خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
Ku7000 که داخل بانه میفروشن هم جز سری 6 حساب میشن
یک نمونه دیگه ku7350 هست که داخل بانه میفروشن اون منحنی هست وباز جز سری 6 سامسونگ حساب میشن
جالبه !
یعنی از سری 7 هست ولی پنلش 6 هست ؟ فکر نمیکنم حداقل برای واردتیا اینطور باشه
شما چه طوری اینو متوجه شدید / به مام بگین بفمیم دیگه / مدرکی یا منبعی ؟

جالبه !
یعنی از سری 7 هست ولی پنلش 6 هست ؟ فکر نمیکنم حداقل برای واردتیا اینطور باشه
شما چه طوری اینو متوجه شدید / به مام بگین بفمیم دیگه / مدرکی یا منبعی ؟
داخل سایت سامسونگ مصر مشخصات رو زده.
سری 7 واقعی از فناوری کریستال کالور اسفاده میکنه که وسعت رنگها بیشتره توی این سری
ولی سری 6 واقعی از pure color استفاده میکنه

در این سایت مدل ساخت خود شرکت سامسونگ رو مورد بررسی قرار دادن و ربطی به مدل داخلی ku7970 نداره
کلا هم قطعات فرق دارن و هم پنل و غیره و نمیشه این اعدادی که تو این سایت نوشته با مدلهای مشابه مقایسه کرد

در این سایت مدل ساخت خود شرکت سامسونگ رو مورد بررسی قرار دادن و ربطی به مدل داخلی ku7970 نداره
کلا هم قطعات فرق دارن و هم پنل و غیره و نمیشه این اعدادی که تو این سایت نوشته با مدلهای مشابه مقایسه کرد
قطعات که همون.فکر نکنم تفاوتی داشته باشه
چاره ای نداریم.

داخل سایت سامسونگ مصر مشخصات رو زده.
سری 7 واقعی از فناوری کریستال کالور اسفاده میکنه که وسعت رنگها بیشتره توی این سری
ولی سری 6 واقعی از pure color استفاده میکنه
حالا چرا مصر ؟
مورد بحث ما ایران و مدلهای داخلی هست یا مدلهای اورجینال و ساخت کشور مرجع
فکر نمیکنم زیاد قابل استناد باشن

قطعات که همون.فکر نکنم تفاوتی داشته باشه
چاره ای نداریم.
مطمئن باشین فرق دارن / میدونم که میگم وگرنه منم مثل شما میگفتم فرق ندارن
تولید کننده های داخلی نهایت تلاشش رو میکنه تا از کمترین کیفیت و بیشترین سود بهره ببره

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Xenon360
مطمئن باشین فرق دارن / میدونم که میگم وگرنه منم مثل شما میگفتم فرق ندارن
تولید کننده های داخلی نهایت تلاشش رو میکنه تا از کمترین کیفیت و بیشترین سود بهره ببره
پس با وجود این شرایط و بی کیفتی تلویزیون ها . ب نظر شما چ تی وی باید خرید؟؟!

پس با وجود این شرایط و بی کیفتی تلویزیون ها . ب نظر شما چ تی وی باید خرید؟؟!
بی کیفیت نیست ولی در اصل قطعات اورجینال و اصلی هم نیست تا من و شما از حداکثر کارایی و امکانات و کیفیت بهره ببریم
حتی ترزیق رنگهای پنلها هم در همین جا صورت میگیره برای کاهش هزینه ها
والا پیشنهاد من اینکه از مدلهای اصلی انتخاب و خرید کنید و نکته مهم در خرید تلویزیون اینه که حضوری تست و خرید کنید
و به گفته های من اصلا توجه نکنید تا بهترین انتخاب رو انجام بدین
مطمئن باشین همین ایمپوت لگ رو که در مدل مرجع 19 میلی هست / روی مدل مشابه ایرانی تست کنید بالاتر خواهد بود

• Like
Reactions: Xenon360
دوستان یه سوال در مورد گیم مود تلوزیونای سامسونگ . کنار گزینه گیم مود نوشته شاید باعث کاهش کیفیت تصویر بشه . نگفته صد در صد این اتفاق میوفته . البته هیچ شرکتی حاضر نیست بگه ماست من ترشه . من الان سوالم این وقتی بازی سریع بشه و کلا توو بازی های سریع ممکنه کاهش کیفیت باشه ؟ یا حتی توو حرکات آهسته هم این کاهش کیفیت معلومه ؟ حالا بازی فیفا و پس که هیچی بازی های کندی هستن اما در مورتال و درایور کلاب که بازی های سریعترین من چند بار مود رو عوض کردم تغییر خاصی احساس نکردم . کسی میدونه جریان این چیه ؟

-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or