خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام دوستان
من دنبال یه تلویزیون صرفا برای بازی با PS4 و فیلم هستم و توی اتاق ازش استفاده می کنم و فاصله ام باهاش بیشتر از سه متر نمیشه. میخواستم ببینم برند سونی کاری داره که برای این شرایط مناسب باشه؟ در ضمن اگه تلویزیونی بگیرم که قابلیت 3D نداشته باشه امکانش هست در آینده پشیمون شم یا تعداد بازیای 3D که میاد چندان قابل توجه نخواهد بود؟
ممنون​

دوستان رفتم نمایندگی سونی تو شهرمون . گفت W904 رو بدون گارانتیش رو میتونه بهم بده . گفت 15 روز گارانتی محلت تست میده یعنی مشکلی پیش اومد تو اون 15 روز تعویض میکنه . بعدش هم گفت مشکلی پیش اومد با هزینه میتونه بده تعمیر کار . مهر و امضا هم میکنه و مینویسه و با خیال راحت گفت ازش بخرم .
با توجه به تفاوت قیمت 2.5 ملیونی این تلویزیون با مدل گارانتی دارش چیکار کنم ؟ با همین شرایطی که گفته بدون گارانتیش رو بخرم یا 2.5 ملیون بیشتر بدم با گارانتیش ؟ خود یارو رئیس نمایندگی میگه اگه با گارانتی هم باشه و خراب بشه باز ازت پول میگیرن واسه تعمیر .

بدون گارانتی همون 5 تومنه اره ؟ 47 دیگه؟؟ :-/

من میگم حالا که طرف اب پاکی ریخته رو دستت گفته اگه گارانتی هم داشته باشی باید پول بدی بابت خرابی پس قید گارانتی رو بزن توکل به خدا کن برو بخر . یا کار میکنه یا زبون دشمن لال خراب میشه :d ولی اگه قبل خرید پنل اش رو درست حسابی بررسی کنی یه نگاه هم به وضع پیچا و محتویات داخل جعبه بندازی بهتره . برو از یه ادم متخصص بپرس که فوت و فن تشخیص جنس تقلبی رو یادت بده :d
اگر هم خریدی بیا اینجا یه توضیح مبسوط راجع بهش بده بچه ها روشن بشن :d

3:اینپوت لگ(input lag)

یکی از مهمترین فاکتورها برای بازی دوستان مخصوصا کسانی که بازیهای fps مثل call of duty بازی میکنند:d

مثلا در call of duty وقتی شما آنالوگ رو به سمت چپ میدهید فاصله زمانی که این دستور از دستگاه به tv شما برسه و پردازش بشه و نمایش داده بشه رو input lag میگویند.هر چی input lag کمتر باشه شما تصاویر و حرکاتی با delay(تاخیر) کمتر خواهید داشت.مثلا فرض کنید با دوستتون کل head shot گذاشتید تو call of duty

[TABLE="class: dataTable lagTable, width: 584"]
[TR="class: odd"]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="class: sorting_1"][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اینطور که متوجه شدم اینپوت لگ برای آنلاین خوبه؟ برای من که آنلاین بازی نمیکنم مهم نیست؟
پس اگه ریفریش ریت 480Hz یا 240Hz بگیرم نه تنها مشکلی نیست بلکه خیلیم بهتره.

اینطور که متوجه شدم اینپوت لگ برای آنلاین خوبه؟ برای من که آنلاین بازی نمیکنم مهم نیست؟
پس اگه ریفریش ریت 480Hz یا 240Hz بگیرم نه تنها مشکلی نیست بلکه خیلیم بهتره.
سلام دوست عزیز

input lag همونطور که قبلا توضیح دادم تو بازیهای سریع با رسپانس بالا بیشتر اهمیت داره.ریفریش ریت با input lag فرق داره.اونجا که نوشتید 480 یا 240 هرتز باشه بهتره باید بگم که ریفریش ریت تکه تکه شدگی و تار شدگی تصویر رو بهتر میکنه و ارتباطی به تاخیر یا input lag نداره.اینها دو تا فاکتور جدا از هم هستن.هرتزهای خیلی بالا به خاطر اینکه پردازش tv رو بیشتر میکنند باعث input lag بیشتر میشن.شما سعی کنید tv که میگیرید تا اونجا که ممکنه input lag پایین داشته باشه و ریفریش ریت حداقل 240 هرتز برای نرمی تصاویر.
الان اکثر tv ها گزینه game mode دارند که با آزاد کردن پروسس های اضافی tv اینپوت لگ رو به حداقل میرسونند.ولی اکثرا باعث میشن که حالت نرمی تصویر کم بشه و یه مقدار تصاویر تار و تکه تکه بشن.ولی تو بازی چون رسپانس مهمه این موضوع زیاد به چشم نمیاد.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
دوستان من دیروز بلاخره خریدم

LED Samsung 46" 116cm
Model: UE46F6500SS
Clear Motion Rate : 400Hz
دوتا عینک اکتیو توش داره و کیفیتش عالی هست
از مشخصات دیگش باید بگم wlan و 3 درگاه USB 2 داره
از هارد ، وبکم و کیبورد و... ساپورت میکنه
توی نور (پنجره نزدیک هست با نور زیاد افتاب )تست کردم خوبه کیفیتش و واقعا در حالت داینامیک فوق العادست
بازم سوالی دادید من جواب میدم
راستی من تو المان هستم خریدم 749 €

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

سلام به همگی و بچه های اهل فن
من یه سوالی داشتم در مورد خرید خود کنسول,با اجازتون گفتم اینجا مطرح کنم.
یکی از آشناها قراره بره آمریکا و بهش گفتم از اونجا برام باندل PS4 Mega Bundle With Killzone Shadow Fall, 2 DualShock 4s & PlayStation Camera Confirmed رو برام بیاره.
من تو سایتا خیلی جستجو کردم ولی اونطور که متوجه شدم مثل اینکه این باندل تو امریکا عرضه نمی شه,البته مطمئن نیستم.
کسایی که اطلاعاتشون در این مورد زیاده لطف می کنن بگن که آیا این باندل تو امریکا عرضه میشه؟؟؟؟؟اگه آره الان برا فروش تو فروشگاهاشون موجوده یا اگه هنوز موجود نیست از چه تاریخی موجود میشه؟؟؟؟
خیلی ممنون

دوستان رفتم نمایندگی سونی تو شهرمون . گفت W904 رو بدون گارانتیش رو میتونه بهم بده . گفت 15 روز گارانتی محلت تست میده یعنی مشکلی پیش اومد تو اون 15 روز تعویض میکنه . بعدش هم گفت مشکلی پیش اومد با هزینه میتونه بده تعمیر کار . مهر و امضا هم میکنه و مینویسه و با خیال راحت گفت ازش بخرم .
با توجه به تفاوت قیمت 2.5 ملیونی این تلویزیون با مدل گارانتی دارش چیکار کنم ؟ با همین شرایطی که گفته بدون گارانتیش رو بخرم یا 2.5 ملیون بیشتر بدم با گارانتیش ؟ خود یارو رئیس نمایندگی میگه اگه با گارانتی هم باشه و خراب بشه باز ازت پول میگیرن واسه تعمیر .

محمد شما W904 و W804 رو از نزدیک تصویرشون رو دیدی و با هم مقایسه کردی؟

منم میخوام W904 بگیرم منتها چون Active 3D هست , کمی تردید دارم. :-b
W804 سونی Passive 3D هست که برای من که میخوام فیلم های 3D ببینم امتیاز بزرگیه.
حالا اگر پنلشون زیاد با هم تفاوت کیفیت نداشته باشه و کیفیت تصویر W804 هم خوب باشه, همین مدل رو انتخاب میکنم.;;)

محمد شما W904 و W804 رو از نزدیک تصویرشون رو دیدی و با هم مقایسه کردی؟

منم میخوام W904 بگیرم منتها چون Active 3D هست , کمی تردید دارم. :-b
W804 سونی Passive 3D هست که برای من که میخوام فیلم های 3D ببینم امتیاز بزرگیه.
حالا اگر پنلشون زیاد با هم تفاوت کیفیت نداشته باشه و کیفیت تصویر W804 هم خوب باشه, همین مدل رو انتخاب میکنم.;;)
سلام نه از نزدیک فقط 804 رو دیدم ولی کلی ویدئو و Review و مقایسه از W904 تو یوتوب و جاهای دیگه دیدم . کیفیت تصویر و رنگ مشکیه W904 خیلی بیشتره . منوی کاربری ـه هوشمندش خیلی بهینه تره . W804 هم تلویزیون خوبیه ولی کیفیت تصویرش به پای 904 نمیرسه مخصوصا تو رنگ های مشکی که اگه تو اتاق تاریک بخوای فیلم ببینی زیاد جالب نیست . از اونور 904 زاویه دید خیلی خوبی نداره یعنی وقتی از 20-30 درجه بری اون طرف تر ( از سمت چپ و راست تصویر رو میگم ) افت کیفیت شروع میشه و کانترست و اینا میاد پایین . این Viewing Angle برای همه تلویزیون ها هست هر کودوم تو یه درجه خاصی که آدم وایسه و تصویر رو نگاه کنه افت کیفیت دارن ولی 904 یه ذره محدود تره بنا بر این اگه از اطراف زیاد برای دیدن تلویزیون استفاده میکنید خیلی جالب نیست . 804 این مشکل رو نداره .
یه تکنولوژیه جدید هم تو 904 هست که سونی خیلی روش مانور میده کیفیت رنگ و تصویر رو فوق العاده میکنه . میتونی مقایسش رو با F8000 سمسانگ ببینی .
در کل 804 و 904 از یه خانواده هستن و با همه این اوصاف 804 هم کیفیت خیلی خوبی داره به نسبت خیلی از تلویزیون ها و Input Lag خیلی کمی داره . اما در مقایسه با 904 تو چیزایی که من خوندم و دیدم کیفیت تصویر کمتری داره .
در مورد 3d هم من خیلی اطلاعات ندارم ولی از 3d ـه 904 هم تعریف کردن و نوشتن تو نقد ها که عینک های سبک و خوبی هم همراهش هست .
البته تمام چیزهایی که گفتم از تو نقد ها و مقایسه ها و ویدئو ها تو اینترنت بدست آوردم و تجربه شخصیه خودم نبوده . نظر من اینه که شما هم خودت یه چند تا Review و ویدئو ببینی .
در ضمن در مورد گارانتی نظر چیه شما ؟ 2 -2.5 تفاوت دارن البته فروشگاه ها خودشون گارانتیه متفرقه میکنن اونایی که گارانتی نیست رو یعنی باید خودمون هزینه تعمیرش رو بدیم اگه خراب شد .

در مورد 3d هم من خیلی اطلاعات ندارم ولی از 3d ـه 904 هم تعریف کردن و نوشتن تو نقد ها که عینک های سبک و خوبی هم همراهش هست .
در ضمن در مورد گارانتی نظر چیه شما ؟ 2 -2.5 تفاوت دارن البته فروشگاه ها خودشون گارانتیه متفرقه میکنن اونایی که گارانتی نیست رو یعنی باید خودمون هزینه تعمیرش رو بدیم اگه خراب شد .

پس با توجه به بررسی ها کیفیت W904 خیلی بالاتره ,تنها ابهام همون قسمت 3D هست که باید بیشتر در موردش تحقیق کنم.
الان تلویزیون منزل 46ES8880 هست که واقعا کیفیت خوبی داره ولی از 3D راضی نیستم به علت همون اکتیو بودن :-&
-----------------------------------------------
در مورد گارانتی,اختلاف قیمت خیلی زیاده ,ولی من به این بانه و ... اعتماد ندارم .
البته باتوجه به حرفی که این نمایندگی به شما زده, اگر من باشم دیگه اصلا سمت این نمایندگی نمیرم:d.
این حرفش کمی مشکوکه که هم با گارانتی اصلی میفروشه و هم متفرقه, اگر قرار باشه از نمایندگی اصلی بخریم و بانه ای و ... تحویل بگیریم به نظرم زیاد جالب نیست.
مهلت تست هم زیاد روش نمیشه حساب کرد چون عادت فروشنده های اینه که شما وقتی خرید رو انجام دادی و پاتو از مغازه گذاشتی بیرون دیگه شما رو نمیشناسن و اگر اینا رو
توی فاکتور هم قید کنه,بالاخره یه بامبولی براش درست میکنه.
فکر کنم همین چند ماه پیش بود که نمایندگی های سونی(تهران) فروش ویژه گذاشته بودن و یه تخفیف خیلی خوب روی محصولات میدادن(بالای 30 % بود).
من چون عجله برای خرید ندارم کمی صبر میکنم شاید جشنواره برای اسفند بزارن و بشه از نمایندگی با قیمت خوب خرید.
شما هم اگر عجله نداری,فکر کنم کمی صبر کنی بهتر باشه.

دوستان ال ایدی ۶۶۱۰۰ ال جی چطوریاس برایه بازی خوبه؟ قیمت ۳۸۰۰ اینچشم ۴۷

سلام دوست عزیز
tv خوبی هستش کیفیتش هم خیلی خوبه از تکنولوژی پسیو استفاده میکنه برای سه بعدی و کیفیت سه بعدیش هم عالیه.من مدل 42 اینچ دارم و تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم.فقط حالت تنظیمات دیفالت خوب تنظیم نشده رو حالت گیم دستی خودم تنظیم کردم کیفیتش خیلی خوب شده.در کل شما به حرف من یا کس دیگه ای 100 در 100 توجه نکن.بهترین حالت اینه که بری و کیفیت تصویر tv مورد نظرتو از نزدیک ببینی.یه سری هستن که با یه tv خاصی بیشتر از یه tv دیگه حال میکنن.در کل سلیقه ای هستش دوست عزیز و اول و آخر نظر خودت مهمه.ولی برای سه بعدی سمت active نرو که برای گیم اصلا مناسب نیست.
موفق باشید.

پس با توجه به بررسی ها کیفیت W904 خیلی بالاتره ,تنها ابهام همون قسمت 3D هست که باید بیشتر در موردش تحقیق کنم.
الان تلویزیون منزل 46ES8880 هست که واقعا کیفیت خوبی داره ولی از 3D راضی نیستم به علت همون اکتیو بودن :-&
-----------------------------------------------
در مورد گارانتی,اختلاف قیمت خیلی زیاده ,ولی من به این بانه و ... اعتماد ندارم .
البته باتوجه به حرفی که این نمایندگی به شما زده, اگر من باشم دیگه اصلا سمت این نمایندگی نمیرم:d.
این حرفش کمی مشکوکه که هم با گارانتی اصلی میفروشه و هم متفرقه, اگر قرار باشه از نمایندگی اصلی بخریم و بانه ای و ... تحویل بگیریم به نظرم زیاد جالب نیست.
مهلت تست هم زیاد روش نمیشه حساب کرد چون عادت فروشنده های اینه که شما وقتی خرید رو انجام دادی و پاتو از مغازه گذاشتی بیرون دیگه شما رو نمیشناسن و اگر اینا رو
توی فاکتور هم قید کنه,بالاخره یه بامبولی براش درست میکنه.
فکر کنم همین چند ماه پیش بود که نمایندگی های سونی(تهران) فروش ویژه گذاشته بودن و یه تخفیف خیلی خوب روی محصولات میدادن(بالای 30 % بود).
من چون عجله برای خرید ندارم کمی صبر میکنم شاید جشنواره برای اسفند بزارن و بشه از نمایندگی با قیمت خوب خرید.
شما هم اگر عجله نداری,فکر کنم کمی صبر کنی بهتر باشه.

دوسته عزیز اگر 3D برات مهم هست شک نکن و برو سراقه passive دیگه خودت بهتر تفاوتهاشون رو میدونی

ال جی هم خوبه یه بررسی بکن ضرر نمیکنی
این پنلهایه passive هم که الان سونی داده بیرون ال جی داره براش میزنه

من یه ال جی فول ال ای دی دارم مدله 47 W 98000 که واقعا 3D ش حرف نداره
برایه بازی هم رو game mode اینپوت لگ خیلی کم هست

تو سایته فلت پنل اچ دی هم نقد ها رو ببینی ضرر نداره

موفق باشید

دوستان این الان چه جوریاست:-/
فروشگا های که تو سایت میهن مارکت هستند W800 سه بعدی سونی رو گرونتر از W804 سه بعدی قیمت زدن از اون طرف W800 و W804 غیر سه بعدی رو از سه بعدی گرونتر قیمت زدن.
یکی ما رو روشن کنه.

دوستان این الان چه جوریاست:-/
فروشگا های که تو سایت میهن مارکت هستند W800 سه بعدی سونی رو گرونتر از W804 سه بعدی قیمت زدن از اون طرف W800 و W804 غیر سه بعدی رو از سه بعدی گرونتر قیمت زدن.
یکی ما رو روشن کنه.
گاراتنی ۱۵۰۰ فقط پول اونه

- - -ویرایش - - -

خود sony دستگاه ps4 رو با w804 42inch گذاشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or