خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
X800d فقط سایز 43 اینچش ارزش خرید داره.سایزهای بالاتر از پنل ips استفاده کرده که مشکلات خودشو داره
اگر سونی سایزهای بالاتر رو هم va میکرد خیلی عالی میشد
سال2016 سونی سر تلویزیوهای مید رنجش خیلی اشتباه کرد.میتونست همه رو va کنه ولی نکرد.من هنوز متوجه این کارش نشودم وخیلی شاکیم از این مورد
دوست عزيز تفاوت آنچناني بين دو نوع پنل وجود نداره،هر كدوم مزايا و معايب خودشونو دارن،مثلا كسي كه زاويه ديد بهتر ميخواد بايد ips بگيره،
در مورد تي وي هاي ٢٠١٦ سوني هم عرض كنم كه اتفاقا تي وي هاي امسال فوق العاده شدن هم از نظر تصوير و فناوري و هم سيستم عامل اندرويد كه روشون زده،قطعا اگه ips زده بخاطر اين بوده كه تي وي با قيمت مناسب تري به دست مصرف كننده برسه و تعداد بيشتري بتونن استفاده كنن

x8000d انگار از 850d و uh8500 ال جی و ku7970 سامسونگ سرتره ی مقدار و برای اکثر دوستان که میخوان tv بگیرن برای گیم و تا 4 تومن حدودا هزینه کنن خوب همین چهار مدل توصیه میشه قطعا اما اگه فضاشو دارید سایزو ب هیچ عنوان فدا نکنید ب هیچ عنوان درسته شاید 8000d کیفیتش بهتر باشه ازین س مدل ی مقدار اما واقا بازی کردن فیلم دیدن یا هرچیز دیگه ای تو یه 55 اینچ ی نمای دیگه ای داره یا 50 اینچ اون ی مقدار تفاوت کیفیتم قطعا سایز بزرگتر پوشش میده و اصلا ب چشم نمیاد و کسیکه فضاشو داره فقط از بین این سه تا بهش توصیه میشه lguh8500 و sonyx850d و ku7970 یا 7975 سامسونگ ک هرچقدم ما تو سر هم بزنیم نمیشه بینشون گفت کدوم بهتره با توجه ب سلیقه ها و...اما 55 هرکدوم ازینارو بگیرید برد کردید 8 میلیون پیکسله و قطعا تصویر بزرگتر قشنگتر نشون میده
درود
در مورد سایز کاملا با شما هم نظر هستم چون خودم هم چندین و چند باری که برای دوستان و آشنایان کمک و راهنمایی کردم برای خرید
تلویزیون واقعا از سایزهای 50 و 55 اینچ لذت بردم ولی خب خواستنی تر میشد با بالا رفتن سایز مثلا از 55 به بالا تو رزولوشن هم تغییری ایجاد بشه تا کیفیت به بهترین وجه
به نمایش گذاشته بشه مثلا برای سایز 60 اینچ رزولوشن تلویزیون بالاتر از 4k بود که اینجوری کیفیت اصلی تلویزیون با سایز بالاش حفظ میشد
البته بنده 2 سال قبل که تو یه سمیناری دعوت بودیم به این مورد اشاره کردیم که مورد استقبال و توجه خیلی از میهمانان قرار گرفت و تبادل اطلاعات خوبی هم صورت گرفت
به فرض مثال تا 43 و تا 46 و 49 اینچ همون رزولوشن full hd مناسبتر هست البته با رعایت فاصله و برای 50 تا 55 و 60 هم بهترین رزولوشن همون 4k بود و برای سایزهای
60 و 65 و بالاتر بهتر بود رزولوشن هم بیشتر بشه البته کمبود این موارد رو میشه با رعایت فاصله تا حد مطلوبی حل کرد ولی خب بحث اگر تخصصی باشه بحث pixel pitch به میان میاد
که در این مورد مانیتورها حرف اول رو میزنن / البته بحثهای تخصصی زیادی شد تو این دورهمی که اگر بازگو کنم جا نمیشه
به هر حال همونطور که گفتین حس واقعی لذت از فیلمها و بازیها و ویدئوها با نمایشگرهای بزرگتر میسر میشه و لذتش رو چندین برابر میکنه و هیچ کس نمیتونه این مورد رو انکار کنه
ولی خب مشکل نبود بودجه و نبود مکان مناسب ( کوچک ) از عمده مشکلاتی هستند که برای عدم استقبال این سایزها در نظر گرفته شدن

• Like
Reactions: ..:ab:..
کلا سونی 2016 نسبت به 2015 افت داشت اما خوب ips هاش انصافا بهترین ips های بازارم هستن. اما خوب نباید x850d که از محبوب ترین هاش هست ips می شد x930d هم نسبت به x930c کاملا افت کرد هر چند قیمتش خیلی مناسب تر شد به هر سال 2017 داره با قدرت برمی گرده به زودی هم شاهد سری جدیدش خواهیم بود هر چند قیمت های اعلامیشون فضایی هست. قیمت ها در تاپیک مربوطش اعلام کردم.

در مورد رزولوشن به سایز هم من مانیتور 27 اینچ qhd مشاهده کردم ips که به راحتی پنل va جا گذاشته بود کلا dpi چیزی هست که به شدت در کیفیت تصویر نقش به سزایی داره اگر مبلغ مناسب برای خرید دارید حتما به سمت 4k برید. 4 برابر dpi ّیشتر کم چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت.

کلا سونی 2016 نسبت به 2015 افت داشت اما خوب ips هاش انصافا بهترین ips های بازارم هستن. اما خوب نباید x850d که از محبوب ترین هاش هست ips می شد x930d هم نسبت به x930c کاملا افت کرد هر چند قیمتش خیلی مناسب تر شد به هر سال 2017 داره با قدرت برمی گرده به زودی هم شاهد سری جدیدش خواهیم بود هر چند قیمت های اعلامیشون فضایی هست. قیمت ها در تاپیک مربوطش اعلام کردم.

در مورد رزولوشن به سایز هم من مانیتور 27 اینچ qhd مشاهده کردم ips که به راحتی پنل va جا گذاشته بود کلا dpi چیزی هست که به شدت در کیفیت تصویر نقش به سزایی داره اگر مبلغ مناسب برای خرید دارید حتما به سمت 4k برید. 4 برابر dpi ّیشتر کم چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت.
داداش عرض منم همین بود..تی وی های ۲۰۱۶ سونی نسبت به قبلیاش به شدت اقتصادی و با قیمت مناسب عرضه شدن..دلیلشم همین استفاده از ips بود.از حق نگذریم تی وی های ips مدل ۲۰۱۶ سونی فوق العاده کیفیت عالی تصویر دارن.من خودم اگه قیمت سونی مناسب نمیشد که اصلا توان مالیم نمیرسید بخرم.مدلهای ۲۰۱۷ اینقدر گرون هستند که خریدشون در توان مالی خیلیا نیست.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

شاید بحث در مورد کیفیت این تی وی ها خیلی تخصصی باشه و حداقل برای من مصرف کننده خیلی گیج کننده و شایدم نامفهوم
من الان سونی 7000d سایز 49 اینچ 4k خریدم واقعا ازش راضیم ( یک ماه خریدم) واقعا تفاوت تصویر و کیفیت با مدل قبلی سونیم که برای سال 2011 بود و البته 40 اینچ دارم میبینم
این قضیه hdr هم برای بنده به وضوح قابل لمس و رنگها در بازی با فعال کردن این قابلیت کاملا بهتر میشوند.... البته بک سوالیم دارم من الان کابل hdmi هم ورژن 1.3 هست و اصلی چون از نمایندگی دریم ب اکس دبی خریداری شده چند سال پیش ..... میخوام الان ورژن 2 این کابل رو بخرم توی دی جی کالا دیدم قیمت زده 188 هزار ایا اصلا ارزش خرید داره این کابل یا نه!!!!

شاید بحث در مورد کیفیت این تی وی ها خیلی تخصصی باشه و حداقل برای من مصرف کننده خیلی گیج کننده و شایدم نامفهوم
من الان سونی 7000d سایز 49 اینچ 4k خریدم واقعا ازش راضیم ( یک ماه خریدم) واقعا تفاوت تصویر و کیفیت با مدل قبلی سونیم که برای سال 2011 بود و البته 40 اینچ دارم میبینم
این قضیه hdr هم برای بنده به وضوح قابل لمس و رنگها در بازی با فعال کردن این قابلیت کاملا بهتر میشوند.... البته بک سوالیم دارم من الان کابل hdmi هم ورژن 1.3 هست و اصلی چون از نمایندگی دریم ب اکس دبی خریداری شده چند سال پیش ..... میخوام الان ورژن 2 این کابل رو بخرم توی دی جی کالا دیدم قیمت زده 188 هزار ایا اصلا ارزش خرید داره این کابل یا نه!!!!

چه خبره داداش 188!!!
من گرفتم 60 تومن.

• Like
Reactions: amirzandi021
داداش يعني لازمه خريد كابل جديد براي HDR روي كنسول استاندارد PS4 ؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

داداش يعني لازمه خريد كابل جديد براي HDR روي كنسول استاندارد PS4 ؟؟

فکر کنم کابل خوده ps4 ورژن 1.4 باشه و رو معمولی نیازی به تعویضش نیست.

من کابل هامو همیشه از اینا گرفتم.
کارشون خدایی درسته.
فروشگاه اینترنتی دیجیک | فروش تخصصی کابل و تبدیل کامپیوتر
حالا اگه لینک اشکال داره مدیرها ور دارن.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Xenon360
نه ١.٣ هست ... حتي برا HDR هم نياز نداره تعويض كابل؟؟

اوه اوه پس خیلی داغونه.

من بودم قطعن عوض میکردم.
من رو همون معمولی هم ورژن2 مینداختم و الان همه چی به تی با ورژن 2 وصله از سینما خانگی بگیر تا ر.س.ی.و.ر و ps هام.

اوه اوه پس خیلی داغونه.

من بودم قطعن عوض میکردم.
من رو همون معمولی هم ورژن2 مینداختم و الان همه چی به تی با ورژن 2 وصله از سینما خانگی بگیر تا ر.س.ی.و.ر و ps هام.
الان من سينما رو با optical وصل كردم . مگه اونم ورژن داره؟

ديگه من ميذارم پرو ميگيرم . ارزش نداره يه كابل ديگه بخرم

بعد سينماي من خروجي صداي hdmi رو ساپورت ميكنه . شما اطلاع داري چطوري با hdmi ميشه صدا داد ب سينما خانگي؟

فکر کنم کابل خوده ps4 ورژن 1.4 باشه و رو معمولی نیازی به تعویضش نیست.

شاید برای خیلی ها خنده دار باشه که اصلا چیزی به اسم کابل ورژن ما نداریم یعنی کابل hdmi اصلا ورژن نداره کابل hdmi باید جنس مس استفاده شده درش خالص باشه با گیج کمتری داشته باشه هر چقدر در این زمینه بهتر باشه پهنای باند بیشتری استفاده می کنه در واحد طول یعنی به ازاری هر سانتی متر 1 میزان افتی داره که برای هر کابل فرق می کنه ما در حقیقت hdmi port ver داریم یعنی چیزی که بین 2 دستگاه قرار داره متسفانه اکثرا کابل های hdmi در ایران فیک هستن همین کابل های سونی 40 دلار قیمت دارن در ایران می دنش 40 تومن اما چون طول کمی این کابل ها دارن همین ها هم می تونن 4k 4:4:4 بهتون بدن ابدا سعی نکنید از همچین کابل هایی با طول بالا برای 4k بخرید. من الان 1 کابل طول بالا اصل خریدم که برام 100 دلار اب خورده اما خوب کیفیت کابل بسیار بالا هست برای طول بالا باید همچین قیمت هایی هزینه کنید.

• Like
Reactions: Xenon360
شاید برای خیلی ها خنده دار باشه که اصلا چیزی به اسم کابل ورژن ما نداریم یعنی کابل hdmi اصلا ورژن نداره کابل hdmi باید جنس مس استفاده شده درش خالص باشه با گیج کمتری داشته باشه هر چقدر در این زمینه بهتر باشه پهنای باند بیشتری استفاده می کنه در واحد طول یعنی به ازاری هر سانتی متر 1 میزان افتی داره که برای هر کابل فرق می کنه ما در حقیقت hdmi port ver داریم یعنی چیزی که بین 2 دستگاه قرار داره متسفانه اکثرا کابل های hdmi در ایران فیک هستن همین کابل های سونی 40 دلار قیمت دارن در ایران می دنش 40 تومن اما چون طول کمی این کابل ها دارن همین ها هم می تونن 4k 4:4:4 بهتون بدن ابدا سعی نکنید از همچین کابل هایی با طول بالا برای 4k بخرید. من الان 1 کابل طول بالا اصل خریدم که برام 100 دلار اب خورده اما خوب کیفیت کابل بسیار بالا هست برای طول بالا باید همچین قیمت هایی هزینه کنید.[/QUOTE
کاملا درسته..البته کابلی که روی ps4 pro هست اصلی و هم ورژن 2 هست و خیلی عالی و با کیفیته..در اصل با خرید پرو صاحب یک کابل خوب هم میشید..

• Like
Reactions: t33 and Xenon360
ما هم در نهایت امروز یک عدد ku7970 سایز 55 اینچ از یک فروشگاه اینترنتی خریداری کردیم.پس فردا میرسه به دستم. اول میخواستم ku7350 ساخت مصر رو از بانه بگیرم ولی منصرف شدم.امیدوارم ناامیدمون نکنه
قیمت هم 3695 هزار.
تلویزیون قبلیم سونیw800b بود.
تلویزیون رو با ps4 pro تست میکنم نتیجه رو به دوستان در همین تاپیک میرسونم

ما هم در نهایت امروز یک عدد ku7970 سایز 55 اینچ از یک فروشگاه اینترنتی خریداری کردیم.پس فردا میرسه به دستم. اول میخواستم ku7350 ساخت مصر رو از بانه بگیرم ولی منصرف شدم.امیدوارم ناامیدمون نکنه
قیمت هم 3695 هزار.
تلویزیون قبلیم سونیw800b بود.
تلویزیون رو با ps4 pro تست میکنم نتیجه رو به دوستان در همین تاپیک میرسونم
مبارکت باشه.انشالا بخوبی ازش استفاده کنی

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or