حتی دقیق ترین ادم ها هم نمی تونن 1 سری چیزها رو تشخصی بدن 1 سری مسخصه ها باید با دستگاه های خاص اندازه گیری بشن 1 سری تست ها هم زمان زیادی لازم داره نمی تونید با دل راحت بشینید در مغازه ی طرف تست انجام بدین شما خیلی که در ایران هنر کنید بذارن tv که می خواید بخرید تست کنید که پیکسل سوخته نداشته باشه یا 48 ساعت زمان برگشت در صورت حتی 1 پیکسل با قید امضا به شما بدن که همینم اکثرا از زیرش در می رن یا قبول نمی کنن.
از پشت ویترین قطعا شما به کیفیت tv ها پی نمی برید مگر چیزهای مشابه oled ها که اختلاف خیلی زیادی دارن مخصوصا اگر کنار 1 عدد lcd هم قرار گرفته باشن.
من کاری به دستگاههای خاص اندازه گیری ندارم چون اونها به درد وب سایتها میخورن که به صورت تخصصی دارن مدلی رو بررسی یا تبلیغ میکنن و به درد من نمیخورن ولی با وجود این همه وب سایت
ما بازم بیشتر به چشماممون اعتماد داریم تا یه چندتا نوشته پر زرق و برق / دوست داریم تصاویر رو ببینیم و بعد انتخاب کنیم که بسیار لذت بخشه
وگرنه منم میتوننم با استناد به همین وب سایها از پشت تلفن هم راهنمایی بکنم ولی تلویزیون مثل لباسشویی و یخچال نیست که به امکاناتش نگاه کنیم /
مسئله در رابطه با چشمامون هست و باید با چشممون انتخاب و خرید کنیم / مثلا چشم من بسیار حساس هست
و کوچکترین ایرادی رو میبینم خوشبختانه از پیکسل سوخت گرفته تا هاله نور و نشت نور بک لایت و و و
من امسال حدود 21 بار تلویزیون خریدم برای دوستان و آشنایان و پدر فروشنده رو درآوردم ولی هیچ حرفی نزدن و منم راحت تمام تستهای اولیه مهم رو قبل از خرید انجام دادم و تا الان همه آشنایان و دوستان از خریدشون راضی بودند
الان جوری شده که تو شهرمون چند فروشنده قدرتمندی که هستند بنده رو میشناسن و هر وقت میرم برای یاری به خرید یک آشنا همه چی رو در اختیارم میزارن حتی اگر نخرم
به هر حال فروشنده وظیفشه که تمام و کمال در اختیار خریدار باشه ولی شاید همه جا اینجور نباشن
خلاصه من تو فروشگاه چند مدلی که نوشته بودند رو گفتم زحمتی نیست هر سه تارو کنار هم قرار بدین تا یکیش رو انتخاب کنن و من هم دو مدل که خیلی طرفدار داشت و تو لیست ایشون نبود رو کنار این تلویزیونها گذاشتم و ااز فروشنده خواستم دو مدل مد نظر بنده رو خاموش کنن / ایشون تلویزیونهایی که از رو سایتها و با کلی تحقیق و بررسی انتخاب و نوشته بودند یکیش رو انتخاب کردند و من به فروشنده گفتم حالا این مدلی که ایشون انتخاب کردند رو بزار وسط دو مدل مد نظر بنده که اصلا هم مدلهای معروفی نبودند / به هر حال همین که کار انجام شد و فروشنده دومدل مد نظر بنده رو هم روشن کردن ایشون جا خوردند ! اصلا انتظارشو نداشتند که گلچین شده مدلهایی که انتخاب کردن پیش مدلهای مد نظر بنده که فقط با چشمم انتخابشون کردم و به صورت تجربی گلچین شده بود عالی باشن و جالبش اینجاست که اصلا مدل مد نظر خودشونو پسند نکردن و یکی از دو مدل گلچین شده بنده رو انتخاب کردند و بسیار هم خوشحال شدن / بنده به رسم همیشه بعداز تستهای تکمیلی پیش خودشون خریدشونو به ایشون تبریک گفتم / به هر حال به نظر بنده که چندین ساله تو کار نمایشگر و مانیتور و اینا هستم بهتون اطمینان میدم که انتخاب تلویزیون اگر از روی تجربه بصری + اطلاعات تکمیلی باشه بهترین انتخاب خواهد بود