خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
من اين تبلت رو داشتم كه باهاش عكس برداري شده دوربين اصلا خوبي نداره .اكسپوژر افتضاست

شمام از آب گلالود ماهي نگير
من حاضرم شرط ببندم شما نه ٧٩٧٠ رو از نزديك ديدي نه X850D رو . شايد مشكي در حد ١٠ ، ١٥ درصد بهتر باشه ولي توي نمايش و عمق رنگ ها ٧٩٧٠ ب گرد X850D نميرسه . به هيچ عنوان . چون ديدم ك ميگم .
6ae436dc08120de6849e69ec7bf6d034.jpg

تو اين عكس ك با دوربين iphone 6S Plus گرفتم ، نه نشت نوري ميبينيد نه حتي عمق كم رنگ مشكي . اين چيزي ك مشخصه عمق رنگ مشكي خيلي هم خوب و قابل قبول هست . من تا خالا مشكي متمايل ب خاكستري از X850D نديدم.
هر عكسي از هر تصويري هم بخواي برات ميذارم تا ثابت كنم

با احترام ب دوستمون ك سايز ٦٥ اينچ رو خريده . عكسايي ك گذاشتن آشغال بودش

Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز من از اب گلاالود هیچ ماهیی نگرفتم.خواهشا ادبو رعایت کن
تو داهات زندگی نمیکنم که این مدل ها رو ندیده باشم.بنده اصفهان هستم وتمام مدل ها رو دیدم
پستم قبلیم تمام برتری ها و معایب هر دو تلویزیون رو گفتم ولی،متاسفانه شما داری احساسی نظر میدی
این دموهایی که شما گذاشتی کیفیت تصویر یک تلویزیون رو مشخص نمیکنه.

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
تو داهات زندگی نمیکنم که این مدل ها رو ندیده باشم.بنده اصفهان هستم وتمام مدل ها رو دیدم
پستم قبلیم تمام برتری ها و معایب هر دو تلویزیون رو گفتم ولی،متاسفانه شما داری احساسی نظر میدی
دوست عزیز اتفاقا همین دموها نشون دهنده کیفیت تی وی هستند..شما همون سامسونگی که طرفدارشی هم با دمو تو فروشگاها میزارن..
درسته شما سامسونگ میخوای بگیری ولی دلیل نمیشه که ایراد الکی روی سونی که بهترین برند تصویری دنیا هست بزاری..

درود
وحید جان عکسها گویا هستند که چه تلویزیون خوب و عالی گرفتی که بازم میگم مبارکت باشه
و بتونه سالیان سال بهت خدمت کنه بی چونو چرا با نهایت قدرت
من هیچ نقصی در این تلویزیون ندیدم و رنگها به صورت عالی به نمایش دراومدن و البته این فقط عکسه و اگر با چشم خودمون نگاه کنیم تصاویر خیلی هم عالیترند
پسر عموی من آمریکا زندگی میکنه و اکثر دوستان و همکارانش از سونی تلویزیون گرفتن حتی خودش هم 55 اینچ سونی x850 رو خریده که خوشبختانه اونم من گمراه کردم :D
البته ایشون در کنار پیشنهاد من خودش هم از یه فروشگاهی که صدها تلویزیون در حال پخش یک دیتا و مستند
بود سونی رو پسندیده بودن و خیلی هم راضی بود از انتخابش و نکته جالبش اینجاست که در کنار خریدشون
یک عدد فلش 64 گیگ OTG سونی و یک عدد هدست وایرلس سونی هم هدیه گرفتن از خود شرکت که میشه گفت احترام به حقوق مشتریست
به هر حال اینو گفتم که بدونی بهترین تلویزیون رو گرفتی و برو لذتش رو ببر و بازیهارو به خاک سیاه بنشون
دم خودت و پسر عموت گرم..
البته الان بازم دوستان میان میگن که تو آمریکا هم حتمن اشتباهی شده که اکثرا سونی خریدن..و احتمالا سامسونگ مونتاژ ایران اونجا نبوده که سونی خریدن:))

دوست عزیز اتفاقا همین دموها نشون دهنده کیفیت تی وی هستند..شما همون سامسونگی که طرفدارشی هم با دمو تو فروشگاها میزارن..
درسته شما سامسونگ میخوای بگیری ولی دلیل نمیشه که ایراد الکی روی سونی که بهترین برند تصویری دنیا هست بزاری..
باشه،شما درست میگی دوست عزیز
تمام سایت های تخصصی که میگن پنل ips کنتراست پایینی داره غلط میگن شما ودوستان درست میگین.
من از همگی عذز میخوام

شما خودت توي پست دوستمون از روي عكسهاي افتضاحش قضاوت كردي . حالا ك من يه عكس نسبتا خوب گذاشتم كيفيت تي وي رو مشخص نميكنه؟؟؟ عجب وضعيتي ما گرفتار شديم

تمام دوستاني ك از نزديك هر دو تي وي ٧٩٧٠ و X850D رو ديدن نظرشون كاملا برعكس شماست و همه X850D رو برتر ميدونن . حتي صاحب اين تلوزيون هم نيستن .

ضمنا من لحن خيلي مؤدبانه اي داشتم . بعيد ميدونم بي احترامي كرده باشم

داداش ديگه ما تينيجر نيستيم ك بخوايم احساسي نظر بديم . بحث پول دادن هست و انتخاب بهينه

شما داري ميگي مشكي خاكستري . تازه اونم از تو عكسها قضاوت ميكني . اونوقت ب من ميگي عكس دمو نذار؟؟
مشكي X850D اصلا و ب هيچ وجه متمايل ب خاكستري نيست

نشت نور من هنوز يك بار هم توي X850D نديدم . آخه رو چه حسابي ميذاريش پاي معايب اين تي وي ؟؟؟

شما با اين نظرات اين شكليت فقط داري بچه ها رو گمراه ميكني .

دوست عزیز من کاری به تاری تصویر ندارم
تو همون تصاویری که گذاشتین اگر توجه کنید مشکی رو مایل به خاکستری نشون میده.شما همین تصاویر رو با مشکی ku7970 مقایسه کنید متوجه میشید
البته سونی در باقی موارد مثل لرزش،تاری کمتر و رنگهای بهتر از ku 7970 مقداری بهتر
از اون طرف ku7970 کنتراست بهتر، نشتی نور کاملا حذف شده و عمق رنگ خوب از برترهای این تلویزیون هست

شما از نزدیک ندیدی متوجه منظور من نمیشی هر وقت از نزدیک ببینین متوجه میشین !

من اين تبلت رو داشتم كه باهاش عكس برداري شده دوربين اصلا خوبي نداره .اكسپوژر افتضاست

با احترام ب دوستمون ك سايز ٦٥ اينچ رو خريده . عكسايي ك گذاشتن آشغال بودش

با تشکر :l

Last edited by a moderator:
شما از نزدیک ندیدی متوجه منظور من نمیشی هر وقت از نزدیک ببینین متوجه میشین !
عزیز دل بنده تلویزیون قبلی خودم سونی w800b سایز،55 اینچ داشتم.کنتراست به شدت عالی، رنگها دقیق،نشت نور بسیار کم.بهترین هست این تلویزیون.
من همیشه حرف حق رو میزنم.x8500d برید بالا برید پایین کنتراست پایینی داره چون از پنل ips استفاده کرده.نشت،نور داره ولی در باقی موارد تلویزیون بسیار خوبی هستش.اسم تلویزیون دیگه ای هم نمیارم
این بحث همینجا تمومه

اینم نظر یکی از سایتها در مورد x850 :

یکی از پرچم داران تکنولوژی 4K سونی، سری X850 براویا است که با پنل IPS و تکنیک های پیاده سازی رنگ اختصاصی سونی مثل Triluminos و X-Reality به راحتی با پنل های VA و OLED رقابت می کند. علاوه بر این با ارایه وسعت رنگ 93 درصد از استاندارد UHD Premium عبور کرده و عمق رنگ دلپذیری دارد.یکی از نکات مثبتی که نباید از کنار آن بگذریم، سیستم عامل اندروید این تلویزیون است.

بازم میگم این تی وی نسبت به قیمتش فوق العاده هست..موقع خرید مهمترین چیز ارزش خرید هست..یعنی به مقداری که پول میدید کیفیت و بازدهی بگیرید..سونی 850 تو این زمینه از همه تو این رنج قیمت بهتره..
میشه رفت تی وی 10 میلیونی هم خرید که از این خیلی سرتر باشه و بعد بیام بگیم که اون از این خیلی بهتره..قطعا هم با این اختلاف قیمت بایدم بهتر باشه..ولی بخاطر اختلاف 700 تومنی ارزش نداره که آدم بره سامسونگ و ال جی بخره..
مخصوصا سامسونگ مونتاژ ایران که کافیه یه سری به تعمیرگاهها بزنید و در مورد تعداد خرابیشون بپرسید..

عزیز دل بنده تلویزیون قبلی خودم سونی w800b سایز،55 اینچ داشتم.کنتراست به شدت عالی، رنگها دقیق،نشت نور بسیار کم.بهترین هست این تلویزیون.
من همیشه حرف حق رو میزنم.x8500d برید بالا برید پایین کنتراست پایینی داره چون از پنل ips استفاده کرده.نشت،نور داره ولی در باقی موارد تلویزیون بسیار خوبی هستش.اسم تلویزیون دیگه ای هم نمیارم
این بحث همینجا تمومه
پس ديگه واقعا برام ثابت شد كه X850D رو نديدين.
جونكه :

پسر خاله من W800B همين سايز ٥٥ جش رو داره . منم بيشتر شبا خونشون افتادم . حسابي X850D رو با W800B مقايسه كردم و رسما تفاوت بسيار زياده . اين فقط حرف من نيست و حرف پسر خالمم هست ك يه چشم مبتدي داره و تي وي ها رو هم مقايسه نكرده و نديده .

نشت نور ب شدت باهات مخالفم و وجود نداره

راجع ب كنتراست هم تنها تي وي اي ك برتر از X850D ميدونم KS8000 هست . ك اونم ٢ مليون از X850D گرونتره .

جونكه :

پسر خاله من W800B همين سايز ٥٥ جش رو داره . منم بيشتر شبا خونشون افتادم . حسابي X850D رو با W800B مقايسه كردم و رسما تفاوت بسيار زياده . اين فقط حرف من نيست و حرف پسر خالمم هست ك يه چشم مبتدي داره و تي وي ها رو هم مقايسه نكرده و نديده .

راجع ب كنتراست هم تنها تي وي اي ك برتر از X850D ميدونم KS8000 هست . ك اونم ٢ مليون از X850D گرونتره .

دوست عزیز منم همینو میگم.نسبت به قیمتش سونی ۸۵۰ عالیه.
منم اصلا نشت نور ندیدم.برعکس ال جی ۸۵۰ که نشت نورش کاملا مشخص و آزار دهندس.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

• Like
Reactions: Xenon360
داداش از سایت Demo UHD-3D - Ultra-HD / 4K / HDR / 3D دانلود میکنم.خیلی عالیه و همه نوع فیلم 4k هم داره.
شما چجور از یوتیوب دانلود میکنی؟من هر چی تو نت بود انجام دادم ولی نتونستم دانلود کنم.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

از سایت "تله شارژر" می تونید تمام ویدئوهایی که کیفیت 4K دارند از یوتیوب بصورت 4K دانلود کنید، هیچ سایت دانلود از یوتیوبی این قابلیت رو نداشت.

Download or convert Youtube videos, Dailymotion and other popular sites...

منتهی سر فلش میریزم PS4 Pro نمی تونه اجراشون کنه (خطای cannot play this media میده) و نمیدونم شاید بخاطر اینه که تلویزیونم فول اچ دی هست.

ولی تو همین تلویزیون فول اچ دی، میشد tom rider رو روی مود 4k بازی کرد، گفتم شاید فیلم 4k هم بشه.

اینم نظرات مختلف سایت ها در مورد کنتراست تلویزیون سونی x850d
سایت rtings
  • Blacks appear a little gray in the dark
  • سایت cnet
  • The bad Worse contrast and overall image quality than many competitors we've tested
  • سایت 4kledtvreview
  • Peak Brightness and Black Level dosn't compliant with Ultra HD Premium Certification
    - Weak Contrast
  • موفق باشیم

دم خودت و پسر عموت گرم..
البته الان بازم دوستان میان میگن که تو آمریکا هم حتمن اشتباهی شده که اکثرا سونی خریدن..و احتمالا سامسونگ مونتاژ ایران اونجا نبوده که سونی خریدن:))
فدات
والا سعید جان به دلیل موقعیت کاریم من صبح تا شب کنار تلویزیونها هستم و با هر مدلی که از
نظرتون بگذره کار کردم و حداقل یه بررسی چشم و تو چشمی انجام دادم و هر نظری که میدم از روی تجربه هست نه تعصب و نه طرفداری
نه اینکه تو فلان انجمن یه کاربر قدیمی بگه فلان مدل بد بود و اینجوری بود و منم بیام تو هر انجمن و سایتی بدون مدرک بر همین اساس نظر بدم
برخی دوستان واقعیت رو نمیتونن قبول کنن البته به صورت علمی و حتی با مدرک موثق و دوست دارن اون چیزی رو که دارن رو تعریف کنن یا
اون چیزی رو میخوان بشنون که دوست دارن
من حتی به عرفان جان هم که پیشنهاد دادن از سونی بخرم گفتم بین تلویزیون KS8000 و X800D من مدل KS8000 رو پسند کردم و بهتر دونستم و انتخاب کردم برای خرید
خب من با ایشون دوست هستم و ایشون هم بسیار انسان محترمی هستن ولی دلیل نداره من به خاطر دوستی یا هرچیزی واقعیت رو نگم
حالا اگه کس دیگه ای بود ناراحت میشد و منو هزار بار فش داده بود و هی میگفت نه بابا مال من از اونم بهتره و فلانه
مثل ایشون و شما و خیلیهای دیگه که درک و فهم بالایی دارن و با منطق جلو میرن زیاده تو انجمنها ولی عزیزانی هم هستند که ..... بگذریم

آخرین ویرایش:
جونكه :

عرفان جان این بحثهای ناراحت کننده همیشه بوده و هست و خواهد بود ولی پیشنهاد میکنم بی خودی اعصاب خودتونو درگیر این مسائل نکنید
و از تلویزیونهاتون لذت ببرید و یه دعایی بکنید منم صاحب تلویزیون بشم
همین که شما و وحید جان و سعید جان و خیلیهای دیگه از خریدشون راضی هستن و اینجا عنوان میکنن کافیه و میشه یک مدرک 100درصد موثق
دیگه نیازی نیست ثابت کنید ماست سفیده چون ذاتا ماست سفید هست :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or