دوست عزیز من از اب گلاالود هیچ ماهیی نگرفتم.خواهشا ادبو رعایت کنمن اين تبلت رو داشتم كه باهاش عكس برداري شده دوربين اصلا خوبي نداره .اكسپوژر افتضاست
شمام از آب گلالود ماهي نگير
من حاضرم شرط ببندم شما نه ٧٩٧٠ رو از نزديك ديدي نه X850D رو . شايد مشكي در حد ١٠ ، ١٥ درصد بهتر باشه ولي توي نمايش و عمق رنگ ها ٧٩٧٠ ب گرد X850D نميرسه . به هيچ عنوان . چون ديدم ك ميگم .
تو اين عكس ك با دوربين iphone 6S Plus گرفتم ، نه نشت نوري ميبينيد نه حتي عمق كم رنگ مشكي . اين چيزي ك مشخصه عمق رنگ مشكي خيلي هم خوب و قابل قبول هست . من تا خالا مشكي متمايل ب خاكستري از X850D نديدم.
هر عكسي از هر تصويري هم بخواي برات ميذارم تا ثابت كنم
با احترام ب دوستمون ك سايز ٦٥ اينچ رو خريده . عكسايي ك گذاشتن آشغال بودش
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز اتفاقا همین دموها نشون دهنده کیفیت تی وی هستند..شما همون سامسونگی که طرفدارشی هم با دمو تو فروشگاها میزارن..دوست عزیز من از اب گلاالود هیچ ماهیی نگرفتم.خواهشا ادبو رعایت کن
تو داهات زندگی نمیکنم که این مدل ها رو ندیده باشم.بنده اصفهان هستم وتمام مدل ها رو دیدم
پستم قبلیم تمام برتری ها و معایب هر دو تلویزیون رو گفتم ولی،متاسفانه شما داری احساسی نظر میدی
این دموهایی که شما گذاشتی کیفیت تصویر یک تلویزیون رو مشخص نمیکنه.
دم خودت و پسر عموت گرم..درود
وحید جان عکسها گویا هستند که چه تلویزیون خوب و عالی گرفتی که بازم میگم مبارکت باشه
و بتونه سالیان سال بهت خدمت کنه بی چونو چرا با نهایت قدرت
من هیچ نقصی در این تلویزیون ندیدم و رنگها به صورت عالی به نمایش دراومدن و البته این فقط عکسه و اگر با چشم خودمون نگاه کنیم تصاویر خیلی هم عالیترند
پسر عموی من آمریکا زندگی میکنه و اکثر دوستان و همکارانش از سونی تلویزیون گرفتن حتی خودش هم 55 اینچ سونی x850 رو خریده که خوشبختانه اونم من گمراه کردم
البته ایشون در کنار پیشنهاد من خودش هم از یه فروشگاهی که صدها تلویزیون در حال پخش یک دیتا و مستند
بود سونی رو پسندیده بودن و خیلی هم راضی بود از انتخابش و نکته جالبش اینجاست که در کنار خریدشون
یک عدد فلش 64 گیگ OTG سونی و یک عدد هدست وایرلس سونی هم هدیه گرفتن از خود شرکت که میشه گفت احترام به حقوق مشتریست
به هر حال اینو گفتم که بدونی بهترین تلویزیون رو گرفتی و برو لذتش رو ببر و بازیهارو به خاک سیاه بنشون
باشه،شما درست میگی دوست عزیزدوست عزیز اتفاقا همین دموها نشون دهنده کیفیت تی وی هستند..شما همون سامسونگی که طرفدارشی هم با دمو تو فروشگاها میزارن..
درسته شما سامسونگ میخوای بگیری ولی دلیل نمیشه که ایراد الکی روی سونی که بهترین برند تصویری دنیا هست بزاری..
دوست عزیز من از اب گلاالود هیچ ماهیی نگرفتم.خواهشا ادبو رعایت کن
تو داهات زندگی نمیکنم که این مدل ها رو ندیده باشم.بنده اصفهان هستم وتمام مدل ها رو دیدم
پستم قبلیم تمام برتری ها و معایب هر دو تلویزیون رو گفتم ولی،متاسفانه شما داری احساسی نظر میدی
این دموهایی که شما گذاشتی کیفیت تصویر یک تلویزیون رو مشخص نمیکنه.
دوست عزیز من کاری به تاری تصویر ندارم
تو همون تصاویری که گذاشتین اگر توجه کنید مشکی رو مایل به خاکستری نشون میده.شما همین تصاویر رو با مشکی ku7970 مقایسه کنید متوجه میشید
البته سونی در باقی موارد مثل لرزش،تاری کمتر و رنگهای بهتر از ku 7970 مقداری بهتر
از اون طرف ku7970 کنتراست بهتر، نشتی نور کاملا حذف شده و عمق رنگ خوب از برترهای این تلویزیون هست
من اين تبلت رو داشتم كه باهاش عكس برداري شده دوربين اصلا خوبي نداره .اكسپوژر افتضاست
با احترام ب دوستمون ك سايز ٦٥ اينچ رو خريده . عكسايي ك گذاشتن آشغال بودش
عزیز دل بنده تلویزیون قبلی خودم سونی w800b سایز،55 اینچ داشتم.کنتراست به شدت عالی، رنگها دقیق،نشت نور بسیار کم.بهترین هست این تلویزیون.شما از نزدیک ندیدی متوجه منظور من نمیشی هر وقت از نزدیک ببینین متوجه میشین !
پس ديگه واقعا برام ثابت شد كه X850D رو نديدين.عزیز دل بنده تلویزیون قبلی خودم سونی w800b سایز،55 اینچ داشتم.کنتراست به شدت عالی، رنگها دقیق،نشت نور بسیار کم.بهترین هست این تلویزیون.
من همیشه حرف حق رو میزنم.x8500d برید بالا برید پایین کنتراست پایینی داره چون از پنل ips استفاده کرده.نشت،نور داره ولی در باقی موارد تلویزیون بسیار خوبی هستش.اسم تلویزیون دیگه ای هم نمیارم
این بحث همینجا تمومه
دوست عزیز منم همینو میگم.نسبت به قیمتش سونی ۸۵۰ عالیه.پس ديگه واقعا برام ثابت شد كه X850D رو نديدين.
جونكه :
پسر خاله من W800B همين سايز ٥٥ جش رو داره . منم بيشتر شبا خونشون افتادم . حسابي X850D رو با W800B مقايسه كردم و رسما تفاوت بسيار زياده . اين فقط حرف من نيست و حرف پسر خالمم هست ك يه چشم مبتدي داره و تي وي ها رو هم مقايسه نكرده و نديده .
نشت نور ب شدت باهات مخالفم و وجود نداره
راجع ب كنتراست هم تنها تي وي اي ك برتر از X850D ميدونم KS8000 هست . ك اونم ٢ مليون از X850D گرونتره .
داداش از سایت Demo UHD-3D - Ultra-HD / 4K / HDR / 3D دانلود میکنم.خیلی عالیه و همه نوع فیلم 4k هم داره.
شما چجور از یوتیوب دانلود میکنی؟من هر چی تو نت بود انجام دادم ولی نتونستم دانلود کنم.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
فداتدم خودت و پسر عموت گرم..
البته الان بازم دوستان میان میگن که تو آمریکا هم حتمن اشتباهی شده که اکثرا سونی خریدن..و احتمالا سامسونگ مونتاژ ایران اونجا نبوده که سونی خریدن
عرفان جان این بحثهای ناراحت کننده همیشه بوده و هست و خواهد بود ولی پیشنهاد میکنم بی خودی اعصاب خودتونو درگیر این مسائل نکنیدپس ديگه واقعا برام ثابت شد كه X850D رو نديدين.
جونكه :
پسر خاله من W800B همين سايز ٥٥ جش رو داره . منم بيشتر شبا خونشون افتادم . حسابي X850D رو با W800B مقايسه كردم و رسما تفاوت بسيار زياده . اين فقط حرف من نيست و حرف پسر خالمم هست ك يه چشم مبتدي داره و تي وي ها رو هم مقايسه نكرده و نديده .
نشت نور ب شدت باهات مخالفم و وجود نداره
راجع ب كنتراست هم تنها تي وي اي ك برتر از X850D ميدونم KS8000 هست . ك اونم ٢ مليون از X850D گرونتره .