خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام اینم برا اونهایی که تازه میخوان تی وی بگیرن موقع تحویل تست کنن از جمله خودم دیگه حوصله نداشتم دونه دونه چند تا رنگ اصلی که لازمه رو دانلود کنم حجمش کمه ولی توش 1029 تا رنگ هست .از این سایت Solid Color Backgrounds گرفتم مستقیم اپلود کردم.
رزولشن عکسا3840x2160

Attachments

سایت سلام بابا میده 4500 از بانه
شخصی میگین تازه خریده؟از شیراز یا بندر؟

یکی بودمیگفت قیمت بندر اونم عمده میدن 4400
بله داداش.اگه درست گفته باشم کاربرxenon360 از یکی از شهرهای خودتون با قیمت حدود ۴۴۰۰ خریده.احتمالا خودشون بیان و تایید کنن

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S@nic
بله داداش.اگه درست گفته باشم کاربرxenon360 از شیراز با قیمت حدود ۴۴۰۰ خریده.احتمالا خودشون بیان و تایید کنن

من كوچيكت عرفان هستم داش سعيد

شيراز الان گرون شده ... رسيده ٤٥٠٠ تا ٤٧٠٠ بدون گارانتي ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: S@nic and SAEED_TAJ
من كوچيكت عرفان هستم داش سعيد

شيراز الان گرون شده ... رسيده ٤٥٠٠ تا ٤٧٠٠ بدون گارانتي ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
چاکرم عرفان جان..
ای بابا همه چیز که داره گرون میشه..
خدا به خیر کنه..

• Like
Reactions: Xenon360
سلام

دوستان اینجا کسی تجربه استفاده از مانیتور با پنل AMVA+ داره؟!
یه مانیتور BenQ پیدا کردم که از این پنل استفاده میکنه
شنیدم عمق رنگ مشکی خیلی بهتری از پنل IPS داره

در کل برای بازی با PS4 در مقایسه با پنل IPS چطوره؟

ممنون

Sent from my Xperia Z5 Premium

سلام

دوستان اینجا کسی تجربه استفاده از مانیتور با پنل AMVA+ داره؟!
یه مانیتور BenQ پیدا کردم که از این پنل استفاده میکنه
شنیدم عمق رنگ مشکی خیلی بهتری از پنل IPS داره

در کل برای بازی با PS4 در مقایسه با پنل IPS چطوره؟

ممنون

Sent from my Xperia Z5 Premium
درود
مدل مانیتوری که مدنظر دارید از کدوم سری هست ؟
روی کاغذ بله میشه گفت پنل AMVA که در پنج نسل تولید شده بهتر از IPS هست
ولی خب IPS میشه گفت پادشاه پنلهاست و البته داره پیشرفت میکنه و انواع و اقسام زیر مجموعه ها رو در دست خودش داره
بنده مانیتورهای زیادی استفاده کردم و اگر مدل مانیتور رو بگین شاید بتونم کمک کنم
مزیت این پنل :
Contrast ratios very high with >3000:1 common in practice
Response times adequate for most users and vastly improved over older generations of MVA 8-bit colour depth
Some non- AUO manufactured versions now support 120Hz refresh rate
Some non- AUO manufactured versions paired with blur reduction backlights

معایب این پنل :
Response time still normally slow compared with TN Film and IPS offerings.
Off-centre contrast shift inherent to all MVA panel generations. Not ideal for colour critical work
Viewing angles not as wide as IPS/PLS. Some improvements in very recent generations
No current 10-bit panels

البته هر پنل کاربرد خاص خودشو داره و به هیچ پنلی نمیشه ایراد گرفت و به نسبت کاربر و نوع نیاز انتظارات رو رآورده میکنن

درود
مدل مانیتوری که مدنظر دارید از کدوم سری هست ؟
روی کاغذ بله میشه گفت پنل AMVA که در پنج نسل تولید شده بهتر از IPS هست
ولی خب IPS میشه گفت پادشاه پنلهاست و البته داره پیشرفت میکنه و انواع و اقسام زیر مجموعه ها رو در دست خودش داره
بنده مانیتورهای زیادی استفاده کردم و اگر مدل مانیتور رو بگین شاید بتونم کمک کنم
مزیت این پنل :
Contrast ratios very high with >3000:1 common in practice
Response times adequate for most users and vastly improved over older generations of MVA 8-bit colour depth
Some non- AUO manufactured versions now support 120Hz refresh rate
Some non- AUO manufactured versions paired with blur reduction backlights

معایب این پنل :
Response time still normally slow compared with TN Film and IPS offerings.
Off-centre contrast shift inherent to all MVA panel generations. Not ideal for colour critical work
Viewing angles not as wide as IPS/PLS. Some improvements in very recent generations
No current 10-bit panels

البته هر پنل کاربرد خاص خودشو داره و به هیچ پنلی نمیشه ایراد گرفت و به نسبت کاربر و نوع نیاز انتظارات رو رآورده میکنن

مانیتور مد نظر من BenQ GW2470H هست با پنل AMVA+
از IPSها هم Samsung S24D595P Plus مد نظر من هست، البته سامسونگ اسم پنلش رو گذاشته PLS

بین این دو تا گیر کردم
خواسته هام هم بازی با PS4 و دیدن فیلم و وب گردی، معمولیه کلاً
البته بگم نمایش رنگ مشکی خیلی برام مهمه، چون رنگ مشکی عالی کلا همه چیز رو بهتر میکنه، فیلم و بازهای تاریک و...

مانیتور مد نظر من BenQ GW2470H هست با پنل AMVA+
از IPSها هم Samsung S24D595P Plus مد نظر من هست، البته سامسونگ اسم پنلش رو گذاشته PLS

بین این دو تا گیر کردم
خواسته هام هم بازی با PS4 و دیدن فیلم و وب گردی، معمولیه کلاً
البته بگم نمایش رنگ مشکی خیلی برام مهمه، چون رنگ مشکی عالی کلا همه چیز رو بهتر میکنه، فیلم و بازهای تاریک و...

سری GW مانیتورهای مخصوص استفاده های معمولی هستند و انتظار زیادی ازشون نمیشه داشت
یعنی تو دفتر کارتون یا منزل میتونید از این مانیتورها استفاده کنید و مانیتورهای خوبی هستند
پنل سامسونگ هم PLS هست که مختص خود سامسونگ بوده و اولین بار هم توسط همین کمپانی تولید و عرضه شده و از زیر مجموعه IPS هست
من همین مدل رو دارم ( 27 اینچ ) و بسیار کیفیت خوبی داره ولی خب شاید برای بازیهای سخت گیرانه و حرفه ای و اکشن زیاد جالب نباشه
من پیشنهادم باز هم سامسونگ هست با توجه به تجربه و استفاده از اکثر پنلها و مدلها
ببینید یک موضوعی رو بگم که وقتی میگین " بهترین " باید هزینه بیشتری پرداخت کنید برای مدلهای گرون قیمت و حرفه ای
از این رو سامسونگ گرون قیمت نیست ولی کیفیتش اگر فوق العاده نباشه خوب هست و من ازش راضی هستم و بازی هم روش انجام میدم
اگر به دنبال مانیتور عالی هستین باید به فکر خرید سری XL یا سری خوش قیمت RL از بنکیو
یا از ایسوس دنبال سری MG یا PG باشین یا سری خوش قیمت VX یا VG

سری GW مانیتورهای مخصوص استفاده های معمولی هستند و انتظار زیادی ازشون نمیشه داشت
یعنی تو دفتر کارتون یا منزل میتونید از این مانیتورها استفاده کنید و مانیتورهای خوبی هستند
پنل سامسونگ هم PLS هست که مختص خود سامسونگ بوده و اولین بار هم توسط همین کمپانی تولید و عرضه شده و از زیر مجموعه IPS هست
من همین مدل رو دارم ( 27 اینچ ) و بسیار کیفیت خوبی داره ولی خب شاید برای بازیهای سخت گیرانه و حرفه ای و اکشن زیاد جالب نباشه
من پیشنهادم باز هم سامسونگ هست با توجه به تجربه و استفاده از اکثر پنلها و مدلها
ببینید یک موضوعی رو بگم که وقتی میگین " بهترین " باید هزینه بیشتری پرداخت کنید برای مدلهای گرون قیمت و حرفه ای
از این رو سامسونگ گرون قیمت نیست ولی کیفیتش اگر فوق العاده نباشه خوب هست و من ازش راضی هستم و بازی هم روش انجام میدم
اگر به دنبال مانیتور عالی هستین باید به فکر خرید سری XL یا سری خوش قیمت RL از بنکیو
یا از ایسوس دنبال سری MG یا PG باشین یا سری خوش قیمت VX یا VG
ممنون از راهنماییتون
من دنبال بهترین مانیتور تو همون رنج قیمت 700-750 تومن هستم، بیشتر از اینم نه نیاز و نه علاقه ای به خرج کردن دارم، اونقدرا هم سخت گیر نیستم

تنها دلیلی هم که دارم به BenQ فکر میکنم پنلش و نمایش رنگ سیاه عالیش هست، یکی دوتا ویدیو ازش دیدم خیلی خوبه، کنتراست فوق العاده ای داره، فقط رنگهاش نیاز به تنظیم دارن که اونم مشکلی نیست

شما از نمایش رنگ سیاه مانیتورتون راضی هستید؟هاله ی زرد و خاکستری نداره؟
برادر من یک مانیتور LG داره که پنلش IPS هست، نمایش رنگ سیاهش افتضاحه(سیاه نداره کلاً خاکستریه)،BackLight Bleeding زیادی هم داره که توی صحنه های تاریک خیلی رو مخه
اکثر پنلهای IPS همینطورن، آیا سامسونگ هم همینطوره؟
اگر نیست که همین سامسونگ رو میگیرم، اگر آره میرم سراغ همون BenQ

Sent from my Z2 using Tapatalk

سلام اینم برا اونهایی که تازه میخوان تی وی بگیرن موقع تحویل تست کنن از جمله خودم دیگه حوصله نداشتم دونه دونه چند تا رنگ اصلی که لازمه رو دانلود کنم حجمش کمه ولی توش 1029 تا رنگ هست .از این سایت Solid Color Backgrounds گرفتم مستقیم اپلود کردم.
رزولشن عکسا3840x2160

ممنون، بنظرم این بهترین سایت برای تست سلامت پیکسل های تلویزیون هست:

Quick online LCD test for easy detection of dead pixels and dead subpixels at mobile and stationary displays.

در صفحه ی باز شده روی Test Pixels on my LCD کلیک کنید و بعد F11 رو بزنید تا مرورگر تمام صفحه بشه. تحت جاو اسکریپ هستش و یه سری عکس های مخصوص(نقطه نقطه) در رنگ های مختلف برای تست و پیدا کردن راحتتر پیکسل های معیوب یا سوخته نمایش میده.

پیکسل معیوب یا سوخته خودش رو تو همین 4-5 تا اسکرین نشون میده فکر نکنم نیاز به 1029 تا رنگ باشه.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
لطفا یه تلوزیون 4k زیر 2 تومن پیشنهاد بدید. 43uh651 چطوره؟
داداش هیچی با این پول گیرت نمیاد..
اون مدل ۶۵۱ هم افتضاحه..کیفیت تصویرش اصلا جالب نیست..یکی از بچه های همینجا چند وقت پیش ازشون خرید و به یک هفته نرسیده فروختش..
پولتو برسون به ۳ تومن که یه چیز مناسب گیرت بیاد

داداش هیچی با این پول گیرت نمیاد..
اون مدل ۶۵۱ هم افتضاحه..کیفیت تصویرش اصلا جالب نیست..یکی از بچه های همینجا چند وقت پیش ازشون خرید و به یک هفته نرسیده فروختش..
پولتو برسون به ۳ تومن که یه چیز مناسب گیرت بیاد

تشکر. ولی متاسفانه بودجه م همینقدره.. اول دنبال یه 32 اینچ فول اچدی بودم ولی هیچی گیرم نیومد.. (واسه مانیتور استفاده میکنم من.. یه سامسونگ 6470 یا همچین چیزی داشتم که سوخت..)
گفتم اقلا یه 4k بگیرم بهتره از 720p.. بقیه دوستان هم لطفا نظر بدن

• Like
Reactions: SAEED_TAJ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or