360xbox
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
محض اطلاع دوستان پلاسماها بالاترین کیفیت ممکن رو در بین نمایشگرها دارن.هم از نظر کیفیت رنگ و تصویر و هم میزان پاسخدهی که واسه گیمرا بهترین گزینه هستش(نسبت به led ها هم خیلی ارزونه).فقط وزنشون زیاده و گرمای بیشتری تولید میکنه(جون میده واسه زمستون)و یکم هم ماندگاری تصویر که در مقابل کیفیتش به حساب نمیاد.اولین انتخاب هم پلاسماهای پاناسونیکه و بعدشم ال جی
ممنون از راهنماييتون اين مدلى كه معرفى كردين wifi داره؟ يعنى به نظر شما كيفيتش از F8880 سامسونگ بهتره؟
دوستان میخوام یه TV بگیرم بودجه هم 26000000 چی پشنهاد میدید؟برای PS4
ما یه 3D Display Sony داریم, خیلی هم عالیه ... یکه :d
دلم کباب شد :d به نظر من فعلا بیخیال 3D باش چون هنوز به تکامل نرسیده٬ هروقت سری Ultra HD قیمتش پایین اومد اونوقت 3D بخر... اگه هم مایه داری همون سونی اولترا ۶۵ اینچی که دوستمون صفحه قبل معرفی کرد رو بخر که آخرشه٬ بانه میدن ۲۴ میلیون:-o ولی به نظر من همون که داری خوبهبرار من الان klv-40V400A سونی دارم موندم برم چیزی بگیرم که 3D ساپورت باشه بعدا به مشکل برنخورم یا نه همین خوبه نظر شوما چیست انگار من خاک مرده دارم کسی جواب نمیده
عزيز ديگه WiFi يه آپشن ضروريه.كيفيتش هم بهترينه برو YouTube فيلمهاش و كارايى هاش رو ببين.
- - -ویرایش - - -
اگه منظورت تومنه
SONY 4K 55X900A
برار من الان klv-40V400A سونی دارم موندم برم چیزی بگیرم که 3D ساپورت باشه بعدا به مشکل برنخورم یا نه همین خوبه نظر شوما چیست انگار من خاک مرده دارم کسی جواب نمیده