دوستان نظرتون راجع به ال جی 43uh750v چیه.کیفیت تصویرش هم مثل قیمتش پایینه یا نه؟!
والا هفته پیش یکی از همکارانم برای واحد تجاریشون که فروش و نصب دوربینهای
امنیتی و مدار بسته هست گرفتند از بانه که گفتن به نسبت پولی که دادم خوبه و راضی هستند و میتونست بهترم باشه
ولی در کل راضی بودن و گفتن اگه کمی با تنظیماتش کار بشه بهترم میشه
دیگه هر چقدر برای چیزی مایه بگذاریم و خرج کنیم همان قدر هم میتونیم لذت ببریم
قیمت 1.700 تومن برای این تلویزیون که ایشون خریدن خوبه
وقتی نظر کارشناس سامسونگ وطنی یک خط در میان عوض میشود....
جالبه که تو همین سایت نوشتن که سایزهای موجود:
49 و 55 و 60 و 65!
تلویزیون های سری K سامسونگ
همین چیزاست که باعث میشه من و خیلیهای دیگه از خرید این محصولات منصرف بشیم
یعنی کلا نمیدونن چند چند هستند با خودشون
من دو روز پیش کاتالوگ تلویزیونهای الجی رو از یکی از فروشگاهها برداشتم و
داشتم مطالعه میکردم خیلی از اطلاعات رو کلا اشتباه نوشته بودند و برخی اصطلاحات رو
کلا عوض کرده بودند مثلا برای تلویزیون 1080 یا full hd نوشته بودند 2k !! یعنی یه جوری بود
که من دیگه کاتالوگ رو سر راهم دادم به سبزی فروش که شاید اون به دردش بخوره
شفاف سازی و درج اطلاعات درست یکی از مهمترین موردهاست که باید رعایت بشه
تست کردم با پرو .
Tlou و FIFA 17
تو بازی TLOU به خاطر رزولوشن بالاتر تصویر شفاف تری نسبت به نسخه اصلی دیده میشه. مخصوصا از نزدیک که نگاه کنی هیچ افتی نمیکنه و کاملا از دور و نزدیک یکنواخت هست . بافت ها و تکسچرها هم کیفیت بالایی دارن همچنین aliasing بهتری رو داریم . وقتی HDR رو روشن میکنی بر خلاف PS4 معمولی که فقط تم صفحه رو تاریک میکرد اصلا تم تصویر تغییر نمیکنه ولی نورپردازی بسیار بهتر میشه و تفاوت مشخصه.
دو تا عکس هم گرفتم .
فیفا 17: فیفا 17 اولین چیزی که توجهتون رو جلب میکنه فریم بالاتر بازی هست که باعث میشه بسیار روان تر بازی کنید و تو سرعت و دریبلینگ تاثیر بسیار زیادی داره.
از نظر بافتهای صورت بازیکنها با 4k شدن تصاویر شفاف تری رو میبینیم همچنین مدلهای تماشاگرها بسیار بهتر شدن نسبت به نسخه معمولی . مشکل هاله هم که تو نسخه ps4 بود حل شده تا حد خیلی زیادی .
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
به به دیگه عکسها گویای تمام ماجراست و آب تو دهنمون نموند خدایی
آقا رحم کن اینارو میزاری اولش یه اطلاع رسانی بکن که اگر مورد و مشکل قلبی داریم نگاه نکنیم
منتظر تستهای بیشتر هستم با رزولوشنهای مختلف و در حالت HDR خاموش و روشن
و کمی هم توضیح بده در تستها رزولوشن در کدوم ماد هست و آیا HDR خاموشه یا روشن