دوست عزيز وقتي شما توي تي وي هاي سامسونگ Game mode رو فعال ميكني حات تصوير ب طور اتوماتيك ميره روي Standard و ب هيچ عنوان هم قابل تغيير نيستدوستان یه سوال در مورد گیم مود تلوزیونای سامسونگ . کنار گزینه گیم مود نوشته شاید باعث کاهش کیفیت تصویر بشه . نگفته صد در صد این اتفاق میوفته . البته هیچ شرکتی حاضر نیست بگه ماست من ترشه . من الان سوالم این وقتی بازی سریع بشه و کلا توو بازی های سریع ممکنه کاهش کیفیت باشه ؟ یا حتی توو حرکات آهسته هم این کاهش کیفیت معلومه ؟ حالا بازی فیفا و پس که هیچی بازی های کندی هستن اما در مورتال و درایور کلاب که بازی های سریعترین من چند بار مود رو عوض کردم تغییر خاصی احساس نکردم . کسی میدونه جریان این چیه ؟
-
من مدل uh651 رو از نزديك ديدم ... نه ميشه گفت عاليه نه ميشه گفت بدهدوستان تلویزیون زیر چطوره بنظرتون؟؟ 4k hdr هست و 49 اینچشو 2300 میدن...
lg 49uh603
تي وي خوبيه ارزش خريد هم داره اما تو اين رينج قيمت sony X850D هم هست ب عنوان رقيب ...سلام
نظرتون درباره سامسونگ 7975 چیه؟ میشه مزایا و معایبش رو بگید , در گل برای HDR گیمینگ چطوره؟
مزایا : طراحی فوق العاده ک نزدیکه به پرچمدار tv سامسونگ ینی ks9000 صفحه ی نمایشگر curved کنتراست و رنگ تیره ی فوق العاده اینپوت لگ پایین که برای گیم خیلی مهمه و hdr خیلی خوب که حتی نسبت به ku6300 ام بهتره و برای گیم مناسبسلام
نظرتون درباره سامسونگ 7975 چیه؟ میشه مزایا و معایبش رو بگید , در گل برای HDR گیمینگ چطوره؟
ببینید برای گیمینگ HDR بسته به سازنده بازی داره . به عنوان مثال تو FF XV وقتی HDR فعال کنی پرفورمنس خوبی میگیری ولی تو TLG فقط تم بازی رو تیره میکنه که زیاد باهاش حال نکردم . یا مثلا تو UC4 حتی کیفیت افت میکنه که از صفحه عکس هم گرفتم .سلام
مبارک باشه دوست عریز.انتخاب خوبی بودمن سامسونگ ku7970 خریدم بالاخره.تلویزیون خیلی خوبیه.کیفیت تصویر خیلی خوبی داره.نگران کند شدن تصویر تو بازیا بودم که اصلا همچین مشکلی نداره خدا رو شکر.البته تو حالت game mode.خ لاصه تو این رنج قیمت انتخاب خوبیه
سلامت باشی.دست شما هم درپ نکنه که کمکم کردی.متاسفانه انچارتد ندارم.مبارک باشه دوست عریز.انتخاب خوبی بود
اگر امکانش هست چند نا عکس از بازی انچارتد 4 بزار
ببینیم کیفیتش چطوره
من این تی رو دارماین43x8000d وقتی گیم مد رو فعال می کنی ، hdr رو خودکار خاموش می کنه یا نه؟!
JUC7920 انتخاب خیلی خوبیهدرود
قصد خرید یه tv 4k دارم که حدود 40 اینچ باشه . اگه میشه یه مدلی رو پیشنهاد بدید که هم تو فاصله نزدیک چشم رو اذیت نکنه (بدون ضعیف شدن ترکیب رنگ ها) و قیمتش هم تند نباشه (فقط هم برای گیم میخوام و قرار نیست کار دیگه ای باهاش انجام شه ...)
ضمنا از اون جایی که پلی 3 هم بهش میخوام وصل کنم، میخواستم ببینم scale که در این صفحه نمایش انجام میشه به صورت full screen هست ؟ و به خاطر 720p اجرا شدن گیم ها تصویر تار نمیشه ؟
ممنون میشم اگه یه مدل خوب پیشنهاد بدید چون تا مدت ها عوضش نمیکنم![]()