میشه نکته منفیشو بگی ما هم استفاده کنیم؟
خراب بشه قطعاتش گیر نمیاد
کیفیتشم پایینه
میشه نکته منفیشو بگی ما هم استفاده کنیم؟
دوستان رفتم نمایندگی سونی تو شهرمون . گفت W904 رو بدون گارانتیش رو میتونه بهم بده . گفت 15 روز گارانتی محلت تست میده یعنی مشکلی پیش اومد تو اون 15 روز تعویض میکنه . بعدش هم گفت مشکلی پیش اومد با هزینه میتونه بده تعمیر کار . مهر و امضا هم میکنه و مینویسه و با خیال راحت گفت ازش بخرم .
با توجه به تفاوت قیمت 2.5 ملیونی این تلویزیون با مدل گارانتی دارش چیکار کنم ؟ با همین شرایطی که گفته بدون گارانتیش رو بخرم یا 2.5 ملیون بیشتر بدم با گارانتیش ؟ خود یارو رئیس نمایندگی میگه اگه با گارانتی هم باشه و خراب بشه باز ازت پول میگیرن واسه تعمیر .
3:اینپوت لگ(input lag)
یکی از مهمترین فاکتورها برای بازی دوستان مخصوصا کسانی که بازیهای fps مثل call of duty بازی میکنند:d
مثلا در call of duty وقتی شما آنالوگ رو به سمت چپ میدهید فاصله زمانی که این دستور از دستگاه به tv شما برسه و پردازش بشه و نمایش داده بشه رو input lag میگویند.هر چی input lag کمتر باشه شما تصاویر و حرکاتی با delay(تاخیر) کمتر خواهید داشت.مثلا فرض کنید با دوستتون کل head shot گذاشتید تو call of duty
[TABLE="class: dataTable lagTable, width: 584"]
[TR="class: odd"]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="class: sorting_1"][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
سلام دوست عزیزاینطور که متوجه شدم اینپوت لگ برای آنلاین خوبه؟ برای من که آنلاین بازی نمیکنم مهم نیست؟
پس اگه ریفریش ریت 480Hz یا 240Hz بگیرم نه تنها مشکلی نیست بلکه خیلیم بهتره.
دوستان رفتم نمایندگی سونی تو شهرمون . گفت W904 رو بدون گارانتیش رو میتونه بهم بده . گفت 15 روز گارانتی محلت تست میده یعنی مشکلی پیش اومد تو اون 15 روز تعویض میکنه . بعدش هم گفت مشکلی پیش اومد با هزینه میتونه بده تعمیر کار . مهر و امضا هم میکنه و مینویسه و با خیال راحت گفت ازش بخرم .
با توجه به تفاوت قیمت 2.5 ملیونی این تلویزیون با مدل گارانتی دارش چیکار کنم ؟ با همین شرایطی که گفته بدون گارانتیش رو بخرم یا 2.5 ملیون بیشتر بدم با گارانتیش ؟ خود یارو رئیس نمایندگی میگه اگه با گارانتی هم باشه و خراب بشه باز ازت پول میگیرن واسه تعمیر .
سلام نه از نزدیک فقط 804 رو دیدم ولی کلی ویدئو و Review و مقایسه از W904 تو یوتوب و جاهای دیگه دیدم . کیفیت تصویر و رنگ مشکیه W904 خیلی بیشتره . منوی کاربری ـه هوشمندش خیلی بهینه تره . W804 هم تلویزیون خوبیه ولی کیفیت تصویرش به پای 904 نمیرسه مخصوصا تو رنگ های مشکی که اگه تو اتاق تاریک بخوای فیلم ببینی زیاد جالب نیست . از اونور 904 زاویه دید خیلی خوبی نداره یعنی وقتی از 20-30 درجه بری اون طرف تر ( از سمت چپ و راست تصویر رو میگم ) افت کیفیت شروع میشه و کانترست و اینا میاد پایین . این Viewing Angle برای همه تلویزیون ها هست هر کودوم تو یه درجه خاصی که آدم وایسه و تصویر رو نگاه کنه افت کیفیت دارن ولی 904 یه ذره محدود تره بنا بر این اگه از اطراف زیاد برای دیدن تلویزیون استفاده میکنید خیلی جالب نیست . 804 این مشکل رو نداره .محمد شما W904 و W804 رو از نزدیک تصویرشون رو دیدی و با هم مقایسه کردی؟
منم میخوام W904 بگیرم منتها چون Active 3D هست , کمی تردید دارم. :-b
W804 سونی Passive 3D هست که برای من که میخوام فیلم های 3D ببینم امتیاز بزرگیه.
حالا اگر پنلشون زیاد با هم تفاوت کیفیت نداشته باشه و کیفیت تصویر W804 هم خوب باشه, همین مدل رو انتخاب میکنم.
در مورد 3d هم من خیلی اطلاعات ندارم ولی از 3d ـه 904 هم تعریف کردن و نوشتن تو نقد ها که عینک های سبک و خوبی هم همراهش هست .
در ضمن در مورد گارانتی نظر چیه شما ؟ 2 -2.5 تفاوت دارن البته فروشگاه ها خودشون گارانتیه متفرقه میکنن اونایی که گارانتی نیست رو یعنی باید خودمون هزینه تعمیرش رو بدیم اگه خراب شد .
دوستان ال ایدی ۶۶۱۰۰ ال جی چطوریاس برایه بازی خوبه؟ قیمت ۳۸۰۰ اینچشم ۴۷
پس با توجه به بررسی ها کیفیت W904 خیلی بالاتره ,تنها ابهام همون قسمت 3D هست که باید بیشتر در موردش تحقیق کنم.
الان تلویزیون منزل 46ES8880 هست که واقعا کیفیت خوبی داره ولی از 3D راضی نیستم به علت همون اکتیو بودن
-----------------------------------------------
در مورد گارانتی,اختلاف قیمت خیلی زیاده ,ولی من به این بانه و ... اعتماد ندارم .
البته باتوجه به حرفی که این نمایندگی به شما زده, اگر من باشم دیگه اصلا سمت این نمایندگی نمیرم:d.
این حرفش کمی مشکوکه که هم با گارانتی اصلی میفروشه و هم متفرقه, اگر قرار باشه از نمایندگی اصلی بخریم و بانه ای و ... تحویل بگیریم به نظرم زیاد جالب نیست.
مهلت تست هم زیاد روش نمیشه حساب کرد چون عادت فروشنده های اینه که شما وقتی خرید رو انجام دادی و پاتو از مغازه گذاشتی بیرون دیگه شما رو نمیشناسن و اگر اینا رو
توی فاکتور هم قید کنه,بالاخره یه بامبولی براش درست میکنه.
فکر کنم همین چند ماه پیش بود که نمایندگی های سونی(تهران) فروش ویژه گذاشته بودن و یه تخفیف خیلی خوب روی محصولات میدادن(بالای 30 % بود).
من چون عجله برای خرید ندارم کمی صبر میکنم شاید جشنواره برای اسفند بزارن و بشه از نمایندگی با قیمت خوب خرید.
شما هم اگر عجله نداری,فکر کنم کمی صبر کنی بهتر باشه.
گاراتنی ۱۵۰۰ فقط پول اونهدوستان این الان چه جوریاست
فروشگا های که تو سایت میهن مارکت هستند W800 سه بعدی سونی رو گرونتر از W804 سه بعدی قیمت زدن از اون طرف W800 و W804 غیر سه بعدی رو از سه بعدی گرونتر قیمت زدن.
یکی ما رو روشن کنه.