s.1
کاربر سایت
این کابلهایی که روی ps4 pro هست چه ورژنی هستن?
بالا گفتم که کابل ver نداره کیفیت کابل ps4 معمولی با اینکه برندش سونی نیست اما خوبه 4k hdr هم راحت جواب می ده.
این کابلهایی که روی ps4 pro هست چه ورژنی هستن?
سلامسلام دوستان یه TV 40-43 با قیمت حداکثر 1800 پیشنهاد میکنید ؟ ممنون
سلام
مدلهایی که بنده با توجه به تجربه خرید و بررسی میتونم خدمتتون پیشنهاد بدم
sony w650d
Lg 43lh602 یا 43lh600
از سامسونگ چیزی نمیشه پیشنهاد داد تو این رنج قیمت و سری اگر دوست دارین یکی مدلی رو داشته باشین من سری k5xxx رو پیشنهاد میدم
البته با این مبلغ میشه از تی ویهای فورکی هم پیشنهاد بدم ولی تلویزیونهای جالبی نیستند مثل مدل lg uh750 که یکی از دوستانم خریده بودن که زیاد راضی نبودن ازش
دوست عزیز یکم پولتو بیشتر کن و تی وی خوب 4k بخر.سلام دوستان یه TV 40-43 با قیمت حداکثر 1800 پیشنهاد میکنید ؟ ممنون
ببینید تلویزیون بد نداریم صرفایه مدلی که تایید شده باشه کاملا میشه اسمشو بگین ممنون
آنتنهای مختلفی تو بازار هست مثل هانی و لالی و مدلهای دیگه که من پیشنهاد میکنمدوستان بهترین آنتن برای گرفتن شبکه های hd صدا سیما چیه ؟ من الان از این شبکه ایا گرفتم فقط sd رو میتونه نشون بده . آنتن پروانه ای خوبه ؟ مدل تلوزیونمم هم سامسونگ سری ju هست . خونه هم یک طبقه اطراف n تا ساختمون n طبقه .تشکر
کاملا سعید جاندوست عزیز یکم پولتو بیشتر کن و تی وی خوب 4k بخر.
اگه تی وی ارزون الان بگیری مطمئن باش پشیمون میشی و مجبوری با ضرر تعویضش کنی.
پولتو ببر روی ۳۲۰۰ و یدونه lg uh8500 بگیر که نسبت به قیمتش خیلی خوبه
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
داداش واقعا ناراحت شدم..انشالا که بزودی بهبودی کامل پیدا کنند...دوستان و عزیزان یه موردی بودد میخوام برادرانه ازتون خواهش کنم رعایت کنین تا مشکلی براتون پیش نیاد
دیشب متاسفانه بهم اطلاع دادن که یکی از آشنایان نزدیکمون به علت افتادن قندیل از بالای شیروونی یکی از خونه ها بدجوری از
ناحیه سر مجروح شده و حالش هم خوب نیست که خب سریع من خودمو رسوندم به بیمارستان که اصلا صحنه جالبی نبود و بسیار ناراحت کننده
ایشون شب مغازه رو بستن که تشریف ببرن منزل که متاسفانه برحسب اتفاق یک قندیل بزرگ از یکی از خونه های شیوونی کنده شده و میوفته درست روی سر ایشون
و به شدت مجروح میشن که ایشون تعریف میکردن که اصلا دیگه چیزی نفهمیدن و دیدن بیمارستان هستند که چندتن از کسبه به اورژانس اطلاع داده بودن و به ایشون کمک کرده بودند
خیلی از ایشون خون رفته بود و حال خوبی نداشتن که البته امروز خوب بود حالشون و بعد دو روز مرخص میشن
_______
از همه و همه خواهش میکنم به خاطر سلامتی خودشون و رخ ندادن حادثه موقع پیاده روی تو پیاده روها و یا زیر ساختمانهای بزرگ و مخصوصا شیروونی دار
و یا زیر بنرها و تابلوهای تبلیغاتی و دختان بزرگ مواظب بالای سرشون باشن که مشکلی یا حادثه ای براشون پیش نیاد
نگین ممکن نیست چیزیم بشه چون از اتفاق کسی خبر نداره و ممکنه برای شما هم اتفاق بیوفته پس حتما رعایت کنین
سینمای خانگیت باید قابلیت arc داشته باشه.دوستان یک سوال متفرقه دارم..
تی وی که دارم sony 850d هست که به 4 وروی hdmi چهار دستگاه پرو - ر س ی و ر - بلوری پلیر و پی سی متصل کردم..
الان دارم یدونه سینما خانواده دست دوم 5/1 کاناله کارکرده از یکی از اقوام میخرم..
میخوام بدونم اتصال سینما به تی وی باید به چه صورت باشه که بهترین خروجی صدا رو برای تمام دستگاههای فوق بگیرم؟
سینما هم Samsung ht d355k هست..
داداش سینما optical داره...سینمای خانگیت باید قابلیت arc داشته باشه.
اگر نداشته باشه باید با optical وصل کنی
اگه فقط برا صداي PS4 ميخواي ك اپتيكال رو وصل كن ب خود كنسولداداش سینما optical داره...
یعنی الان باید از خروجی optical تی وی وصل کنم به ورودی optical سینما خانوادگی؟
تو این حالت بهترین کیفیت ممکن رو بهم میده؟
دوست عزيز خيابون داريوش منبعش هست . قيمت هم ب نسبت مناسب مي توني گير بياري ... فقط بعضي مغازه ها مناسب ميدنسلام دوستان میز mdf برا زیر تی وی شیک چی پیشنهاد میکنید ... الان از این تمام mdf ها مد درسته ؟ ترجیحا میخام مشکی باشه اگه عکسی چیزی دارید بدید مرسی
بهترین کیفیت صدا رو که کابل hdmi بهت میده وتا 7.1 کاناله رو هم ساپورت میکنه ولی اپتیکال فقط 5.1 ساپورت میکنهداداش سینما optical داره...
یعنی الان باید از خروجی optical تی وی وصل کنم به ورودی optical سینما خانوادگی؟
تو این حالت بهترین کیفیت ممکن رو بهم میده؟
نه داداش.میخوام بهترین خروجی رو از تی وی بگیرم و وصل کنم به سینما که برای هر ۴ وسیله ای که به تی وی وصله استفاده کنماگه فقط برا صداي PS4 ميخواي ك اپتيكال رو وصل كن ب خود كنسول
اگه صداي تي وي ميخواي اپتيكال رو وصل كن ب خود تي وي
ولي من نمي دونم صداي HDMI چطوري از PS4 بگيرم ...
كسي از دوستان اطلاع داره؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی.پس همون اپتیکال تی وی رو وصل میکنم به سینما.چون سینماش ۵.۱ هستبهترین کیفیت صدا رو که کابل hdmi بهت میده وتا 7.1 کاناله رو هم ساپورت میکنه ولی اپتیکال فقط 5.1 ساپورت میکنه
بلهمرسی.پس همون اپتیکال تی وی رو وصل میکنم به سینما.چون سینماش ۵.۱ هست
Sent from my SM-A710F using Tapatalk