pesarbache
کاربر سایت
بین دو مدل uh8500 و ku6300 موندم.از عزیزانی که اطلاع دارن خواهش میکنم کمکم کنن.یه نگرانی در مورد سامسونگ دارم اینه که مثلا تو یه بازی مثل فوتبال اذیت کنه و تصاویر کش بیاد.
دوست عزیز اگر وقتی فیلم یا بازی میکنی چراغ ها رو خاموش میکنی وکلا اتاق تاریک هست سمت uh8500 نرو.چون کنتراست به شدت پایینی داره ونشت نور زیاد که داخل اتاق تاریک خودشو نشون میده وتو ذوقت میخوره.ولی اگر همیشه اتاق شما روشن هست مشکلی ندارهبین دو مدل uh8500 و ku6300 موندم.از عزیزانی که اطلاع دارن خواهش میکنم کمکم کنن.یه نگرانی در مورد سامسونگ دارم اینه که مثلا تو یه بازی مثل فوتبال اذیت کنه و تصاویر کش بیاد.
بهترین حالت گزینه clear هستداداش ب نظر من بذار روي همون استاندارد
چون وقتي ميذاري روي حالت Smooth تو بعضي از قسمت هاي تصاوير متحرك لرزش ايجاد ميشه...
ما خودمون سامسونگ با پنل ١٢٠ هرتز توي هال داريم و هميشه ميذارم رو استاندارد
Sent from iPhone using Tapatalk
دوست عزیز حداکثر بودجه 800 .سلام خدمت شما
27 اینچ همین مدل رو در حال حاظر دارم و به شدت ازش راضیم و دوست ندارم با چیزی عوضش کنم
اگر 32 اینچش بود در جا میخریدمش /
در مورد مانیتور بنکیو اول باید بودجه مشخص بشه ؟ نهایت بودجه چقدر هست ؟ چند اینچ ؟
داداش همين Clear هم باز يه لرزش هايي ميندازه... ولي كمتر از Smoothبهترین حالت گزینه clear هست
من داشتم.مشکلتون چیه؟سلام همگی.
آقا ما همچنان سردرگمیم واسه خرید ! کسی تلویزیون sony w800c داشته اینجا؟؟؟ به نظرتون از مدل های الجی و سامسونگ ( قیمت تا 3و 200) بهتر نیست ؟
داداش . میشه لطف کنی کلا معایبشو بگی . میخوام مقایسه کنم با مدل 50KU7970 سامسونگمن داشتم.مشکلتون چیه؟
کنتراست سامسونگ بهتر از الجی هستش.داداش . میشه لطف کنی کلا معایبشو بگی . میخوام مقایسه کنم با مدل 50KU7970 سامسونگ
دمت گرم داداش . ولی sony w800c رو گفتم !کنتراست سامسونگ بهتر از الجی هستش.
نشت نور الجی یک مقدار زیاد هست
یک مقدار گستره رنگهای الجی بهترن
تو حرکات سریع الجی باز بهتره
اینپوت لگ سامسونگ یک مقدار بهتره
مقدار روشناییهاشون هر دو یکی هستن
زاویه دید الجی یک مقدار بهتره
درکل اگر داخل اتاق تاریک بازی نمیکنی الجی بگیری بهتره
مدل مد نظر سامسونگ خيلي بهتر از W800C هستدمت گرم داداش . ولی sony w800c رو گفتم !
بله بهتر از w800c هستشمدل مد نظر سامسونگ خيلي بهتر از W800C هست
ضمنا تفاوت عمدش اينه كه 4k هست و HDR داره
آره استاندارد خوبه . من الان درایور کلاب داشتم میزدم بهترین حالتش توو سرعت بالا همین بود .داداش ب نظر من بذار روي همون استاندارد
چون وقتي ميذاري روي حالت Smooth تو بعضي از قسمت هاي تصاوير متحرك لرزش ايجاد ميشه...
ما خودمون سامسونگ با پنل ١٢٠ هرتز توي هال داريم و هميشه ميذارم رو استاندارد
دوست عزیز یه سوال کوچیک دیگه.قضیه موشن بلور چیه که میگن تو این مدل سامسونگ خوب نیست.من بعضی تلویزیونا رو دیدم که توی بازی فیفا خیلی وضعشون خرابه و وقتی تصویر حرکت میکنه بازیکنا کش میان.میخوام سامسونگ بگیرم ولی میترسم که این مشکلو داشته باشه.کنتراست سامسونگ بهتر از الجی هستش.
نشت نور الجی یک مقدار زیاد هست
یک مقدار گستره رنگهای الجی بهترن
تو حرکات سریع الجی باز بهتره
اینپوت لگ سامسونگ یک مقدار بهتره
مقدار روشناییهاشون هر دو یکی هستن
زاویه دید الجی یک مقدار بهتره
درکل اگر داخل اتاق تاریک بازی نمیکنی الجی بگیری بهتره