خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
اندر احوالات کارشناس سامسونگ وطنی....(عکس بدون شرح)

طرف خیال کرده HDR یه نوع ناسزا هست
مهران جان جان من این تن بمیره نگو کارشناس خندم میگیره =))
شده عین این کارشناسان 2020 !! یعنی کارشناس هستند ولی در حد جلبک اطلاعات ندارن
البته از این نوع کارشناسان در هر مغازه یا اداره و هر مکانی هست

مهران جان جان من این تن بمیره نگو کارشناس خندم میگیره =))
شده عین این کارشناسان 2020 !! یعنی کارشناس هستند ولی در حد جلبک اطلاعات ندارن
البته از این نوع کارشناسان در هر مغازه یا اداره و هر مکانی هست

کارشناس فروش اسمیه که انداختن سر زبونا ک فروشنده ها احساس بهتری کنن و با پول کمتر راضی بشن :)) نهایتا یه مهندس هم بهشون بگن :))
متاسفانه تو شرکت های هرمی هم طرف خودشو کارشناس مواد غذایی و بهداشتی و... میدونه
طرف موهاش کامل ریخته متخصص امریکا میگه کاشت هم 50 50 هست بعد طرف اومده میگه بیا بهت دارویی بدم که طرف رو بعد از 15 سال تاسی مودار کرده :l چی باید بهش گفت الان :l

• Like
Reactions: ata_se7en
سلام. من تقریبا 1 تومن میخوام یه مانیتور یا تلویزیون برا بازی بگیرم به جای مانیتور قبلیم. حتما هم میخوام از 24 اینچ بزرگتر باشه. نظر شما چیه ؟؟؟؟ اصلا تلویزیون بگیرم یا مانیتور ؟؟؟؟ ( از یکی پرسیدم گفت به خاطر سرعت پاسخ گویی کمتر برو سراغ مانیتور. بعضی از تلویزیون ها هم زیاد بازی کنی خرکی داغ میکنه و بعدا مشکل ساز میشه )

سلام. من تقریبا 1 تومن میخوام یه مانیتور یا تلویزیون برا بازی بگیرم به جای مانیتور قبلیم. حتما هم میخوام از 24 اینچ بزرگتر باشه. نظر شما چیه ؟؟؟؟ اصلا تلویزیون بگیرم یا مانیتور ؟؟؟؟ ( از یکی پرسیدم گفت به خاطر سرعت پاسخ گویی کمتر برو سراغ مانیتور. بعضی از تلویزیون ها هم زیاد بازی کنی خرکی داغ میکنه و بعدا مشکل ساز میشه )
سلام
با 1 میلیون تلویزیون 32 اینچ میشه خرید که من شخصا پیشنهاد نمیکنم چون اولا کیفیت جالبی نخواهد داشت و
دوما فول اچ دی نخواهد بود و تقریبا میشه تلویزیون با سایز 32 دیگه حتی تو فروشگاهها هم پیدا نمیشه و همه
رفتن تو ردیف full hd و 4k / من مانیتور رو پیشنهاد میکنم به دلیل کیفیت بهتر از تلویزیون 32 اینچ و میزان پیکسل بالاتر و تایم
پاسخدهی پیکسهای پایینتر و ایمپوت لگ بسیار پایین و .... اگر برای بازی میخواین مانیتورهای بنکیو سری RL مشخصات خوبی دارند و ایسوس سری VX هم همینطور
اگرم برای فیلم و طراحی و نرم افزار میخواین سری MX ایسوس و سری D395 و D595 سامسونگ هم خوبه برای این کار البته با توجه به بودجتون
شما به غیر از سری MX ایسوس ، میتونید از بقیه مدلها خرید کنید

BenQ RL2455HM 24ich -----> مخصوص برای بازی و گیمهای کنسولی
ASUS VX248H ----- > برای بازی و گیمهای کنسولی و البته برای تماشای فیلم هم خوبه
Samsung S24D595 Plus ------ > برای طراحی و کار با نرم افزار و فیلم که قیمت مناسبی هم داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Xenon360
سلام . از همتون ممنونم . قیمتی که تو فاکتور برای تی وی نوشته (اونیکی یخچال هست) قیمت بدون حساب 9% مالیات ارزش افزوده هست . مالیات تو باییت فاکتور لحاظ شده .
قیمت دقیق و با حساب مالیات 9,095,000 تومان هست . به همراه گارانتی اصلی گولد ایران هست .
B6GI - OLEDB6GI

این GI که آخر مدلش هست مختص و مخفف گولد ایران هست

اینم بگم کسانی که گارانتی براش مهم نیست میتونن به قیمت 6,300,000 تومان از بانه یا سایت های بانه بگیرن . من یک نمونه براتون میگذارم .
قیمت تلویزیون اولد ال جی B6 تلویزیون 55 اینچ OLED ال جی مدل OLED55B6V

و تجربه چند ساعته از استفاده از این تی وی اینو بگم که OLED یک دنیای دیگست . و گرونترین تی وی های غیر اولد هم بهش نمیرسن. باز عملکرد کاملو بعدا میگذارم.

قربوننتون

سلام نیما جان، لطف می کنی تجربه یک ماه استفاده از این تلویزیون رو بگی، کیفیت تصویر؟ صدا ؟ لگی چیزی نداره ؟ مشکل خاصی ؟

به نظرتون کدومش به صرفه تره :

مانیتور بنکیو EW2750ZL LED - Monitor BenQ EW2750ZL LED | 20281 | کیمیا آنلاین | Kimia Online

مانیتور بنکیو ال‌ای‌دی مخصوص بازی مدل RL2755HM - Monitor BenQ RL2755HM Gaming LED | 11318 | کیمیا آنلاین | Kimia Online

دومی رو یکی از فامیلامون داره میدونم بد نیست و به طور کلی یه جورایی بهتره مثلا دو تا پورت hdmi داره یا زمان پاسخ گویی ... ولی اولی هم یه چیزای دیگه بهتر داره. حالا به نظرت کدوم به صرفه تره. ( به اینم دقت کنید که دیگه هر کدوم رو بگیرم یه چندسالی میخوام استفاده کنم و یه چیزی باشه که بمونه )

مانیتور بنکیو EW2750ZL LED - Monitor BenQ EW2750ZL LED | 20281 | کیمیا آنلاین | Kimia Online

مانیتور بنکیو ال‌ای‌دی مخصوص بازی مدل RL2755HM - Monitor BenQ RL2755HM Gaming LED | 11318 | کیمیا آنلاین | Kimia Online

دومی رو یکی از فامیلامون داره میدونم بد نیست و به طور کلی یه جورایی بهتره مثلا دو تا پورت hdmi داره یا زمان پاسخ گویی ... ولی اولی هم یه چیزای دیگه بهتر داره. حالا به نظرت کدوم به صرفه تره. ( به اینم دقت کنید که دیگه هر کدوم رو بگیرم یه چندسالی میخوام استفاده کنم و یه چیزی باشه که بمونه )

درود
بنده از مدل دومی و مدلهای گرون قیمت داشتم و بسیار مانیتورهای خوبی هستند ولی از مدل اولی نداشتم
یه چند نکته رو توضیح میدم خدمتتون که بهتر درک کنید و انتخاب آسانتر بشه
مانیتور RL از کنتراست پایینتری برخورداره نسبت به EW / پنلش قدیمیتر هست که گستره رنگش کمتره نسبت به EW
زاویه دیدش محدودتره نسبت به EW ولی تایم پاسخدهی پیکسلهاش کمتره و تصاویر هم روانترخواهد بود
فرکانس کاری هر دو مدل یکی هست / در مورد پورت هم مدل EW به دلیل داشتن پورت DP به نظر من بهتر هست ولی در مدل RL هم پورت DVI وجود داره
امیدوارم بتونید با این اطلاعات بهتر نتیجه بگیرین

دوست عزیز، مهمترین مشخصه مانتیورهای گیمینگ زمان پاسخوگیه! شما اگر مانیتور رو فقط برای بازی می خواید، نه به کیفیت رنگ و پنل توجه کنید، نه به ظاهر توجه کنید و نه به زاویه دید! فقط و فقط زمان پاسخگوئی هست که شما رو به وجد میاره!
بنده شخصا تجربه استفاده از مانیتورهای بالای 1 میلی ثانیه رو داشتم و مطمئن باشید که بین 4 میلی و 1 میلی ثانیه، کلی اختلاف هست! مخصوصا در بازی های شوتینگ! در مانیتورهای 4 میلی ثانیه، تاری تصویر در مقایسه با 1 میلی ثانیه به وضوح قابل لمسه!
به عقیده من، اگر واقعا مانیتور رو برای گیم می خواید، پس یک مانیتور تخصصی بخرید! مانیتورهای بالاتر از 1 میلی ثانیه مختص کارهای دیگه هستن، مثل کارهای گرافیکی و موارد دیگه! چون معمولا پنل های مانتورهای بالای 1 میلی ثانیه رنگ ها رو شفاف تر و بهتر نمایش می ده. به همین جهت وسوسه خریدشون خیلی بالاست! اما زمانی که با اون مانیتورها در گیم قرار بگیرید و سرعت عمل بالا رو چاشنیش کنید، اونوقت تاری تصویر رو خواهید دید!
بنده تجربه شخصی خودم رو گفتم. در نهایت تصمیم با خود شماست.
موفق باشید.

به به دیگه عکسها گویای تمام ماجراست و آب تو دهنمون نموند خدایی
آقا رحم کن اینارو میزاری اولش یه اطلاع رسانی بکن که اگر مورد و مشکل قلبی داریم نگاه نکنیم
منتظر تستهای بیشتر هستم با رزولوشنهای مختلف و در حالت HDR خاموش و روشن
و کمی هم توضیح بده در تستها رزولوشن در کدوم ماد هست و آیا HDR خاموشه یا روشن
دو تا بازی دیگه :
واچ داگز 2 :
این بازی تو ps4 معمولی مشکل aliasing داشت که تو نسخه پرو برطرف شده همچنین کیفیت بافتها بهتر شده مخصوصا جزییات محیط مثل چمنها و دارو درختها به لطف رزولوشن بالاتر اوضاع بهتری داره . (HDR : on )

c8b31a71190c40416da5737d25bd3416.jpg

انچارتد 4:
این بازی خودش روی ps4 معمولی گرافیک محشری داشت و حالا با افزایش رزولوشن میتونیم کیفیت بهتری داشته باشیم . شفافیت بازی افزایش پیدا کرده و نورپردازی به خصوص در شب بسیار بهتر شده . اما در مورد HDR تو این بازی زیاد تفاوتی ندیدم .
HDR : on

dd1ba5188fdbd95868e247192eb7a7a2.jpg

HDR : off

8ec221e97b5bf3d410e75dc97bac47bb.jpg

بازیهای دیگه هم کم کم تست میکنم میزارم .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

دو تا بازی دیگه :
واچ داگز 2 :
این بازی تو ps4 معمولی مشکل aliasing داشت که تو نسخه پرو برطرف شده همچنین کیفیت بافتها بهتر شده مخصوصا جزییات محیط مثل چمنها و دارو درختها به لطف رزولوشن بالاتر اوضاع بهتری داره . (HDR : on )

c8b31a71190c40416da5737d25bd3416.jpg

انچارتد 4:
این بازی خودش روی ps4 معمولی گرافیک محشری داشت و حالا با افزایش رزولوشن میتونیم کیفیت بهتری داشته باشیم . شفافیت بازی افزایش پیدا کرده و نورپردازی به خصوص در شب بسیار بهتر شده . اما در مورد HDR تو این بازی زیاد تفاوتی ندیدم .
HDR : on

dd1ba5188fdbd95868e247192eb7a7a2.jpg

HDR : off

8ec221e97b5bf3d410e75dc97bac47bb.jpg

بازیهای دیگه هم کم کم تست میکنم میزارم .

متشکرم از تصاویر عالی و وقتی که گذاشتین برا آپلود عکسها
بله آنچارتد 4 از گرافیک خوبی برخورداره و چون بیشتر در طبیعت بازی انجام گرفته لذتش رو دوچندان کرده
البته در آنچارتد وقتی HDR فعال میشه تصویر تاریکتر میشه و اون شفافیت از دست میره و میشه گفت تاثبری نداشته
ولی خب تو هر بازی یه خروجی خواهد داشت همونطور که خودتون هم تست کردین
من از بازی تایتان فال 2 هم خوشم اومد و تصاویر گرافیکی خوبی داره که اگر موجود داشتین اونم تست کنید
یا مثلا درایو کلاب یا پروجکت کار هم کیفیت خوبی دارند و تستهاش جالب خواهد بود البته اگر زحمتی نباشه و موجود هم داشته باشین

از بین دوستان و عزیزان کسی اینجا از تلویزیون سونی مدل : X800D داره یه عکس بزاره برام ؟
عکس از پنل تلویزیون با صحنه کاملا تاریکی از یه فیلم تو تاریکی
و یه دو سه تا عکس گرافیکی که رنگها به خوبی مشاهده بشه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: emperaturs
متشکرم از تصاویر عالی و وقتی که گذاشتین برا آپلود عکسها
بله آنچارتد 4 از گرافیک خوبی برخورداره و چون بیشتر در طبیعت بازی انجام گرفته لذتش رو دوچندان کرده
البته در آنچارتد وقتی HDR فعال میشه تصویر تاریکتر میشه و اون شفافیت از دست میره و میشه گفت تاثبری نداشته
ولی خب تو هر بازی یه خروجی خواهد داشت همونطور که خودتون هم تست کردین
من از بازی تایتان فال 2 هم خوشم اومد و تصاویر گرافیکی خوبی داره که اگر موجود داشتین اونم تست کنید
یا مثلا درایو کلاب یا پروجکت کار هم کیفیت خوبی دارند و تستهاش جالب خواهد بود البته اگر زحمتی نباشه و موجود هم داشته باشین
تایتان فال 2 و درایو کلاب هم دارم . فقط ریختن دیتا یکم کند پیش میره چون اکثر بازیهام دیجیتالیه به مرور میزارم .
یه نکته گفتید که انچارتد 4 وقتی HDR فعال میشه تصویر تاریک میشه . اشتباه نکنید ! این مال نسخه ps4 معمولی بود ! روی pro هیچ تفاوتی تو تم تصویر ایجاد نمیشه و تاریک نمیشه.
راستی متوجه شدم که وقتی عکسها رو با تاپاتاک اپلود میکنم کیفیت بسیار افت میکنه .
تو سایت مجدد اپلود کردم میتونید حالا کیفیت اصلی رو ببینید . حجم عکسها بالاست . هر کدام حدود 10 مگ .
http://uupload.ir/files/trr8_20170202_214850_hdr.jpg

http://uupload.ir/files/otxd_20170202_222021_hdr.jpg

http://uupload.ir/files/trfz_20170202_222053_hdr.jpg

آخرین ویرایش:
تایتان فال 2 و درایو کلاب هم دارم . فقط ریختن دیتا یکم کند پیش میره چون اکثر بازیهام دیجیتالیه به مرور میزارم .
راستی متوجه شدم که وقتی عکسها رو با تاپاتاک اپلود میکنم کیفیت بسیار افت میکنه .
تو سایت مجدد اپلود کردم میتونید حالا کیفیت اصلی رو ببینید . حجم عکسها بالاست . هر کدام حدود 10 مگ .
http://uupload.ir/files/trr8_20170202_214850_hdr.jpg

http://uupload.ir/files/otxd_20170202_222021_hdr.jpg

http://uupload.ir/files/trfz_20170202_222053_hdr.jpg

اصلا عجله ای نیست و هر وقت تونستین تست کنید و زحمتشو بکشید
با آپلود دوباره عکسها الان میشه بهتر بررسی کردشون با گرافیک اصلی
حتی اگه حجم عکسها 100 مگ هم باشه من به شخصه دانلود خواهم کرد برای بررسی و مقایسه
بازم تشکر میکنم و منتظر تستهای دیگتون هستم

از بین دوستان و عزیزان کسی اینجا از تلویزیون سونی مدل : X800D داره یه عکس بزاره برام ؟
عکس از پنل تلویزیون با صحنه کاملا تاریکی از یه فیلم تو تاریکی
و یه دو سه تا عکس گرافیکی که رنگها به خوبی مشاهده بشه

منم بعد از ks8000 به این مدل x800d فکر میکردم، این ویدئوهارو ببینید شاید مفید باشه:

1.فیلم رونانت در xbox one s در اتاق کاملا تاریک در مدل 49 اینچ ips:

2.فیلم و بازی در x800d سایز 49 و پنل ips:

البته به توضیحات طرف و همچنین نظرات زیر ویدئو هم توجه کنید، خیلی مفید فایده هستند.

از بچه ها اگر کسی دنبال بازی hdr درست و حسابی می گرده re 7 بازی کنه تنها بازی هست که hdr خوبی داره حقیقتا فرق ایجاد می کنه فرق مثبت

باید بگم منحنی کلا چیز جالبی نیست بیشتر برای گول زدن 1 عده جهت ترغیب به فروش tv هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or