..:ab:..
کاربر سایت
متاسفانه وضعیت تاپیک همون داستان جنگ کنسولا شد و دوستانی ک سونی گرفتن ن همشون البته یکی دونفر کلا غیر تخصصی با استناد ب چشم های خودشون ک اصلنم نشون از علاقشون ب برند مورد علاقشون نیست دارن بقیرو راهنمایی میکنن دوست عزیزی ک میای میگی نمیرزه بری ks8985 بخاطر 700 800 تومن گرونتر بگیری چرا داری اشتباه راهنمایی میکنی میدونی تلوزیونت اصلا ب صورت حقیقی hdr نداره و رنگ استاندارد مورد نظر برا نشون دادن hdr پشتیبانی نمیکنه بعد میای با 8985 ک بالاترین میزان استاندارد رنگو برا نشون دادن محتوای hdr داره مقایسه میکنی و نتیجه میگیری خریدش بصرفه تره فرقه ks8500 با x850 d میدونی چقدر زیاده دوست عزیز قیمت 850d الان با گارانتیش حدودا پنج میلیون و سیصد چارصد تومنه کمه کمش بعد ازونور ks8985 با گارنتیو ...6و 200 ک خودم تهیه کردمش بعد اختلاف این دوتا tv در حد مرگ و زندگیه اونوقت شما میای میگی ن فرقی ندارن و نمیرزه این چجور راهنمایی دادن نور و روشنایی یا همون peak روشنایی 850d نصف ks8985 ام نیست این فقط ی زمینه با کنتراست و عمق رنگ مشکیم و وضوح تصویر و.. اصن کار ندارم ک مسخره میشه مقایسشون بعد میای میگی نمیرزه حدود 500 600 تومن بیشتر خرج کرد ks8985 گرفت این چجور راهنمایی دادنه فرقشون 3 میلیونم باشه این دوتا tv باز میرزه فقط با استناد ب چشمای شما باید اینجا ما قبول کنیم x850d از همه بهتر و بصرفه تره یکم بهتر حرفه ای تر نظر بدید برند مورد علاقتونو خریدید درست ولی قرار نیست همرو اینجا اشتباه راهنمایی بدید 850d باید با 8500 ال جی و 7970 سامسونگ مقایسه بشه ک جلو اینا هیچ برتریی نداره از لحاظ قیمت بخوای حساب کنی 8500 ال جی بشدت بصرفه تره کیفیت یکسانیم میده از لحآظ کیفیتم هیچ برتریی نسبت به 7970 نداره و ضعفاش مشخص جلو این مدل هرجورم بخواید مقایسه میکنم بعد میای میگی من با چشمام دیدم.شما با چشمات هرچی دوس داری میتونی ببینی اما نمیتونی ملتو اشتباه راهنمایی کنی ک میای 8985 با 850d مقایسه کنی و بگی نمیصرفه. 850 ی تلوزیون میان ردست تو بهترین حالتش میتونه با 7970 و 8500 مقایسه بشه و حتی از مدل مشابه خود سونیم که x800 باشه کیفیت پایینتری داره بعد میای با 8985 ک داره با بهترین oled ال جی مقایسه میشه مقایسه میکنی دوستانی ک قصد خرید سونی دارن اگه سایز براشون خیلی مهم نیس همون x8000d سونیو بخرن حتی تو مقایسه با tv خود سونیم خرید 850d توصیه نمیشه اصن قصدم کوبوندن این tv نبود هرکیم خریده امیدوارم بالاترین لذتو ببره اما خوب راهنمایی اشتباه و دروغ گفتن ب مردم درست نیست
آخرین ویرایش: