mohsen2012
کاربر سایت
ممنون از شما.مبارکت باشه.انشالا بخوبی ازش استفاده کنی
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
یک نقد و بررسی تصویری سر فرصت میزارم داخل تاپیک با بازی زیبای انچارتد 4
ممنون از شما.مبارکت باشه.انشالا بخوبی ازش استفاده کنی
فکر کنم نهایت 300 بشهدوستان هزینه ارسال از سلام بابا تا شیراز حدودا میدونین چقدر در میاد ؟
در فرمایش دوستموون یه نکته رو بگمشاید برای خیلی ها خنده دار باشه که اصلا چیزی به اسم کابل ورژن ما نداریم یعنی کابل hdmi اصلا ورژن نداره کابل hdmi باید جنس مس استفاده شده درش خالص باشه با گیج کمتری داشته باشه هر چقدر در این زمینه بهتر باشه پهنای باند بیشتری استفاده می کنه در واحد طول یعنی به ازاری هر سانتی متر 1 میزان افتی داره که برای هر کابل فرق می کنه ما در حقیقت hdmi port ver داریم یعنی چیزی که بین 2 دستگاه قرار داره متسفانه اکثرا کابل های hdmi در ایران فیک هستن همین کابل های سونی 40 دلار قیمت دارن در ایران می دنش 40 تومن اما چون طول کمی این کابل ها دارن همین ها هم می تونن 4k 4:4:4 بهتون بدن ابدا سعی نکنید از همچین کابل هایی با طول بالا برای 4k بخرید. من الان 1 کابل طول بالا اصل خریدم که برام 100 دلار اب خورده اما خوب کیفیت کابل بسیار بالا هست برای طول بالا باید همچین قیمت هایی هزینه کنید.
دوست عزيز منم شيرازم .دوستان هزینه ارسال از سلام بابا تا شیراز حدودا میدونین چقدر در میاد ؟
داداش حتمن آخرین آپدیت آنچارتد ۴ رو نصب کن که hdr بشه.ممنون از شما.
یک نقد و بررسی تصویری سر فرصت میزارم داخل تاپیک با بازی زیبای انچارتد 4
اپدیت از قبل نصب بود.اما روی full hd تفاوتی انچنانی احساس نکردمداداش حتمن آخرین آپدیت آنچارتد ۴ رو نصب کن که hdr بشه.
بله این درسته کابل پهنای باند داره که اگر اصل باشه روش ذکر می شه پهنای ۱۸ برای 4k هست 48 هم 8k می شه احتمالا کابل هم بسیار زخیم می شه.در فرمایش دوستموون یه نکته رو بگم
کابل hdmi رو وقتی وصل میکنی با هر دیوایس وبا هر رزولیشنی که دستگاه خروجی میده یا بهت تصویر میده که خوب ok یا بهت تصویر نمیده ویا با ایراد در تصویر مواجه هستی که اون وقت نیاز به تعویض کابل هست.
البته جدیدا کابلhdmi در دست تولید هست که8k ساپورت هستند با پهنای باند48 گیگ که فعلا همین که ما داریم کافیه حالا بزا بیاد ببینیم تو کیفیت تصویر تاثیر داره یا نه چون توش قابلت ساپورت hdr فیکس شده شاید یکم رو تصویر کیفیت بهتری بده.
پشتیبانی از رزولوشن 8K در جدیدترین نسخه از HDMI - زومیت
براي 4K و HDR چه پهناي باندي ميخواد؟؟؟بله این درسته کابل پهنای باند داره که اگر اصل باشه روش ذکر می شه پهنای ۱۸ برای 4k هست 48 هم 8k می شه احتمالا کابل هم بسیار زخیم می شه.
براي 4K و HDR چه پهناي باندي ميخواد؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
این کابلهایی که روی ps4 pro هست چه ورژنی هستن?18 گیگ کاملا کافیه من با همین کابل سونی ها که روش gamestop زده بود الان 4k hdr 4:4:4 راحت می گیرم فکر کنم 1.5 متری یا 1.8 متریم باشه.
اگه اشتباه نکنم ورژن ۲ هست و راحت 4k hdr رو ساپورت میکنه.من خودم تو ستینگ پرو خروجی تصویرو چک کردم و کاملا جواب میدهاین کابلهایی که روی ps4 pro هست چه ورژنی هستن?
دوستان هزینه ارسال از سلام بابا تا شیراز حدودا میدونین چقدر در میاد ؟
سلاماگه اشتباه نکنم ورژن ۲ هست و راحت 4k hdr رو ساپورت میکنه.من خودم تو ستینگ پرو خروجی تصویرو چک کردم و کاملا جواب میده
آره داداش کابل پرو باریک هست..سلام
ولی سعید جان مال ps4 خیلی زخیم تر بود قبول داری؟ الان برا پرو من خیلی باریک برا شمام همین جوره؟موقع خرید کنسول خواست تست کنه پرسیدم گفت مال تمام پروه ها رو اینجوری زدن البته رزولشن k4 میده برا منم توو همین تیوی 4k که دارم ولی چون hdr ساپورت نیست هنوز نتونستم تست کنم انشالله تا هفته بعد lg 49uh8500 میگیرم ببینیم چی میشه. یه سوال دیگه این lg 49uh8500 یه جا توو تهران گیر اوردم میگه تولید کره ای موجوده 3100 دیگه کرایه بار بانه کم میشه ازش 200 تومن .میخواستم به پرسم lg 49uh8500 گلدایران تولید نداره که؟ نگیرم اینو یهو مونتاژ داربیاد یاقلابیه یا مورد دار پیکسل سوخته ای چیزی ... البته شرط کردم باهاش هم پشت تی وی هم جعبه کره زده باشه به نظرت ارزش داره برا 200 تومن یا از همون بانه ور دارم؟ چون همین تی وی 4k الان دارمم 2 سال بیش دادم از بانه اوردن خدارو شکر مشکلی نداره مثل اسب داره کار میکنه پی سی .کنسول همچیم بهش وصله فقط چون hdr ساپورت نیست فروختم به اشنا بعد خرید اون باید اینم تحویل بدم چون فامیل نزدیکه گفت عجله نداره براش .