خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
بله
برای وصل کردن ps4 با کابل hdmi اول یک سر کابل رو بهps4 و ان سرشو به پشت امپلی فایر
اون یکی کابل رو یک سرشو به امپلی فایر و سر دیگشو به arc پشت تلویزیون وصل میکنی
سپاس فراوان داداش بابت راهنمایی

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

• Like
Reactions: mohsen2012
بله
برای وصل کردن ps4 با کابل hdmi اول یک سر کابل رو بهps4 و ان سرشو به پشت امپلی فایر
اون یکی کابل رو یک سرشو به امپلی فایر و سر دیگشو به arc پشت تلویزیون وصل میکنی
محسن جان من سينماي خانگيم از صداي HDMI پستيباني ميكنه اما آمپيلي فاير سينماي خانگي فقط يك پورت HDMI داره ...

سينماي خانگيم اينه و الان چك كردم مثكه ساپورت ميكنه

HT-D555WK | SAMSUNG Gulf

شانس من اومدم PRO بخرم تا ٢٠٠ تومن ناقابل رفته روش ، توي شيراز ... دليلش رو واقعا نمي دونم ... نه دلار نه درهم تغييري نكرده
از ١٨٠٠ شده ١٩٨٠ ناقابل . بگو ٢ تومن ديگه

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
محسن جان من سينماي خانگيم از صداي HDMI پستيباني ميكنه اما آمپيلي فاير سينماي خانگي فقط يك پورت HDMI داره ...

HT-D555WK | SAMSUNG Gulf

شانس من اومدم PRO بخرم تا ٢٠٠ تومن ناقابل رفته روش ، توي شيراز ... دليلش رو واقعا نمي دونم ... نه دلار نه درهم تغييري نكرده

داره این قابلیت رو. میتونی صدای hd بگیری

HT-D555WK | SAMSUNG Gulf

داداش دلیلش نزدیک شدن به عید هست.دلالهای عزیز نزدیک عید چون مشتری زیادتر میشه گرونتر میکنن که سود بیشتر ببرن..
البته احتمالا بعد عید هم گرونتر بشه.چون دلار دولتی قراره حدود ۳۰۰ گرون بشه و بالطبع دلار آزاد هم میره بالا و همه چیز گرونتر میشه.

سلام دوستان میز mdf برا زیر تی وی شیک چی پیشنهاد میکنید ... الان از این تمام mdf ها مد درسته ؟ ترجیحا میخام مشکی باشه اگه عکسی چیزی دارید بدید مرسی
درود
مدلهای فراوانی هست تو بازار
ولی من پیشنهاد میکنم تشریف ببرید یکی از گارگاههایی که از این نوع میزها درست میکنن
و اون عزیزان کاتالوگهای خودشونو که بسیار زیاد هم هست و متنوع بهتون نشون میدن و براتون میسازن
که هم قیمتش مناسبتر درمیاد و هم سلیقه شما میشه و میتونید هر تغییری که دوست داشتید بدید
این بازاریا که البته یه تعدادشون جنسهای مرغوبی استفاده نمیکنن که همون ورق mdf هست و بهترین نوعش ترکیه هست که
هم محکم هست و هم ضد آب و رطوبت و خیلی کم امکان داره لق بشن ولی ورقهایی که داخل تولید میشن قیمت کمتری دارن ولی کیفیتشون واقعا پایینه
رنگهای سیاه آنتیک یا رگه دار هم برای این نوع میزها خوبن و رنگ گردوی پر رنگ با رگه هم خیلی خیلی زیبا میشه و اگر یه رنگ کرمی باهاش میکس بشه عالی به چشم میاد
که البته به رنگ دیوار و محیط هم ربط داره و باید بررسی کنید
اگر همشهری بودیم حتما راهنمایی میکردمتون که از کجا و چه جوری بخرین ولی این سعادت نصیب ما نشده

HT-D555WK | SAMSUNG Gulf

درود
عرفان جان من یه چندتا دوست دارم که بهشون پیغام فرستادم برای ps4 pro اگر بتونم قیمت مناسب پیدا کنم بهتون اطلاع میدم خرید کنید
به هر حال هم گرونی و از اینم ور هم کمبود کنسول باعث گرونیش شده و حتی تا 2.100 هم فروختن به ملت بدبخت
باز من پیگیرم اگر اوکی بود ادرس و تلفن رو میدم برای خرید

عرفان جان از یکی از دوستان آخرین قیمتی که گرفتم 1.830 بود اگر خواستین پیغام بدین اطلاعات رو بدم خدمتتون

Last edited by a moderator:
دوستان یک سوال متفرقه دارم..
تی وی که دارم sony 850d هست که به 4 وروی hdmi چهار دستگاه پرو - ر س ی و ر - بلوری پلیر و پی سی متصل کردم..
الان دارم یدونه سینما خانواده دست دوم 5/1 کاناله کارکرده از یکی از اقوام میخرم..
میخوام بدونم اتصال سینما به تی وی باید به چه صورت باشه که بهترین خروجی صدا رو برای تمام دستگاههای فوق بگیرم؟
سینما هم Samsung ht d355k هست..
سعید داداش من خودم تا حالا سینما خانواده نداشتم که چک کنم ولی از قابلیت arc باخبر بودم تلویزیونم هم با قابلیت simplink وصل الان به پرو که هر کدومو روشن کنم اونیکی هم روشن میشه وهمینطور خاموش کنم خاموش میشه هم تی وی هم پرو. این خیلی خوب توضیح داده ببین بکارت میاد.
HDMI ARC چیست ؟ طرز کار و عملکرد HDMI ARC - علم فردا

آخرین ویرایش:
دوستان کنسول باز
کسی اطلاع داره این آپدیت جدید سونی برای کنسولها کی میاد ؟
بیاد از دست این طومار psx راحتی شیم خدایی کچلمون کرد
سلام عطا
مثل اینکه این داستان شدنی نیست وبازم باید از psx استفاده کنیم بچه های خودمون که بتا رو تست کردن اینجا توضیح دادن یه نگاه بنداز همچیو گفتن ی System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات
پست کاربر mehdipahlavi همچیو توو spoiler گذاشته

سعید داداش من خودم تا حالا سینما خانواده نداشتم که چک کنم ولی از قابلیت arc باخبر بودم تلویزیونم هم با قابلیت simplink وصل الان به پرو که هر کدومو روشن کنم اونیکی هم روشن میشه وهمینطور خاموش کنم خاموش میشه هم تی وی هم پرو. این خیلی خوب توضیح داده ببین بکارت میاد.
HDMI ARC چیست ؟ طرز کار و عملکرد HDMI ARC - علم فردا
متاسفانه اگر بخوای 4k تصویر بگیری از طریق arc اما امپلی فایرت رزولوشن تصویرش 1080 باشه باید از همون اپتیکال استفاده کنی.

سلام عطا
مثل اینکه این داستان شدنی نیست وبازم باید از psx استفاده کنیم بچه های خودمون که بتا رو تست کردن اینجا توضیح دادن یه نگاه بنداز همچیو گفتن ی System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات
پست کاربر mehdipahlavi همچیو توو spoiler گذاشته
به به سلام داوود جان عزیز
ای بابا عجب ضد حالی شد این قضیه
یعنی هر بدبختی و سختی این بازیا و کنسول به کنار این psx واقعا رو اعصابمون پیاده روی میکنه

متاسفانه اگر بخوای 4k تصویر بگیری از طریق arc اما امپلی فایرت رزولوشن تصویرش 1080 باشه باید از همون اپتیکال استفاده کنی.

پس با اين وجود برا منم منتفي هست و نمي تونم صدا hdmi بگيرم چون خروجي سينما خانگيم ١٠٨٠ هست

به به سلام داوود جان عزیز
ای بابا عجب ضد حالی شد این قضیه
یعنی هر بدبختی و سختی این بازیا و کنسول به کنار این psx واقعا رو اعصابمون پیاده روی میکنه

نرم افزار psx هموني هست كه ديتا ها رو انتقال ميديد باهاش؟ من با bay4life انتقال ميدم
خالا مگه قرار بوده تو آپديت جديد چه اتفاقي بيفته ك مربوط به psx ميشده؟؟

پس با اين وجود برا منم منتفي هست و نمي تونم صدا hdmi بگيرم چون خروجي سينما خانگيم ١٠٨٠ هست

نرم افزار psx هموني هست كه ديتا ها رو انتقال ميديد باهاش؟ من با bay4life انتقال ميدم
خالا مگه قرار بوده تو آپديت جديد چه اتفاقي بيفته ك مربوط به psx ميشده؟؟

درود
بله همون نرم افزار انتقال هست ولی رسمی نیست و امکان داره یه روشی یا چیزی معرفی بشه که هنوز خبری نیست
ما اینطور فکر کردیم که با این آپدیت دیگه نیازی به اون نرم افزار نیست و ما میتونیم دیتای بازی رو مستقیم از طریق هارد اکسترنال و از طریق رابط usb3
منتقل کنیم به کنسول و از شر این نرم افزارها راحت شیم ولی گویا ....

• Like
Reactions: Xenon360
درود
بله همون نرم افزار انتقال هست ولی رسمی نیست و امکان داره یه روشی یا چیزی معرفی بشه که هنوز خبری نیست
ما اینطور فکر کردیم که با این آپدیت دیگه نیازی به اون نرم افزار نیست و ما میتونیم دیتای بازی رو مستقیم از طریق هارد اکسترنال و از طریق رابط usb3
منتقل کنیم به کنسول و از شر این نرم افزارها راحت شیم ولی گویا ....
بعيد ميدونم سوني همچين كاري بكنه ك بشه مستقيم با ديوايس خارجي ديتا رو انتقال داد ... چون ي جورايي امنيت كنسول ميره زير سوال و ممكنه ب كپي خور شدن نزديك بشن اين هكر ها ...

شايعه ي چيزي بوده راجع ب اين قابليت يا از حدسيات بوده ؟؟؟

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
داداش من چون سینمام قابلیت آرک نداره از همون اپتیکال باید خروجی بگیرم که اونم کیفیت خروجی عالی ای داره..

بعيد ميدونم سوني همچين كاري بكنه ك بشه مستقيم با ديوايس خارجي ديتا رو انتقال داد ... چون ي جورايي امنيت كنسول ميره زير سوال و ممكنه ب كپي خور شدن نزديك بشن اين هكر ها ...

شايعه ي چيزي بوده راجع ب اين قابليت يا از حدسيات بوده ؟؟؟

والا منم شنیدم که تو آپدیت جدید قابلیت اتصال هارد اکسترنال و انتقال دیتا هم فراهم میشه.
برای پرو هم قابلیت بوست اضافه میشه که تو سایتهایی که تستش کردن خیلی ازش تعریف شده و روی کیفیت بازی روی پرو فوق العاده تاثیر داره..
دیگه کم کم آخرای عمر ps4 معمولی فرا رسیده و سونی تمرکزشو روی پرو داره میزاره و بازیهای جدیدم روی پرو با معمولی خیلی تفاوت دارن

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or