خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
خب خوش ب حال آقا عطا شد ... بهش بگين صبر كنه

Sent from iPhone using Tapatalk
درود
والا صبر که میکنم ولی این مدلی که گفتن اگر داخلی باشه به دردم نمیخوره ولی اگر مدل اصلی باشه بله حتما
چون هنوز چیزی نگرفتم

منم گیج شدم خدایی این 7970 یه جا یکی میگه سری 7 یه جا زده 6 چرا اینقدر داستان داره !! همون من فکر کنم از بانه بعدا سفارش بدم این مدلو KU7000 حداقل خیالم راحته میدونم دارم چی میخرم
درود
خب از مدلهای داخلی هیچ چیزی بعید نیست و این مشکلات هم هست و هر کسی جای شما باشه گیج میشه
از همون مدلهای اصلی تهیه کنید از سلام بابا که شرف دارند
اگر نقدهایی که تو دیجی کالا برای این مدل نوشتن بخونید میبینید اون چیزی نیست که باید باشه

Last edited by a moderator:
درود
والا صبر که میکنم ولی این مدلی که گفتن اگر داخلی باشه به دردم نمیخوره ولی اگر مدل اصلی باشه بله حتما
چون هنوز چیزی نگرفتم

سلام، چرا داخلیش بدرد نمیخوره؟ چون من خودم قصد خرید داخلیشو دارم میپرسم.

داخلیش بخاطر گارانیش برام اولویت داره، همین تابستون یه تلویزیون سامسونگ خریدم براش یه مشکلی پیش اومد و چون گارانتی داشت کلا تلویزیون رو برام عوض کردند.

به نظر من الان خرید تی وی اشتباهه.

سری جدید داره میاد که انقلابی هم هستن.

من خودم دست نگه داشتم.
سلام
علی جان بهونه خوبی دستم دادی چیزی نخرم ولی امیدوارم قیمتشون هم تغییر چندانی
نکنه ولی مطمئنم خیلی طول میکشه تا وارد بازار شده و تا جا بیوفتن این جدیدا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HIGH VOLTAGE

من خودم دست نگه داشتم.

دقیقا کار درستی میکنید چون امسال HDR ها اکثرا خام و تقلبی هستند، یا روشنایی استاندارد hdr ندارند و یا حیطه رنگ کافی.

اما از سال بعد انتظار میره hdr های بهتر با لگ های کمتر بیاد.

البته ks8000 از همه نظر عالیه.

• Like
سلام
علی جان بهونه خوبی دستم دادی چیزی نخرم ولی امیدوارم قیمتشون هم تغییر چندانی
نکنه ولی مطمئنم خیلی طول میکشه تا وارد بازار شده و تجا بیوفتن این جدیدا

من خودم دست نگه داشتم.
اگه تا يك سال ديگه صبر كنيد ك آره ارزشش رو داره

همين سري KU توي بازار هم پارسال همين موقع معرفي شد ك نزديك ب دو ماه يا يكم بيشتر وارد بازار شده

• Like
سلام، چرا داخلیش بدرد نمیخوره؟ چون من خودم قصد خرید داخلیشو دارم میپرسم.

داخلیش بخاطر گارانیش برام اولویت داره، همین تابستون یه تلویزیون سامسونگ خریدم براش یه مشکلی پیش اومد و چون گارانتی داشت کلا تلویزیون رو برام عوض کردند.
درود
نمیگم گارانتی مهم نیست ولی
مشکل ماها اینه که همش دنبال خدمات و گارانتی میگردیم و اصلا به خود کالا اهمیت نمیدیم
من حدود 8 سال فروشنده بودم و خیلی از موارد دیدم و تجربه کردم که خریداری که میاد داخل برای خرید قبل از هرچیزی
به دنبال گارانتیش هست نه خود کالا و بعد خدمات
یعنی من اگر حتی یه جنس معمولی و پایین رده رو با گارانتی خوب ارائه کنم فروشش بیشتر از جنس با کیفیت و اصلی با گارانتی معمولیه
منم به گارانتی اصلا اهمین نمیدم و برام خود کالا و کیفیت و اصلی بودنش مهم هست و بعد میرم سراغ گارانتی

درود
خب از مدلهای داخلی هیچ چیزی بعید نیست و این مشکلات هم هست و هر کسی جای شما باشه گیج میشه
از همون مدلهای اصلی تهیه کنید از سلام بابا که شرف دارند
اگر نقدهایی که تو دیجی کالا برای این مدل نوشتن بخونید میبینید اون چیزی نیست که باید باشه

البته بنظرم نقد های دیجی کالا فاقد اعتبارند چون اگر نظرات رو خونده باشید متوجه میشید که اکثرا تلویزیون 4k رو با گیرنده های داخلی تست کیفیت کردند! مثلا میگن این ku7970 خوب نیست چون شبکه iFilm خوب پخش نمیکنه!

درود
نمیگم گارانتی مهم نیست ولی
مشکل ماها اینه که همش دنبال خدمات و گارانتی میگردیم و اصلا به خود کالا اهمیت نمیدیم
من حدود 8 سال فروشنده بودم و خیلی از موارد دیدم و تجربه کردم که خریداری که میاد داخل برای خرید قبل از هرچیزی
به دنبال گارانتیش هست نه خود کالا و بعد خدمات
یعنی من اگر حتی یه جنس معمولی و پایین رده رو با گارانتی خوب ارائه کنم فروشش بیشتر از جنس با کیفیت و اصلی با گارانتی معمولیه
منم به گارانتی اصلا اهمین نمیدم و برام خود کالا و کیفیت و اصلی بودنش مهم هست و بعد میرم سراغ گارانتی

شما درست میفرمایید اما چه تضمینی وجود داره که خدایی نکرده پیکسل یا حتی بُرد تلویزیونی که از بانه میخرید نسوزه؟ هیچ تضمینی نیست و همه مدل ها ممکنه پیکسلشون به مرور زمان بسوزه.

دقیقا کار درستی میکنید چون امسال HDR ها اکثرا خام و تقلبی هستند، یا روشنایی استاندارد hdr ندارند و یا حیطه رنگ کافی.

اما از سال بعد انتظار میره hdr های بهتر با لگ های کمتر بیاد.

البته ks8000 از همه نظر عالیه.
والا منم زمین و زمان رو به هم دوختم ولی این مدل ks رو پیدا نکردم البته 49 اینچش رو
این 2016 هم تموم شد ولی هنوز مدلهای 2016 کامل توی بازار موجود نیستند و یا کلا نیستند

• Like
Reactions: INCENT∇
والا منم زمین و زمان رو به هم دوختم ولی این مدل ks رو پیدا نکردم البته 49 اینچش رو
این 2016 هم تموم شد ولی هنوز مدلهای 2016 کامل توی بازار موجود نیستند و یا کلا نیستند
منم برا همين گفتم برا مدلهاي امسال بايد صبر كنيد حالا حالاها
اگه لازم نداريد بذاريد قشنگ با نسل بعد تي وي بگيريد...

منم دقیقا دنبال همین مدل و این سایز هستم و بنظرم خرید هیچکدوم دیگه از مدل های موجود بخاطر hdr های تقلبی و مشکلات لگ عاقلانه نیست (به جز تلویزیون های بالارده سونی که خب سایزها و قیمتاشون بالاتره). بنابراین بهترین مدل بازار با HDR واقعی که تا سال ها از خریدش پشیمون نمیشید از جهت قیمت و کیفیت برای بازی همین ks8000 هست.

من امروزم زنگ زدم نمایندگی سامسونگ شعبه جمهوری بهم گفتن که سایز 49 قطعا موجود میشه اما زمانش مشخص نیست.

برای اینکه اینجا ایرانه هر چیزی که شما بخواید توش پیدا نمی شه خیلی محصولات هستن که با اینکه خیلی پرفروش هستن اما هیچ کسی وارد ایران نمی کنش.

• Like
البته بنظرم نقد های دیجی کالا فاقد اعتبارند چون اگر نظرات رو خونده باشید متوجه میشید که اکثرا تلویزیون 4k رو با گیرنده های داخلی تست کیفیت کردند! مثلا میگن این ku7970 خوب نیست چون شبکه iFilm خوب پخش نمیکنه!

شما درست میفرمایید اما چه تضمینی وجود داره که خدایی نکرده پیکسل تلویزیونی که از بانه میخرید نسوزه؟ هیچ تضمینی نیست و همه مدل ها ممکنه پیکسلشون به مرور زمان بسوزه.
بله یه چندتاشون با دیتاهای نه چندان جالب تست کردن ولی همشون نیست و اکثرشون ناراضی بودند
حالا برای من ملاک دیجی کالا نیست ولی از اونجا مثال زدم که شما خودتون ببینید
ملاک من همین دوستان و همکاران بنده هستند که خودشون هر دو محصول رو تست کردند در کنار هم
و قشنگ فرقهارو ثبت کردن / من چندین چند بار نزد همکاران انواع و اقسام مدلهای اصلی و داخلی رو تست کرردیم
که متاسفانه همیشه تفاوتهایی وجود داشته باعث تاسف هم شده متاسفانه
مطمئن باشین میتونم قسم بخورم که چیزهایی دیدم و شنیدم که باعث شده از مدلهای داخلی علی رغم میل خودم نفرت داشته باشم
بنا به دلایلی که قول دادم زیاد نمیتونم موارد بیشتری رو بگم ولی مطمئن باشین من از نزدیک و توسط یک عزیز دیگه مراحل ساخت این تلویزیونهارو دیدم
قسم خودم که فکر نکنین من با برندی یا محصولی مشکل دارم

منم دقیقا دنبال همین مدل و این سایز هستم و بنظرم خرید هیچکدوم دیگه از مدل های موجود بخاطر hdr های تقلبی و مشکلات لگ عاقلانه نیست (به جز تلویزیون های بالارده سونی که خب سایزها و قیمتاشون بالاتره). بنابراین بهترین مدل بازار با HDR واقعی که تا سال ها از خریدش پشیمون نمیشید از جهت قیمت و کیفیت برای بازی همین ks8000 هست.

من امروزم زنگ زدم نمایندگی سامسونگ شعبه جمهوری بهم گفتن که سایز 49 قطعا موجود میشه اما زمانش مشخص نیست.

البته من اینچ بالای این مدل رو توسط 7 نفر بررسی کردیم هیچ کدوممون نتونستیم بهش ایرادی بگیریم
البته ایرادهایی که بشه گفت ایراد چون این مدل از مدلهای عالی به حساب میاد و اونقدر حسن داره که اگر عیبی داشته باشه
میتونیم به راحتی چشم پوشی کنیم ازش
مشکل لگ متاسفانه یه ایراد اساسی هست که تمام تلویزیونها رو کم و بیش اذیت میکنه و امیدوارم به گذشت زمان
این مشکلات رفع و به حد قابل توجهی کمتر بشه / البته مشکلات زیادی هستند که این تلویزیونها رو اذیت میکنن مثل یکنواختی سیاه یا روشنایی
یا رفلکس که البته در اولدها خیلی کمتر هست و تام پاسخدهی پیکسلها و مشکلات دیگه
در مورد HDR هم باید بگم که نمیشه گفت تقلبی هستند ولی این تکنولوژی هنوز نوپا هست و خیلی راه درازی داره
تا بتونه بهترین خروجی رو ارائه بده پس کمی طول میکشه تا بروز رسانی بشه

البته من اینچ بالای این مدل رو توسط 7 نفر بررسی کردیم هیچ کدوممون نتونستیم بهش ایرادی بگیریم
البته ایرادهایی که بشه گفت ایراد چون این مدل از مدلهای عالی به حساب میاد و اونقدر حسن داره که اگر عیبی داشته باشه
میتونیم به راحتی چشم پوشی کنیم ازش
مشکل لگ متاسفانه یه ایراد اساسی هست که تمام تلویزیونها رو کم و بیش اذیت میکنه و امیدوارم به گذشت زمان
این مشکلات رفع و به حد قابل توجهی کمتر بشه / البته مشکلات زیادی هستند که این تلویزیونها رو اذیت میکنن مثل یکنواختی سیاه یا روشنایی
یا رفلکس که البته در اولدها خیلی کمتر هست و تام پاسخدهی پیکسلها و مشکلات دیگه
در مورد HDR هم باید بگم که نمیشه گفت تقلبی هستند ولی این تکنولوژی هنوز نوپا هست و خیلی راه درازی داره
تا بتونه بهترین خروجی رو ارائه بده پس کمی طول میکشه تا بروز رسانی بشه

لگش که باید عالی باشه، تست کردید؟ چون سایت های بررسی لگش رو در حالت 4k و hdr روی 21 میلی ثانیه گزارش کردن که برای TV خیلی سریعه!

یک HDR استاندارد دوتا ملاک داره یکی 1000 نیت روشنایی و یکی دیگه هم رنگ 10بیت با حیطه ی گسترده که مدلایی مثل ku7000 یا ku6300 روشنایی خیلی کم در حد 400 نیت و حیطه رنگ متوسطی دارند. بنابراین اگرم تقلبی نباشند غیر استاندارند.

شما درست میفرمایید اما چه تضمینی وجود داره که خدایی نکرده پیکسل یا حتی بُرد تلویزیونی که از بانه میخرید نسوزه؟ هیچ تضمینی نیست و همه مدل ها ممکنه پیکسلشون به مرور زمان بسوزه.

هیچ تضمینی وجود نداره و قطعه ای که الکترونیکی هست و با برق کار میکنه حتی خود شرکت هم نمیتونه
تظمینش کنه چه برسه به من و امثال من
من 5 تا دوست میشناسم که تعمیر کار مجرب هستند و نمایندگی اکثر محصولات که حتی ان عزیزان هم به صورت شخصی
علاقه ای به خرید تلویزیونهای ساخت داخل ندارن و یه موردی که به طور کلی بهم میگن اینه که
تلویزیونهای داخلی از انواع و اقسام قطعات از انواع شرکتهای داخلی و چینی تشکیل شده برای کاهش هزینه و بالا بردن سود بیشتر
حالا شما اینطور نگاه کنید که یه قطعه کره ای یا زاپنی یا آمریکایی رو کنار قطعات بی کیفیت چینی بزاریم چی میشه ؟

لگش که باید عالی باشه، تست کردید؟ چون سایت های بررسی لگش رو در حالت 4k و hdr روی 21 میلی ثانیه گزارش کردن که برای TV خیلی سریعه!

یک HDR استاندارد دوتا ملاک داره یکی 1000 نیت روشنایی و یکی دیگه هم رنگ 10بیت با حیطه ی گسترده که مدلایی مثل ku7000 یا ku6300 روشنایی خیلی کم در حد 400 نیت و حیطه رنگ متوسطی دارند. بنابراین اگرم تقلبی نباشند غیر استاندارند.
بله بله تست کردیم اونم با کیس 8 میلیونی و کنسول ps4
ما 7 نفر لگی ندیدیم خدایی با اینکه دنیال همین لگ بودیم
بله همونطور که گفتم این میزان روشنایی و موارد دیگه بدجوری تلویزیونهارو اذیت میکنن
من هر حرفی رو میزنم تست کردم و از نزدیک دیدم و هیچ موردی که از خودم یا نقل دیگران نمیگم
بلاخره کار ما اینه و صبح تا شب آمار میدیم به همدیگه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or