دوستان حدودا 10 ماه پیش ، توی به قرعه کشی یه تلویزون LCD Daewoo 42 (دِوو) برنده شدیم و دقیقا دو ماه قبلش واسه خونه یه LED خریده بودیم.
این که به اصرار من جدیده رو آوردم تو اتاقم بش PS3 و X360 وصل کردیم و به شخصه از کیفیتش راضی بودم و هستم...
به نظرتون واسه این نسل هم میتونه راضی کننده باشه؟ یا چیز دیگه ای بخرم؟ (بچه پولدارم نیستم:d)
مدلش هم اینه:
DL.42R320BLD
دوستان حدودا 10 ماه پیش ، توی به قرعه کشی یه تلویزون LCD Daewoo 42 (دِوو) برنده شدیم و دقیقا دو ماه قبلش واسه خونه یه LED خریده بودیم.
این که به اصرار من جدیده رو آوردم تو اتاقم بش PS3 و X360 وصل کردیم و به شخصه از کیفیتش راضی بودم و هستم...
به نظرتون واسه این نسل هم میتونه راضی کننده باشه؟ یا چیز دیگه ای بخرم؟ (بچه پولدارم نیستم:d)
مدلش هم اینه:
DL.42R320BLD
آره 1080p هم ساپورت میکنه.فول اچ دیه؟
نمیگم بد نیست
ولی نسل جدید یه LED توپ میخواد تا کیفیت و احساس کنی :d
LCD نمیتونه جواب گو باشه
دوستان led پاناسونیک بهتره یا ال جی؟
آره 1080p هم ساپورت میکنه.
پس یعنی فعلا جوابگوئه؟:d
برای نسل جدید نه ولی نسل قدیم بله
جوابگو نیست یعنی چی؟ یعنی مثلا بازیهای PS4 رو مثل PS3 نشون میده؟
کیفیت LED ای که داریم خیلی بهتره ازین ولی به شخصه خیلی تفاوتی احساس نکردم! (یا نخواستم احساس کنم:d)
آقا یکی جواب پست اول این صفحه رو هم بده
بدون گارانتی و با گارانتی 2 ملیون تفاوته چه کنم ؟ الان پس فردا خراب بشه بدون گارانتی کسی هست تعمیرش کنه و هزینش رو هم بگیره ؟
سلام .KDL-46W904A : سری W900A : (LED & LCD) براویا HD تلویزیون : سونی ایران
دوستان میخواستم تلویزیون سونی بخرم بالاخره بعد از چقدر سرچ کردن یک مدل پیدا کردم که بدردم میخوره تو سایت Sony.co.ir که مثلا نمایندگیه سونیه . اینجا :
زنگ زدم نمایندگی سونی تو شهرمون میگه این مدل شرکتیش هنوز نیومده و بدون گارانتیش اگه بخوای باید فردا زنگ بزنی قیمت بدم بهت .تلویزیون ال ای دی سه بعدی اسمارت سونیLED 3D ESMART SONY 46W904::3D سه بعدی::سونی::تلویزیون LED::صوتی و تصویری::فروشگاه آنلاین بانـه خرید
بعد تو این سایت های اینترنتی ـه بانه مارکت و بانه کوفت و این چیزا گشتم دیدم قیمتش هست و همه زدن 5400 ...
تو اینترنت هم سرچ کردم یه تلفنی چیزی پیدا کنم از یه فروشگاه سونی تو تهران یه چیزی پیدا شد به نام هالکو سونی
زنگ زدم طرف میگه با گارانتیش موجود داریم 7500
الان میخوام ببینم یعنی فرق بی گارانتی و با گارانتی انقدر زیاده یا این فروشگاه تهرانیه قیمت پرت داده بهم ؟
میشه یه تلفنی چیزی از یه فروشگاه سونی درست حسابی تو تهران برام بزارید زنگ بزنم .
در ضمن بدون گارانتی با گارانتی چه فرقی داره تو این بازار ما . چون معمولا گارانتی ها هم هیچ غلطی نمیکنن و همه چیز رو میندازن گردن خریدار .
یک کارت شارژ ایرانسل میگیرم فردا میرم جمهوری نمایندگی سونی واست میپرسم :dآقا یکی جواب پست اول این صفحه رو هم بده
بدون گارانتی و با گارانتی 2 ملیون تفاوته چه کنم ؟ الان پس فردا خراب بشه بدون گارانتی کسی هست تعمیرش کنه و هزینش رو هم بگیره ؟
آقا یکی جواب پست اول این صفحه رو هم بده