دوست عزیز میدونم اطلاعات از تی وی ها بالاست این از نوشته هات و تجربت از استفاده چندتا تلوزیون با برندهی متفاوت معلومه ولی یه سرچی تو این سایتهی سخت افزاری داخلی یا فرم های دیگه برن درباره hdmi2
hdmi2 سرعت انتقال دادش 2 برابر 1.4)و disply port1.3 از hdmi2 هم بالاتر فکر کنم به ترتیب 8/12/18 gbs باشن بخاطر همینه مانتورها گیمینگ 10 بیت کاملن و داده ای که از کارت گرافیک میاد رو میتون با سرعت بالاتری 60 فریم بر ثانیه واقعی نمایش بدن.بخاطر همینه پی سی بازهای حرفهای از disply port1.3 ومانیتور استفاده میکن چون پنل با ورودهای دریافت کننده فیکسه با هرتز بالا
بحث منم همینه تی وی های 4k موجود یا لاعقل اونایی که اکثرا 2015 تولید شدن از ورودی hdmi 1.4 بهره میبرن درحالی که تی وی هایی که مال امثالن وHDR ساپرت میتونن hdmi2 رو بطور کامال ساپرت کنن برای چی ؟ چون این محتوای جدید که به زودی فراگیر میشه وبا کیفت رنگ HDR ویه فرمت جدید بنام hvc که میخوادجا بیفته احتمال قوی به 60 فریم بر ثانیه برسه و نیاز به ورودی hdmi2 برای دریافت داده با سرعت بالا و پنل های 10 بیت واقعی تلوزیونها داره 2015 فقط یه مدل پانوسونیک بود که از این تست ها سر بلند در اومد سامی هم که گفتم برا سریsuhd هاش یه کانورتور ورودی برا رسیدن به این عمر اقدام کرد که باز...... وگرنه منم میدونم 1.4 رو نمیشه با نرم افزا 2 کرد فقط سونی این قولو داده بود که با اپدیت 1.4 پهنای باندشو بهhdmi2 برسونه حالا چه جوری نمیدونم بخاطر همین اولین بار ازت سوال کردم سری c که شما داری hdmi2 فابریک داره یا با اپدیت به پهنای باندش باز شده در مورد پنلتم همون طور که خودت میدونی شک نکن 10 بیت کامل چون طبقه گفته خودت منوی HDRبهش اضافه شده اونم رو تی وی 2015 وگرنه بقیه رو ول کن از جمله تی وی خودم تی وی من خودشو بکشه یه 4k معمولیه ونه پنلش 10 بیت واقعیه نه ورودهای hdmi هاش بیشتر از 30 فریم میگره از یه دریافت کنده حتی تو اطلاعاتشم زده محتوای 4k 30 فریمو از طریق خود تی وی (پورتusb) پخش میکنه البته من ازش راضیم چون کیفت گیم توش خوبه از هر لهاظ .
در کل اون روزم گفتم برا ما که با کنسول گیم میزنیم حتی با فرض این که این کنسولهی جدید که دارن میان بزور بازیو 1080 فریم60 یا4k 30 فریم بدن بد نیست این تی ویها ولی دوستانی که با پی سی گیم میزنن ویه وقت هوس کردن به تی وی وصل کنن یا تازه میخوان تی وی4k بگیرن باید توجه کنن به خرید تی وی هاشون که تی وی های 2016 به بعد رو بگیرن تا کاملا از هر لهاظ بروز باشه و فقط اسمش 4k نباشه .زیاد حرف زدم موفق باشید همتون