امکانش هست یه لینکی یا عکسی ازش بزاری تا بیشتر بررسیش کنیم و اینکه قیمتش چند هست؟Sony 3D Display :d
- LED تلویزیون 24 اینچ 3D ، با اسپیکر و ساب ووفر داخلی
- کیفیت تصویر 1920 * 1080
- امکان دیدن 2 تصویر تمام صفحه کامل متفاوت در یک تلویزیون بهنگام بازی های 2 نفره ( تنها نمایشگر موجود با این قابلیت )
- امکان استفاده با تمامی کنسول هایی که خروجی HDMI و یا کامپوننت دارند ولی تصویر 3D در بازی ها ، فقط در پلی استیشن است
- امکان استفاده با کامپیوتر ، Blu-Ray Player و سایر پخش کننده های تصویر
امکانش هست یه لینکی یا عکسی ازش بزاری تا بیشتر بررسیش کنیم و اینکه قیمتش چند هست؟
خدمت شما
PlayStation 3D Display - Discontinued PlayStation 3 Sony Store - Sony US
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
مهدی جان پنلهایه IPS معمولا برای gaming پیشنهاد نمیشن ، بیشتر به درده کارهایه گرافیکیدوستتان بهتون پیشنهاد میکنم مدل Asus MX 239H یا MX279H بگیرید هم بهترین کیفیت با کمترین تاخیر رو داره هم پنل IPS هست و هم خودش اسپیکر داره
البته الان تو بازار واقعا نایابه باید بگید براتون بیارن
جایی پیدا کردی سلام ما هم بهش برسوندوستتان بهتون پیشنهاد میکنم مدل Asus MX 239H یا MX279H بگیرید هم بهترین کیفیت با کمترین تاخیر رو داره هم پنل IPS هست و هم خودش اسپیکر داره
البته الان تو بازار واقعا نایابه باید بگید براتون بیارن
سلام دوست عزیزدوستان يه سوالي خيلي ساده! من ميخوام كنسول رو وصل كنم به يه مانيتور فول اچدي ال جي ٢٣ اينچ ! ديگه به خاطر هدفون رو دسته كار بسيار ساده شده! ميخوام بدونم خدايي كيفيت فول اچ دي واقعي رو ميگيرم ! ؟ من به اين ٣٦٠ رو وصل ميكردم كيفيت داغون (arcade) اصلا همه چي دندونه دندونه رزوليشن پايين !!!!!! متن ها هم كيفيت داغون! يه tv دارم ولي با tv حال نميكنم اصلا! اين كيفيت خوبي ميده راضي بشم؟( فول اچ دي واقعي)
سلام دوست عزیز
شما برای مشاهده کیفیت واقعی 1080p باید tv های بالای 40 اینچ داشته باشید.سایزهای 40 و بالاتر از اون کیفیت واقعی full hd رو نسبت به فاصلتون از tv بهتون نشون میدند.
بازیهای ps3 و xbox 360 اکثرا روی 720p هستند و کیفیتشون full hd نیست.بنابرین شما نمیتونید از کل کیفیت مانیتورتون استفاده کنید.یه دلیل دیگه هم اینه که وقتی شما از مانیتور به جای tv استفاده میکنید به خاطر نزدیک بودن به مانیتور هنگام بازی شما بیشتر متوجه کیفیت پایین و رزولیشن پایین بازی مورد نظر میشید.ولی وقتی رو tv بازی میکنید به خاطر سایز بزرگتر و فاصله بیشتر پیکسلهای tv از هم و اینکه شما در فاصله دورتری از tv به نسبت مانیتور میشینید کمتر متوجه کیفیت پایین تصاویر میشید.اگر برای امتحان موقع بازی کردن با tv برید و به tv خیلی نزدیک بشید و به صفحه tv دقت کنید اون کیفیت پایین و رزولیشن پایین رو مشاهده میکنید در حالی که اگر از tv دور بشید اون افت کیفیت به مراتب کمتر خواهد شد.
ولی چون بازیهای ps4 اکثرا fullhd هستش و انتی الایزینگ قوی داری احتمالا رو مانیتور مشکل کیفیت پایین تصاویر رو نخواهید داشت.
یه بدی مانیتورها به نسبت tv ها اینه که به خاطر هرتز پایین تکه تکه شدگی تو بازیهای با سرعت بالا زیاد هست و تصاویر نرم و واضح هنگام حرکات سریع تو مانیتورها کمتر دیده میشه مگر یک سری از مانیتورها که دارای تکنولوژی بالای 60 هرتز هستند.(اکثر مانیتورهای موجود در بازار از تکنولوژی 60 هرتز استفاده میکنند.)پنلهای مانیتورها بیشتر برای صفحات ثابت با ماندگاری بالا ساخته شده برعکس پنلهای tv که برای صفحات با حرکات سریع ساخته شده.در کل به غیر از هرتز بالا باید بدونید که وقفه مانیتورتون چقدر هستش(input lag)وقفه های زیر 10ms برای مانیتورها و وقفهای زیر 16 برای tv ها مناسب هستش.در این مورد توصفحات قبل توضیح داده بودم برای دوستان.
موفق باشید.
دقیقا ! البته ایکس باکس من ارکید بود و میشه گفت کیفیت کامل 1080 رو هم ساپورت نمیکرد !
من مانیتورم خیلی خوبه یعنی باهاش فیلم Bluray 1080p میبینم یه کیفیتی میده در حد لالیگا ! حدود 3 ms هم هست مانیتور !من خودم یه TV 42 دارم ولی اصلا با تی وی حال نمیکنم بخ خاطر چشم های ضعیفم البته ! که مجبورم موقع بازی عینک بزنم ! ! امیدوارم یه کیفیت خوب بده ! مانیتورش جای هدفون هم داره ولی دیگه با هدفون خود DS4 هدفونش به هیچ دردی نمیخوره ! این 60 هرتز هست ! ( یعنی واقعا کیفیت خوبی میده ؟ حال جا به جا کردن TV ندارم خدایی ! دمت گرم اگه بگی یا اینجا یا PM)
میشه نکته منفیشو بگی ما هم استفاده کنیم؟یه تجربه رو بتون بگم >
با اینکه به برند سونی ایمان دارم ولی این نمایشگر بیخودی بزرگش کردن ، غیر از یه شباهت ظاهری با ویتا هیچ نکته ی مثبتی نداره و
با همین قیمت میشه تو برند های دیگه مدل های خوبی تهیه کرد.
اصلا سمت خرید این نرید. (نزدیکترین دوست من ازینا داره)