خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام دوستان من یه مانیتور میخوام واسه ps4 قیمتش نزدیک 1 میلیون تومن باشه :bash:
چی پیشنهاد میدین:bash:
سلام
من در اولویت اول مانیتورهای بنکیو رو پیشنهاد میدم و بعد ایسوس و بعدشم سامسونگ
حالا شما بفرمایین چند اینچ مدنظر هست تا بیشتر راهنماییتون کنم

درود
آقایون تلوزیون (ترجیحا) یا مانیتور با کیفیت رنگ خوب (به خصوص مشکی) چی پیشنهاد می‌دین؟
قیمت نهایتا 1200 اینا :D
می‌خوام PS4 و PC وصل کنم برای بازی و فیلم!
ممنون
سلام
بودجه برای تلویزیون که کمه و نمیشه مدلی پیشنهاد داد ولی برای مانیتور میشه کاریش کرد
اگر با 23 یا 24 مشکلی نداشته باشین ؟ 27 هم میتونید بخرید
حالا سایز 23 یا 24 براتون کوچیک نیست ؟

سلام
من در اولویت اول مانیتورهای بنکیو رو پیشنهاد میدم و بعد ایسوس و بعدشم سامسونگ
حالا شما بفرمایین چند اینچ مدنظر هست تا بیشتر راهنماییتون کنم
اندازش مهم نیست فقط میخوام نسبت به بودجم عالی باشه
فکر نکنم مثلا 27 اینچ با قیمت 1 تومن که واسه گیم هم مناسب باشه اصلا وجود داشته باشه

آخرین ویرایش:
سلام
بودجه برای تلویزیون که کمه و نمیشه مدلی پیشنهاد داد ولی برای مانیتور میشه کاریش کرد
اگر با 23 یا 24 مشکلی نداشته باشین ؟ 27 هم میتونید بخرید
حالا سایز 23 یا 24 براتون کوچیک نیست ؟
برای TV چقدر افزایش باید بدم؟
بزرگتر مسلما بهتره ولی به شرطی که زیاد کیفیت رو از دست نده!
تا جایی که دیدم به نظرم Asus VG248QE خیلی خوب بوده!

اندازش مهم نیست فقط میخوام نسبت به بودجم عالی باشه
فکر نکنم مثلا 27 اینچ با قیمت 1 تومن که واسه گیم هم مناسب باشه اصلا وجود داشته باشه
درود
البته نه اینکه کلا نباشه تو بازار ولی خب شاید امکانات کمتری نیسبت به مدلهای گرون قیمت داشته باشه
مثل مدل BenQ EW2750ZL که کمی زمان پاسخدهی پیکسلهاش بالاتر هست ولی کیفیت و زاویه دید خوبی داره
مدل BenQ RL2455HM هست که زمان پاسخدهیش 1 میلی هست که عالیه و مثل مدل بالایی کیفیت خوبی داره ( از این مدل داشتم )
من اولویت رو با این دو مدل شروع میکنم و مدل دیگه ای پیشنهاد نمیدم براتون به نسب کاربریتون
اگه نه مانیتورهای سری VX ایسوس هم مانیتورهای خوبی هستند ولی بنکیو همچنان پیشتاز هست
سری 395 و 595 سامسونگ هم مانیتورهای خوبی هستند و اگر با بنکیو به تفهم نرسیدید که امیدوارم
برسید ، سامسونگ هم گزینه روی میز هست

برای TV چقدر افزایش باید بدم؟
بزرگتر مسلما بهتره ولی به شرطی که زیاد کیفیت رو از دست نده!
تا جایی که دیدم به نظرم Asus VG248QE خیلی خوب بوده!

برای 43 اینچ فول اچ دی یا FHD حدودا 1.500 تومن و هر چه بالاتر بهتر و در مورد کیفیتش هم نگران نباشید من هرچه میگم تست شده روی بازی و غیره و از
خودم نمیگم و نخواهم گفت / البته اینم اضافه کنم که مانیتورها به دلیل داشتن پیکسل بیشتر در هر اینچ معین کیفیتشون از تلویزیونها بیشتره و موارد دیگه ...
ولی همونطور که گفتم تلویزیونها هیچ کم و کسری ندارن به خصوص در زمینه بازی و فیلم ولی در زمینه نرم افزرهای مثلا طراحی نمیشه از تلویزیون استفاده کرد
مدل ایسوس رو من داشتم در خوب بودنش شکی نیست ولی پنل و مدلش قدیمی هست و ترجیح میدم توصیه نکنم بهتون
رنگهارو به خوبی و به صورت واقعی نشون نمیده و یه جورایی هر رنگ رو پر رنگ تر نشون میده / شاید از نزدیک ببینین بهتر باشه
مثلا رنگ قرمز رو یا متمایل به صورتی نشون میده یا خیلی پر رنگتر از اون چیزی که هست که من اسمش رو گذاشتم کیفیت زوری !!

دوستان و کاربران و عزیزان :

دارم تصمیم نهایی رو میگیرم برای انتخاب تلویزیون و خریدش که لطفا هر اطلاعانی دارین بفرمایین

مدل : SAMSUNG 40KU7000

یا

مدل : LG 43UH750V

فقط این مدل الجی رو از نزدیک ندیدم و به همین خاطر نمیتونم نظر بدم که این خوبه یا سامسونگ
ولی سامسونگ رو دیدم از نزدیک و تلویزیون خوبی هست

Last edited by a moderator:
برای 43 اینچ فول اچ دی یا FHD حدودا 1.500 تومن و هر چه بالاتر بهتر و در مورد کیفیتش هم نگران نباشید من هرچه میگم تست شده روی بازی و غیره و از
خودم نمیگم و نخواهم گفت / البته اینم اضافه کنم که مانیتورها به دلیل داشتن پیکسل بیشتر در هر اینچ معین کیفیتشون از تلویزیونها بیشتره و موارد دیگه ...
ولی همونطور که گفتم تلویزیونها هیچ کم و کسری ندارن به خصوص در زمینه بازی و فیلم ولی در زمینه نرم افزرهای مثلا طراحی نمیشه از تلویزیون استفاده کرد
مدل ایسوس رو من داشتم در خوب بودنش شکی نیست ولی پنل و مدلش قدیمی هست و ترجیح میدم توصیه نکنم بهتون
رنگهارو به خوبی و به صورت واقعی نشون نمیده و یه جورایی هر رنگ رو پر رنگ تر نشون میده / شاید از نزدیک ببینین بهتر باشه
مثلا رنگ قرمز رو یا متمایل به صورتی نشون میده یا خیلی پر رنگتر از اون چیزی که هست که من اسمش رو گذاشتم کیفیت زوری !!
مشکلی نداره تا 1.5 هم.
تلوزیون هم بیشتر برای چند تا از کانال ها برای دیدن فوتبال می‌گم :دی
اسپیکر هم چندان مهم نیست چون هدست دارم.
فقط اصلی ترین موضوع یکی کیفیت تصویر هست و تا حدودی هم اندازه بزرگ!
اگر مدلی رو مدنظر دارید و معرفی کنید ممنون می‌شم.

مشکلی نداره تا 1.5 هم.
تلوزیون هم بیشتر برای چند تا از کانال ها برای دیدن فوتبال می‌گم :D
اسپیکر هم چندان مهم نیست چون هدست دارم.
فقط اصلی ترین موضوع یکی کیفیت تصویر هست و تا حدودی هم اندازه بزرگ!
اگر مدلی رو مدنظر دارید و معرفی کنید ممنون می‌شم.

خب با این اوصاف من سری LH6XX رو پیشنهاد میدم براتون از الجی که بسیار تلویزیونهای خوبی هستند
از سونی هم سری w650d رو پیشنهاد میدم که خیلی هم گرفتم برای دوستان و آشنایان و یه 100 تومنی باید بودجه رو اضافه کنید
از سامسونگ هم سری k5xx رو پیشنهاد میکنم که به نسبت قیمتش تلویزیون خوبی هست ولی به دوتای بالا نمیرسن
در بین اینا سونی و الجی رو من به طور مساوی پیشنهاد میدم و مطمئن باشین از خریدشون پشیمون نمیشین و بعدش سامسونگ

خب با این اوصاف من سری LH6XX رو پیشنهاد میدم براتون از الجی که بسیار تلویزیونهای خوبی هستند
از سونی هم سری w650d رو پیشنهاد میدم که خیلی هم گرفتم برای دوستان و آشنایان و یه 100 تومنی باید بودجه رو اضافه کنید
از سامسونگ هم سری k5xx رو پیشنهاد میکنم که به نسبت قیمتش تلویزیون خوبی هست ولی به دوتای بالا نمیرسن
در بین اینا سونی و الجی رو من به طور مساوی پیشنهاد میدم و مطمئن باشین از خریدشون پشیمون نمیشین و بعدش سامسونگ
آقا ممنون بابت راهنمایی
سونی که یه W800 برای پذیرایی گرفتیم 55 اینچ انصافا خیلی خوبه!
تلویزیون 4K تا 2 تومن وضعیتشون چجوری ـه؟ ارزش خرید دارن؟ کلا 4K الان قابلیت خاصی رو ارایه می‌ده که بخوام هزینه کنم؟ الان UH750V و UH651V از LG هر دو 4K هستن. حدود 2 تومن!
سامسونگ رو زیاد نمی‌پسندم واقعیت. ال جی هم Lh602 و Lh600 رو دیدم که به نظرم خوب بودن!
به نظر شما بهترین گزینه کدوم هست بین اینا؟

آقا ممنون بابت راهنمایی
سونی که یه W800 برای پذیرایی گرفتیم 55 اینچ انصافا خیلی خوبه!
تلویزیون 4K تا 2 تومن وضعیتشون چجوری ـه؟ ارزش خرید دارن؟ کلا 4K الان قابلیت خاصی رو ارایه می‌ده که بخوام هزینه کنم؟ الان UH750V و UH651V از LG هر دو 4K هستن. حدود 2 تومن!
سامسونگ رو زیاد نمی‌پسندم واقعیت. ال جی هم Lh602 و Lh600 رو دیدم که به نظرم خوب بودن!
به نظر شما بهترین گزینه کدوم هست بین اینا؟

بله در خوب بودن سونی هیچ شکی نیست
تلویزیون 4k در محدوده دو تومن هم داریم و تلویزیونهای خوبی هستند و بنده هم قراره یکی بخرم و کاملا ارزش خرید دارند
بله این تلویزیونها مدلهای ارزان قیمت الجی حساب میشن که ارزان بونش هیچ تاثیری در عملکردش نخواهد داشت
حالا شاید برخی امکانات و ویژگیها رو نداشته باشه ولی به هر حال رزولوشن 4k هست و بسیار ارزشمند
اگر حتی بتونین از دیتاها و فیلمهای 4k هم در این تلویزیونها استفاده کنید لذت اورجینال خواهید بود
فرقی ندارن و مدل بازبینی شده هست ولی ما همیشه میگیم آخرین مدل رو بخرین به همه ، شمام هم همین کار رو بکنید

• Like
Reactions: Nathan Drake

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or