ata_se7en
کاربر سایت
سلام و مبارکتون باشه دوست عزیزدوستان من این چند روز برای خرید تی وی خیلی جستجو کردم و با خیلی از فروشنده ها صحبت کردم..چیزی که اکثرش میگفتن این بود که مدلهای جدید lg اکثرا دچار نشت نور زیاد و همینطوری کثیفی تصویر هستن..ظاهرا پنلشون گرید a نیست..
به نظرم بجای هزینه برای lg یه مقدار بیشتر هزینه کنید و sony بخرید که مشکلات کمتره و کیفیت تصویرشم خیلی بهتره..و upscale خیلی بهتری داره..
من خودم میخواستم lg 49uh850 با قیمت 3300 بخرم ولی با چیزایی که اینجا خوندم و از فروشنده ها شنیدم sony 55x8500d با قیمت 4500 خریدم که هم کیفیت تصویرش عالیه و هم 55 اینچ هست و لذت بیشتری داره..
در مورد تی وی مناسب گیم هم نظرتونو به مقاله زیر جلب میکنم:
بهترین تلویزیون های 4K بازار ایران برای تجربه گیمینگ HDR
برخلاف شما من سعی میکنم از فروشنده هیچ سوالی نپرسم چون اطلاعاتم کامل هست و حتی وقتی هم چیزی میپرسم ازشون کلا گیج میشن و به درو دیوار نگاه میکنن : )
در مورد الجی هم باید بگم من مدلهای زیادی دیدم و خریدم برای دوستان و آشنایان ولی مشکلی که شما گفتین رو من خیلی کم و جزئی دیدم علی رغم اینکه چشمان بسیار تیزی دارم
نشت نور که تو اکثر مدلهای هر برندی هست و نمیشه اینو نادیده گرفت ولی اونجوری نیست که کلا قید برند الجی رو بزنید / بلاخره هیچ مدلی کامل نیست
من میتونم حدس بزنم که شما خودتون این مورد کثیفی یا نشت نور رو به چشم خودتون ندیدید و فروشنده نظرتونو عوض کرده
مدلی الجی که از خیر خریدش گذشتین مدل بسیار خوب و پرفروشی هست و در مورد تاری دید بسیار خوب عمل کرده و تاخیر ورودیش بسیار خوب هست
به هر حال سونی که خریدین عالی هست و هیچ حرفی برای گفتن نمیزاره
لازم به گفتنه که همین مدل سونی هم مثل مدل الجی از نوع edge led هست و امکان داره نشت نور از کناره ها داشته باشه تو تصویرهای کاملا سیاه ( تست کنید حتما )
چند موردی هست که لازم دونستم خدمت همه عرض کنم
برخی عزیزان وقتی ازشون راهنمایی خواسته میشه جسارتا دوست دارند
اعداد و ارقامی که تو سایتهای بررسی برای نمایشگرها نوشته شده هست رو کپی کنن اینجا و به این ترتیب
احساس میکنن که فرد مورد نظر رو به خوبی راهنمایی کردن ، حتی مدلهای مرجع رو با مدلهای مشابه داخلی هم یکی میبینن !! ولی اینطور نیست
راهنمایی در مورد تلویزیون باید از روی دیده های خود شخص حتی چند دقیقه و تجربیاتی که با کار کردن یا بررسی حضوری به دست آورده باشه
اینطوری مطمئن باشین دیگه اعداد و ارقام برامون معنی نخواهد داشت که به خاطرش خودمون رو خسته کنیم و راهنمایی اشتباه کرده باشیم
از سایتهایی که به اصطلاح خودشون بهترین ها رو برای شما معرفی میکنن فقط برای بررسی و افزایش اطلاعاتتون استفاده کنید نه انتخاب و خرید ( حداقل برای تلویزیون )
این سایتها بیشتر برای معرفی و تبلیغات یا افزایش بازدید این مقاله ها و مطالب رو مینویسن و این انتخابها از دیدگاه و نوع درک اونهاست نه شمایی که میخواین انتخاب خوبی داشته باشین
دوست بزرگوارم مطمئن باشین اگر دوستان دیده باشن حداقل پاسخ سلامتونو میدنهیچکی جواب مارو نداد تو این انجمن
موفق باشید
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
جواب ندادن دوستان دلیل بر بی توجی نیست / اصلا
مشغله و مشکلات زیاده و هرکس هم پی درد خودش من خودم فقط شبها میتونم انلاین بشم
به هر حال سوالتون تکرار کنید اگر دوستان بتونن راهنماییتون میکنن یا اگر سوالی داشته باشین میدن
دوستانی که دنبال مدلهای ارزون قیمت تلویزیون 4k میگردن من چند مدل نوشتم که کار این عزیزان رو راحت کنم
این مدلها مختص عزیزانی هست که مثل خودم وضعیت مالی خوبی نداشته و قدرت خرید مدلهای گرون قیمت رو ندارن
( بلاخره ماهم دل داریم دیگه و دلمون 4k میخواد )
40jU7000
40ju6400
43UH651
43uh750v
43UF770
43uf690
43UF770
سعی کردم از مدلهای سال 2015 یا 2016 بنویسم و زیاد قدیمی نباشن
هر عزیزی که از مدلهای بالا خریداری کرده باشه نظراتشو بگه تا بقیه دوستان هم استفاده کنن ازش
فقط تکرار میکنم اطلاعت نیاز نیست و فقط تجربیات شخصی و حضوری مدنظر هست
Last edited by a moderator: