خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
بله 43x8000d هست حرف نداره. 3 هم مایشه

ببخشید اطلاع دارید که 49 اینچ این سری کیفیتش چجوریه؟ مثه اینکه یه تفاوتایی با هم دارن.
چند وقته قصد خریدشو دارم ولی 43 اینچ به نظرم کوچیکه و نمی ارزه و 49 اینچ هم میترسم کیفیت تصویر مطلوبی نداشته باشه.

دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم :Rose:

میخوام یه مانیتور بگیرم که 4k و hdr باشه.برای ps4 pro میخوام.اصلا هست؟
دوست عزیز منم در حال خریدم برای پرو...و این چند روز خیلی تحقیق کردم و به 4 مدل زیر رسیدم:همشون برای پرو خوبن و قیمتشونم خوبه..
sony 43x8000d
sony 49x8000d
sony 55x8500d
lg 49uh8500

• Like
Reactions: Xenon360
خب در نهایت من تصمیم گرفتم همون sony x55 8505c رو بگیرم واسه pro اولین انتخابم 8500d بود ولی انگار تو بخش گیم و بخصوص 4k مدل x8505c خیلی بهتره البته قیمتش هم 5.700 که از اون مدل حدودی 1 تومن گرونتره.

hdr و ... هم با اپدیت بهش اضافه شده که عالی شده.
نهایت تا 20 روز دیگه میگیرمش.

آخرین ویرایش:
  • Like
داداش شما بودجت همون ٢ تومنه؟؟

Sent from iPhone using Tapatalk

درود
بله متاسفانه همین قدر دارم / چطور ؟

ببخشید اطلاع دارید که 49 اینچ این سری کیفیتش چجوریه؟ مثه اینکه یه تفاوتایی با هم دارن.
چند وقته قصد خریدشو دارم ولی 43 اینچ به نظرم کوچیکه و نمی ارزه و 49 اینچ هم میترسم کیفیت تصویر مطلوبی نداشته باشه.

در مورد سایز که طبق اطلاعات من 43 رو عرض نمیکنم ولی فرق انچنانی بین 49 و اینچهای بالا نیست و با یه بررسی حضوری از
صحت موضوع مطمئن بشین ولی 43 اینچ اینطور نیست و اگر 4k باشه انگار مثلا نمیتونه رنگها خودشون رو قشنگ نشون بدن
بهتون پیشنهاد میکنم حتما از نزدیک بررسی بکنید این موضوع رو و حرف من رو اولویت دوم قرار بدین چون امکان داره اون چیزی نباشه که دوست داین

میخوام یه مانیتور بگیرم که 4k و hdr باشه.برای ps4 pro میخوام.اصلا هست؟
هنوز مانیتور که 4k و hdr باشه تو داخل بازار موجود نیست ولی 4k هست که 21:9 و بسیار باریک که به درد عزیزانی میخوره که در کار نرم افزار هستند
برای کنسول تلویزیون بخرید بهتر هست هم 4k هستند و هم hdr که اگر مشکل مالی ندارید تلویزیونها OLED بهترین انتخاب هستند یا مدلهایی از سونی یا سامسونگ
به هر حال خرید مانیتور پول دور ریختنه متاسفانه البته مزیتهای خاص خودشو داره

کسی از دوستان اطلاعی نداره یه راهنمایی کنه؟

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

مدلش اگر استباه نکنم میشه LG 42LB690

دوستان کسی نظری نداره ؟
مانیتور مناسبی تو این رنج قیمت نمیشه خرید ؟
بنده تجربه خرید بیشتر مانیتورهای داخل بازار رو دارم و بهتون با توجه به نیازتون مانیتوری از برند BENQ رو پیشنهاد میدم
از سری گیمینگ XL یا RL

Last edited by a moderator:
بنده تجربه خرید بیشتر مانیتورهای داخل بازار رو دارم و بهتون با توجه به نیازتون مانیتوری از برند BENQ رو پیشنهاد میدم
از سری گیمینگ XL یا RL
درود عطا جان
مدل دقیق رو اگه میشه ذکر کنید .
نظرتون در مورد این مانیتور چیه ؟
Monitor LED Samsung S24D395H Plus

دوستان کسی تجربه استفاده از این مانیتور رو داره ؟

آخرین ویرایش:
درود عطا جان

من benq-rl2455hm دارم راضیم.
ولی فول اچ دیگه
اگه 4k میخوای یه سرچ بزن فکر کنم asus مدلای خوبی داشته باشه که تو بازار هم هست.
ولی hdr نداره

Send from my Xperia Z5 using Tapatalk

• Like
Reactions: D M C and Xenon360
خب در نهایت من تصمیم گرفتم همون sony x55 8505c رو بگیرم واسه pro اولین انتخابم 8500d بود ولی انگار تو بخش گیم و بخصوص 4k مدل x8505c خیلی بهتره البته قیمتش هم 5.700 که از اون مدل حدودی 1 تومن گرونتره.

hdr و ... هم با اپدیت بهش اضافه شده که عالی شده.
نهایت تا 20 روز دیگه میگیرمش.

این مدل دیگه هیچ جا نیست سایت هایی هم زدن دارن همگی خالی بندی هستن حتما قبلش زنگ بزنید بپرسید که راسته یا نه به هر حال امکانش هست که در انباری همچنان مونده باشه پایین تر هم توضیح دادم چرا این مدل برای گیم بهتره

بله سایز 49 پنلش ips هست برای سایز بالا 55x930d پیشنهاد می شه یا اینکه برید سمت سامی 50 اینچ بخرید.

از دوستان 1 عده هستن می گن ips از va بهتره رنگ هاش بیشتره یا همچین تصورات غلطی دارن پنل ips عملا از لحاظ ساختاری فقط فرق داره که پیکسل ها زاویه دار قرار گرفتن نصفی به سمت راست نصفی به سمت چپ یعنی از هر طرفی که باشید نیمی از پیکسل ها به سمت شما هست حتی وسط اما همین نیمی یعنی از هر طرفی کیفیت تصویر یا نمایش رنگ ها از نصف هم کمتر می شه بهتر بگم به پنل va از بغل نگاه کنید در حد کم کیفیتش افت می کنه اینم همونه با این فرق که تغییر زاویه تا حد معقولی اگه باشه دیگه با هر تغییری کیفیت مدام بالا و پایین نمی شه اما برای گیم که 1 جا ثابت هستید مهم ترین عامل هم کنتراست رنگ با همین hdr هست که hdr در پنل های va به همین خاطر خیلی بهتر نشون داده می شه.

پس اینکه 1 عده می گن پنل ips دیدیم از va بهتره فقط 1 تلقین هست چرا که از لحاظ فیزیکی الان ثابت کردم که امکان پذیر نیست اگر با ساختار و نحوه ی ساخت tv ها اشنا باشید خودتون راحت متوجه اشتباهاتتون می شید.

دوستان عزيز از من ب شما نصيحت ...
خودتون با چشم خودتون مدل هاي مد نظرتون رو مقايسه كنيد
بنده اين كار رو كردم و نتيجش رو تو پست هاي قبلي گفتم برا صلاح شما و هدر نرفتن پولتون و انتخاب بهينه

باز هم ب شما حتما پيشنهاد ميكنم با چشم خودتون پنلهاي VA و ips مدل هاي خوب بازار و مدنظرتون رو با هم مقايسه كنيد

و ب مقايسه هاي تئوريك و روي كاغذ بسنده نكنيد ب هيچ عنوان !!!
به چشمانتون اعتماد كنيد

درود عطا جان

سلام خدمت شما
27 اینچ همین مدل رو در حال حاظر دارم و به شدت ازش راضیم و دوست ندارم با چیزی عوضش کنم
اگر 32 اینچش بود در جا میخریدمش /
در مورد مانیتور بنکیو اول باید بودجه مشخص بشه ؟ نهایت بودجه چقدر هست ؟ چند اینچ ؟

دوستان عزيز از من ب شما نصيحت ...
خودتون با چشم خودتون مدل هاي مد نظرتون رو مقايسه كنيد
بنده اين كار رو كردم و نتيجش رو تو پست هاي قبلي گفتم برا صلاح شما و هدر نرفتن پولتون و انتخاب بهينه

باز هم ب شما حتما پيشنهاد ميكنم با چشم خودتون پنلهاي VA و ips مدل هاي خوب بازار و مدنظرتون رو با هم مقايسه كنيد

و ب مقايسه هاي تئوريك و روي كاغذ بسنده نكنيد ب هيچ عنوان !!!
به چشمانتون اعتماد كنيد

به شدت تایید میشه
یعنی اگر تو سایت خود سامسونگ هم بگن فلان مدل خوبه و فلان پنل بده بازم به اطلاعات اکتفا نکنید و سعی کنید با چشم خودتون
تست کنید / امکان داره مدلی که میگن عالیه اصلا خوشتون نیاد و مدلی که میگن معمولی نظرتونو جلب کنه
پس برای خرید تلویزیون اول اطلاعات رو تو زهنتون ذخیره کنید و برای بررسی تک تک مدلها وقت بزارید / نترسید فروشنده ها کاری با شما ندارن

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام دوستان.
من چند وقتیه دنبال خرید تلویزیون هستم واسه PS4 معمولی ک تازه خریدم ! البته اهل فیلم و سریال دیدن هم هستم .خیلی تحقیق کردم . این دو تا رو مناسب دیدم 1- سونی W650 48اینچ 2- سامسونگ 50 اینچ KU7970
بنظرتون کدومش بهتره ؟ امکانات سامسونگ بیشتره ولی اینکه مونتاژ ایرانه ی کم مردد شدم تو خریدش !
حالا بنظرتون چیکار کنم ؟ بودجه در حد 3 میلیون و 200 دارم

سلام دوستان.
من چند وقتیه دنبال خرید تلویزیون هستم واسه PS4 معمولی ک تازه خریدم ! البته اهل فیلم و سریال دیدن هم هستم .خیلی تحقیق کردم . این دو تا رو مناسب دیدم 1- سونی W650 48اینچ 2- سامسونگ 50 اینچ KU7970
بنظرتون کدومش بهتره ؟ امکانات سامسونگ بیشتره ولی اینکه مونتاژ ایرانه ی کم مردد شدم تو خریدش !
يا همين سامسونگه رو بگير يا LG uh850

ولي سامسونگه مشكل كنترل موشن داره و توي فيلمها ممكنه اذيتت كنه

اما اول برو توي نمايندگي ها هر دورو از نزديك ببين بعد نسبت ب خريد اقدام كن

دقت هم داشته باش حتما توي نمايندگي ها فيلم ٤كي گذاشته باشن برا نمايش

نتيجه ي مقايستون هم اينجا اعلام كنيد دوست عزيز

تو رنج 3 الی 4 تومن کلا س تا انتخاب هست یکی مدلا ku 6300 و ku7000 سامسونگن که مدلشون داخل کشور بترتیب میشه 7970 و 7975 این دوتا hdr خوبی دارن کافیه برید ویدیوها مقایسه ی ku6300 با ks8000 ک شاهکار سامسونگرو ببینید متوجه میشید این tv چقدر خوبه نسبت ب قیمتش input lag پایینی داره اما بزرگترین ایرادا این دوتا tv همون motion ک تو تصویرا مقایسه ای ک تو yout*b هست کاملا متوجهش میشید اینم زیاد تو گیمینگ مسعله ساز نمیشه اما موقه فیلم دیدن شاید اذیت کنه با اینکه خیلیا متوجه نمیشن و کلا خیلی مشکل بزرگی نیست ی مدلم lguh8500 ک اینم قیمت خوبی داره اما hdr اندازه دوتا مدل بالایی خوب نیست و کنتراست و تیرگیشم در این حد نیست اما دیزاینش فوق العادست باز ازینم تصویر و ویدیو برا مقایسه هست ی مدلم سونیه x800d ک این سایز 49ش خیلی خوبه اما نسبت ب بالاییا قیمت بالاتری داره و کنتراستشم در حد دوتا مدل سامسونگ نیست البته سایز 55 خود ku7970 مثلا ب این ترجیح داده میشه قطعا حالا یه عده از دوستان اینجا طرفدار سونین و میگن این کنتراست و تیرگی رنگ و...مهم نیست بحثش جداست تیرگی و کنتراست فوق العاده ku6300 اصلا مهم نیس اما مشکل motion خیلی مهمه و ب چشم میاد! در حالیکه 90 درصد ملت شاید متوجهش نشن اینو من نمیگما برید ویدیو ها yout*b ببینید اکثرشون میگن این مشکل motion مدل ku6300 شاید اصن خیلیا متوجه نشن اما خوب دوستان اینجا دارن خیلی پررنگ و بزرگ جلوه میدنش کار ندارم در کل برای دوستانی ک میخان در حدود 3 الی چهارتومن هزینه کنن با دیدن ی عالمه ویدیو و مقایسه خوندن مقاله ها مختلف و... خیلی راحت میگم ku6300 و 7000 ک میشن همون ku7970 و ku7975 بهترین گزینه هان برای گیمینگ فقط با استناد به ریتینگ یا ی سایت خاص اینو نمیگم حالا ی عده از دوستان ب برند سونی علاقه دارن یا کلا مخالف سامسونگن بحثش جداست اما اگه هدفتون گیمه تو این رنج قیمت این دوتا tv بهترین انتخابان سایز 55 ku7970 میتونید تا حدود 4 تومن با گارانتیشو بگیرید ک میشه گفت مناسبه سایز 50 اشم حدودا 3 تومن میشه اگرم به yout*b دسترسی دارید حتما این ویدیو Samsung ks8500 vs ku6300 uncharted 4 on ps4 pro سرچ کنید و ببینید ی مقایسه ی کامل بین یکی از بهترین tv بازار با همین ku6300 و انواع حالتا hdr خاموش و روشن و ...امتحان میکنه و کمکتون میکنه

سلام دوستان.

4k با 1080p زیاد مقایسه ی جالبی نیست اگر سامی سری 8 بخرید از همه ی اینا بهتره بانه ای بخرید اما به جاش گارانتی ندارن.

سلام خدمت شما
27 اینچ همین مدل رو در حال حاظر دارم و به شدت ازش راضیم و دوست ندارم با چیزی عوضش کنم
اگر 32 اینچش بود در جا میخریدمش /
در مورد مانیتور بنکیو اول باید بودجه مشخص بشه ؟ نهایت بودجه چقدر هست ؟ چند اینچ ؟

به شدت تایید میشه
یعنی اگر تو سایت خود سامسونگ هم بگن فلان مدل خوبه و فلان پنل بده بازم به اطلاعات اکتفا نکنید و سعی کنید با چشم خودتون
تست کنید / امکان داره مدلی که میگن عالیه اصلا خوشتون نیاد و مدلی که میگن معمولی نظرتونو جلب کنه
پس برای خرید تلویزیون اول اطلاعات رو تو زهنتون ذخیره کنید و برای بررسی تک تک مدلها وقت بزارید / نترسید فروشنده ها کاری با شما ندارن

حتی دقیق ترین ادم ها هم نمی تونن 1 سری چیزها رو تشخصی بدن 1 سری مسخصه ها باید با دستگاه های خاص اندازه گیری بشن 1 سری تست ها هم زمان زیادی لازم داره نمی تونید با دل راحت بشینید در مغازه ی طرف تست انجام بدین شما خیلی که در ایران هنر کنید بذارن tv که می خواید بخرید تست کنید که پیکسل سوخته نداشته باشه یا 48 ساعت زمان برگشت در صورت حتی 1 پیکسل با قید امضا به شما بدن که همینم اکثرا از زیرش در می رن یا قبول نمی کنن.

از پشت ویترین قطعا شما به کیفیت tv ها پی نمی برید مگر چیزهای مشابه oled ها که اختلاف خیلی زیادی دارن مخصوصا اگر کنار 1 عدد lcd هم قرار گرفته باشن.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: mohsen2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or