خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
حتی دقیق ترین ادم ها هم نمی تونن 1 سری چیزها رو تشخصی بدن 1 سری مسخصه ها باید با دستگاه های خاص اندازه گیری بشن 1 سری تست ها هم زمان زیادی لازم داره نمی تونید با دل راحت بشینید در مغازه ی طرف تست انجام بدین شما خیلی که در ایران هنر کنید بذارن tv که می خواید بخرید تست کنید که پیکسل سوخته نداشته باشه یا 48 ساعت زمان برگشت در صورت حتی 1 پیکسل با قید امضا به شما بدن که همینم اکثرا از زیرش در می رن یا قبول نمی کنن.

از پشت ویترین قطعا شما به کیفیت tv ها پی نمی برید مگر چیزهای مشابه oled ها که اختلاف خیلی زیادی دارن مخصوصا اگر کنار 1 عدد lcd هم قرار گرفته باشن.
حالا جالبیش اینه اکثر کاربرای معمولی اصلا تصویر تلویزیون رو کالیبره نمیکنن تا از حداکثر توانایی های tv استفاده کنن.!

• Like
Reactions: s.1
حتی دقیق ترین ادم ها هم نمی تونن 1 سری چیزها رو تشخصی بدن 1 سری مسخصه ها باید با دستگاه های خاص اندازه گیری بشن 1 سری تست ها هم زمان زیادی لازم داره نمی تونید با دل راحت بشینید در مغازه ی طرف تست انجام بدین شما خیلی که در ایران هنر کنید بذارن tv که می خواید بخرید تست کنید که پیکسل سوخته نداشته باشه یا 48 ساعت زمان برگشت در صورت حتی 1 پیکسل با قید امضا به شما بدن که همینم اکثرا از زیرش در می رن یا قبول نمی کنن.

از پشت ویترین قطعا شما به کیفیت tv ها پی نمی برید مگر چیزهای مشابه oled ها که اختلاف خیلی زیادی دارن مخصوصا اگر کنار 1 عدد lcd هم قرار گرفته باشن.

من کاری به دستگاههای خاص اندازه گیری ندارم چون اونها به درد وب سایتها میخورن که به صورت تخصصی دارن مدلی رو بررسی یا تبلیغ میکنن و به درد من نمیخورن ولی با وجود این همه وب سایت
ما بازم بیشتر به چشماممون اعتماد داریم تا یه چندتا نوشته پر زرق و برق / دوست داریم تصاویر رو ببینیم و بعد انتخاب کنیم که بسیار لذت بخشه
وگرنه منم میتوننم با استناد به همین وب سایها از پشت تلفن هم راهنمایی بکنم ولی تلویزیون مثل لباسشویی و یخچال نیست که به امکاناتش نگاه کنیم /
مسئله در رابطه با چشمامون هست و باید با چشممون انتخاب و خرید کنیم / مثلا چشم من بسیار حساس هست
و کوچکترین ایرادی رو میبینم خوشبختانه از پیکسل سوخت گرفته تا هاله نور و نشت نور بک لایت و و و
من امسال حدود 21 بار تلویزیون خریدم برای دوستان و آشنایان و پدر فروشنده رو درآوردم ولی هیچ حرفی نزدن و منم راحت تمام تستهای اولیه مهم رو قبل از خرید انجام دادم و تا الان همه آشنایان و دوستان از خریدشون راضی بودند
الان جوری شده که تو شهرمون چند فروشنده قدرتمندی که هستند بنده رو میشناسن و هر وقت میرم برای یاری به خرید یک آشنا همه چی رو در اختیارم میزارن حتی اگر نخرم
به هر حال فروشنده وظیفشه که تمام و کمال در اختیار خریدار باشه ولی شاید همه جا اینجور نباشن

پ.ن :یکی از دوستان بنده یک روز با بنده تماس گرفتن تقریبا دو ماه پیش بود و گفتن اگر زحمتی نیست بریم
برای خرید تلویزیون / خب ما یه جایی همدیگه رو دیدیم و کلی از سایتهای مختلف تحقیق کرده بودند به صورت تخصصی که منم گفتم باشه هر مدلی که نوشتین بدین من به فروشنده نشون بدم تا بیاره واسه تست و اینا
خلاصه من تو فروشگاه چند مدلی که نوشته بودند رو گفتم زحمتی نیست هر سه تارو کنار هم قرار بدین تا یکیش رو انتخاب کنن و من هم دو مدل که خیلی طرفدار داشت و تو لیست ایشون نبود رو کنار این تلویزیونها گذاشتم و ااز فروشنده خواستم دو مدل مد نظر بنده رو خاموش کنن / ایشون تلویزیونهایی که از رو سایتها و با کلی تحقیق و بررسی انتخاب و نوشته بودند یکیش رو انتخاب کردند و من به فروشنده گفتم حالا این مدلی که ایشون انتخاب کردند رو بزار وسط دو مدل مد نظر بنده که اصلا هم مدلهای معروفی نبودند / به هر حال همین که کار انجام شد و فروشنده دومدل مد نظر بنده رو هم روشن کردن ایشون جا خوردند ! اصلا انتظارشو نداشتند که گلچین شده مدلهایی که انتخاب کردن پیش مدلهای مد نظر بنده که فقط با چشمم انتخابشون کردم و به صورت تجربی گلچین شده بود عالی باشن و جالبش اینجاست که اصلا مدل مد نظر خودشونو پسند نکردن و یکی از دو مدل گلچین شده بنده رو انتخاب کردند و بسیار هم خوشحال شدن / بنده به رسم همیشه بعداز تستهای تکمیلی پیش خودشون خریدشونو به ایشون تبریک گفتم / به هر حال به نظر بنده که چندین ساله تو کار نمایشگر و مانیتور و اینا هستم بهتون اطمینان میدم که انتخاب تلویزیون اگر از روی تجربه بصری + اطلاعات تکمیلی باشه بهترین انتخاب خواهد بود

آخرین ویرایش:
والا بلا منم طرفدار سامسونگ بودم ... و الانم هستم و KS8000 رو به شدت قبول دارم ولي گرونه ب بودجه ي من و امسال من نميخورد ... وگرنه توي ٦ تومن ما هم ks8000 پيشنهاد ميديم .دوستان پستهاي قبليه من رو نمي خونن و قضاوت نادرست ميكنن و بحث فن بودن رو ميارن وسط
روزايي ك ما توي تاپيك خريد تي وي برا PS3 سامسونگ پيشنهاد ميداديم عزيزان كجا بودن؟
من ب شخصه ٧ ساله پدر تلوزيونهاي بازار رو دراوردم و تو اين نمايندگي ها نگاه ميكردم تي وي هارو. هنوز ك تا هنوزه توي هايپر استار مستقيم ميرم برا بخش تي وي ها
ديگه بعد از اينهمه مدت تصوير خوب رو تشخيص ميدم
اگر يادتون باشه بنده تو پستهاي قبلي از بس ضد ips بحث شده بود من من بار اول ك رفتم پاساژ حتي ب خودم اجازه ندادم برم X850D رو ببينم از بس تو چشمم سياه بودش پنل ips
حقيقتش پسرخالم سال قبلش ٥ مليون داده بود UF950 ال جي . و وقتي ديدمش از نزديك حالم بهم خورد از تصويرش . برا همين قيد ips رو زدم
همينجا نوشتم اصلا سمتش نميرم و قصد خريد KU6300 ساخت كره داشتم . كه گير نيومد و مونتاژ ايرانش بود

تا خودم با چشمم توي نمايندگي سوني X850D رو ديدم و دقيقا كنارش X850C رو هم گذاشته بود ( دوستاني هم ك ميگن موجود نيست تو بازار X850C ...خواستن ميرم عكس ميگيرم همينجا ميذارم)
باز من مقايسشو انجام دادم و همينجا اعلام كردم باز يكي از دوستان گفت نه ... چون فلان وبسايتها گفتن X850C بهتره پس شما اشتباه ميكني . و حتي گفتن تنظيمات X850C نمايندگي تغيير داده . در صورتي ك نمايندگي از خداشه جنس قديميش رو آب كنه . پس بايد بياد X850D رو دستكاري كنه. الانم ك بحث تلقين و اينا اومده وسط

عزيزان ديگه ما بچه نيستيم ك بخوايم فن بوي بازي فلان برند رو دربياريم و سنگشو ب سينه بزنيم ...
اين چيزا مال تينيجراست و از ما گذشته ...

من چيزي كه چشمام ديده رو ب دوستان گفتم ...و انواع و اقسام تي وي هم تو اين چند سال ديدم ...ميفهمم تصوير خوب ب چي ميگن و چه مشخصه هايي داره.
و اينكه تاكييد كردم خودتون با چشماتون تصميم بگيريد . پاينده باشيد . والسلام

Sent from iPhone using Tapatalk

يا همين سامسونگه رو بگير يا LG uh850

ولي سامسونگه مشكل كنترل موشن داره و توي فيلمها ممكنه اذيتت كنه

اما اول برو توي نمايندگي ها هر دورو از نزديك ببين بعد نسبت ب خريد اقدام كن

دقت هم داشته باش حتما توي نمايندگي ها فيلم ٤كي گذاشته باشن برا نمايش

نتيجه ي مقايستون هم اينجا اعلام كنيد دوست عزيز

مشکل کنترل موشن در چ حدی هست ؟ چون بعضی دوستان میگن زیاد قابل تشخیص نیست !
سوال دیگه ای ک داشتم . بازی کردن با ps4 معمولی و تلویزیون 4K مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟

تو رنج 3 الی 4 تومن کلا س تا انتخاب هست یکی مدلا ku 6300 و ku7000 سامسونگن که مدلشون داخل کشور بترتیب میشه 7970 و 7975 این دوتا hdr خوبی دارن کافیه برید ویدیوها مقایسه ی ku6300 با ks8000 ک شاهکار سامسونگرو ببینید متوجه میشید این tv چقدر خوبه نسبت ب قیمتش input lag پایینی داره اما بزرگترین ایرادا این دوتا tv همون motion ک تو تصویرا مقایسه ای ک تو yout*b هست کاملا متوجهش میشید اینم زیاد تو گیمینگ مسعله ساز نمیشه اما موقه فیلم دیدن شاید اذیت کنه با اینکه خیلیا متوجه نمیشن و کلا خیلی مشکل بزرگی نیست ی مدلم lguh8500 ک اینم قیمت خوبی داره اما hdr اندازه دوتا مدل بالایی خوب نیست و کنتراست و تیرگیشم در این حد نیست اما دیزاینش فوق العادست باز ازینم تصویر و ویدیو برا مقایسه هست ی مدلم سونیه x800d ک این سایز 49ش خیلی خوبه اما نسبت ب بالاییا قیمت بالاتری داره و کنتراستشم در حد دوتا مدل سامسونگ نیست البته سایز 55 خود ku7970 مثلا ب این ترجیح داده میشه قطعا حالا یه عده از دوستان اینجا طرفدار سونین و میگن این کنتراست و تیرگی رنگ و...مهم نیست بحثش جداست تیرگی و کنتراست فوق العاده ku6300 اصلا مهم نیس اما مشکل motion خیلی مهمه و ب چشم میاد! در حالیکه 90 درصد ملت شاید متوجهش نشن اینو من نمیگما برید ویدیو ها yout*b ببینید اکثرشون میگن این مشکل motion مدل ku6300 شاید اصن خیلیا متوجه نشن اما خوب دوستان اینجا دارن خیلی پررنگ و بزرگ جلوه میدنش کار ندارم در کل برای دوستانی ک میخان در حدود 3 الی چهارتومن هزینه کنن با دیدن ی عالمه ویدیو و مقایسه خوندن مقاله ها مختلف و... خیلی راحت میگم ku6300 و 7000 ک میشن همون ku7970 و ku7975 بهترین گزینه هان برای گیمینگ فقط با استناد به ریتینگ یا ی سایت خاص اینو نمیگم حالا ی عده از دوستان ب برند سونی علاقه دارن یا کلا مخالف سامسونگن بحثش جداست اما اگه هدفتون گیمه تو این رنج قیمت این دوتا tv بهترین انتخابان سایز 55 ku7970 میتونید تا حدود 4 تومن با گارانتیشو بگیرید ک میشه گفت مناسبه سایز 50 اشم حدودا 3 تومن میشه اگرم به yout*b دسترسی دارید حتما این ویدیو Samsung ks8500 vs ku6300 uncharted 4 on ps4 pro سرچ کنید و ببینید ی مقایسه ی کامل بین یکی از بهترین tv بازار با همین ku6300 و انواع حالتا hdr خاموش و روشن و ...امتحان میکنه و کمکتون میکنه
بجز بازی کردن با ku6300 . موقع فیلم دیدن مشکل motion به چشم میاد ؟؟
چون خیلی مهمه واسم این موضوع !

دوستان اینجور که من متوجه شدم در مدل lg uh850 نشت نور جود داره..البته در بعضیاشون داره و بعضیهاشون نداره...
حالا چجوری موقع خرید میشه تستش کرد که نشت نور داره یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که سالمش و بدون نشت نورشو بخرم..چون واقعا با نشت نور نمیتونم کنار بیام و خیلی ضد حاله..

hamd200
دوست عزیز من ویدیوها فیلمم تو این tv دیدم خیلی راحت بهت میگم این مشکل motion شاید 80 درصد مردم اصن متوجه نشن اگه دقت کنی اره متوجه میشی اما مشکلی نیست ک باقی نکات مثبتو این tv بخواد از بین ببره و از خریدش پشیمون بشی

بجز بازی کردن با ku6300 . موقع فیلم دیدن مشکل motion به چشم میاد ؟؟
چون خیلی مهمه واسم این موضوع !
اوه اوه این تلوزیون اینپوتش حدود ۱۹ میلی ثانیس . فکر کنم رکورده . بخش های مربوط به گیمینگش به نظر خیلی خوب میاد و ساخته شده برای گیمینگ . البته سامسونگا تو حالت گیم مود اینپوتاشون عالیه . البته من خودم سامسونگ دارم ولی مدل پایینتر . تا قبل از اینکه بچه ها مشکل موشن تلوزویونای سامسونگ رو مطرح کنن من حساس نبود. حالا موقع گیمینگ جای اینکه حواسم به بازی باشه حواسم به اینه که حرکت تصویر که چه جوریاس . وسواس شدم :|

• Like
Reactions: Xenon360
دوستان یه نکته ای رو من یادم نرفته بگم ( برای عزیزانی که اطلاع ندارن ) خدمت دوستان که فکر میکنن تلویزیونهایی مثل الجی یا سامسونگ داخل کشور مونتاژ میشن
من از یک آشنایی که در کارخانه .... مشغول هست این مورد رو پرسیدم گفتن قبلا مونتاژ مشد ولی الان دیگه ایران خط تولیدش رو خریده و خودش داره تولید میکنه
چون مونتاژ اصلا به صرفه نبوده و نیست . چندتا کارخانه فرعی فقط مونتاژ میکنن مثل پارس یا شهاب و ...
ایشون اضافه کردند که فقط و فقط مدلهای لوکس و گرون قیمت یا اینچ بسیار بالا وارد میشه ولی باقی مدلهارو خود ایران تولید میکنه
در مورد قطعاتشم گفتن برخی قطعات رو خود ایران تولید میکنه و برخی دیگر رو که نمیتونه تولید کنه وارد میکنه و اخر سر هم در کنار همدیگه قرار میده

اوه اوه این تلوزیون اینپوتش حدود ۱۹ میلی ثانیس . فکر کنم رکورده . بخش های مربوط به گیمینگش به نظر خیلی خوب میاد و ساخته شده برای گیمینگ . البته سامسونگا تو حالت گیم مود اینپوتاشون عالیه . البته من خودم سامسونگ دارم ولی مدل پایینتر . تا قبل از اینکه بچه ها مشکل موشن تلوزویونای سامسونگ رو مطرح کنن من حساس نبود. حالا موقع گیمینگ جای اینکه حواسم به بازی باشه حواسم به اینه که حرکت تصویر که چه جوریاس . وسواس شدم :|
دوست عزیز یک گزینه داخل تنظیمات تصویر هست که حرکات سریع رو نرم تر نشون میده.
فکر کنم auto motion plus هست

• Like
Reactions: arash_sard
دوست عزیز یک گزینه داخل تنظیمات تصویر هست که حرکات سریع رو نرم تر نشون میده.
فکر کنم auto motion plus هست
الان نگاه کردم روو حالت استادارد هست . البته تنظیم دستی هم داره . باید حالت های مختلف تست کنم ببینم کدوم بهتره .

• Like
Reactions: mohsen2012
الان نگاه کردم روو حالت استادارد هست . البته تنظیم دستی هم داره . باید حالت های مختلف تست کنم ببینم کدوم بهتره .
داداش ب نظر من بذار روي همون استاندارد
چون وقتي ميذاري روي حالت Smooth تو بعضي از قسمت هاي تصاوير متحرك لرزش ايجاد ميشه...
ما خودمون سامسونگ با پنل ١٢٠ هرتز توي هال داريم و هميشه ميذارم رو استاندارد

دوستان اینجور که من متوجه شدم در مدل lg uh850 نشت نور جود داره..البته در بعضیاشون داره و بعضیهاشون نداره...
حالا چجوری موقع خرید میشه تستش کرد که نشت نور داره یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که سالمش و بدون نشت نورشو بخرم..چون واقعا با نشت نور نمیتونم کنار بیام و خیلی ضد حاله..
دادلش اين قضيه ي نشت نور توي انجمن پي سي ورلد خيلي شورش كردن ... اين مشكل مختص خيلي از پنلهاست حتي پنل هاي VA اما خب كم و زياد داره ... فقط oled ها ندارن
بعد اومدن با دوربين موبايل از پنل عكس گرفتن و اين نشت نور رو خيلي واضح نشون داده در صورتي كه با چشم معمولي اصلا ب چشم هم نمياد
اگرم متوجه بشيد خيلي ضعيفه . جوري نيست ك تو ذوق آدم بخوره ... و بيشتر همين ورژن خيلي ضعيف نشت نور توي تصاويري هست ك ٩٠درصد تصاوير تاريك و مشكي باشه...

ب نظر من حساس نشيد رو اين قضيه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: t33 and arash_sard
حالا جالبیش اینه اکثر کاربرای معمولی اصلا تصویر تلویزیون رو کالیبره نمیکنن تا از حداکثر توانایی های tv استفاده کنن.!

اصلا ندونستن عیب نیست منم چند سال پیش تنظیماتی که می کردم بعدها فهمیدم چقدر در اشتباه بودم اما اینکه با دانش غلط موضع گیری بکنی یا کسی رو مسخره بکنی جز اینکه به خودت اسیب می زنی کار دیگه ای نمی کنی اگر تعریف علم رو درست به ما یاد می دادن امروز کمتر شاهد این مسائل بودیم. علم با منبع ارزش پیدا می کنه با سند علمی عین اخبار این سایت که باید منبع معتبر داشته باشه و الا منم می تونم هر حرفی دلم می خواد بزنم ادعا کنم علم هم هست حرفمم هم درسته اما واقعیت چیز دیگریست.

• Like
Reactions: mohsen2012
این بحث کالیبره کردن درسته خیلیی مهمه اما خیلیم سلیقه ایه ینی ممکنه ی نفر رنگای گرمو ترجیح بده ینفر رنگای سرد و طبیعی تر ینفر دوست داشته باشه تصویر تیره تر باشه ینفر روشن تر ینفر کنتراست زیاد و ترجیح بده یا نور پسزمینه زیاد یا کم در کل چیزیه ک بشدت سلیقه ایه و بشدتم مهمه مثلا من خودم تصویر tv مو بعد کالیبره کردن با قبل کالیبره کردن مقایسه میکنم واقا تفاوتا وحشتناکه و قبل کالیبره کردن انگار تصویر مردس و البته مبحثیه اگه درگیرش بشی کاملا میتونه اعتیاد اور بشه :D

این مدل دیگه هیچ جا نیست سایت هایی هم زدن دارن همگی خالی بندی هستن حتما قبلش زنگ بزنید بپرسید که راسته یا نه به هر حال امکانش هست که در انباری همچنان مونده باشه

درست گفتی داداش تموم فروشگاه ها و عمده و خرده فروشی ها رو زیر و رو کردم اثری ازش نیست!

در نهایت بعد از کلی تحقیق میرم 55xd8599 رو میگیرم
حالا میترسم فردا زنگ بزنم اینم تموم شده باشه :D

• Like
Reactions: s.1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or