سلام دوستان میز mdf برا زیر تی وی شیک چی پیشنهاد میکنید ... الان از این تمام mdf ها مد درسته ؟ ترجیحا میخام مشکی باشه اگه عکسی چیزی دارید بدید مرسی
درود
مدلهای فراوانی هست تو بازار
ولی من پیشنهاد میکنم تشریف ببرید یکی از گارگاههایی که از این نوع میزها درست میکنن
و اون عزیزان کاتالوگهای خودشونو که بسیار زیاد هم هست و متنوع بهتون نشون میدن و براتون میسازن
که هم قیمتش مناسبتر درمیاد و هم سلیقه شما میشه و میتونید هر تغییری که دوست داشتید بدید
این بازاریا که البته یه تعدادشون جنسهای مرغوبی استفاده نمیکنن که همون ورق mdf هست و بهترین نوعش ترکیه هست که
هم محکم هست و هم ضد آب و رطوبت و خیلی کم امکان داره لق بشن ولی ورقهایی که داخل تولید میشن قیمت کمتری دارن ولی کیفیتشون واقعا پایینه
رنگهای سیاه آنتیک یا رگه دار هم برای این نوع میزها خوبن و رنگ گردوی پر رنگ با رگه هم خیلی خیلی زیبا میشه و اگر یه رنگ کرمی باهاش میکس بشه عالی به چشم میاد
که البته به رنگ دیوار و محیط هم ربط داره و باید بررسی کنید
اگر همشهری بودیم حتما راهنمایی میکردمتون که از کجا و چه جوری بخرین ولی این سعادت نصیب ما نشده
محسن جان من سينماي خانگيم از صداي HDMI پستيباني ميكنه اما آمپيلي فاير سينماي خانگي فقط يك پورت HDMI داره ...
سينماي خانگيم اينه و الان چك كردم مثكه ساپورت ميكنه
HT-D555WK | SAMSUNG Gulf
شانس من اومدم PRO بخرم تا ٢٠٠ تومن ناقابل رفته روش ، توي شيراز ... دليلش رو واقعا نمي دونم ... نه دلار نه درهم تغييري نكرده
از ١٨٠٠ شده ١٩٨٠ ناقابل . بگو ٢ تومن ديگه
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود
عرفان جان من یه چندتا دوست دارم که بهشون پیغام فرستادم برای ps4 pro اگر بتونم قیمت مناسب پیدا کنم بهتون اطلاع میدم خرید کنید
به هر حال هم گرونی و از اینم ور هم کمبود کنسول باعث گرونیش شده و حتی تا 2.100 هم فروختن به ملت بدبخت
باز من پیگیرم اگر اوکی بود ادرس و تلفن رو میدم برای خرید
عرفان جان از یکی از دوستان آخرین قیمتی که گرفتم 1.830 بود اگر خواستین پیغام بدین اطلاعات رو بدم خدمتتون