mohsen2012
کاربر سایت
والا بدون گارانتیش 3700 هستش.ممنون از راهنماییت
از قیمتش خبر داری؟ با گارانتی گلدیران
والا بدون گارانتیش 3700 هستش.ممنون از راهنماییت
از قیمتش خبر داری؟ با گارانتی گلدیران
سلامسلام دوستان من یه مانیتور میخوام واسه ps4 قیمتش نزدیک 1 میلیون تومن باشه
چی پیشنهاد میدین![]()
سلامدرود
آقایون تلوزیون (ترجیحا) یا مانیتور با کیفیت رنگ خوب (به خصوص مشکی) چی پیشنهاد میدین؟
قیمت نهایتا 1200 اینا
میخوام PS4 و PC وصل کنم برای بازی و فیلم!
ممنون
اندازش مهم نیست فقط میخوام نسبت به بودجم عالی باشهسلام
من در اولویت اول مانیتورهای بنکیو رو پیشنهاد میدم و بعد ایسوس و بعدشم سامسونگ
حالا شما بفرمایین چند اینچ مدنظر هست تا بیشتر راهنماییتون کنم
برای TV چقدر افزایش باید بدم؟سلام
بودجه برای تلویزیون که کمه و نمیشه مدلی پیشنهاد داد ولی برای مانیتور میشه کاریش کرد
اگر با 23 یا 24 مشکلی نداشته باشین ؟ 27 هم میتونید بخرید
حالا سایز 23 یا 24 براتون کوچیک نیست ؟
دروداندازش مهم نیست فقط میخوام نسبت به بودجم عالی باشه
فکر نکنم مثلا 27 اینچ با قیمت 1 تومن که واسه گیم هم مناسب باشه اصلا وجود داشته باشه
برای TV چقدر افزایش باید بدم؟
بزرگتر مسلما بهتره ولی به شرطی که زیاد کیفیت رو از دست نده!
تا جایی که دیدم به نظرم Asus VG248QE خیلی خوب بوده!
مشکلی نداره تا 1.5 هم.برای 43 اینچ فول اچ دی یا FHD حدودا 1.500 تومن و هر چه بالاتر بهتر و در مورد کیفیتش هم نگران نباشید من هرچه میگم تست شده روی بازی و غیره و از
خودم نمیگم و نخواهم گفت / البته اینم اضافه کنم که مانیتورها به دلیل داشتن پیکسل بیشتر در هر اینچ معین کیفیتشون از تلویزیونها بیشتره و موارد دیگه ...
ولی همونطور که گفتم تلویزیونها هیچ کم و کسری ندارن به خصوص در زمینه بازی و فیلم ولی در زمینه نرم افزرهای مثلا طراحی نمیشه از تلویزیون استفاده کرد
مدل ایسوس رو من داشتم در خوب بودنش شکی نیست ولی پنل و مدلش قدیمی هست و ترجیح میدم توصیه نکنم بهتون
رنگهارو به خوبی و به صورت واقعی نشون نمیده و یه جورایی هر رنگ رو پر رنگ تر نشون میده / شاید از نزدیک ببینین بهتر باشه
مثلا رنگ قرمز رو یا متمایل به صورتی نشون میده یا خیلی پر رنگتر از اون چیزی که هست که من اسمش رو گذاشتم کیفیت زوری !!
مشکلی نداره تا 1.5 هم.
تلوزیون هم بیشتر برای چند تا از کانال ها برای دیدن فوتبال میگم
اسپیکر هم چندان مهم نیست چون هدست دارم.
فقط اصلی ترین موضوع یکی کیفیت تصویر هست و تا حدودی هم اندازه بزرگ!
اگر مدلی رو مدنظر دارید و معرفی کنید ممنون میشم.
آقا ممنون بابت راهنماییخب با این اوصاف من سری LH6XX رو پیشنهاد میدم براتون از الجی که بسیار تلویزیونهای خوبی هستند
از سونی هم سری w650d رو پیشنهاد میدم که خیلی هم گرفتم برای دوستان و آشنایان و یه 100 تومنی باید بودجه رو اضافه کنید
از سامسونگ هم سری k5xx رو پیشنهاد میکنم که به نسبت قیمتش تلویزیون خوبی هست ولی به دوتای بالا نمیرسن
در بین اینا سونی و الجی رو من به طور مساوی پیشنهاد میدم و مطمئن باشین از خریدشون پشیمون نمیشین و بعدش سامسونگ
آقا ممنون بابت راهنمایی
سونی که یه W800 برای پذیرایی گرفتیم 55 اینچ انصافا خیلی خوبه!
تلویزیون 4K تا 2 تومن وضعیتشون چجوری ـه؟ ارزش خرید دارن؟ کلا 4K الان قابلیت خاصی رو ارایه میده که بخوام هزینه کنم؟ الان UH750V و UH651V از LG هر دو 4K هستن. حدود 2 تومن!
سامسونگ رو زیاد نمیپسندم واقعیت. ال جی هم Lh602 و Lh600 رو دیدم که به نظرم خوب بودن!
به نظر شما بهترین گزینه کدوم هست بین اینا؟
Ks8000 عالیهبین انتخاب یکی از این سه تا موندم
Sony XBR65X850D
Samsung UN65KS8000
LG 65UH8500
کیفیت تصویر و ساخت کدوم بهتره؟
از لحاظ،کیفیت کلی تصویر ku7975 بهتره.ولی اشکال کوچیکی که داره پنلش 60 هرتزهسلام
بين اين دو تلويزيون كدوم رو پيشنهاد ميكنيد
sony x800d 49inch
samsung 49ku7975
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk