اگر برای گیم HDR میخواید تلویزیون عوض کنید باید بگم هیچ تفاوتی نداره بلکه کیفیت تصاویر افت هم میکنه و washed out میشه . این مشکل برای فیلمها وجود نداره ولی برای بازی و کنسول ps4 و ps4 pro متاسفانه وجود داره و ربطی هم به تلویزیون نداره و مشکل از کنسول و بازی ها هست . خیلی ها هم از جمله خودم از این قضیه شاکی هستن . من خودم js8500 سامسونگ دارم
Samsung JS8500 Review (UN48JS8500, UN55JS8500, UN65JS8500)
که وقتی hdr رو خاموش میکنم برای بازی رنگها زنده تره برعکس فیلم !
همه برندها هم این مشکل رو دارن از سونی و الجی و سامسونگ بگیر تا فیلیپس و مشخصه که مشکل از کنسوله نه تیوی .
فقط کافیه سرچ کنید
Ps4 pro hdr washed out
تا خودتون متوجه بشید .
خلاصه اینکه فعلا این مشکل حل نشده و سونی هم معلوم نیست تو اپدیت های بعدی ps4 pro این مشکل رو حل کنه یا نکنه . و اینکه با تعویض تلویزیون کیفیت بالاتری از نظر HDR ملاحظه نمیکنید ولی از نظر رزولوشن چرا تفاوت خیلی زیاده و کیفیت بافت ها و وضوح تصویر تفاوتش خیلی زیاده .
خلاصه بگم زیاد سر اینکه فلان تیوی رو خریدید با هم بحث نکنید چون کنسولها هنوز توان استفاده از قدرت کامل تلویزیون شما رو ندارن چه سونی چه سامسونگ .
اما از نظر قیمت هرچی بیشتر پول بدی بیشتر اش میخوری . بدون شک اول oled الجی بعد ks8000 سامسونگ و بعد سونی x850. حالا بسته به بودجه. دیگه تعصب و جبهه گیری معنا نداره.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk