خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوست عزیز یه سوال کوچیک دیگه.قضیه موشن بلور چیه که میگن تو این مدل سامسونگ خوب نیست.من بعضی تلویزیونا رو دیدم که توی بازی فیفا خیلی وضعشون خرابه و وقتی تصویر حرکت میکنه بازیکنا کش میان.میخوام سامسونگ بگیرم ولی میترسم که این مشکلو داشته باشه.
Fifa که 60 فریم هست اصلا متوجه نمیشین ولی بازیهایی که 30 فریم هست تاثیر خودشو داره

• Like
Reactions: pesarbache
دوست عزیز حداکثر بودجه 800 .
به نظر تون واسه این رنج قیمت چه اندازه ای مناسبه ؟! نظر من روی 24 هستش .
در مورد Monitor LED Samsung S24D395H Plus یکم خراب هایی داشته منو مردد کرده .
ممنون از وقتت .
درود
عرض کنم خدمتتون که من چند مدل براتون معرفی میکنم خودتون هر کدوم رو پسند کردین و به دلتون نشست انتخاب کنید

Samsung S24D595P Plus ----> فرق این مدل با مدلی که نوشتین در پایه ها و یک پورت اضافه HDMI هست که بسیار به دردتون خواهد خوبد / پنل PLS
BenQ GL2460HM -----> مدل بنکیو هم نیاز به تعریف نداره و مختص گیمینگ هست با زمان تاخیر 2 میلی و دارای دو اسپیکر / پنل TN
Dell E2416H -----> مدل دل رو من منزل یکی از دوستان دیدم و کمی انگولکش کردم که مانیتور خوبیه و بعداز ندلهای بالا ارزش خرید داره / پنل TN
LG 24M47VQ-P -----> مدل الجی هم مانیتور خوبی هست ولی از لحاظ کیفیت ساخت بدنه ضعیف عمل کرده / پنل TN
از ایسوس هم مدلی که با بودجه شما همخونی داشته باشه پیدا نکردم ولی میتونید از سری VS انتخاب کنید
در مورد مدلهای بالا که نوشتم مدل سامسونگ بیشتر تاکید میشه و بعد مدل بنکیو که
مانیتورد ل هم چون در مورد پورت ضعیفه و فقط از دو پورت VGA و DP استفاده شده زیاد پیشنهاد نمیشه
کلام اخر : در چنین مواقعی که تصمیم دارید مانیتور خریداری کنید به تعداد و نوع پورتها و نوع پنل و تایم پاسخدهی پیکسلها بیشتر توجه کنید

• Like
Reactions: D M C
درود
عرض کنم خدمتتون که من چند مدل براتون معرفی میکنم خودتون هر کدوم رو پسند کردین و به دلتون نشست انتخاب کنید

Samsung S24D595P Plus ----> فرق این مدل با مدلی که نوشتین در پایه ها و یک پورت اضافه HDMI هست که بسیار به دردتون خواهد خوبد / پنل PLS
BenQ GL2460HM -----> مدل بنکیو هم نیاز به تعریف نداره و مختص گیمینگ هست با زمان تاخیر 2 میلی و دارای دو اسپیکر / پنل TN
Dell E2416H -----> مدل دل رو من منزل یکی از دوستان دیدم و کمی انگولکش کردم که مانیتور خوبیه و بعداز ندلهای بالا ارزش خرید داره / پنل TN
LG 24M47VQ-P -----> مدل الجی هم مانیتور خوبی هست ولی از لحاظ کیفیت ساخت بدنه ضعیف عمل کرده / پنل TN
از ایسوس هم مدلی که با بودجه شما همخونی داشته باشه پیدا نکردم ولی میتونید از سری VS انتخاب کنید
در مورد مدلهای بالا که نوشتم مدل سامسونگ بیشتر تاکید میشه و بعد مدل بنکیو که
مانیتورد ل هم چون در مورد پورت ضعیفه و فقط از دو پورت VGA و DP استفاده شده زیاد پیشنهاد نمیشه
کلام اخر : در چنین مواقعی که تصمیم دارید مانیتور خریداری کنید به تعداد و نوع پورتها و نوع پنل و تایم پاسخدهی پیکسلها بیشتر توجه کنید

انصافا پیشنهاد پنل tn دیگه الان هیچ رقمه توجیحی نداره ضعیف ترین کنتراست با نمایش ضعیف رنگ ها از مشخصات این پنل هست تنها مزیتش همین زمان پاسخ دهیش هست که سریع تر از بقیه ی پنل ها هست اما به چه قیمتی؟ از این گذشته در حال حاضر خیلی از پنل های ips با va از زمان پاسخ دهی خوبی بهره می برن شاید بشه گفت tn فقط برای 1 عده افراد خیلی خاص و حساس ساخته شده.

دوست عزیز یه سوال کوچیک دیگه.قضیه موشن بلور چیه که میگن تو این مدل سامسونگ خوب نیست.من بعضی تلویزیونا رو دیدم که توی بازی فیفا خیلی وضعشون خرابه و وقتی تصویر حرکت میکنه بازیکنا کش میان.میخوام سامسونگ بگیرم ولی میترسم که این مشکلو داشته باشه.

این قضیه ی موشن اگر قصد خرید 4k tv باشه اصلا به در game نمی خوره چرا که input lag می ره اسمون هشتم حتی خیلی از full hd ها هم به همین شکل هستن تنها tv که در ایران هست می شه خارج از حالت گیم باهاش بازی کرد سونی هست که با کمی دستکاری که در تاپیک خودش بعدا اضافه خواهم کرد با لگ زیر 50 میلی می تونید به راحتی بازی کنید. البته سونی قابلیت clearness هم داره که در حالت گیم فعاله می شه ازش استفاده کرد بدون هیچ مشکلی فقط کمی تاریک می شه.

اگر زمان پاسخ دهی tv مناسب باشه نیازی به موشن خیلی نیست اما به هر حال موشن هم نرم تر می کنه هم این مشکل هم به مراتب کاهش می ده.

البته tv های سامی 1 رکبی هم همیشه می زنن که input lag حالت گیم خیلی پایینی دارن که در این حالت علاوه بر افت کیفیت تصویر قابلیت استفاده از 4k 4:4:4 یا full rgb هم از دست می دن که بسیار در کیفیت تصویر نقش دارن برای فعال کردنش باید برن حالت pc mode که علاوه بر کاهش بیشتر کیفیت تصویر لگ به 38ms می رسه. خلاصه اینکه خوب سر مشتری هاش داره با این روش شیره می ماله.

Last edited by a moderator:
انصافا پیشنهاد پنل tn دیگه الان هیچ رقمه توجیحی نداره ضعیف ترین کنتراست با نمایش ضعیف رنگ ها از مشخصات این پنل هست تنها مزیتش همین زمان پاسخ دهیش هست که سریع تر از بقیه ی پنل ها هست اما به چه قیمتی؟ از این گذشته در حال حاضر خیلی از پنل های ips با va از زمان پاسخ دهی خوبی بهره می برن شاید بشه گفت tn فقط برای 1 عده افراد خیلی خاص و حساس ساخته شده.

اول اینکه مدل سامسونگی که معرفی کردم PLS هست و TN نیست
چرا توجیحی نداره ؟ الان اکثر مانیتورهای گیمینگ از پنل tn استفاده میکنن و هیچ مشکلی در نمایش رنگها ندارن / شاید به پای پنلهای IPS نرسن ولی نیازهارو به خوبی برطرف میکنن
این پنل از نعطاف پذیری خوبی برخورداره و فرکانس بالا رو هم عالی پشتیبانی میکنه و قشنگ میشه روش مانور داد که برای گیمرها یه امر حیاتیست
مدلهای چندین میلیون تومنی رویایی مثل PG278QR یا PG258Q یا XB271HU abmiprz یا 24GM77-B یا XL2730Z و چندین مدل دیگه از برندهای مختلف
الان به نظر شما این کمپانیهای بزرگ دارن بی خودی هزینه و وقت میزارن برای تولید پنل TN ؟ الان بازم میگین توجیح نداره ؟
هر پنلی مزیت خاص خودشو داره و کار اصلی ایشون هم بازی و گیمینگ هست و پنل TN به دلیل روان بودن و پاسخگویی به نیازهای اصلی یک گیمر یک انتخاب عالی میتونه باشه
اگر دوست دارید میتونید چند مدل IPS برای ایشون معرفی کنید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Xenon360
.ku7970
درود
منبع اطلاعاتتون رو متونم بپرسم از کجا استخراج میکنید ؟
چون مدل ku7970 میشه ku7000 / یا سامسونگ اشتباه نوشته ؟

سلام دوستان یه TV در حد 4 تومن معرفی کنید برای فیلم و بازی یه چیزه میانگین بین هردو باشه
سلام
بودجه و سایز رو هم مشخص کنید

اول اینکه مدل سامسونگی که معرفی کردم PLS هست و TN نیست
چرا توجیحی نداره ؟ الان اکثر مانیتورهای گیمینگ از پنل tn استفاده میکنن و هیچ مشکلی در نمایش رنگها ندارن / شاید به پای پنلهای IPS نرسن ولی نیازهارو به خوبی برطرف میکنن
این پنل از نعطاف پذیری خوبی برخورداره و فرکانس بالا رو هم عالی پشتیبانی میکنه و قشنگ میشه روش مانور داد که برای گیمرها یه امر حیاتیست
مدلهای چندین میلیون تومنی رویایی مثل PG278QR یا PG258Q یا XB271HU abmiprz یا 24GM77-B یا XL2730Z و چندین مدل دیگه از برندهای مختلف
الان به نظر شما این کمپانیهای بزرگ دارن بی خودی هزینه و وقت میزارن برای تولید پنل TN ؟ الان بازم میگین توجیح نداره ؟
هر پنلی مزیت خاص خودشو داره و کار اصلی ایشون هم بازی و گیمینگ هست و پنل TN به دلیل روان بودن و پاسخگویی به نیازهای اصلی یک گیمر یک انتخاب عالی میتونه باشه
اگر دوست دارید میتونید چند مدل IPS برای ایشون معرفی کنید

من گفتم که این پنل برای افراد خاص هست.

در حالی که tv ها با کنتراست های بالا با رنگ های دقیق با پنل های 10 بیتی در کنار hdr معرفی می شه پیشنهاد پنل tn که ضعیف ترین کیفیت تصویر رو داره توجیه ای نداره برای 1 گیمر قطعا اکثرا گیمرها دنبال کیفیت تصویر هستن اما من همیشه هم اعلام کردم اینجا با توجه به نیاز خودتون انتخاب کنید بله کسی هست که زمان پاسخ دهی براش اولویت هست این مانیتورها برای اون افراد ساخته می شه.

سلام دوستان یه TV در حد 4 تومن معرفی کنید برای فیلم و بازی یه چیزه میانگین بین هردو باشه

چند اینچ؟

• Like
Reactions: ata_se7en
سلام خسته نباشید
میخوام واسه خرید کنسول یه lcd یا led دسته دوم تا 600 تومن بخرم / چیزی هست ک باید رعایت کنم؟
هنوز کنسول ندارم ، انشالله اول تلویزیون تهیه کنم و بعدش برم کنسول بخرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or