شما درست میگید لوازم برقی اطمینان ندارن.چیزی که با برق کار میکنه و شما بیای مثلا یه tv نو بخری و فقط خاموش و روشن بکنی واسه یه دقیقه هیچ تضمینی نیست که دوباره این تلویزیون روشن بشه.حالا من بیام جنس ایرانی بگیرم و مثلا دو سال گارانتی داره تو این دو سال گارانتی،tv خراب میشه و من باید ببرم نمایندگی گارانتی درست کنن و بعد از دو سال گارانتی، تلویزیون خراب شد من چی کار کنم اگه باز ببرم نمایندگی و هزینه کنم، که همون میشه و باز خراب میشه.
اگر من یه جنس خوب بگیرم گارانتی داشته باشه یا نداشته باشه خب تو این دو سال اذیتم نمی کنه که بردارم ببرم درست کنن حد اقل تا دو سال خوبه دردسر حمل و نقل نداره و وقتی خراب شد یا درست میشه یا دور میریزم اینجوریم با صرفه تره نه پول قطعاتو می دم نه پول حمل و نقل نه دست مزد نه معطل میشم.
بله درسته
ببینید
کالاهایی هستند که بدون گارانتی اصلی و قیمتهای پایینی هم دارند یعنی همون کالا ولی با گارانتی فلان شرکت
که مشکلی هم ندارن و پاسخگو هستند که البته من فقط تلویزیون رو نمیگم و شامل هر چیزی میشه
از طرفی هم این گارانتی های اصلی خون مردم رو میکنن تو شیشه و پول آب و برق و گاز مغازه رو هم میگیرن از ملت
نظر شخصی من اینه که جنس خوب با گارانتی معمولی بهتر از جنس معمولی و رده پایین با گارانتی عالی هست
شاید خیلیها نظرشون فرق داشته باشه و البته قابل احترام هست و نمیشه از هیچ کس گله داشت
مثلا سی پی یوهای اینتل بدون گارانتی هستند و اصولا باید نخریدشون ولی در این مورد این پردازنده رو
شرکتی میزنه که به محصولاتش اطمینان داره و احتمال خرابی صفر هست که رقم فوق العاده ای هست
البته این مثال بود بر این نظر شخصی بنده و میشه تو هر زمینه ای استفاده کرد
مثلا من 3 سال پیش یک جفت کفش خریدم که حتی خط هم روش نیوفتاده و مثل روز اولش هست چرا ؟ چون گشتم و بهترین جنس رو خریدم
ولی عید سال پیش یه کتانی چینی خریدم که 3 ماهه داغون شد و حتی طرف فروشنده گفت ببر خراب شده بیار عوضش کنم !!!!
همین کلمه و تبلیغ باعث میشه مردم فک کنن که جنس فلانی عالی هست و طرف داره گارانتی هم میده
پس داشتن گارانتی دلیل بر خوب بودن یا نبودن نیست