خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
بچه ها نظرتون در باره این تی وی های oled خمیده که پنلشون wrgb هست چیه؟
مشکل خاصی ندارن!فقط الجی اعلام کرده احتمالا مدل 55 اینچشون تو ایران کمی کمتر از 30 میلیون قیمت بخوره!دیگه 77 اینچش رو خودتون حساب کنین

دوستان با ماکزیمم قیمت 4.5 و رفرش ریت 120 یه تعداد اپشن به من میدین؟سایز هم حول و حوش 50(یه کم بالا و پایین فرقی نداره!)
70 درصد واسه استفاده روزانه میخوام(دیدن شبکه ها و فیلم)+30 درصد هم واسه بازی با پلی استیشن
ایا 3D اون قدر محتوا واسش توی بازی ها هست که بخوام سه بعدی بگیرم؟اگه اره پس پسیو باشه،نه اکتیو
رو برند خاصی هم تعصب ندارم.فقط یه گزینه رو معرفی نکنین!چند تا گزینه رو بهم بدین!
F6850 و 6450 سامسونگ و la86000 الجی رو نظرتون در موردش چیه؟
آخرین ویرایش:
مشکل خاصی ندارن!فقط الجی اعلام کرده احتمالا مدل 55 اینچشون تو ایران کمی کمتر از 30 میلیون قیمت بخوره!دیگه 77 اینچش رو خودتون حساب کنین

دوستان با ماکزیمم قیمت 4.5 و رفرش ریت 120 یه تعداد اپشن به من میدین؟سایز هم حول و حوش 50(یه کم بالا و پایین فرقی نداره!)
70 درصد واسه استفاده روزانه میخوام(دیدن شبکه ها و فیلم)+30 درصد هم واسه بازی با پلی استیشن
ایا 3D اون قدر محتوا واسش توی بازی ها هست که بخوام سه بعدی بگیرم؟اگه اره پس پسیو باشه،نه اکتیو
رو برند خاصی هم تعصب ندارم.فقط یه گزینه رو معرفی نکنین!چند تا گزینه رو بهم بدین!
F6850 و 6450 سامسونگ و la86000 الجی رو نظرتون در موردش چیه؟
سلام دوست عزیز

شما همیشه قبل از خرید یه tv باید جای دائمی اون رو تو خونتون مشخص کنید.اگر میخواید تو هال خونتون بزارید و فاصلتون از tv زیاد هست بسته به فاصلتون میتونید 47 و یا 50 اینچ به بالا بگیرید.ولی اگر برای اتاقتون میخواید که فاصله شما به tv محدود هستش سایز 42 و 47 بسته یه فاصلتون از tv مناسب هستش.من فاصله های مناسب از tv رو براتون لبستشو اینجا میزارم شما خودتون حساب کنید که چه سایز tv مناسب خونه شما هستش.

27 اینچ tv فاصله مناسب:135 سانتیمتر یا 1.35 متر

32 اینچ tv فاصله مناسب:160 سانتیمتر یا 1.60 متر

40 اینج tv فاصله مناسب:200 سانتیمتر یا 2.00 متر

42 اینچ tv فاصله مناسب:210 سانتیمتر یا 2.10 متر

46 اینچ tv فاصله مناسب:230 سانتیمتر یا 2.30 متر

52 اینچ tv فاصله مناسب:260 سانتیمتر یا 2.60 متر

64 اینچ tv فاصله مناسب:320 سانتیمتر یا 3.20 متر

72 اینچ tv فاصله مناسب:360 سانتیمتر یا 3.60 متر

84 اینچ tv فاصله مناسب:420 سانتیمتر یا 4.20 متر

تکنولوژی سه بعدی هم برای هر کس سلیق ای هستش که خوشش بیاد یا نه باید تجربش کنید برا من که جالب بود;)

sony 47 w804 گزینه خوبیه هم کیفیت عالی داره هم سه بعدیش پسیو هستش هم هرتز بالایی داره.

سامسونگ مدل 7000 هم کیفیت خوبی دارند و هرتز مناسب ولی تکنولوژی سه بعدی اکتیو دارند که برای بازی زیاد مناسب نیست.

lg هم سری la 47 اینچ هم tv های خوبی هستش و کیفیت خوبی داره وسه بعدیش هم پسیو هستش.

شما خودتون باید یه سرچ تو نمایشگاه ها بکنید و این مدلها رو از نزدیک ببینید و بنا به سلیقه خودتون اون چیزی که میخواین رو پیدا کنید.

موفق باشید.

سلام دوست عزیز

تکنولوژی سه بعدی هم برای هر کس سلیق ای هستش که خوشش بیاد یا نه باید تجربش کنید برا من که جالب بود;)
sony 47 w804 گزینه خوبیه هم کیفیت عالی داره هم سه بعدیش پسیو هستش هم هرتز بالایی داره.
سامسونگ مدل 7000 هم کیفیت خوبی دارند و هرتز مناسب ولی تکنولوژی سه بعدی اکتیو دارند که برای بازی زیاد مناسب نیست.
lg هم سری la 47 اینچ هم tv های خوبی هستش و کیفیت خوبی داره وسه بعدیش هم پسیو هستش.
شما خودتون باید یه سرچ تو نمایشگاه ها بکنید و این مدلها رو از نزدیک ببینید و بنا به سلیقه خودتون اون چیزی که میخواین رو پیدا کنید.
موفق باشید.

متاسفانه توی ایران فروشنده ها توی وضعیت مناسبی تلویزیون هارو قرار نمیدن و نور محیط به شدت بیشتر از خونه هستش و ادم رو دچار مشکل میکنند.
سایت خارجی خاصی هستش که تلویزیون هارو بررسی تخصصی بکنه؟؟

دوستان قیمت دقیق این مدل رو میخواستم بدونم?
Sony-KDL-42W804A

قیمتش دو روز پیش گرفته بودم 3500 تومان.برا tv 42 اینچ یه مقدار گرون هستش.

- - -ویرایش - - -

متاسفانه توی ایران فروشنده ها توی وضعیت مناسبی تلویزیون هارو قرار نمیدن و نور محیط به شدت بیشتر از خونه هستش و ادم رو دچار مشکل میکنند.
سایت خارجی خاصی هستش که تلویزیون هارو بررسی تخصصی بکنه؟؟
سلام دوست عزیز

این سایت خوبی هستش برای review تلوزیون ها:

http://reviews.cnet.com/televisions/

موفق باشید.

سلام دوست عزیز

شما همیشه قبل از خرید یه tv باید جای دائمی اون رو تو خونتون مشخص کنید.اگر میخواید تو هال خونتون بزارید و فاصلتون از tv زیاد هست بسته به فاصلتون میتونید 47 و یا 50 اینچ به بالا بگیرید.ولی اگر برای اتاقتون میخواید که فاصله شما به tv محدود هستش سایز 42 و 47 بسته یه فاصلتون از tv مناسب هستش.من فاصله های مناسب از tv رو براتون لبستشو اینجا میزارم شما خودتون حساب کنید که چه سایز tv مناسب خونه شما هستش.

27 اینچ tv فاصله مناسب:135 سانتیمتر یا 1.35 متر

32 اینچ tv فاصله مناسب:160 سانتیمتر یا 1.60 متر

40 اینج tv فاصله مناسب:200 سانتیمتر یا 2.00 متر

42 اینچ tv فاصله مناسب:210 سانتیمتر یا 2.10 متر

46 اینچ tv فاصله مناسب:230 سانتیمتر یا 2.30 متر

52 اینچ tv فاصله مناسب:260 سانتیمتر یا 2.60 متر

64 اینچ tv فاصله مناسب:320 سانتیمتر یا 3.20 متر

72 اینچ tv فاصله مناسب:360 سانتیمتر یا 3.60 متر

84 اینچ tv فاصله مناسب:420 سانتیمتر یا 4.20 متر

موفق باشید.

من دقیق متوجه نشدم .یعنی الان تو یه اتاق که فاصله از تلویزیون ۴ متره باید تی وی ۸۴ اینچی بذاریم؟ :دی

سلام
من این مانیتور رو دارم به نظر شما برای X1 و PS4 مناسبه؟

Samsung S27A750D Overview & Specs - LCD Monitors - CNET Reviews

فوق العاده هست ، جزو بهترین مانیتور های موجوده ، مخصوصا اینکه 3d اکتیو درجه 1 سامسونگ هم روش هست

فقط ورودی هاش داغونه ، یدونه HDMI بیشتر نداره

و ورودی بعدیش هم Display port هست !!!!

دوستان این الان چه جوریاست
:-/
فروشگا های که تو سایت میهن مارکت هستند W800 سه بعدی سونی رو گرونتر از W804 سه بعدی قیمت زدن از اون طرف W800 و W804 غیر سه بعدی رو از سه بعدی گرونتر قیمت زدن.
یکی ما رو روشن کنه.
دوست عزیز مشخص شد چی نوشتید؟
تا اونجاییکه من یادمه W800 W804 کلا سه بعدی هستند
و اینکه تنها تفاوتشون در تعداد ورودی های اچ دی ام ای هست و فرق چندانی هم ندارن
فکر نمیکنم غیر سه بعدی باشن
قیمتاش هم بدون گارانتی حدود 3.100 هست و با گارانتی حدود 3.600

درود .

دوستان من یه مانیتور 2261vp سری الجی داشتم که متاسفانه سوخت . میخواست یه مانیتور تو همین کیفیت و رنج بهم معرفی کنید . این مانیتور 1080 پی بود ، درگاه hdmi داشت و خروجی صدا هم داشت . 22 اینچم بود .

مانیتور موجود تو بازار با این مشخصات چی موجوده الان ؟ حالا سامسونگ یا الجی . قیمتشم معقول باشه.
ممنون.

دوستان ببخشید اگه سوال تکراریه:

بین سونی W804 و W904 کدوم بهتره؟

3D اکتیو بهتره یا Passive ؟

واسه گیم و تماشای صحنه های سریع ورزشی LED بهتره یا پلاسما؟

قیمت W904 چنده؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or