خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
من حتی به عرفان جان هم که پیشنهاد دادن از سونی بخرم گفتم بین تلویزیون KS8000 و X800D من مدل KS8000 رو پسند کردم و بهتر دونستم و انتخاب کردم برای خرید
خب من با ایشون دوست هستم و ایشون هم بسیار انسان محترمی هستن ولی دلیل نداره من به خاطر دوستی یا هرچیزی واقعیت رو نگم

اتفاقا عطا جان من من تو 4تا پست قبل تر از این پست شما گفتم که KS8000 تلوزیون بهتری هست نسبت به X850D اما این برتری 2 ملیون قیمتشه که به نظرم کم نیست .

عرفان جان این بحثهای ناراحت کننده همیشه بوده و هست و خواهد بود ولی پیشنهاد میکنم بی خودی اعصاب خودتونو درگیر این مسائل نکنید

راجع به این پستت بگم که عطا مسئله شخص خودم نیست که بخوام ناراحت شم یا نشم ... بحث بقیه ی کاربراست که یتونن یه انتخب خوب برا خرید داشته باشن ... همه بوجه ی KS8000 رو ندارن که.

اگر مسئله خودم بودم که اصلا پا تو این تاپیک نمی ذاشتم و میرفتم مشغول گیم خودم میشدم

آخرین ویرایش:
اتفاقا عطا جان من من تو 4تا پست قبل تر از این پست شما گفتم که KS8000 تلوزیون بهتری هست نسبت به X850D اما این برتری 2 ملیون قیمتشه که به نظرم کم نیست .

راجع به این پستت بگم که عطا مسئله شخص خودم نیست که بخوام ناراحت شم یا نشم ... بحث بقیه ی کاربراست که یتونن یه انتخب خوب برا خرید داشته باشن ... همه بوجه ی KS8000 رو ندارن که.

اگر مسئله خودم بودم که اصلا پا تو این تاپیک نمی ذاشتم و میرفتم مشغول گیم خودم میشدم
بله درسته عرفان جان شاید با یکی دیگه اشتباه گرفتم که پیشاپیش عذرمیخوام / البته من ks8000 رو با x850 مقایسه نکردم با توجه به بودجه 3 تومنی
من 49 اینچ سامسونگ رو با 43 سونی x800d که قیمتشون تقریبا یکی هستند ( سامی کمی گرونتره)
مقایسه میکردم که البته مدل 49 اینچ سامی کلا نبود و نیست و چون چشمم رو گرفته بود دیگه گفتم یا این یا هیچ کدوم
وگرنه بازم زورم نمیرسید به مدل گرون قیمت x850 و نهایتا میتونستم x800 رو بگیرم که گفتم کمی صبر کنم شاید فرجی حاصل شد برای سامی
______
بله متاسفانه همین بحثها باعث میشن کاربران دیگه تو خریدشون شکاک بشن و نتونن انتخاب کنن ولی خب ما که نمیتونیم
عقاید برخی رو عوض کنیم چون با مدرک مستدل حرف نمیزنن و همه از روی حدسیات و نقل ها هست و چیزی رو حس نکردن و ندیدن
به همین خاطر باید کاربرانی که قصد خرید دارن هوشیار باشن و هر حرف و یا نظری رو قبول نکنن مگر با مدرک موثق و منبع درست و قابل استناد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Xenon360
سلام اقا کسی نبود جواب ما رو بده؟
سلام داوود جان
آخرین آپدیتی که هست مال تاریخ 03/01/2017 هست با ورژن 04.30.95 که در ورژن 04.30.19 گیم ماد هم فعال خواهد شد
ولی در مورد imput lag چیزی نوشته نشده تو توضیحات و فکر نمیکنم در این ویژگی تغییری ایجاد شده باشه
hdr خودش به تنهایی یه ویژگی هست و game mod هم یک ویژگی دیگه و باید از نزدیک تست بشه تا فهمید
این ویژگی هم فقط برای اولدها و سری uh بروز رسانی شده که شامل سری 8 و 9 و یک مدل از 6 میشه
برای درک بهتر و دانلود و آپدیست میتونید از فابل کمکی pdf استفاده کنید که قنگ مراحل رو توضیح داده
مگه شما تلویزیون رو دارین ؟

• Like
سلام داش عطا
دمت گرم که جواب دادی فقط یه چیزو نفهمیدیم عطا اونم ایراد داغون این سایت سافت وار اپدیت الجی .این که برا سری 8.9 اولد الجی اومده درست ولی اینی که منو گیج کرده اینکه این 49UH850 توو2 تا مدل کلی عرضه میشه سری VوT سری V اگه اشتباه نکنم سفارش اروپاست ولی T نیمیدونم 72 ملت همین منو گیج کرده اگه میشه به این 2 تا عکس نگاه کن به مدلهایی تی وی هایی که توو ورژن 04.30.95 که این قابلیتو بهش زیاد میکنه نگاه کن مثلا تو یه عکس جلو مدل زده 49UH850T_TA یا عکس بعد49UH8500-CAیا ZA یعنی این اپدیت بجز مدل تی ویشهاش برا یه یسری کشورهاست یا من اشتباه میکنم؟ من میخوام از مدل T.یا 49UH850 V اون مدلو بگیریم که این اپدیت با کشورش جور دربیاد . سری Vکه سفارش اروپاست توو بیشتر کشورها ok ولی سری T بی درو پیکر عطا جفت مدلهاشم تو وب سایت سلام بابا هست فرقشم توو ریسوری که تو مدل T نداره اگه بتونی سر ته اینو درآری خیلی خوب میشه الان سری V بگیرم یا T که اپدیت بهش بخره چون بنظرم قابلیت خوبیه گیم مود با hdr باهم در موردimput lag میاد رو30.تا35 اینطور که توو ویدو بود وتوو فرورمهای دیگه
این عکس رو ببینین بهتر متوچه میشی

Attachments

• Cape.JPG
    Cape.JPG
    125.2 KB · مشاهده: 12
  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    133.7 KB · مشاهده: 13
  • Like
  • Like
خواهش میکنم وظیفست
فرق T و V که به آخرش اضافه میشه مربوطه به نوع گیرندش هست
در مورد حروف هم که اینا اون کشورهایی که توسط این آپدیت ساپورت میشن رو نشون میده
ماهیت آپدیت که کلی هست و برای هر مدلی بروز رسیانی میشه و اونم مربوط به منطقه هست
که شما وقتی کد دستگاه رو میزنید همه چی رو خواهد آورد همون ID
Updating your firmware
الان تلویزیون رو دارید ؟

درود
سری 8 سامسونگ که پنلش SUHD هست جزو برترین تلویزیونهای سامسونگه و بسیار با ارزش
از این ور هم سونی سری 8 که با پنل UHD هست یکی از پرفروشترین تلویزیونهای بازاره هم داخل و هم فروشگاههای خارجی
والا گفتن این که کدومش برتره به خود شما بستگی داره که با چه دیدی نگاه کنید و چه چیزایی از تلویزیونتون انتظار داشته باشین
من خودم سری 8 سامسونگ رو پسند کردم البته از نزدیک بررسی و مورد چالش قرارش دادیم و بسیار تلویزیون خوبی هست
ولی من بهتون پیشنهاد میکنم اول به قیمت و مشخصات هر دو مراجعه کرده و هر دو رو مورد بررسی قرار بدین و حتما از نزدیک هر دو رو بررسی کنید
و یکیشونو انتخاب کنید چون اینجوری انتخاب از روی منطق خواهد بود و من خودم شخصا دوست ندارم بگم فلان مدل بهتره و برو بخر چون این انتخاب من هست
و شما انتخاب خاص خودتونو دارید / در مورد کالاهای مونتاژ داخلی هم بنده هیچ اطلاعاتی ندارم و هر چه بگم بر مبنای اجناس اصلی خواهد بود

Last edited by a moderator:
درود
سری 8 سامسونگ که پنلش SUHD هست جزو برترین تلویزیونهای سامسونگه و بسیار با ارزش
از این ور هم سونی سری 8 که با پنل UHD هست یکی از پرفروشترین تلویزیونهای بازاره هم داخل و هم فروشگاههای خارجی
والا گفتن این که کدومش برتره به خود شما بستگی داره که با چه دیدی نگاه کنید و چه چیزایی از تلویزیونتون انتظار داشته باشین
من خودم سری 8 سامسونگ رو پسند کردم البته از نزدیک بررسی و مورد چالش قرارش دادیم و بسیار تلویزیون خوبی هست
ولی من بهتون پیشنهاد میکنم اول به قیمت و مشخصات هر دو مراجعه کرده و هر دو رو مورد بررسی قرار بدین و حتما از نزدیک هر دو رو بررسی کنید
و یکیشونو انتخاب کنید چون اینجوری انتخاب از روی منطق خواهد بود و من خودم شخصا دوست ندارم بگم فلان مدل بهتره و برو بخر چون این انتخاب من هست
و شما انتخاب خاص خودتونو دارید / در مورد کالاهای مونتاژ داخلی هم بنده هیچ اطلاعاتی ندارم و هر چه بگم بر مبنای اجناس اصلی خواهد بود

سلام داداش ممنون

من تقریبا انتخابم کردم ... همین سری 8 سامسونگ ... فقط سر مونتاژ داخل چون میخام با گارانتی بردارم بنظرت چکار کنم ارزش داره خرید ؟

الان 60 اینچ این مدل با گارانتی سام سرویس 7200 هست /// بنظرت کیفیت مونتاژ چجوری هست خواهشا هرکس میدونه اگر اینجا هم نمیتونید پیغام بدید خصوصی بفرستید ممنون

• Like
سلام داداش ممنون

من تقریبا انتخابم کردم ... همین سری 8 سامسونگ ... فقط سر مونتاژ داخل چون میخام با گارانتی بردارم بنظرت چکار کنم ارزش داره خرید ؟

الان 60 اینچ این مدل با گارانتی سام سرویس 7200 هست /// بنظرت کیفیت مونتاژ چجوری هست خواهشا هرکس میدونه اگر اینجا هم نمیتونید پیغام بدید خصوصی بفرستید ممنون
خواهش میکنم
والا من به شخصه به دلیل برخی دلایل موجه و تجربه و دیدهام اصلا طرف مصولات مونتاژ داخل نمیرم ( تلویزیون )
اینجا هم چون متاسفانه برخی کاربران حتی برای دلایل شخصی هم موضع میگیرند و برخی بحثهای بیهوده انجام میشه
به همین دلیل جسارتا بنده هیچ اطلاعی از خوب بودن یا بد بودن محصولات مونتاژ نمیدونم و تنها پیشنهاد شخصی من اینه که اصلی بخرین و گارانتی هم میدن
و به خودی پولتون رو حروم این گارانتیها نکنید چون بیشتر از اون حد مجاز و قانونی از مشتری میگیرند
الان مدل 55ks8500 رو میتونید حدود 5 میلیون و هشتصد بخرید و حدود 150 تومن هم اضافه میشه به مبلغ اگر گارانتی و بیمه هم بکنید
چند سایتی هستند که فعالیتهای خوب و معتبری دارند مثل سلام بابا یا عمو یادگار یا چند سایت دیگه
دیگه تصمیم با خود شماست

• Like
Reactions: Xenon360 and t33
خواهش میکنم
والا من به شخصه به دلیل برخی دلایل موجه و تجربه و دیدهام اصلا طرف مصولات مونتاژ داخل نمیرم ( تلویزیون )
اینجا هم چون متاسفانه برخی کاربران حتی برای دلایل شخصی هم موضع میگیرند و برخی بحثهای بیهوده انجام میشه
به همین دلیل جسارتا بنده هیچ اطلاعی از خوب بودن یا بد بودن محصولات مونتاژ نمیدونم و تنها پیشنهاد شخصی من اینه که اصلی بخرین و گارانتی هم میدن
و به خودی پولتون رو حروم این گارانتیها نکنید چون بیشتر از اون حد مجاز و قانونی از مشتری میگیرند
الان مدل 55ks8500 رو میتونید حدود 5 میلیون و هشتصد بخرید و حدود 150 تومن هم اضافه میشه به مبلغ اگر گارانتی و بیمه هم بکنید
چند سایتی هستند که فعالیتهای خوب و معتبری دارند مثل سلام بابا یا عمو یادگار یا چند سایت دیگه
دیگه تصمیم با خود شماست
دادا من پولم به نقد نمیرسه میخام چکی بخرم بخاطر همین بالاجبار چون سونی چکی نمیده میخام اینو با گارانتی چکی بردارم

یعنی اینقدر کیفیت سامسونگ مونتاژ داخل داغونه ؟ کسی تجربه ای نداره؟؟

بعد این ks8500 با ks8000 یا همون ks8980 از لحاظ کیفیت تصویر فرقی نمیکنه ؟

• Like
خواهش میکنم وظیفست
فرق T و V که به آخرش اضافه میشه مربوطه به نوع گیرندش هست
در مورد حروف هم که اینا اون کشورهایی که توسط این آپدیت ساپورت میشن رو نشون میده
ماهیت آپدیت که کلی هست و برای هر مدلی بروز رسیانی میشه و اونم مربوط به منطقه هست
که شما وقتی کد دستگاه رو میزنید همه چی رو خواهد آورد همون ID
Updating your firmware
الان تلویزیون رو دارید ؟
سلام داداش
تلویزیون ندارم ولی دارم میگیرم از سایتای بانه قبلنم خرید داشتم ازشون فقط گیر این اپدیته بودم با سری جور در بیاد سریv اکثرا این اپدیت رووش میخوره فقط خودم دلم نیست بگیرم چون تیونر رسیورش میگن اگه خراب شه کل تی وی از کار میفته ولی وصوصه میکنه ادمو اونا که گرفتن میگن یسری شبکه k4ها رو باز میکنه.
پس اینطور که میگی رو تی وی به کشوری که انتخاب میکنی بستگی داره ؟یعنی اگه مدل t بگیرم حله اپدیت ورژن 04.30.95 بهش میخوره ؟
راستی تهران سراغ داری 49UH850که اصل کره باشه ؟این k4 2014 همون سال بدون گارانتی از سایت بانه بین دادم اوردن تی وی بدی نیست کره اصلم هست فقط سر hdr نداشتن ردش دارم میکنم مشتریشم پیدا شد.
بازم ازین که وقت میزاری جواب میدی تشکر داش عطا

• Like
سلام داداش
تلویزیون ندارم ولی دارم میگیرم از سایتای بانه قبلنم خرید داشتم ازشون فقط گیر این اپدیته بودم با سری جور در بیاد سریv اکثرا این اپدیت رووش میخوره فقط خودم دلم نیست بگیرم چون تیونر رسیورش میگن اگه خراب شه کل تی وی از کار میفته ولی وصوصه میکنه ادمو اونا که گرفتن میگن یسری شبکه k4ها رو باز میکنه.
پس اینطور که میگی رو تی وی به کشوری که انتخاب میکنی بستگی داره ؟یعنی اگه مدل t بگیرم حله اپدیت ورژن 04.30.95 بهش میخوره ؟
راستی تهران سراغ داری 49UH850که اصل کره باشه ؟این k4 2014 همون سال بدون گارانتی از سایت بانه بین دادم اوردن تی وی بدی نیست کره اصلم هست فقط سر hdr نداشتن ردش دارم میکنم مشتریشم پیدا شد.
بازم ازین که وقت میزاری جواب میدی تشکر داش عطا
دوست عزیز من این مورد از چند تا تعمیر کار پرسیدم..کارت رسیور این مدل روی برد اصلی نصب شده و در صورتی که خراب بشه باید کل برد تی وی تعویض بشه و هزینه زیادی داره..خود تعمیرکارها توصیه میکنن در صورت خرید این مدل به هیچ وجه از ر س ی و ر ش استفاده نشه چون ریسک خرابیش بالاست..

دادا من پولم به نقد نمیرسه میخام چکی بخرم بخاطر همین بالاجبار چون سونی چکی نمیده میخام اینو با گارانتی چکی بردارم

داداش حتی اگه نخریدی سمت مونتاژداخل نرو..یکی از اقوام سامسونگ 42 اینچ مونتاژ داخل خرید با گارانتی..بعد مدت گارانتی بردش خراب شد و 400 هزینه کرد که تعمیرش کرد..الانم بعد تعمیر چند تا لکه سیاه افتاده تو تصویرش و بنده خدا گذاشتش تو دیوار که بفروشش ولی هیچ مشتری براش پیداش نمیشه..پولتو دور نریز به نظرم کیفیت مونتاژ داخلیا افتضاحه..البته تو ایران اینجوره چون قطعات بی کیفیت میزنن بخاطر سود بیشتر..

داداش حتی اگه نخریدی سمت مونتاژداخل نرو..یکی از اقوام سامسونگ 42 اینچ مونتاژ داخل خرید با گارانتی..بعد مدت گارانتی بردش خراب شد و 400 هزینه کرد که تعمیرش کرد..الانم بعد تعمیر چند تا لکه سیاه افتاده تو تصویرش و بنده خدا گذاشتش تو دیوار که بفروشش ولی هیچ مشتری براش پیداش نمیشه..پولتو دور نریز به نظرم کیفیت مونتاژ داخلیا افتضاحه..البته تو ایران اینجوره چون قطعات بی کیفیت میزنن بخاطر سود بیشتر..
منم پسر عموم چند وقت پیش ی سونی اصل مالزی (w800c) خرید . بعد از 2 ماه استفاده خراب شد. وسایل برقی همینه. بستگی به شانس هم داره

من چن وقت پیش سامسونگ 7970 خریدم خداییش بخوام بگم راضیم.

نمیدونم این قضیه washed out شدن رنگها تو حالت HDR روی PS4 پرو رو سونی کی میخواد یه فکری به حالش کنه . روی همه تلویزیونها هم این مشکل هست چه سونی چه سامسونگ چه فیلیپس و ... .
تو نت هم سرچ کردم خارجیها هم خیلی شاکی هستن .
که علی رغم بیشتر شدن جزییات تصویر با روشن کردن HDR تو بازیها رنگها مرده به نظر میان .
تو فیلمها این مشکل وجود نداره.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

منم پسر عموم چند وقت پیش ی سونی اصل مالزی (w800c) خرید . بعد از 2 ماه استفاده خراب شد. وسایل برقی همینه. بستگی به شانس هم داره

یه پیکسل w800c منم بعد 4 ماه سوخت، 43اینچ بود:expressionless:

پشت TV و هم روی جعبه زده بود مالزی.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or