خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
میشه بیشتر توضیح بدین؟
دوست عزیزم من چند تا رفیق تعمیرکار دارم و بعضی وقتا بهشون سر میزنم.همشون به اتفاق نظر دارن که کیفیت قطعات مونتاژی از نمونه اصلی به شدت پایین تره.و آمار خرابیشون نسبت به نمونه اصلی بیشتره.البته اینم بگم که برند خاصی مد نظرم نیست و تو تمام برندها اینجوره چون شرکتها بیشتر به فکر سود خودشونن تا مصرف کننده.من خودم چند مورد در آشناهام دیدم که یا بردشون سوخته یا پیکسل سوختگی شدید افتاده توشون یا لکه های سیاه اومده تو تصویر.گارانتی هم که میدونید تو ایران خیلی معنی نمیده متاسفانه

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

داداش فکر نکنم اینقدرا هم که میگی و اصرار داری مشکل داشته باشه مونتاژ داخل!!من پسر دایی خودم سال پیش از سامسونگ تیوی گرفت الان یه ساله داره کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره.
یکی از دوستام هم 6 7 ماهی میشه که از الجی تلویزیون خریده اونم هیچ مشکلی نداره! زیاد هم ازش استفاده میکنه.
از لحاظ کیفیت تصویر با مدل کره ای هم فکر نمیکنم زیاد کیفیت تصویرشون فرقی داشته باشه.
دوست عزیز بنده نگفتم تو همه اینجوریه.آمار خرابیشون نسبت به اصلیا بیشتر.خودتم میتونی از چند تا تعمیر کار بپرسی.

Last edited by a moderator:
دوست عزیزم من چند تا رفیق تعمیرکار دارم و بعضی وقتا بهشون سر میزنم.همشون به اتفاق نظر دارن که کیفیت قطعات مونتاژی از نمونه اصلی به شدت پایین تره.و آمار خرابیشون نسبت به نمونه اصلی بیشتره.البته اینم بگم که برند خاصی مد نظرم نیست و تو تمام برندها اینجوره چون شرکتها بیشتر به فکر سود خودشونن تا مصرف کننده.من خودم چند مورد در آشناهام دیدم که یا بردشون سوخته یا پیکسل سوختگی شدید افتاده توشون یا لکه های سیاه اومده تو تصویر.گارانتی هم که میدونید تو ایران خیلی معنی نمیده متاسفانه

چاره دیگه ای نداریم دوست عزیز.بانه هم جدیدا خرابیشون زیاد شده

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
چاره دیگه ای نداریم دوست عزیز.بانه هم جدیدا خرابیشون زیاد شده
دوست عزیز کلا وسایل برقی شانسیه ولی در کل اگه اصلی باشه بهتره.مراقبتم خیلی مهمه.مثلا یکی از آشناها موقع رعد و برق از تی وی استفاده میکرد و یدونه خط سیاه افتاد تو صفحه که فکر کنم بخاطر رعد و برق بود.من خودم از ترس موقع رعد و برق همیشه خاموش میکنم

صرفا جهت اطلاع رسانی برای اون دسته از عزیزانی که اطلاعات میخوان در مورد مقایسه مانیتورها و محاسن و معایبشون در مقابل تلویزیونها

مزیت یا محاسن مانیتورها :

مانیتورها از Pixel Pitch خیلی پایینی نسبت به تلویزیونها برخوردارند که یک مزیت عالی هست
مانیتورها از Pixel Per Inch بالاتری نسبت به تلویزیونها برخوردارند
مانیتورها بازتاب نور ندارن ( البته به جز در مدلهایی که با پنل براق تولید میشن ) برخلاف تلویزیونها که برای خودشون آینه هستند :D
مانیتورها از سرعت پاسخدهی پیکسلی بسیار پایینی برخوردارند نسب به تلویزیونها
مانیتورها از فرکانس کاری بالاتر و Refresh Rates بالاتری میتوانن برخوردار باشند بدون حالت مصنوعی یا مجازی و کاملا مچ با کارت گرافیک
مانیتورها از Input lag پایینتری برخوردارند نسبت به تلویزیونها
مانیتورها در استفاده طولانی مدت هیچ مشکلی مثل خستگی چشمها به وجود نمی آورند
مانیتورها مصرف انرژی پایینی دارند
مانیتور قابلیت تنظیم در دقت های مختلف رو دارند ( رزولوشن )

معایب مانیتورها :

قیمتهای بسیار بالا مخصوصا در سایزهای بالا نسبت به تلویزونها
سایزهای بسیار محدودتر و خیلی کمتر از تلویزیونها که در سایزهای 75 و بالاتر هم تولید میشن
مانیتورها برعکس تلویزیونها که از امکانات زیادی مثل اسپیکرهای قدرتمند،تیونر دیجیتال و ماه ..واره و اندروید و سیستم عامل و اسمارت و انواع پورت برخوردارند در این مورد حرفی برای گفتن ندارن

دوست عزیز کلا وسایل برقی شانسیه ولی در کل اگه اصلی باشه بهتره.مراقبتم خیلی مهمه.مثلا یکی از آشناها موقع رعد و برق از تی وی استفاده میکرد و یدونه خط سیاه افتاد تو صفحه که فکر کنم بخاطر رعد و برق بود.من خودم از ترس موقع رعد و برق همیشه خاموش میکنم

ما خودمون 3-2 سال از تلویزیون های مونتاژ ایران استفاده کردیم هیچ مشکلی پیش نیومد . پسر عموم سونی ساخت مالزی خرید بعد از چند ماه خراب شد. برعکسشم خیلیه . همینطور ک گفتی وسایل برقی شانسیه

• Like
Reactions: SAEED_TAJ

ببینید این شانسیه . من دو سال پیش یه h7000 فول اچدی سامسونگ 46 اینچ از بانه خریدم و پارسال هم فورکا با گارانتی از نمایندگی که هیچ کدوم شکر خدا تا الان مشکل نداشته .
دلیل خرید اون بدون گارانتی این بود که اختلاف شدیدی داشت . تی وی که من خریدم از بانه 2.850 بود در صورتی که با گارانتی 4.400 بود ! ولی تی وی فورکا که پارسال خریدم فقط 300 تومن اختلاف داشت که با گارانتی بهتر بود .
اما مسلما ریسک بدون گارانتی زیاده مخصوصا تو رقمهای بالا . دوست من چند روز پیش از بانه تلویزیون فورکا الجی خرید روزی که اوردنش یه هاله رو تصویر بود که برگشت زدن بعد یکی دیگه اوردن چند روز بعد چند تا پیکسلش سوخت و فروشنده هم زیر بار نرفت !
خلاصه با گارانتی بهتره چون هم حمل و نقل بهتری داره هم گارانتی داره و حداقل اگر خراب شد دستت به یه جایی بنده . بعد هم حالا مگه قاچاقیا ساخت کجاست ؟ ساخت مصره که از خودمون داغونتره!

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

ما خودمون 3-2 سال از تلویزیون های مونتاژ ایران استفاده کردیم هیچ مشکلی پیش نیومد . پسر عموم سونی ساخت مالزی خرید بعد از چند ماه خراب شد. برعکسشم خیلیه . همینطور ک گفتی وسایل برقی شانسیه
دوست عزیز من خودم از ۲۰۱۲ یدونه ال جی گارانتی گلدیران دارم که داره مثل ساعت کار میکنه.چیزی که بنده گفتم در مورد همشون نیست.ولی درصد خرابی و مشکلات مونتاژیا بیشتره نسبت به اصلیا.

ببینید این شانسیه . من دو سال پیش یه h7000 فول اچدی سامسونگ 46 اینچ از بانه خریدم و پارسال هم فورکا با گارانتی از نمایندگی که هیچ کدوم شکر خدا تا الان مشکل نداشته .
دلیل خرید اون بدون گارانتی این بود که اختلاف شدیدی داشت . تی وی که من خریدم از بانه 2.850 بود در صورتی که با گارانتی 4.400 بود ! ولی تی وی فورکا که پارسال خریدم فقط 300 تومن اختلاف داشت که با گارانتی بهتر بود .
اما مسلما ریسک بدون گارانتی زیاده مخصوصا تو رقمهای بالا . دوست من چند روز پیش از بانه تلویزیون فورکا الجی خرید روزی که اوردنش یه هاله رو تصویر بود که برگشت زدن بعد یکی دیگه اوردن چند روز بعد چند تا پیکسلش سوخت و فروشنده هم زیر بار نرفت !
خلاصه با گارانتی بهتره چون هم حمل و نقل بهتری داره هم گارانتی داره و حداقل اگر خراب شد دستت به یه جایی بنده . بعد هم حالا مگه قاچاقیا ساخت کجاست ؟ ساخت مصره که از خودمون داغونتره!

دوست عزیز اگه اختلاف قیمت بین اصلی و مونتاژی خیلی زیاد باشه قطعا خرید اصلی عاقلانه تر هست

به به جناب محبی عزیز
شما کجا و اینجا کجا ؟
درود بر جناب محمودی عزیز.

خیلی مخلصم.

والا یه کنسول پرو گرفتم خیلی وقتم بود میخواستم tv عوض کنم گفتیم یه سری اینجا بزنیم

این سامسونگ تو سری های قدیمی شناسایی مدلاش اسون بود ولی این جدیدا رو هرچی گشتم نتونستم تطبیق بدم با مدل ks8000:)

اگه پیشنهادی دارید برای tv فور کی یا اگه مدلی خودتون دارید بفرمایید جناب محمودی.

ممنونم

خیلی مخلصم.

والا یه کنسول پرو گرفتم خیلی وقتم بود میخواستم tv عوض کنم گفتیم یه سری اینجا بزنیم

این سامسونگ تو سری های قدیمی شناسایی مدلاش اسون بود ولی این جدیدا رو هرچی گشتم نتونستم تطبیق بدم با مدل ks8000:)

اگه پیشنهادی دارید برای tv فور کی یا اگه مدلی خودتون دارید بفرمایید جناب محمودی.

ممنونم
شما بزرگوارین
آقا مبارک باشه و مثل چرخ دنده های Gears of War براتون کار کنه
والا من رو کچل کرده این داخلیها و اصلا نمیدونم کی به چیه ! یعنی مدلی که منحنی نداره اینجا منحنیش هم تولید میشه
یاسری که 7 هست اینجا 6 به جای 7 میفروشن به مردم کلا در مورد داخلیا با عرض شرمندگی اطلاعات موثقی ندارم بهتون بدم چون خودمم مشکل دارم باهاشون
ولی اگر از مدلهای اصلی بخواین میتونم راهنمایی کنم چون اکثر مدلهارو هر روز میبینم و خیلیهاشونو بررسی کردم
خلاصه من در خدمتم

• Like
Reactions: Xenon360
جزئيات تلويزيون هاي جديد سامسونگ را با قيمت آن ها در زير مشاهده مي فرماييد:

QN55Q7F با اندازه ۷۵ اينچ با پنل مسطح و با قيمت ۵٫۹۹۹٫۹۹ دلار
QN55Q8C با اندازه ۵۵ اينچ با پنل منحني با کيفيت ۴K و با قيمت ۳٫۴۹۹٫۹۹ دلار
QN65Q8C با اندازه ۶۵ اينچ با پنل منحني با کيفيت ۴K و با قيمت ۴٫۴۹۹٫۹۹ دلار

قیمت qled های 4k جدید سامسونگ

داداش نمیدونم این جریان ال جی های بانه ای چیه..منم یدونه برای خونه داداشم ازشون گرفتم..چند تا هاله مشکی توش داره و موقع تصاویر سریع مثل فوتبال قشنگ مشخص میشه..نمیدونم پنلاشون گرید درجه 2 و 3 هستن یا نه..

Last edited by a moderator:

خیلی مخلصم.

ممنونم
تلویزیون مد نظر شما اینه .

http://www.digikala.com/Product/DKP...وشمند-خميده-سامسونگ-مدل-55KS8985-سايز-55-اينچ

6 تومن مفته.

جزئيات تلويزيون هاي جديد سامسونگ را با قيمت آن ها در زير مشاهده مي فرماييد:

QN55Q7F با اندازه ۷۵ اينچ با پنل مسطح و با قيمت ۵٫۹۹۹٫۹۹ دلار
QN55Q8C با اندازه ۵۵ اينچ با پنل منحني با کيفيت ۴K و با قيمت ۳٫۴۹۹٫۹۹ دلار
QN65Q8C با اندازه ۶۵ اينچ با پنل منحني با کيفيت ۴K و با قيمت ۴٫۴۹۹٫۹۹ دلار

ممنون، چند نکته امید بخش در تکمیل فرمایش شما (به نقل از سایت سیمپلی الکتریال):

QLED TVs Coming soon sizes from 40" - 75" with the main focus on the Samsung Q7, Samsung Q8 and Samsung Q9 QLED
.TVS
بنابراین سری جدید در تمامی سایزهای 40 الی 75 موجود خواهند شد.

اما نکته بعدی اینکه اسم QLED ترکیبی از دو اسم LED و کوانتوم دات هستش، یعنی تمامی مدل های 2017 کوانتوم دات خواهند داشت. این موضوع از این جهت امید بخش هست که نوید یک HDR واقعی رو خواهد داد چراکه با فناوری کوانتوم دات علاوه بر اینکه حیطه رنگ ها وسیع تر و رنگ ها دقیق و طبیعی تر خواهند شد، حداکثر روشنایی تا 2000 نیت افزایش خواهد یافت! (که البته فکر کنم تو اتاق تاریک من نصفش برای کور شدن کافی باشه).

از طرفی باید توجه کنید که امسال فقط مدل های بالارده ی سامسونگ یعنی ks8000 و ks9000 از فناوری کوانتوم دات بهره می برند اما سال 2017 مدل های ارزان قیمت سری 7 هم کوانتوم دات خواهند داشت! بنابراین اگر صبر کنید، با صرف هزینه ای کمتر یک سری 7 سال 2017 خواهید داشت که با کیفیت سری 8 و 9 سال 2016 برابری خواهد کرد!

اما شاید خوشحال کننده ترین نکته،هزینه ی ساخت کمتر و درنتیجه قیمت پایینتر این پنل های Qled نسبت به پنل های قبلی باشه (این نکته ای هست که خود سامسونگ بهش اشاره کرده و رسمی و معتبره).

و احتمالا input lag خیلی پایینی هم خواهند داشت چون الان فکر میکنم پایینترین input lag ها متعلق به پرچمداران سامسونگ های کوانتومی(ks8000 و ks9000) هستش با 20 میلی ثانیه تاخیر!!! (حتی با محتوای hdr و 4:4:4).

در نهایت قرار هست که تابستان 2017 این مدل ها (q7 و q8 و q9) ریلیز بشند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or