من خودم ١ ماه تحقيق كردم ك ديگه حالم داشت بهم ميخورد ... چون نه پولم كامل بود نه اوني ك مد نظر داشتم تو بازار بود .( از بس ضد پنل ips شنيده بودم . مخصوصا تو اين تاپيك )
دنبال سامسونگ ميگشتم بخاطر پنل VA . فروشنده ها (چه آشنا و چه غير آشنا ) ب اتفاق ميگفتم چون مصري شده آشغال شده و آمار خرابيهاش تو مشتري ها رفته بالا و ما نمياريم ديگه . كره ايش هم اصلا نبود هرچقدر گشتم . ولي ب زور ميشد سامسونگ چين رو گير بياري ك بعضي ها گفتن بهتر از مصر هست
رفتم نمايندگي سامسونگ 7970 رو ديدم تا عكس روش پخشه . رفتم يه نمايندگي ديگه تا بازم عكس گذاشته
دقيقا همون عكسا ... رفتم نمايندگي ديگه تا بازم همون عكسا
( ولي رو مدلاي ديگه مثه ku9500 با سايز ٧٥ اينچ فيلم با فريم بالا پخش ميشد) ٨٩٨٠ هم گذاشته بودن ولي كلا خاموش بود ...و ٥٥ اينچ و قيمت بالا ك به بودجه من نميخورد
٧٩٧٥ رو توي يكي از نمايندگي ها ديدم خيلي چشمم نگرفت ٥٥ اينچش( چون گفتن پنلش مستقيم از كره مياد اين مدل اونم ٥٥ اينچ) كيفيت تصويرش با D6960 Samsung خودمون تو خونه فرق آنچناني نداشت . گفتم اصن ارزش نداره اينقدر پول بدم برا تفاوت كم
تا لحظه اي كه X850D رو از نزديك تو نمايندگي كنار X850C ديدم ... فهميدم تفاوت ips با VA چقدر ناچيزه ... اونم فقط تو جزئيات بي اهميت توي تاريكي در حد ١٠ درصد ... تازه رنگها توي X850D هنوز زيباتر بودن ...
ديگه همونجا بود ك تصميمم رو گرفتم و ب كمك خدا و قسطي يدونه X850D كشيدم بيرون ... روزي تلوزيون خودت باشه ...
عطا جان اين ٨٩٨٠ با سايز ٤٩ هم موجود بشه بعيد ميدونم زير ٤ تومن باشه ... ولي خب ارزش داره اگه باشه
Sent from iPhone using Tapatalk