا مدل خوبم 49-55 اینچ معرفی کنید همین با گارانتی، من حوصله بانه و این چیزا رو ندارم. تشکر.
فقط من رو این کثیفی تصویر و حاله سفید و پارگی و خط و این چیزا رو تصویر خیلی حساسم. کافیه تصویر سیاه یا خاکستری بشه و گوشه تصویر حاله سفید باشه یا از این چیزا، قشنگ حالم گرفته میشه. کاش به جای تبلیغات بیخودی رو کیفیت رنگ ها که همش سر ماه عادی میشه ایت ایرادات تلوزیون های مدرن رو برطرف میکردن.
Hdr مهمترین قسمت توی تکنولوژی جدیده،کاملا به content بستگی‌داره و‌در کل بسیار میرزه.بیشتر از 4k حتی.
شما اکه حساسی رو‌این چیزایی که گفتی برو یه تی وی با پنل 120 هرتز نیتیو بگیر.مثل سونی x900.
کیفیت رنگم عادی میشه و همش تبلیغات هم نیست ولی اکه تی‌وی از اول تو‌مخی باشه تا ته تو‌مخی میشه دیگه.
فکر فروش هم‌نباش چون عمر داره تی‌وی از یه ساعتی‌که بیشتر کار کنه نصویر dim میشه تاریخ مصرفیه...
Lg oled tv
Sony x900
Samsung qled
کمتر میخوای‌هزینه‌کنی،
Samsung mu or ku 8000 series

شما 3 تا انتخاب داری
1-سونی x930e پرچم دار سونی
2-سونی x900e کیفیت تصویر مشابه مدل پرچم،دار ولی با یک تقاوت اونم روشنایی بسیار بهتر ودر نتیجه تصاویر hdr بسیار بهتر.البته سونی x900e روشنایی بالایی داره و تو تلویزیون های امسال بعد از x930e و،سامسونگ qf9 تو مقام سومه از نظر روشنایی
3-سونی x8500e.این تلویزیون در مقابل مدلهای بالا از لوکال دایمینگ استفاده نمیکنه و روشناییش پایینتره.ولی در کل راضی کننده هستش.
در کل لوکال دایمینگ چیز مهمی هستش تو تلویزیون وکنتراست رو بسیار بالامیبره ویکی از اصول hdr داشتن این ویژگی هستش.به عنوان مثال مناطقی که تصویر باید تاریک مطلق باشه یا مثلا یک منبع نور تو صفحه باشه لوکال دایمینگ اون رو بسیار نمایان تر میکنه.پس اگر led میگیرید سعی کنید این تکنولوژی رو داشته باشه
تکلیف oled ها که مشخصه.
قیمتها هم به ترتیب
8500
6 میلیون
4800

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or