اول اینکه فیفایی ک گذاشتی 4k و اخرین اپدیتو داره حالا اینکه کیفیت برتر سونی توی عکس ها چجور مشخصرو خدا عالمه شاید چشم بصیرت میخواد
تنها چیزی ک میتونم بگم اینه من رو تلوزیون قبلیم بدون hdr و 4k و...خیلی رنگ بندی قشنگتری از انچارتد میگرفتم نسبت به عکسایی ک شما گذاشتید و رنگا مرده ترن و مایل به خاکستری و زرد چیزی ک فقط تو این مدل شما نیست و اکثر تلوزیونا سونی دارن ایشالله بعد تهیه pro تو چن روز اینده عکسای انچارتدم قرار میدم رو دوتا مدل ببینیم تفاوت رنگ بندی سونی و سامسونگو البته اگه بهونه رزولوشن و زمین کجه و..نیاری
اما ارجاع دادن ب سایتای فوق العاده سطح بالا با نظرات کارشناسی دقیق و بدون تعصب ایرانی مثل دیجی کالا نشون میده کار شما فوق العاده درسته و داری کارشناسانه نظر میدی
دوست عزیز 7970 همون ku6300 فقط بهت توصیه میکنم اگه تواناییشو داری بری در مورد مقایسه تصویر این tv با ال جی و مدل خودت تو سایتای مختلف خارجی بخونی نقدای یوزرای درست حسابی حتی من نقدایی از تلوزیون شما دیدم ک طرف گفته درجا بعد خریدش پس داده تلوزیونو بخصوص در مورد picture quality این س تا tv بعد بیای بهمون اثبات کنی چجور چند پله بالاتره اون مثال بنز و پرایدتم دوست داشتم نشون میده بی تعصب و کاملا منطقی داری حرف میزنی
دوست عزیز چیزی ک مشخصه و کاملا اثبات شده البته طبق نظر کارشناسا مردم عادیو... بدور از تعصب اینه picture quality این سه تا tv ینی همون تصویری ک شما برا ما خیلی قشنگ اثبات کردی ال جی و سونی x850d و uh8500 توش خیلی از 7970 سرترن تو یه سطحه و چیزی ک دیگه کاملا مشخصه اینه کنتراست و عمق رنگ مشکی 7970 از اون دوتا tv خیلی سرتره ن فقط تو ی سایت یا یه مقاله یا تو نظرات فوق کارشناسانه سایتایی مثل دیجی کالا یا سلام بابا
و...البته شما با همین سبک چن پله بالاتر میتونی اثبات کنی حتی تصویر مدل سونیتون چن پله از 8985 ام بالاتره و این بار ب مقایسه ی bmw و پیکان برسی بگذریم
تاپیکو تبدیل ب جنگ سونیو سامسونگ نکنیم ایشالله شماعم از tv بهترین لذتو ببری و بالاترین کیفیتو بده بهت ماعم خوشحال میشیم شما تصویرتونو چند پله بالاتر از همه تلوزیونا ببینید