خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
فیلم XMen.Apocalypse.2016 نسخه 4k hdr اومده نسخه ریماکس .
مشخصات تصویر :
HEVC x265 HDR 3840x2160p 61.9 Mb/s
حجم : 68 گیگ .
اینه :
NameSizeX-Men.Apocalypse.2016.UltraHD.BluRay.2160p.HEVC.BT2020.DTS-HD MA 7.1.mkv68.1 GB
با تورنت میشه دانلود کرد. فردا بزنم مستقیم بشه دانلود کنم ببینم چطوره . بیشتر برای HDR میخوام .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
داداش دانلود کردی و دیدی یه خبری بده ببینم چجوره و ارزش داره منم دان کنم یا نه..

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

برای اینکه سکوت بشکنه دوست دارم راجع به HDMI 2.1 و قابلیت هاش براتون بگم.امروز لاینس تو یه ویدیو در کانالش راجع به ویژگی های این ورژن از HDMI میگفت که خیلی منو تحت تاثیر خودش قرار داد...!
برخلاف پیشرفت اسمی کم، پیشرفت تکنیکی قابل ملاحظه ای تو این نسخه از HDMI بوجود امده که بنظرم لایق ارتقاء شماره HDMI 2.0 به شماره 3 میبود تا اینکه فقط 0.1 اضافه شه!
این ورژن تا رزولوشن 10k و 120هرتز (@-)) رو ساپورت میکنه درحالی که ورژن 2.0b تا 4k/60Hz بیشتر نشون نمیده!
در واقع پهنای باند از 18گیگابیت به 48 گیگابیت بر ثانیه ارتقاء پیدا کرده که حتی از درگاه pci express m2 ssd مادربوردها هم سریع تره!
از پشتیبانی HDR Dynamic در مقابل static ورژن قبلی و همچنین بالارفتن کیفیت صدا و ساپورت چند ویژگی جدید که بگذریم بنظرم بهترین قابلیت این ورژن برای قشر گیمر قابلیت Game Mode VRR هست که دقیقا مشابه G-sync و freesync عمل میکنه و رفرش ریت نمایشگر رو با پردازنده ی گرافیکی تطبیق میده و باعث میشه تصویر روان تر بشه و stutter و تاخیری که قبلا توسط V-sync ایجاد میشد از بین بره!
من بشخصه از این ویژگی خیلی هیجان زده شدم چون به احتمال قریب به یقین نسل آینده کنسول ها از این قابلیت پشتیبانی میکنن و همچنین کارت های گرافیک دیگه نیازی به مانیتور G-sync یا freesync ندارن(البته این مورد رو باید دید انویدیا با وجود اخنراع خودش یعنی G-sync ساپورت میکنه یا خیر)
البته نسل کنونی کنسول ها و درکل تمامی دستگاه هایی که از HDMI v2 پشتیبانی میکنن هم درصورت اپدیت شدن قابلیت استفاده از کابل های 2.1 رو دارن.
اینده تلویزیون ها خیلی هیجان انگیز و درخشان هست و سال به سال شاهد پیشرفت نمایشگر ها هستیم و این کار رو برای کسی مثل خودم که میخواد همیشه بروز باشه و بهترین تکنولوژی روز رو داشته باشه خیلی سخت کرده:D

امشب فرصت شد وانو به 8985 وصل کنم قبلا یسری عکس از اجرای گیرزو چنتا بازی دیگه از وان رو 7970 گذاشته بودم اینم یسری عکس از همون بازیا رو 8985

عجب سکوت سنگینی حکم فرما شده :D

یه سوال داشتم الان تو عکس ها رنگ مشکی همون طوری که از IPS SONY ایراد میگیرن بدون عمق هست...تو عکس اینجوریه یا کلا همینه ؟

اگر برای گیم HDR میخواید تلویزیون عوض کنید باید بگم هیچ تفاوتی نداره بلکه کیفیت تصاویر افت هم میکنه و washed out میشه . این مشکل برای فیلمها وجود نداره ولی برای بازی و کنسول ps4 و ps4 pro متاسفانه وجود داره و ربطی هم به تلویزیون نداره و مشکل از کنسول و بازی ها هست . خیلی ها هم از جمله خودم از این قضیه شاکی هستن . من خودم js8500 سامسونگ دارم
Samsung JS8500 Review (UN48JS8500, UN55JS8500, UN65JS8500)
که وقتی hdr رو خاموش میکنم برای بازی رنگها زنده تره برعکس فیلم !
همه برندها هم این مشکل رو دارن از سونی و الجی و سامسونگ بگیر تا فیلیپس و مشخصه که مشکل از کنسوله نه تیوی .
فقط کافیه سرچ کنید
Ps4 pro hdr washed out
تا خودتون متوجه بشید .
خلاصه اینکه فعلا این مشکل حل نشده و سونی هم معلوم نیست تو اپدیت های بعدی ps4 pro این مشکل رو حل کنه یا نکنه . و اینکه با تعویض تلویزیون کیفیت بالاتری از نظر HDR ملاحظه نمیکنید ولی از نظر رزولوشن چرا تفاوت خیلی زیاده و کیفیت بافت ها و وضوح تصویر تفاوتش خیلی زیاده .
خلاصه بگم زیاد سر اینکه فلان تیوی رو خریدید با هم بحث نکنید چون کنسولها هنوز توان استفاده از قدرت کامل تلویزیون شما رو ندارن چه سونی چه سامسونگ .
اما از نظر قیمت هرچی بیشتر پول بدی بیشتر اش میخوری . بدون شک اول oled الجی بعد ks8000 سامسونگ و بعد سونی x850. حالا بسته به بودجه. دیگه تعصب و جبهه گیری معنا نداره.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
به نظر من هم KS8000 بهتر از X8500D هست ولی تو سری 9 سونی بهتر از سامسونگ عمل کرده.
تجربه تو گوشی های هوشمند هم نشون داده سامسونگ غول بی چونو چرای صفحه نمایش هست.

به نظر من هم KS8000 بهتر از X8500D هست ولی تو سری 9 سونی بهتر از سامسونگ عمل کرده.
تجربه تو گوشی های هوشمند هم نشون داده سامسونگ غول بی چونو چرای صفحه نمایش هست.

از لحاظ پیک برایتنس سری 8000 سامی بهتر از سری 8 و 9 سونی هست.
از لحاظ عمق رتگ سری 8000 سامی بین سری 8 و سری 9 سونی هست.
از لحاظ عمق مشکی سری 9 سونی از همه بهتر هست.
از لحاظ کاست بنفیت سری 8000 سامی از همه بهتر هست.
من 1 ماه تو فروشگاه ها پلاس بودم.

آخرش هم تصمیم گرفتم منتظر سری 2017 بمونم چون سری 2016 تو HDR به بلوغ نرسیدن

از لحاظ پیک برایتنس سری 8000 سامی بهتر از سری 8 و 9 سونی هست.
از لحاظ عمق رتگ سری 8000 سامی بین سری 8 و سری 9 سونی هست.
از لحاظ عمق مشکی سری 9 سونی از همه بهتر هست.
از لحاظ کاست بنفیت سری 8000 سامی از همه بهتر هست.
من 1 ماه تو فروشگاه ها پلاس بودم.

آخرش هم تصمیم گرفتم منتظر سری 2017 بمونم چون سری 2016 تو HDR به بلوغ نرسیدن
دوست عزیز سری ۸۰۰۰ سامی و ۸ و ۹ سونی تو زمینه hdr عالی هستند ولی مشکل اینه که محتوای کافی هنوز وجود نداره.با توجه به مشخصات سخت افزاری تی وی ها hdr خیلی از این بیشتر پیشرفت نمیکنه.مگر اینکه تی وی های جدیدdolby vision بیاد که توانایی ارائه ۶۸ میلیارد رنگُ دارن که اونا هم فوق العاده گرون هستند

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

• Like
Reactions: hercule-poirot

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or