x8000d انگار از 850d و uh8500 ال جی و ku7970 سامسونگ سرتره ی مقدار و برای اکثر دوستان که میخوان tv بگیرن برای گیم و تا 4 تومن حدودا هزینه کنن خوب همین چهار مدل توصیه میشه قطعا اما اگه فضاشو دارید سایزو ب هیچ عنوان فدا نکنید ب هیچ عنوان درسته شاید 8000d کیفیتش بهتر باشه ازین س مدل ی مقدار اما واقا بازی کردن فیلم دیدن یا هرچیز دیگه ای تو یه 55 اینچ ی نمای دیگه ای داره یا 50 اینچ اون ی مقدار تفاوت کیفیتم قطعا سایز بزرگتر پوشش میده و اصلا ب چشم نمیاد و کسیکه فضاشو داره فقط از بین این سه تا بهش توصیه میشه lguh8500 و sonyx850d و ku7970 یا 7975 سامسونگ ک هرچقدم ما تو سر هم بزنیم نمیشه بینشون گفت کدوم بهتره با توجه ب سلیقه ها و...اما 55 هرکدوم ازینارو بگیرید برد کردید 8 میلیون پیکسله و قطعا تصویر بزرگتر قشنگتر نشون میده
درود
در مورد سایز کاملا با شما هم نظر هستم چون خودم هم چندین و چند باری که برای دوستان و آشنایان کمک و راهنمایی کردم برای خرید
تلویزیون واقعا از سایزهای 50 و 55 اینچ لذت بردم ولی خب خواستنی تر میشد با بالا رفتن سایز مثلا از 55 به بالا تو رزولوشن هم تغییری ایجاد بشه تا کیفیت به بهترین وجه
به نمایش گذاشته بشه مثلا برای سایز 60 اینچ رزولوشن تلویزیون بالاتر از 4k بود که اینجوری کیفیت اصلی تلویزیون با سایز بالاش حفظ میشد
البته بنده 2 سال قبل که تو یه سمیناری دعوت بودیم به این مورد اشاره کردیم که مورد استقبال و توجه خیلی از میهمانان قرار گرفت و تبادل اطلاعات خوبی هم صورت گرفت
به فرض مثال تا 43 و تا 46 و 49 اینچ همون رزولوشن full hd مناسبتر هست البته با رعایت فاصله و برای 50 تا 55 و 60 هم بهترین رزولوشن همون 4k بود و برای سایزهای
60 و 65 و بالاتر بهتر بود رزولوشن هم بیشتر بشه البته کمبود این موارد رو میشه با رعایت فاصله تا حد مطلوبی حل کرد ولی خب بحث اگر تخصصی باشه بحث pixel pitch به میان میاد
که در این مورد مانیتورها حرف اول رو میزنن / البته بحثهای تخصصی زیادی شد تو این دورهمی که اگر بازگو کنم جا نمیشه
به هر حال همونطور که گفتین حس واقعی لذت از فیلمها و بازیها و ویدئوها با نمایشگرهای بزرگتر میسر میشه و لذتش رو چندین برابر میکنه و هیچ کس نمیتونه این مورد رو انکار کنه
ولی خب مشکل نبود بودجه و نبود مکان مناسب ( کوچک ) از عمده مشکلاتی هستند که برای عدم استقبال این سایزها در نظر گرفته شدن