خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
چرا باو W900 Series هم هست تو بازار . صفحه قبل نوشتم که . خیلی هم فرق داره . چند تا سایت خارجی دیدم جزو تاپ ترین TV ها گذاشتن برای بازی چون Input Lag ـه خیلی پایینی داره و کیفیت تصویر و امکانات عالی هم داره .
تفاوت قیمت بدون گارانتیش و با گارانتیش فقط 2 تومنه . رو اعصابه این قضیه :|
منم موندم چیکار کنم . برم بدون گارانتی بخرم ؟ برم خر شم با گارانتی بخرم یا برم رو W800 Series ...

محمد اونی که تو میخواستی بخری 42 بود یا 47 ؟؟

سلام. من یک مانیتور دارم که فقط رابط DVI و D-SUB میخوره ! این مدل : LG E2250T . حتما باید از رابط HDMI پشتیبانی کنه تا به PS4 بخوره یا همین مانیتور فعلی کافیه و نیاز به ارتقا نیست ؟

محمد اونی که تو میخواستی بخری 42 بود یا 47 ؟؟
W904 هست تو ایران که فقط مدل 46 اینچی داره و 55 اینچی . بدون گارانتی تو سایت های بانه مانه زده 46 اینچش رو 5500 ولی با گارانتی یکی قیمت بهم داد 7500 :| . راستی TV فوق العاده ایه همه سایت ها گفتن بهترین انتخاب برای بازی هست فقط یه مشکل کوچیک داره اونم اینکه تو زاویه ها از کیفیت کم میشه یعنی از گوشه ها نگاه کنی کنتراست تصویر میاد پایین . البته برای خیلی ها مشکلی نیست ولی گفتم که بدونی .
یه قیمتی هم تو بگیر از تهران بزار ببینیم چطوریه .
من خودم الان موندم با این قیمت ها چیکار کنم .

W904 هست تو ایران که فقط مدل 46 اینچی داره و 55 اینچی . بدون گارانتی تو سایت های بانه مانه زده 46 اینچش رو 5500 ولی با گارانتی یکی قیمت بهم داد 7500 :| . راستی TV فوق العاده ایه همه سایت ها گفتن بهترین انتخاب برای بازی هست فقط یه مشکل کوچیک داره اونم اینکه تو زاویه ها از کیفیت کم میشه یعنی از گوشه ها نگاه کنی کنتراست تصویر میاد پایین . البته برای خیلی ها مشکلی نیست ولی گفتم که بدونی .
یه قیمتی هم تو بگیر از تهران بزار ببینیم چطوریه .
من خودم الان موندم با این قیمت ها چیکار کنم .

مگه میخوای از بغل تلویزیون بازی کنی :d . این زاویه دید برا اونایی مشکله که میخوان بغل دستت بشینن . وگرنه خودت که روبرویی مشکل نداری .:d

قیمتا به شدت پرت و پلاس :d میگم میخوای یکم دست نگه دار شاید دلار اومد پایین قیمتا یه تکونی بخوره ;)

اگر قیمت دلار تغییر کرد و قیمت های اجناس هم شکست من خودم برات تلویزیون میخرم :دی
من که نمیتونم صبر کنم برای همین اعصابم خورده :دی آخرش هم میرم همین W800 یه مدلش رو میخرم فکر کنم :|

چرا باو W900 Series هم هست تو بازار . صفحه قبل نوشتم که . خیلی هم فرق داره . چند تا سایت خارجی دیدم جزو تاپ ترین TV ها گذاشتن برای بازی چون Input Lag ـه خیلی پایینی داره و کیفیت تصویر و امکانات عالی هم داره .
تفاوت قیمت بدون گارانتیش و با گارانتیش فقط 2 تومنه . رو اعصابه این قضیه :|
منم موندم چیکار کنم . برم بدون گارانتی بخرم ؟ برم خر شم با گارانتی بخرم یا برم رو W800 Series ...

من که یکی دو ماه پیش خریدم W804 رو 904 نیومده بود. 904 هم فقط 46 و 55 اینچ داره.
ولی تو سایت سونی خود ایران نمیدونم چرا فقط 55 رو لیست کرده.

آخرین ویرایش:
سلام. من یک مانیتور دارم که فقط رابط DVI و D-SUB میخوره ! این مدل : LG E2250T . حتما باید از رابط HDMI پشتیبانی کنه تا به PS4 بخوره یا همین مانیتور فعلی کافیه و نیاز به ارتقا نیست ؟

باو سوال به این سادگی ارتقا نیاز هست یا مانیتور فعلی جوابگو ؟؟؟؟

یکی هم جواب ما رو بده بد نیستا!
این تلویزیون خوبه باری این نسل یا نه ؟
Samsung LCD 40C695 - تلویزیون ال سی دی سامسونگ 40 سی 695

رفیق نه.چون هم رفرش تایمش و هم 100 هرتز هست میتونی انتخابهای بهتر داشته باشی
من خودم ال ای دی سامی رو به همه برندها ترجیح میدم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Sony 3D Display
yahoo_4.gif

- LED تلویزیون 24 اینچ 3D ، با اسپیکر و ساب ووفر داخلی
- کیفیت تصویر 1920 * 1080
- امکان دیدن 2 تصویر تمام صفحه کامل متفاوت در یک تلویزیون بهنگام بازی های 2 نفره ( تنها نمایشگر موجود با این قابلیت )
- امکان استفاده با تمامی کنسول هایی که خروجی HDMI و یا کامپوننت دارند ولی تصویر 3D در بازی ها ، فقط در پلی استیشن است
- امکان استفاده با کامپیوتر ، Blu-Ray Player و سایر پخش کننده های تصویر

با بودجه 1300 چی پیشنهاد میکنید کلا/؟
Sony 3D Display :))

دوستان يه سوالي خيلي ساده! من ميخوام كنسول رو وصل كنم به يه مانيتور فول اچدي ال جي ٢٣ اينچ ! ديگه به خاطر هدفون رو دسته كار بسيار ساده شده! ميخوام بدونم خدايي كيفيت فول اچ دي واقعي رو ميگيرم ! ؟ من به اين ٣٦٠ رو وصل ميكردم كيفيت داغون (arcade) اصلا همه چي دندونه دندونه رزوليشن پايين !!!!!! متن ها هم كيفيت داغون! يه tv دارم ولي با tv حال نميكنم اصلا! اين كيفيت خوبي ميده راضي بشم؟( فول اچ دي واقعي)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or