خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
از سایت "تله شارژر" می تونید تمام ویدئوهایی که کیفیت 4K دارند از یوتیوب بصورت 4K دانلود کنید، هیچ سایت دانلود از یوتیوبی این قابلیت رو نداشت.

Download or convert Youtube videos, Dailymotion and other popular sites...

منتهی سر فلش میریزم PS4 Pro نمی تونه اجراشون کنه (خطای cannot play this media میده) و نمیدونم شاید بخاطر اینه که تلویزیونم فول اچ دی هست.

ولی تو همین تلویزیون فول اچ دی، میشد tom rider رو روی مود 4k بازی کرد، گفتم شاید فیلم 4k هم بشه.
سلام برادانلود از یوتیوب جند راه هست راحت ترین راه که برا ویدو های 4k جواب میده .
www.clipconverter.cc
روش دوم اینکه: // http از اول لینک ویدو پاک میکنی بجاش 2تا ss بعد . اضافه میکنی مثل اینwww.ssyoutube.com/watch?v=6P0iIDifHzo البته این راه برا ویدوهای معمولی بهتره برا 4k جواب نمیده .
روش اول خیلی بهتر وبرا ویدوهای دیگم جواب میده حتی غیر از یوتیوب این روشم که دوستمون بالاگفتم ولینکش قرار داده شبیه همینه.برا دانلود وا باز کردن لینکها هم همیشه باید چیز شکن باز باشه.
این مورددپخش نکردن ویدو 4k در پرو هم دوست عزیز برا تی وی فول اچ دی شما نیست توو تی وی 4k همین طوره یا مدیا پلیر کنسول قابلت بخش رو نداره! یا خود سونی هسته پردازشی برا پخش ویدو 4k توو کنسول باز نکرده سرویس نت فلیکس .یو تیوب برا همین گذاشته ولی خبر نداره اینجا ایرانه سرعت نت در حد پخش یه کلیپ 360fp نیست .

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    198.3 KB · مشاهده: 20
اگه خدا بخواددارم 49UH8500 الجی میگیرم شنیده بودم الجی با یه اپدیت اینپوت لگ یه سری از تی ویهاشو اورده پایین ولی دیشب یه چند تا ویدو دانلو د کردم ازش متوجه یه نکته شدم یارو بعد اپدیت توو picture mode مودد تب hdr یه گزیینه بهش زیاد شد HDR GAME MODE مود که میشه هر دو رو با هم روشن کرد(یعنی hdr وگیم مود) و کاملا کاستومایز میشه حتی میشه توو این حالتtur motion روشن یا خاموش کرد (عکس ولینک ویدو رو هم میذارم البته زبونش المانییه و رو55 اینچ داره ریویو میده) این برا ماکه گیم بیشتر میزنیم خیلی مهمه.
میخواستم بدونم این حالت تو تمام برندهای حالا سامسونگ یا سونی کهhdr ساپورتن همین جوره ؟ جفتش باهم روشن میشه تا اینپوت لگ پایین بیاد وhdr هم روشن باشه ؟ البته بعد اپدیت اینپوت میشه30 تا35. رو تیوی 4k الجی2014 بدونhdr که دارم رو حالت گیم tur motion اصلا قابلت روشن شدن نداره !
یه خواهش دارم ازتون از دوستان اونایی که زبانشون خوبه بی زحمت یه سرچی بکن ببین این قابلیت بعد اپدیت به سری های T هم اضافه میشه؟ یا فقط برا سریV و برا 49 اینچ هم هست؟ چون یارو داشت رو55 سری V تست میکرد که با سرچ هایی که من انجام دادم فرق ندارن با هم دیشب تا حالا انقدر رفتم سایت LG Software & Firmware | LG Hong kong دیگه مخم ..... سر در نییاوردم مال کدوم کشورهاست اپدیت الان ما سری49UH8500V بگیریم یا49UH8500T تا این اپدیت بهش بخوره بشه از این قابلیت استفاده کرد اساتید محترم اقا عطا .داش عرفان... یه help برسونید لطفا شرمنده اینجوری میگم ولی واقعا یه وقتهایی میرسه ادم مخش دیگه هنگ میکنه انقدر این صفحه های اینترنتو سرچ میکنی یه چیز میخواد بگیری~X(
منتظر جوابتون هستم .
این لینک ویدو
اینم عکس همین ویدو دانلود شده توو پی سی خودم قبل اپدیت وبعد اپدیت که HDR GAME MODE بهش زیاد میشه.

Attachments

• C.JPG
    C.JPG
    187.4 KB · مشاهده: 27
دوستان الان oled lg بهتره یا ks8500?
خب اگر بحث قیمت حل شده باشه مطمئنن oled بهتره و تجربه بی نظیری رو به جا میزاره
ولی مدل ks هم به همون اندازه خوب و با ارزش هست

سلام
دوستان قيمت sony x85d 55inch بندر عباس 4150(قيمت عمده تقريبا).،

Sent from my iPhone using Tapatalk
قیمتش از قیمت بانه هم کمتره / خوش به حال شما
حدود 400 الی 450 تومن با 50 تومن افت و افزایش

Last edited by a moderator:
خب اگر بحث قیمت حل شده باشه مطمئنن oled بهتره و تجربه بی نظیری رو به جا میزاره
ولی مدل ks هم به همون اندازه خوب و با ارزش هست
منم موافقم که oled عالیه.ولی الان ارزش خرید نداره و خیلی گرونه.انشالا قیمتش منطقی بشه منم میگیرم.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

قیمتش از قیمت بانه هم کمتره / خوش به حال شما
حدود 400 الی 450 تومن با 50 تومن افت و افزایش
آره داداش.قیمت عالیه.خوزستانم ۴۵۰۰ کمتر نمیدن.۴۱۵۰ عالیه

تلویزیون خوش قدمی بود برام.نشستم بازی استقلال رو باهاش دیدم.خدا رو شکر صعود کردیم و میلیاردهای السد رو حذف کردیم.تبریک به هم فوتبال دوستان ایرانی

• Like
Reactions: Xenon360
منم موافقم که oled عالیه.ولی الان ارزش خرید نداره و خیلی گرونه.انشالا قیمتش منطقی بشه منم میگیرم.

بله ولی خب اگر ایشون مشکل مالی نداشته باشن میتونن ازش لذت ببرند ولی سامسونگ هم هیچ کم و کسری ازش نداره
دلیل گرونی این اولدها اینه که تو ساختشون از مواد ارگانیک استفاده میکنن که خیلی گرون هست و
خیلی از کمپانیها تلاش میکنن یه ماده جایگزین مصنوصی پیدا کنن و البته در حال تحقیقات هستند ولی هنوز خبر خوبی نیست
پس قیمتشون هم بیاد پایین خیلی کم خواهد بود
خرید یه تلویزیون اولد برای هر کسی میتونه آرزو باشه منم مثل هرکس دیگه

تلویزیون خوش قدمی بود برام.نشستم بازی استقلال رو باهاش دیدم.خدا رو شکر صعود کردیم و میلیاردهای السد رو حذف کردیم.تبریک به هم فوتبال دوستان ایرانی

آقا تبریک میگم به شما و همه فوتبالدوستان عزیز این پیروزی رو
دیگه اینبار پول تسلیم قدرت بچه های استقلالی شد / دست و پای همشون درد نکنه

سلام دوستان قصد خرید LG UH850V رو دارم اینجا که هستم گارانتی گلدیران رو میدن 5100 :| که مونتاژ ایرانم هست درسته ؟ زنگ زدم بانه همین مدل رو کره ای اصلی میدادن 3200-300 :| تصمیم دارم از اونجا بگیرم فقط باید به چه نکاتی دقت کنم موقع خرید از اونجا ؟ که مطمعن باشم کره ای و مونتاژ نیست تو این رنج 3300 TV بهتری نیست ؟ بغیر X800D همه چیزش عالیه ولی قیافه رو پسند نمیکنه طرف

• Like
سلام دوستان قصد خرید LG UH850V رو دارم اینجا که هستم گارانتی گلدیران رو میدن 5100 :| که مونتاژ ایرانم هست درسته ؟ زنگ زدم بانه همین مدل رو کره ای اصلی میدادن 3200-300 :| تصمیم دارم از اونجا بگیرم فقط باید به چه نکاتی دقت کنم موقع خرید از اونجا ؟ که مطمعن باشم کره ای و مونتاژ نیست تو این رنج 3300 TV بهتری نیست ؟ بغیر X800D همه چیزش عالیه ولی قیافه رو پسند نمیکنه طرف
داداش همون کره ای بی ضمانت رو از بانه بگیر و خیلی شرف داره به مونتاژ ایران.موقعی که برات میارن و نصب میکنی خوب تستش کن و بعد پولشو پرداخت کن.با چند تا صفحه سفید و سیاه و آبی و قرمز تمام با دقت چک کن پیکسلاش سالم باشه.بعدم با یدونه فیلم تست کن که هاله و کثیفی صفحه نداشته باشه..
البته این مدل گوشه هاش نشت نور زیادی داره که بدونی بد نیست.ولی نسبت به قیمتش خوبه.من باهاش از نزدیک کار کردم.

بله ولی خب اگر ایشون مشکل مالی نداشته باشن میتونن ازش لذت ببرند ولی سامسونگ هم هیچ کم و کسری ازش نداره
دلیل گرونی این اولدها اینه که تو ساختشون از مواد ارگانیک استفاده میکنن که خیلی گرون هست و
خیلی از کمپانیها تلاش میکنن یه ماده جایگزین مصنوصی پیدا کنن و البته در حال تحقیقات هستند ولی هنوز خبر خوبی نیست
پس قیمتشون هم بیاد پایین خیلی کم خواهد بود
خرید یه تلویزیون اولد برای هر کسی میتونه آرزو باشه منم مثل هرکس دیگه
و البته تلویزیونهای 8k هم در راه هستن...

• Like
داداش همون کره ای بی ضمانت رو از بانه بگیر و خیلی شرف داره به مونتاژ ایران.موقعی که برات میارن و نصب میکنی خوب تستش کن و بعد پولشو پرداخت کن.با چند تا صفحه سفید و سیاه و آبی و قرمز تمام با دقت چک کن پیکسلاش سالم باشه.بعدم با یدونه فیلم تست کن که هاله و کثیفی صفحه نداشته باشه..
البته این مدل گوشه هاش نشت نور زیادی داره که بدونی بد نیست.ولی نسبت به قیمتش خوبه.من باهاش از نزدیک کار کردم.

نظر خودم رو X800D و X8500D بود ولی شکل X800D رو نپسدید قیمت X8500D ام سگینه براش مدل های بانه ای همه کره این ؟ مونتاز مصر و اینا نداره ؟ تشخیص کره ای بودنش چجوره ؟

• Like
نظر خودم رو X800D و X8500D بود ولی شکل X800D رو نپسدید قیمت X8500D ام سگینه براش مدل های بانه ای همه کره این ؟ مونتاز مصر و اینا نداره ؟ تشخیص کره ای بودنش چجوره ؟
داداش اینم در نظر بگیر که x850 در سایز ۵۵ اینچ هست و ال جی ۴۹ اینچ هست.49x800d خیلی خوبه و قیمتشم عالیه.

بله داداش سونی بانه همه ساخت مالزی و ال جی ساخت کره هستن.اولش با فروشنده شرط کن.پشت تی وی و روی جعبه هم باید زده باشه

و البته تلویزیونهای 8k هم در راه هستن...

سعید جان رحم کن داداش ما قلبمون با باطری کار میکنه
خدایی من هنوز دارم با full hd کار میکنم و با این اوصاف فک نکنم 4k رو تجربه کنم چه برسه به 8k

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or