HIGH VOLTAGE
Gold User
به نظر من الان خرید تی وی اشتباهه.
سری جدید داره میاد که انقلابی هم هستن.
من خودم دست نگه داشتم.
من خودم دست نگه داشتم.
درودخب خوش ب حال آقا عطا شد ... بهش بگين صبر كنه
Sent from iPhone using Tapatalk
درودمنم گیج شدم خدایی این 7970 یه جا یکی میگه سری 7 یه جا زده 6 چرا اینقدر داستان داره !! همون من فکر کنم از بانه بعدا سفارش بدم این مدلو KU7000 حداقل خیالم راحته میدونم دارم چی میخرم
درود
والا صبر که میکنم ولی این مدلی که گفتن اگر داخلی باشه به دردم نمیخوره ولی اگر مدل اصلی باشه بله حتما
چون هنوز چیزی نگرفتم
سلامبه نظر من الان خرید تی وی اشتباهه.
من خودم دست نگه داشتم.
به نظر من الان خرید تی وی اشتباهه.
من خودم دست نگه داشتم.
سلام
علی جان بهونه خوبی دستم دادی چیزی نخرم ولی امیدوارم قیمتشون هم تغییر چندانی
نکنه ولی مطمئنم خیلی طول میکشه تا وارد بازار شده و تجا بیوفتن این جدیدا
اگه تا يك سال ديگه صبر كنيد ك آره ارزشش رو دارهبه نظر من الان خرید تی وی اشتباهه.
من خودم دست نگه داشتم.
درودسلام، چرا داخلیش بدرد نمیخوره؟ چون من خودم قصد خرید داخلیشو دارم میپرسم.
داخلیش بخاطر گارانیش برام اولویت داره، همین تابستون یه تلویزیون سامسونگ خریدم براش یه مشکلی پیش اومد و چون گارانتی داشت کلا تلویزیون رو برام عوض کردند.
درود
خب از مدلهای داخلی هیچ چیزی بعید نیست و این مشکلات هم هست و هر کسی جای شما باشه گیج میشه
از همون مدلهای اصلی تهیه کنید از سلام بابا که شرف دارند
اگر نقدهایی که تو دیجی کالا برای این مدل نوشتن بخونید میبینید اون چیزی نیست که باید باشه
درود
نمیگم گارانتی مهم نیست ولی
مشکل ماها اینه که همش دنبال خدمات و گارانتی میگردیم و اصلا به خود کالا اهمیت نمیدیم
من حدود 8 سال فروشنده بودم و خیلی از موارد دیدم و تجربه کردم که خریداری که میاد داخل برای خرید قبل از هرچیزی
به دنبال گارانتیش هست نه خود کالا و بعد خدمات
یعنی من اگر حتی یه جنس معمولی و پایین رده رو با گارانتی خوب ارائه کنم فروشش بیشتر از جنس با کیفیت و اصلی با گارانتی معمولیه
منم به گارانتی اصلا اهمین نمیدم و برام خود کالا و کیفیت و اصلی بودنش مهم هست و بعد میرم سراغ گارانتی
والا منم زمین و زمان رو به هم دوختم ولی این مدل ks رو پیدا نکردم البته 49 اینچش رودقیقا کار درستی میکنید چون امسال HDR ها اکثرا خام و تقلبی هستند، یا روشنایی استاندارد hdr ندارند و یا حیطه رنگ کافی.
اما از سال بعد انتظار میره hdr های بهتر با لگ های کمتر بیاد.
البته ks8000 از همه نظر عالیه.
منم برا همين گفتم برا مدلهاي امسال بايد صبر كنيد حالا حالاهاوالا منم زمین و زمان رو به هم دوختم ولی این مدل ks رو پیدا نکردم البته 49 اینچش رو
این 2016 هم تموم شد ولی هنوز مدلهای 2016 کامل توی بازار موجود نیستند و یا کلا نیستند
والا منم زمین و زمان رو به هم دوختم ولی این مدل ks رو پیدا نکردم البته 49 اینچش رو
این 2016 هم تموم شد ولی هنوز مدلهای 2016 کامل توی بازار موجود نیستند و یا کلا نیستند
بله یه چندتاشون با دیتاهای نه چندان جالب تست کردن ولی همشون نیست و اکثرشون ناراضی بودندالبته بنظرم نقد های دیجی کالا فاقد اعتبارند چون اگر نظرات رو خونده باشید متوجه میشید که اکثرا تلویزیون 4k رو با گیرنده های داخلی تست کیفیت کردند! مثلا میگن این ku7970 خوب نیست چون شبکه iFilm خوب پخش نمیکنه!
شما درست میفرمایید اما چه تضمینی وجود داره که خدایی نکرده پیکسل تلویزیونی که از بانه میخرید نسوزه؟ هیچ تضمینی نیست و همه مدل ها ممکنه پیکسلشون به مرور زمان بسوزه.
منم دقیقا دنبال همین مدل و این سایز هستم و بنظرم خرید هیچکدوم دیگه از مدل های موجود بخاطر hdr های تقلبی و مشکلات لگ عاقلانه نیست (به جز تلویزیون های بالارده سونی که خب سایزها و قیمتاشون بالاتره). بنابراین بهترین مدل بازار با HDR واقعی که تا سال ها از خریدش پشیمون نمیشید از جهت قیمت و کیفیت برای بازی همین ks8000 هست.
من امروزم زنگ زدم نمایندگی سامسونگ شعبه جمهوری بهم گفتن که سایز 49 قطعا موجود میشه اما زمانش مشخص نیست.
البته من اینچ بالای این مدل رو توسط 7 نفر بررسی کردیم هیچ کدوممون نتونستیم بهش ایرادی بگیریم
البته ایرادهایی که بشه گفت ایراد چون این مدل از مدلهای عالی به حساب میاد و اونقدر حسن داره که اگر عیبی داشته باشه
میتونیم به راحتی چشم پوشی کنیم ازش
مشکل لگ متاسفانه یه ایراد اساسی هست که تمام تلویزیونها رو کم و بیش اذیت میکنه و امیدوارم به گذشت زمان
این مشکلات رفع و به حد قابل توجهی کمتر بشه / البته مشکلات زیادی هستند که این تلویزیونها رو اذیت میکنن مثل یکنواختی سیاه یا روشنایی
یا رفلکس که البته در اولدها خیلی کمتر هست و تام پاسخدهی پیکسلها و مشکلات دیگه
در مورد HDR هم باید بگم که نمیشه گفت تقلبی هستند ولی این تکنولوژی هنوز نوپا هست و خیلی راه درازی داره
تا بتونه بهترین خروجی رو ارائه بده پس کمی طول میکشه تا بروز رسانی بشه
شما درست میفرمایید اما چه تضمینی وجود داره که خدایی نکرده پیکسل یا حتی بُرد تلویزیونی که از بانه میخرید نسوزه؟ هیچ تضمینی نیست و همه مدل ها ممکنه پیکسلشون به مرور زمان بسوزه.
بله بله تست کردیم اونم با کیس 8 میلیونی و کنسول ps4لگش که باید عالی باشه، تست کردید؟ چون سایت های بررسی لگش رو در حالت 4k و hdr روی 21 میلی ثانیه گزارش کردن که برای TV خیلی سریعه!
یک HDR استاندارد دوتا ملاک داره یکی 1000 نیت روشنایی و یکی دیگه هم رنگ 10بیت با حیطه ی گسترده که مدلایی مثل ku7000 یا ku6300 روشنایی خیلی کم در حد 400 نیت و حیطه رنگ متوسطی دارند. بنابراین اگرم تقلبی نباشند غیر استاندارند.