montazery
کاربر سایت
دوستان
من یه led sony ex 52 دارم که 40 اینچه.برای ps3 هم نسبتا خوب بوده.
به نظرتون برای ps4 هم نگه دارمش یا یکی دیگه بخرم؟
عزيزان ديگه مجبورم كردين پيشرفته ترين سيستم حال حاضر جهان رو براتون معرفى كنم كه اولين نفرى بودم كه تو جمهورى اينو يه نفر به درخواست خودم دو ماه بود بيعانه داده بودم تا تو لانچ اين مدل رو برام بياره و بالاخره ٢١ تيرماه بدستم رسيد و از آنموقع تاكنون محو تماشاى اون شدم.
مدل. SONY ULYRA HD 4K 55X900A
زيباترين TV كه براى PS4 و مخصوصاً فيلم هاى 4K ترشى خوابوندم.
قيمت براى من كلاً در اومد 25 تومن
من خودم دارم از این مانیتور استفاده میکنم مشکلی هم باهاش ندارم چند نفر دیگه هم میشناسم که همین مانیتور دارن مشکلی هم باهش ندارن .
کنتراست 2342 بیشتر از W2363D از طرف دیگه 2342 یک بدی که داره brightness کمتره حالا چطور یکی میشه بنجل خدا میدونه تازه تعداد پیکسل های 2342p 0.2652 x 0.2652 در حالی که برای W2363D 0.0884 x 0.2652 نمردیم تفاوت جنس بنجل متوجه شدیم .
نمیدونم این حرف ها رو از کجا میاری واقعا شاید از نظر کیفیت به سامسونگ نرسه که نمیرسه اما از نظر Pasive بودن و مدلی که شما مثال زدی خنده داره به خاطر اینکه هر کدام خوبی های نسبط به اون یکی دارن که نمیزاره هیچ کدام برتر از اون یکی باشه .
واقعا" اما چیزی که من دیدم اینطور نبود !!
پلاسما و led رو هر دو کنار هم من تست کردم کیفیت تصویر اون هم تو زیر خیلی نور پلاسما عالی بود !!
نمیدونم چرا میگن تو نور بد هست ؟ تازه از خیلیا شنیدم که led توی نور خوب نشون نمیده و همچنین اون بار که رفته بودم با دوستم چند مدل رو قیمت بگیریم کیفیت یکیش خوب نبود بعد مغازه دار چراغ ها رو کم کرد تا تصویر خوبی نشون داد تو نور زیاد رنگها مرده نضون داده میشد !!
پلاسما از نظر کیفیت که همیشه در بالا ترین رده tv های جهان هستن !!و همیشه هم پاناسونیک داخلشون هست
عزيز اولاً قدمت روى چشم . دوماً اصلاً فيلمهاى 4K توى ديسك كه هنوز نيومده تازه اگر هم بعداً بياد اولين 4K پلير جهان PS4 هست كه اون هم يكماهه ديگه ميرسه دستم ولى بازهم بايد منتظر آپديت SONY باشيم تا PS4 خروجيش 2160P باشه و بعد از اون تو سايت PSN هم فيلمهاى 4K عرضه بشه.اگه تو فلش باشه كه اين TV فعلاً آپديت USB 3 نشده و هيچ دستگاهى بجز دستگاه SONY FMX-1 نميتونه پخش كنه.تازه اون هم دانلود از ويدئودانلودر sony هست.من فیلم 4K زیاد دارما
میخوای برات بیارم با هم نگاه کنیم؟
اون موقع كه من گرفتم $5000 دلار بود بعدش تو لانچ گرفتم اولين 4K زير 84 اينچ بود كه به ايران و دوبى وارد شد همون موقع مغازه دارهاى جمهورى وقتى كيفيتش رو ديدن از من 30 تومن ميخواستن.ندادم.اینو که زده ۴۰۰۰ دلار... یعنی دقیقا ۲ برابر قیمت خریدین!
دوست عزیز ، 4K رو برا بالاتر از 65 میگیرن.
55 و اولترا عملا کاربردی نداره.
عزيز شما اگه تو سايز هاى مختلف 4K و FULLHD رو ببينيد اونوقت متوجه منظور من ميشيد تازه اين TV كيفيتهاى FULLHD رو چنان رويايى نشون ميده كه محو تماشاش ميشم با اينكه قبلاً خودم مدل sony 65Hx925 و مدل sony 52LX900 رو داشتم (بهترين مدلهاى FULLHD) ولى تازه فهميدم FULLHD اسباب بازيه.
بهترين TV تو كيفيت FULLHD ميتونى بگيرى يعنى SONY 46HX925دوستان تا ۶ تومن بهترین تلویزیونی که میشه گرفت چیه؟ نظرتون در مرد سامی 8880 چیه؟ کلا تو این قیمت واسه PS4 چی پیشنهاد میکنین؟
بچه ها یه لطف میکنید اگر اطلاع دارید منو روشن کنید
تلویزیون های خود سونی که مخصوص گیم بود هر کی یه چی میگه دربارش یکی میگه اشغاله و زود به خرج میفته و به درد نخور
بعضی ها هم میگن نه تا حالا هیچ مشکلی نداشتن و خوبه بین این دو تا نظر زمین تا زیر زمین تفاوت هست میتونید تجربه ی واقعیتونو بگید ایا خریدش به صرفه هست ؟
720 p یا 1080 p ؟
در کل تلویزیون های سونی ، سامسوگ ، ال جی ، و پاناسونیک کدوم رو انتخاب میکنید از نظر دوام و کیفیت
فاکتور من دوام عمری محصوله با کیفیت بین این برند ها نظرتونو میخواستم
سپاس از لطفتون
ممنون از راهنماييتون اين مدلى كه معرفى كردين wifi داره؟ يعنى به نظر شما كيفيتش از F8880 سامسونگ بهتره؟بهترين TV تو كيفيت FULLHD ميتونى بگيرى يعنى SONY 46HX925