ata_se7en
کاربر سایت
خب منم همین رو عرض میکنم خدمتتون که با این بودجه نباید انتظارات بالا داشته باشین ( جسارت نشه ولی میخوام هر چیزی رو اولش مشخص کنم )ممنون از راهنماییتون
من دنبال بهترین مانیتور تو همون رنج قیمت 700-750 تومن هستم، بیشتر از اینم نه نیاز و نه علاقه ای به خرج کردن دارم، اونقدرا هم سخت گیر نیستم
تنها دلیلی هم که دارم به BenQ فکر میکنم پنلش و نمایش رنگ سیاه عالیش هست، یکی دوتا ویدیو ازش دیدم خیلی خوبه، کنتراست فوق العاده ای داره، فقط رنگهاش نیاز به تنظیم دارن که اونم مشکلی نیست
شما از نمایش رنگ سیاه مانیتورتون راضی هستید؟هاله ی زرد و خاکستری نداره؟
برادر من یک مانیتور LG داره که پنلش IPS هست، نمایش رنگ سیاهش افتضاحه(سیاه نداره کلاً خاکستریه)،BackLight Bleeding زیادی هم داره که توی صحنه های تاریک خیلی رو مخه
اکثر پنلهای IPS همینطورن، آیا سامسونگ هم همینطوره؟
اگر نیست که همین سامسونگ رو میگیرم، اگر آره میرم سراغ همون BenQ
Sent from my Z2 using Tapatalk
من سامسونگ رو پیشنهاد میدم و این مدل رو بهتر میدونم نسبت به بنکیو و نمیگم بنکیو خوب نیست
با دیدن ویدئو نمیشه در مورد چیزی نظر حتمی رو داد و اصولا باید از نزدیک ببینین و بعد تصمیم بگیرین
مانیتور بنده نه هاله نور داره نه چیزی دیگه
نشت نور که تو اکثرا پنلهای گرون قیمت هست و تو اینم هست ولی مشکلی رو ایجاد نمیکنه و معلوم نیست و شاید تو یه پنل دیگه کلا نباشه
پنلهای هر مدل از هر برندی فرق میکنن و نمیشه این عیب رو روی بقیه پنلها هم گذاشت
در کل من که از مانیتور راضی هستم و مونده به حساس بودن شما و قانع بودنتون که راضی باشین یا نه
سلامسلام دوستان.
لطفا یه تلوزیون 4k زیر 2 تومن پیشنهاد بدید. 43uh651 چطوره؟
بنده هم مثل دوست عزیزمون سعید جان اصلا پیشنهاد نمیکنم این مدل رو چون از نزدیک دیدم و مدل
جالبی نیست که ازش انتظار 4K و کیفیت داشته باشین + چند مورد دیگه که خریدشو منتفی میکنه
به جاش یه مدل فول اچ دی بردارید و ازش لذت ببرید
Last edited by a moderator: